NBA Finals 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Brokula
Kontakt:

Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la Brokula » 13 jun 2017, 22:52

Ne znam kako je to uporedivo, al dobro
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2017, 23:02

slika

Kakva provokacija od slike :urnebes:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 jun 2017, 23:13

Epidaurus je napisao/la: A izvini sta hoces da kazes tacno s ovim ? Ja sam samo napisao da prije tog faula KDa nije sviran klasican trokorak Jamesu. Da je tu sviran faul KDu, onda bi se moglo pricati o odluci koja je poprilicno Dubse ostetila jer bi bio 3. faul Duranta. Ovako su Cavsi dobili 2 poena i to je to, ekspert za sudjenje adriano je nakon tog obostranog non calla odmah poceo pricati o "seriji Warriorsa na krilima sudijskog poguranca". Ljudi im slozili seriju 28-4 i sudije su kljucni faktor tu, nikako retard Lue il to sto su se Cavsi opet u rotacijama gubili ko djeca kakva. Autoput do obruca Warriorsi imali stalno.
Evo zavrseno je finale, sad bez zajebancije, mozemo li od danas pisati iskljucivo o kosarci na temama NBA, bez dozvoljavanja spama i prozivanja drugih forumasa? Ti kao moderator imas opciju sankcionisanja nekorektnih forumasa i takvih postova, a s obzirom da si cesto i ti nekorektan, malo se smiri ili bar dozvoli nekom drugom moderatoru da zaprima prijave protiv tebe kad vrijedjas, pa nek on odluci sta s tobom da uradi. Malo demokratije i kulture ne bi stetilo ovom forumu. Ozbiljno ovo pisem, jer bar nama koji smo duze tu od tebe nije u cilju da dizemo ruke od razgovora o kosarci koju volimo ( a na ovom forumu se zaista vise pisalo o samom sportu, a manje o forumasima), a i definitivno se ranije i vise i kvalitetnije pisalo o NBA. To mogu svi forumasi potvrditi koji su tu duze od 3 ili 4 godine.

Osim naravno ako ti se svidja ovakav izgled foruma, onda nastavi s istom politikom, gdje se dozvoljava prozivanje, vrijedjanje, ismijavanje i sve ostalo, sto i sam radim kao odgovorna neozbiljnost i nekulturu na ovom forumu. Ovo shvati kao dobronamjeran post/kritiku/savjet i od mene nikad vise nece biti nekorektnog posta, jer su mi i Cavsi i NBA bitniji od tebe, monologa, kawhija, clutcha, donniea, sanela, alema, nezalaganja i svih ostalih (nije prozivanje nego jednostsvno nabrajanje forumasa koji su vazda bili tu i plus ti za koji si se pojavio kasnije i bio okidac u tim nekim licnim prepucavanjima). Ne znam da sam i sa jednim forumasem imao neko licno prepucavanje ili vrijednjanje do pojave tebe (LenBias je bio zajeban provokator, ali kulturniji od 70% novih nickova). Ja prvi na prozivanje gubim zelju da ozbiljno diskutujem, pogotovo kad se trolovi pojave koji nisu smislen post napisali od pojave na forumu.

Ako volis kosarku kao sto kazes, uvedi neke promjene i mozes obrisati ovaj post, ali te molim da malo razmislis ovom postu, jer sam licno ja umoran od ovakvog izgleda foruma kakav je ove 2 3 godine i jednostavno nema prostora za neku ozbiljnu diskusiju i razmjenu misljenja. Mozes se ti sa mnom slagati ili ne, ali da diskutujemo kulturno bez potcjenjivanja sagovornika ili licnih uvreda.

