AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Uzeti 50M za njega i još toliko za ostale tipa Bacca, Niang, De Sciglio, Bertalocci, Sosa, Vangioni,Kuco.. Taman udvostručiti budžet i sanirati ostale manjkavosti u ekipi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samo napolje. Prvi sam ga gotivio, a sad mu sreca bila daleko od Milana.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- _forzamilan_
- Kontakt:
Slika i prilika modernog fudbala gdje je novac najvažniji.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma hajde ima onaj drugi mali golman, valjda nije i njemu Raiola menadžer
Nije sve ni do Raiola, ne može niko Donarumu natjerati na bilo šta što on lično ne želi, ali sigurno da je Raiola imao veliki uticaj na sve ovo što se dešava sa njegovim ugovorom i stalnim dizanjem plate.
Nije sve ni do Raiola, ne može niko Donarumu natjerati na bilo šta što on lično ne želi, ali sigurno da je Raiola imao veliki uticaj na sve ovo što se dešava sa njegovim ugovorom i stalnim dizanjem plate.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Decki polako, nema potrebe za nerviranjem, dobio je ultimatum ili ce pristati ili otici, a sad realno gdje moze otici, po meni jedini klub koji nema golmana je PSG! Barca, Real, City, United, Bayern, Atletico, Chelsea imaju odlicne golmane, tako da ovo odugovlačenje je pročitano, ili Milan ili PSG. Valjda ono ljubljenje grba i srednji prst navijacima Juventusa nije bilo slučajno. Moje misljenje je da ce izabrati Milan prije PSG. A na kraju krajeva ako negdje ima dobrih golmana onda je to Italia,uostalom Plizari je nas 
- _forzamilan_
- Kontakt:
On da je pravi dosad bi produzio ugovor a do danas je bio rok za odluku. Ovako vrse pritisak i dobivaju na vremenu i cekaju neku jaku ponudu. Prodati ga sto prije i prekinuti sve odnose sa lihvarom od agenta jer ce svaki prelazni rok biti ista prica. Poserem se na njega i na njegovo ljubljenje grba.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gledam onaj Pikford otisao u Everton za 30M pa onda za ovog našeg neka traže 60M ni eura manje. Jedini klub koji treba golmana a može i hoće mu ponuditi veću platu od Milana je PSG.Niti jedan drugi klub u Evropi neće dati toliku platu.Dovoljno je pogledati samo koliko pojedini golmani imaju plate u Realu, Barci, Chelsea, Juventusu, itd..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Decki ogromna je lova u pitanju, lakse je prije bilo jer se igralo za kikiriki, ljudi nisu bili opterećeni novcem, jos ovaj mali ima gada nemilosrdnog za menadzera, a ko zna možda ga i roditelji peru, vjerujte ima tu svega... sreca nasa pa svi klubovi imaju dobre golmane 
Svako ima svoje breme koje nosi, niko to ne spori. Ja radim svoj posao, on svoj. Budi "cist" i direktan, svako to cijeni. Ovo razvlacenje po medijima i pokušaj glume niko ne prihvata. Ili prodaja ili tribine. Neka se vidi da ne sprdnje sa klubom, da mi je rodjeni otac, a ne balavac koji ne zna koliko mu je od usta do nosa.
Niko nije iznad kluba, niko!
Niko nije iznad kluba, niko!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Donnarumma VATTENE!
U Realu nebi mogao imati vecu platu od 3 miliona,ako i toliko.Druga stvar Perez ne posluje s ciganom Raiolom.Romagnoli13 je napisao/la:Gledam onaj Pikford otisao u Everton za 30M pa onda za ovog našeg neka traže 60M ni eura manje. Jedini klub koji treba golmana a može i hoće mu ponuditi veću platu od Milana je PSG.Niti jedan drugi klub u Evropi neće dati toliku platu.Dovoljno je pogledati samo koliko pojedini golmani imaju plate u Realu, Barci, Chelsea, Juventusu, itd..
Prosle sezone kad je Pogba bio aktuelan ponudio cifru i cim je masni poceo provodit svoje marifetluke odmah se odustalo od njeg.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ubio se za RejalaDzoni je napisao/la:Jest supak mali,nisam ocekivo ovo od njeg.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
To i kažem, jedina opcija mu je PSG i Milan treba izvući što više novca za njega. U Milanu bi bio No1, dio strašnog projekta, najplaćeniji golman lige, imao bi respekt navijača, vjerovatno bi uskoro i kapiten postao.Ali najveću grešku je napravio kad se prodao debelom.Jer talenat kakav je on, generacijski, može da sam sebi bira klub i bez agenta.Dzoni je napisao/la:U Realu nebi mogao imati vecu platu od 3 miliona,ako i toliko.Druga stvar Perez ne posluje s ciganom Raiolom.Romagnoli13 je napisao/la:Gledam onaj Pikford otisao u Everton za 30M pa onda za ovog našeg neka traže 60M ni eura manje. Jedini klub koji treba golmana a može i hoće mu ponuditi veću platu od Milana je PSG.Niti jedan drugi klub u Evropi neće dati toliku platu.Dovoljno je pogledati samo koliko pojedini golmani imaju plate u Realu, Barci, Chelsea, Juventusu, itd..
Prosle sezone kad je Pogba bio aktuelan ponudio cifru i cim je masni poceo provodit svoje marifetluke odmah se odustalo od njeg.
Koji je broj zaduzio Grizman?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubio se za RejalaDzoni je napisao/la:Jest supak mali,nisam ocekivo ovo od njeg.
Pustite ljudima Moratu sta se mjesate?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
7, koji će drugiDzoni je napisao/la:Koji je broj zaduzio Grizman?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubio se za RejalaDzoni je napisao/la:Jest supak mali,nisam ocekivo ovo od njeg.![]()
Pustite ljudima Moratu sta se mjesate?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pusti šuplju, pošto DDG?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubio se za RejalaDzoni je napisao/la:Jest supak mali,nisam ocekivo ovo od njeg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Pusti šuplju, pošto DDG?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubio se za RejalaDzoni je napisao/la:Jest supak mali,nisam ocekivo ovo od njeg.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo pošaljite Donnarumu, debeli voli UnitedRaonffa je napisao/la:Pusti šuplju, pošto DDG?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubio se za RejalaDzoni je napisao/la:Jest supak mali,nisam ocekivo ovo od njeg.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nemate vi para za Donnarummu, sirotinjo američka. 
Mjera, mi se rješimo krtice, dobijemo odličnog golmana, a vi dobijete budućeg No.2rio_Ferdy88 je napisao/la: Samo pošaljite Donnarumu, debeli voli United
@Lillard
A mogli ste i vi uletiti, MAtS je kikserčina teške klase, onaj đankelankeHo da ne pričam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.