Costa je dje tu...
Dogovoreno sve s njim 6 mil plata...sad se treba dog s Bayernom usta ne sumnjam jer imamo dobre odnose...Juventus, c'è il sì di Douglas Costa: nei prossimi giorni si cercherà l'accordo con il Bayern Monaco
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Dogovoreno sve s njim 6 mil plata...sad se treba dog s Bayernom usta ne sumnjam jer imamo dobre odnose...Juventus, c'è il sì di Douglas Costa: nei prossimi giorni si cercherà l'accordo con il Bayern Monaco
To je tvoj strucni zakljucak nakon opsirne analize?jelle je napisao/la:Orsolini i Bentacur nemaju sad za sad sta trazit u ovom Juventusu
Aha...jesil zadovoljanBuffonGigi je napisao/la:To je tvoj strucni zakljucak nakon opsirne analize?jelle je napisao/la:Orsolini i Bentacur nemaju sad za sad sta trazit u ovom Juventusu
Mladi igrac treba da igra, a ne da dobija minute na kapaljku....bolje ga prosljedit negdje dalje dje ce igrat nego kod nas da stagnira...BuffonGigi je napisao/la:Pa onako, al od koga je dobro je
Za Orsolinija ne znam, nisam ga gledao pa ne mogu reci, ali Bentancuru je bolje davati sansu nego Rinconu i Sturaru od kojih mi bukvalno prosle sezone nismo imali nista. Uvijek sam za to da mladi igraci imaju prostor a ne polovnjaci od kojih nikad nece biti nista.
Vjerovatno im kupujemo Tolissoa ali to je uredu, potrebno nam je krilo, Costa je bio odlican po dolasku u Bayern te se poslije malo pogubio kod Carla. Ukoliko je, a izgleda da jeste, upravo on Maxova zelja onda ne bi trebalo biti problema. Ono sto me brine je njegov odnos prema defanzivi...ostaje da vidimo hoce li do transfera ikako i doci.Sissoko je napisao/la:Costa vjerovatno stiže za četeres miliona.
Momčino, koji je poznavatelj ovog pdf-a tvrdio još prije više od 2 godine ovdje kada Keita nije bio nikakav faktor da je to bolji potencijal i igrač od F. Andersona za koga se nije smjela ružna riječ reći? Već tada se predvidio dolazak u bianconere.Chinaglia je napisao/la: hocetel Keitu![]()
dobro, to je tvoje misljenje, al to jednostavno nije istinaPogba je napisao/la:Momčino, koji je poznavatelj ovog pdf-a tvrdio još prije više od 2 godine ovdje kada Keita nije bio nikakav faktor da je to bolji potencijal i igrač od F. Andersona za koga se nije smjela ružna riječ reći? Već tada se predvidio dolazak u bianconere. :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.