Bilo bi mnogo ljepse na ovom forumu sa nekim promjenama i uvodjenjem kulture u diskusije. Zaista ne znam sta imas ti ili neko peti deseti, pa i ja, od vrijedjanja i prozivanja sagovornika. Recimo proziva se Nezalagamje, a momak zna vise o kosarci od vecine koja ga proziva i lafo ismijava nesto. Nemoj to dozvoljavati ako volis razgovor o NBA. Opet kazem, ti kao moderator imas mogucnost da doprineses kvaliteti foruma i nemoj to ignorisati. Hajmo svi biti korektni za dobrobit kvalitetnijeg foruma nego sto je sada. Znas vrlo dobro ko vazda proziva i pise gluposti i nemoj to dozvoliti nikome, pa ni meni kad odgovaram na takve postove. Isto tako me sankcionisi cim ubuduce budem trolao (a garantujem da necu ukoliko se malo rascisti forum od trolova i nekorektnih likova). Bitniji je kvalitet nego kvantitet, vjeruj mi. Neke stvari treba sasjeci u korjenu.

Peace :salut:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jun 2017, 23:24

Sarmelino je napisao/la:Durant je također rekao da je protiv formiranja supertimova
Pa međede imali smo i mi supertim, samo smo ga syebali :crazy:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 13 jun 2017, 23:26

slika
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2017, 23:29

Dex je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Durant je također rekao da je protiv formiranja supertimova
Spursi i dalje imaju supertim, ne znam o cemu pricas :kafa:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jun 2017, 23:30

Sarmelino je napisao/la:
Dex je napisao/la:
Spursi i dalje imaju supertim, ne znam o cemu pricas :kafa:
Prodo si se i ti

Kad vidiš Pachuliu s peharom, kao da vidiš lika iz nekog debelog zabrđa Zavidovića, baš mu ne pristaje titula :rol:
Zaza real MVP :tokralju:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2017, 23:32

Dex je napisao/la: Prodo si se i ti
Opće poznati fakt da u PO navijam za Spurse :rol:
Russ-Thabo-KD-Serge-Perk + Harden :ljepota:
puške pucaju lete duhovi

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jun 2017, 23:38

Znaci ispade da su Lakersi jedini tkzv. super team u najavi (jer su trebali biti), koji je prno u sishu odnosno bio bust

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 jun 2017, 23:39

Sarmelino je napisao/la:
Yebote jesmo bili dobri :tokralju:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 jun 2017, 23:43

Dex je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:
Yebote jesmo bili dobri :tokralju:
Zamisli sad ova 3 u prajmu i u OKC :rol:
puške pucaju lete duhovi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2017, 23:44

kad_kako je napisao/la: Sa ovim velemajstorima u front office-u to je na zalost i u snovima nemoguce. Prije sam znao ponekad fantazirat tu novu titulu Bulls-a, sad mi ni u snu to ne polazi za rukom. Pratim sve i gledam, i ne mogu jos da vjerujem u kakav su shit show pretvorili franshizu. :D
I meni je fakat nejasno sta likovi rade kad je izbor trenera u pitanju kao i svaki FA period!? :?
Medjutim,2 cinjenice su nepobitne:1.CHI u pravilu odlicno drafta.Evo Felicio je izrastao u odlicnog back up C,a odnekud se pojavio i Zipser i zaista izgleda kao solidna opcija. 2.Za mene je Butler top 10-12 igrac lige.Majku mu,pa to nema svako i mora biti odlicna polazisna tacka. ;)

@miki Kako god okrenes,CHI je brend kao i LAL i BOS plus su na Istoku koji je gotovo cijeli u tranziciji.Stvarno mislim da su 2-3 poteza daleko od ECFa,pa mozda i Finala.Jbt i u ovakvom sastavu su demolirali BOS 2 tekme do povrede Ronda.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 13 jun 2017, 23:45

adriano_leite je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la: A izvini sta hoces da kazes tacno s ovim ? Ja sam samo napisao da prije tog faula KDa nije sviran klasican trokorak Jamesu. Da je tu sviran faul KDu, onda bi se moglo pricati o odluci koja je poprilicno Dubse ostetila jer bi bio 3. faul Duranta. Ovako su Cavsi dobili 2 poena i to je to, ekspert za sudjenje adriano je nakon tog obostranog non calla odmah poceo pricati o "seriji Warriorsa na krilima sudijskog poguranca". Ljudi im slozili seriju 28-4 i sudije su kljucni faktor tu, nikako retard Lue il to sto su se Cavsi opet u rotacijama gubili ko djeca kakva. Autoput do obruca Warriorsi imali stalno.
Evo zavrseno je finale, sad bez zajebancije, mozemo li od danas pisati iskljucivo o kosarci na temama NBA, bez dozvoljavanja spama i prozivanja drugih forumasa? Ti kao moderator imas opciju sankcionisanja nekorektnih forumasa i takvih postova, a s obzirom da si cesto i ti nekorektan, malo se smiri ili bar dozvoli nekom drugom moderatoru da zaprima prijave protiv tebe kad vrijedjas, pa nek on odluci sta s tobom da uradi. Malo demokratije i kulture ne bi stetilo ovom forumu. Ozbiljno ovo pisem, jer bar nama koji smo duze tu od tebe nije u cilju da dizemo ruke od razgovora o kosarci koju volimo ( a na ovom forumu se zaista vise pisalo o samom sportu, a manje o forumasima), a i definitivno se ranije i vise i kvalitetnije pisalo o NBA. To mogu svi forumasi potvrditi koji su tu duze od 3 ili 4 godine.

Osim naravno ako ti se svidja ovakav izgled foruma, onda nastavi s istom politikom, gdje se dozvoljava prozivanje, vrijedjanje, ismijavanje i sve ostalo, sto i sam radim kao odgovorna neozbiljnost i nekulturu na ovom forumu. Ovo shvati kao dobronamjeran post/kritiku/savjet i od mene nikad vise nece biti nekorektnog posta, jer su mi i Cavsi i NBA bitniji od tebe, monologa, kawhija, clutcha, donniea, sanela, alema, nezalaganja i svih ostalih (nije prozivanje nego jednostsvno nabrajanje forumasa koji su vazda bili tu i plus ti za koji si se pojavio kasnije i bio okidac u tim nekim licnim prepucavanjima). Ne znam da sam i sa jednim forumasem imao neko licno prepucavanje ili vrijednjanje do pojave tebe (LenBias je bio zajeban provokator, ali kulturniji od 70% novih nickova). Ja prvi na prozivanje gubim zelju da ozbiljno diskutujem, pogotovo kad se trolovi pojave koji nisu smislen post napisali od pojave na forumu.

Ako volis kosarku kao sto kazes, uvedi neke promjene i mozes obrisati ovaj post, ali te molim da malo razmislis ovom postu, jer sam licno ja umoran od ovakvog izgleda foruma kakav je ove 2 3 godine i jednostavno nema prostora za neku ozbiljnu diskusiju i razmjenu misljenja. Mozes se ti sa mnom slagati ili ne, ali da diskutujemo kulturno bez potcjenjivanja sagovornika ili licnih uvreda.

Bilo bi mnogo ljepse na ovom forumu sa nekim promjenama i uvodjenjem kulture u diskusije. Zaista ne znam sta imas ti ili neko peti deseti, pa i ja, od vrijedjanja i prozivanja sagovornika. Recimo proziva se Nezalagamje, a momak zna vise o kosarci od vecine koja ga proziva i lafo ismijava nesto. Nemoj to dozvoljavati ako volis razgovor o NBA. Opet kazem, ti kao moderator imas mogucnost da doprineses kvaliteti foruma i nemoj to ignorisati. Hajmo svi biti korektni za dobrobit kvalitetnijeg foruma nego sto je sada. Znas vrlo dobro ko vazda proziva i pise gluposti i nemoj to dozvoliti nikome, pa ni meni kad odgovaram na takve postove. Isto tako me sankcionisi cim ubuduce budem trolao (a garantujem da necu ukoliko se malo rascisti forum od trolova i nekorektnih likova). Bitniji je kvalitet nego kvantitet, vjeruj mi. Neke stvari treba sasjeci u korjenu.

Ja sam davno predlagao da se pobanuju trajno svi trollovi na ovoj temi (svi vrlo dobro znamo ko su ti trollovi) ali to se nazalost nije desilo. Ljudi se zakace za tebe il @Nezalaganje-a jer ste previse subjektivni, pogotovo za njega koji ne da jednu kritiku o Spursima napisati i tu ja, @KKB, @Monolog, @kad_kako, @BB i ostali ne mozemo nista. Svakako da nisu ti sto se kace za vas zlatni i da vecinom dodju provocirat al i vi brate nekad trebate skontat kad da popustite.

Lijepo je to sto vi navijate za jednu ekipu, sto se interesujete samo za Cavse/Spurse al jednostavno ne mozete skakat na svaki post ljudi koji vide neku manu u tim ekipama. Eto recimo ti si mene prije dvije godine uvjeravao da je raspali Shumpert bolji igrac od Iggyja i jos ti smijesno bilo sto sam govorio da njih dvojica uopce nisu ni blizu. Nebitna stvar ono al nekad se i popustit treba. Nedavno sam pobrisao pune 4 stranice spam i troll postova i banovana su dvojica trollera klasicnih (od kojih se jedan voli ovako malo vise lud praviti kad mu neko napise da lupa gluposti glumeci Boga kosarke). Ja na ovom forumu pratim samo ove NBA teme skoro jer me ostalo i ne zanima previse. Recimo imas ovdje dvojicu forumasa koji u 10 postova ne sastave 2 kvalitetne recenice i onda na temi chat odu ismijavat mene i @Nezalaganje-a. Mene iskreno boli neka stvar sta ta dvojica momaka kojima je ocito forum najveca staisfakcija u zivotu misle o meni il @Nezalaganje-u, posto je, kao sto sam vec rekao, post od jednog reda apsolutni vrhunac te dvojice. Da imam mogucnost banovanja, svi ti trolleri bi banovani bili, a ovako im mogu samo brisati postove. Ipak ne mogu pohvatati sve zivo posto imam u zivotu mnogo bitnijih stvari od foruma pa se oko tih postova povede prepucavanje koje je pretesko upratiti i pobrisati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2017, 23:49

Dex je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
lumani je napisao/la:,@nezalaganje

Steta sa Brona sto nije imao cast da ga treniraju velikani,mozda bi bio jos bolji..
Vjerovatno i bi.To je nedavno spomenuo i Isiah Thomas.Da je on ima najbolje trenere ikada,sa njegovim BBIQom....Najezis se od same pomisli...
Još LeBron nije skontao da nije dovoljno pametan da bude i trener :think: :mgreen:
Nije to da nije dovoljno pametan,ali jednostavno nije dobro za ekipu da on bude alfa i omega.Ne moze stici misliti o svemu dok je na parketu i igra.
Primjera radi,njegova je odluka bila da igra velike minute tokom RSa i Lue mu nista tu nije mogao...Ja nikada ne bih trenirao onda takvog igraca.Koji cu ti k.urac ako cu biti marioneta?A kad si marioneta ,onda te ni drugi igraci nece postovati...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2017, 23:56

@adriano Odlican i vrlo konstruktivan post.Svaka cast! :thumbup:

@Epi Ja sam x puta priznao da sam vrlo cesto subjektivan i tako je kad volis nesto,ali moras priznati da nikad nisam napisao nesto i rekao,e ja sam upravu jer tako ja mislim! Znaci,uvijek,ali uvijek svoje misljenje obrazlozim i pokusavam pokriti cinjenicama.Sad mozemo se mi slagati ili ne,ali to je nacin da se vodi diskusija,zar ne? Ja iznesem cinjenice,neko drugi iznese cinjenice,pa cemo vidjeti ko je upravu!? ;) Ali jok,na gotovo svaki pomen necega sto nije u skladu sa misljenjem vecine,slijedi ismijavanje,prozivanje itd.Tako ovdje nije bilo ranije.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 jun 2017, 00:06

Adriano odličan post, al i ti si u toj skupini koju prozivaš
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 14 jun 2017, 00:10

NEZALAGANJE je napisao/la: Nije to da nije dovoljno pametan,ali jednostavno nije dobro za ekipu da on bude alfa i omega.Ne moze stici misliti o svemu dok je na parketu i igra.
Primjera radi,njegova je odluka bila da igra velike minute tokom RSa i Lue mu nista tu nije mogao...Ja nikada ne bih trenirao onda takvog igraca.Koji cu ti k.urac ako cu biti marioneta?A kad si marioneta ,onda te ni drugi igraci nece postovati...
Ego mu ne dopušta da igra svoju igru, a posao trenera, GMa, čistačice, domara ostavi drugim ljudima u klubu.Samoprozvani kralj je sam sebi kriv što je u tekmama finala ispuhao na poluvremenu.Nije u cvijetu mladosti, iako je dosegao peak karijere.

Ne postoji trenutno slobodan trener koji bi Jamesa doveo u red, i pokazao mu gdje mu je mjesto.Osim ako ne pokupe nekog, il odluči da se vrati u Miami, il ode u Spurse, a to je nemoguć da zaigra i za Spurse i za Heat

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jun 2017, 00:16

Epidaurus je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

Ja sam davno predlagao da se pobanuju trajno svi trollovi na ovoj temi (svi vrlo dobro znamo ko su ti trollovi) ali to se nazalost nije desilo. Ljudi se zakace za tebe il @Nezalaganje-a jer ste previse subjektivni, pogotovo za njega koji ne da jednu kritiku o Spursima napisati i tu ja, @KKB, @Monolog, @kad_kako, @BB i ostali ne mozemo nista. Svakako da nisu ti sto se kace za vas zlatni i da vecinom dodju provocirat al i vi brate nekad trebate skontat kad da popustite.

Lijepo je to sto vi navijate za jednu ekipu, sto se interesujete samo za Cavse/Spurse al jednostavno ne mozete skakat na svaki post ljudi koji vide neku manu u tim ekipama. Eto recimo ti si mene prije dvije godine uvjeravao da je raspali Shumpert bolji igrac od Iggyja i jos ti smijesno bilo sto sam govorio da njih dvojica uopce nisu ni blizu. Nebitna stvar ono al nekad se i popustit treba. Nedavno sam pobrisao pune 4 stranice spam i troll postova i banovana su dvojica trollera klasicnih (od kojih se jedan voli ovako malo vise lud praviti kad mu neko napise da lupa gluposti glumeci Boga kosarke). Ja na ovom forumu pratim samo ove NBA teme skoro jer me ostalo i ne zanima previse. Recimo imas ovdje dvojicu forumasa koji u 10 postova ne sastave 2 kvalitetne recenice i onda na temi chat odu ismijavat mene i @Nezalaganje-a. Mene iskreno boli neka stvar sta ta dvojica momaka kojima je ocito forum najveca staisfakcija u zivotu misle o meni il @Nezalaganje-u, posto je, kao sto sam vec rekao, post od jednog reda apsolutni vrhunac te dvojice. Da imam mogucnost banovanja, svi ti trolleri bi banovani bili, a ovako im mogu samo brisati postove. Ipak ne mogu pohvatati sve zivo posto imam u zivotu mnogo bitnijih stvari od foruma pa se oko tih postova povede prepucavanje koje je pretesko upratiti i pobrisati.
Opet ponavljam, nebitno je sta smo ti i ja rekli, peti ili deseti, pogrijesis ides dalje, ali da se nesto laze, proziva, napada na licnoj osnovi, da se nekom govori da je glup itd. jednostavno nije kulturna komunikacija i nije za foruma. Meni takodjer forum nije jedina zanimacija u zivotu, dodjem da napisem, procitam nesto o kosarci i vidim more dozvoljenih stvari koje ne bi trebale biti dozvoljene. Svi mi imamo svoje misljenje, ako smo iole inteligentni, logicno, ali nekog ismijavati za njegovo misljenje, a znas da si i ti grijesio, mislim da nema smisla.

O svakom forumasu se moze izvuci sta je dobro rekao i sta je lose rekao, jer pisemo iz svog ugla jer to volimo, a ne jer smo placeni da budemo 100% u pravu. Pa GM-ovi su placeni da povlace neke poteze u svojim ekipama i grijese. Dakle, sta hocu da kazem? Svako grijesi, niko nije perfektan, krecem od sebe pa preko svih drugih, ali nam to ne daje za pravo da se vrijedjamo. Jedan nek krene s uvredom onda ode sve u helac.

Mislim da je glupo da ti i ja jedan drugom nesto nabrajamo, a nikad se u zivotu nismo vidjeli. Jos je gluplje da jedan drugog proglasavamo glupanima zbog nekih postova ili vidjenja kosarke ili nekog poteza iz licnog ugla.

Evo kazes ne mozes pohvatati sve postove, normalno da se ne moze, ali kada si tu vidis ko sta pise i sigurno je da uvijel ima bar 5 postova koji ne bi trebali biti duze od jednog dana na forumu, pa ni toliko.

Evo ja ti mogu reci da cu ti pomoci sa prijavama postova svakog ko zeli diskusiju na licnoj osnovi i uvrede ili ismijavanje tudjeg misljenja, pa ti odluci sta da radis, da li da brises ili prosljedjujes dalje prijavu.

Subjektivan si i ti, subjektivan je svako, jer zasto glumiti objektivnost kad ti pises svoje misljenje, odnosno ja svoje. Dakle, potpuno nas izjednacavam sve, svi smo mi brate dragi subjektivni ovdje, da se ne lazemo.

Treba razgraniciti podbadanja i uvrede. Kad ti meni kazes da sam klaun, to je uvreda a ne podbadanje, kao sto je uvreda sto sam u prijavi napisao da si nadobudni drkos. Jesmo li sta pametniji zbog toga? Vjeruj mi da nismo. Nit to treba tebi nit meni, ako smo ovdje zbog kosarke, sporta koji volimo.

Volim ja i FK Sarajevo, Barcelonu, nasu repku u svim sportovima, ali ne pisem jer ima toliko mogucnosti da se o tome diskutuje s rajom face to face, dok NBA ne prati svako od nase raje, pa ti forum dodje kao mjesto za razmjenu misljenja, koja treba biti upravo to, a ne ismijavanje nekoga.

Meni je fakat dosadilo prepucavanje ovdje, primanje uvreda i vrijedjanje drugih, tako da sam siguran da ima i drugih forumasa, bar ovih sto su duze tu, koji ce pomoci u iskorjenjivanju onih koji stete forumu. Iako se ne poznajemo licno, znamo ko je kako pisao i da li je bilo licnih uvreda. Mozes primijetiti da mnogo starih forumasa ne pise ovdje, a ja sam izabrao nesto sto mi se pocinje gaditi, a to je odgovaranje istom mjerom.

Jednostavno ja nisam to i zelim da normalno diskutujem i s tobom i s nekim ko misli kao ja, ne da bi me neko proglasio znalcem, sudijom, skautom, nego jer to volim, volim NBA, volim svoj tim i volim cuti tudja misljenja (misljenja a ne uvrede ili pametovanje).

Opet kazem, siguran sam da ima i drugih forumasa koji ce pomoci odstranjivanju trolova i nekulturnih forumasa. Pocinjem od sebe i svjestan sam sta sam pisao i ponavljam da ne zelim vise to, jer jednostavno to nisam ja.

Hajmo svi malo biti normalni i pomoci jedni drugima u ovom sto volimo (a to je NBA) i nismo placeni da budemo uvijek u pravu. Svako treba poceti od sebe i more stvari je u jednom danu kad shvatis da nisi u pravu, pa tako se moze i na forumu ponasati. U pravu si, Boze moj, nisi u pravu, pa Boze moj, covjek uci i grijesi dok je ziv, ali nemojmo vise biti zadojeni primtiivci koji ne znaju osnove lijepe komunikacije.

Zaista se nadam da cemo svi dati sve od sebe da popravimo forum, jer jedan covjek to ne moze, dok je jedan covjek itekako dovoljan da proizvede neki problem. Ne mozes uvijek ni ignorisati te stvari, a onda je jos veci problem kad se krene odgovarati istom mjerom.

Pozz i nadam se da cemo svi zajedno malo ovaj forum popraviti. Bolje 30 forumasa koji imaju sta za reci kvalitetno, nego 150 provokatora (mislim da se svako normalan slaze s tim).

@Brokula lijepo procitaj sta sam napisao, a to je da sam postao nesto sto nikad nisam bio, jer uzvracam istom mjerom i to nisam ja i to mi je dosadilo. Jest da je duzi post, mozda nekog smara, ali kad pisem ozbiljno, onda se dotaknem svega, pokusam pribliziti moj stav, pa ko zeli citati on ce i procitati. Svako ko je tu duze od 2 3 godine zna kako sam pisao i kako sam se ponasao. Ovaj adriano koji se prepucava i vrijedja je revoltirani ja, ukupnim stanjem i slikom foruma u posljednje vrijeme. Ranije nisam uopste bio ovakav i krecem od sebe i izmedju ostalog krivim i sebe. Samo procitaj fino sta sam napisao, ako imas vremena, naravno. Pozz
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 14 jun 2017, 00:28, ukupno mijenjano 2 puta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 jun 2017, 00:25

Dex je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Nije to da nije dovoljno pametan,ali jednostavno nije dobro za ekipu da on bude alfa i omega.Ne moze stici misliti o svemu dok je na parketu i igra.
Ego mu ne dopušta da igra svoju igru, a posao trenera, GMa, čistačice, domara ostavi drugim ljudima u klubu.Samoprozvani kralj je sam sebi kriv što je u tekmama finala ispuhao na poluvremenu.Nije u cvijetu mladosti, iako je dosegao peak karijere.

Ne postoji trenutno slobodan trener koji bi Jamesa doveo u red, i pokazao mu gdje mu je mjesto.Osim ako ne pokupe nekog, il odluči da se vrati u Miami, il ode u Spurse, a to je nemoguć da zaigra i za Spurse i za Heat
Apsolutno se slazemo.Prije ovo sve navedeno nije bio nikakav problem i svi su to gurali pod tepih,jer je covjek stroj i imas garantovano finale i veliku sansu za titulu.Pusti ga da radi sta hoce. ;) Pojavom ovakvih GSW,te njegovim ulaskom u godine(pisao sam vec ranije,brojke su tu,ali ga nema vise kao nekada da povuce kad kola idu nizbrdo) postavlja se pitanje koliki ce on faktor biti u finalima vise? Na Istoku mu jos uvijek niko nece zadavati prevelike probleme,ali bojim se da je Zapad toliko narastao da ce se pravi prvak odlucivati tamo,kao s pocetka 00-ih.Cap CLE je zakljucao,Love ima jos 2 god plus PO,TT jos 3godine,JR ima 2 god plus jos jednu negarantovanu...Imaju 8 igraca u rosteru za slijedece sezonu,a vec su u luxuryu,te nemaju pika 1.runde.Vidim pominje se trejd Lovea.OK,ali za koga?Melo?Kao da bi on bio neka prekretnica. :crazy: George?Zasto bi IND,ako vec gubi Paula uzimala ogroman ugovor Lovea?Bolje onda u totalni rebuilding.Teska situacija,a njegov ego veliki,kako i ti rece. ;)

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 jun 2017, 00:38

Ja ne razumijem ljude koji govore da bi Melo dobrodošao Cavsima. 3 igrača koji ne znaju šta će bez lopte u napadu, to ne bi ni 10 Popoviča sastavilo da funkcioniše. GSW funkcioniše jer imaju 4 zvijezde kojima jednostavno ne treba lopta u rukama da bi bili to što jesu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.