Fino to dosad Suman radi al ne treba pretjerivati u hvalospjevima . igrali smo 4 utakmice dobili fince 2x ,izgubili u Spaniji i kuci od Austrije nista specijalno znaci .ima napredka treba dati podrsku selektoru al ne treba ga kovati u zvijezde pa nakon nekog poraza pljuvati kao sto mi znamo .ynwabhf je napisao/la:Mi da imamo ovako stručnog i "drčnog" selektora u fudbalskoj reprezentaciji kao što je Šuman u rukometu , čovjek je nas preporodio ...Ima ekstra pristup, hvala mu što radi maltene volonterski. Ali čovjek ima viziju , znanje , vidi se da je pravi patriota , ne boji se nijednog protivnika , na pobjedu se ide svaki put , ne ziheraški kao u fudbalskoj reprezentaciji Baždarević ...
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jutros prolazim Skenderijom, yebo majku samo dva mala plakata na onoj kućici gdje karte prodaju, i to je sve što sam vidio vezano za sutrašnju utakmicu koja se baš tu igra...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo i na sportsport.ba jedna vijest dok je za fudbalere bilo 300
TAcno da nisam na forumu ne bi ni znao da igramo
TAcno da nisam na forumu ne bi ni znao da igramo
Raonffa je napisao/la:Jutros prolazim Skenderijom, yebo majku samo dva mala plakata na onoj kućici gdje karte prodaju, i to je sve što sam vidio vezano za sutrašnju utakmicu koja se baš tu igra...
Slaba i prodaja sad,bio sam maloprije sa covjekom koji je tu iz dvorane,kaze 2 hiljade ako bude dobro je.
Losa reklama skroz.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra se igra?Raonffa je napisao/la:Jutros prolazim Skenderijom, yebo majku samo dva mala plakata na onoj kućici gdje karte prodaju, i to je sve što sam vidio vezano za sutrašnju utakmicu koja se baš tu igra...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ja, standardno.miky_hz je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Jutros prolazim Skenderijom, yebo majku samo dva mala plakata na onoj kućici gdje karte prodaju, i to je sve što sam vidio vezano za sutrašnju utakmicu koja se baš tu igra...
Slaba i prodaja sad,bio sam maloprije sa covjekom koji je tu iz dvorane,kaze 2 hiljade ako bude dobro je.
Losa reklama skroz.
@Mortem
Jeste, al' ko da se i ne igra, takav je utisak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Cijelo vrijeme mislim da se danas igra. 
Kakve su šanse da budemo najbolji trećeplasirani i da odemo na EP?

Kakve su šanse da budemo najbolji trećeplasirani i da odemo na EP?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Sramota je kako su momci, pred ovako bitne dvije utakmice, zapostavljeni neopravdano kako od novinara, tako i od publike.
male su nam šanse da dobijemo Špance , ali treba pokušati igrati u egalu sa njima , pa na kraju valjda nam se jedanput i sreća osmjehne .
Austrija igra sutra prije na pola sata od nas i ako pobjede ne znači nam ništa pobjeda protiv Španije ...
Austrija igra sutra prije na pola sata od nas i ako pobjede ne znači nam ništa pobjeda protiv Španije ...
Ne treba se previse umarati sutra, jer ce austrija dobiti fince, cuvati nikolu i terzu maksimalno za beca, i otici gore da se potucemo i da se ponovi Island aBd
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Dobro će biti ako se skupi i 2000 hiljade, loša promocija, medij ništa..a i termin nije neki.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Previše sam se razočarao u naš rukomet da bi povjerovao da to ide nabolje.Vidi se nazovi nekog napretka u igri ali kada sve sabereš dobili smo Fince 2 puta i odmah iskoristili šansu da kiksenmo protiv Austrije,tako da sam još sumnjičav.A sve kada se sumira mislim da jednostavno nemamo kvalitetnih igrača,da svaki iole bolji rezultat može biti samo trenutak inspiracije,našpanovanosti,borbe i naravno saplet srećnih okolnosti.Na bilalu je samo da pokuša izvući max.od ovog što imamo..bordobijeli je napisao/la:Fino to dosad Suman radi al ne treba pretjerivati u hvalospjevima . igrali smo 4 utakmice dobili fince 2x ,izgubili u Spaniji i kuci od Austrije nista specijalno znaci .ima napredka treba dati podrsku selektoru al ne treba ga kovati u zvijezde pa nakon nekog poraza pljuvati kao sto mi znamo .ynwabhf je napisao/la:Mi da imamo ovako stručnog i "drčnog" selektora u fudbalskoj reprezentaciji kao što je Šuman u rukometu , čovjek je nas preporodio ...Ima ekstra pristup, hvala mu što radi maltene volonterski. Ali čovjek ima viziju , znanje , vidi se da je pravi patriota , ne boji se nijednog protivnika , na pobjedu se ide svaki put , ne ziheraški kao u fudbalskoj reprezentaciji Baždarević ...
Hocel' biti prenosa na BHT ili Face?
FACE.Giggs11 je napisao/la:Hocel' biti prenosa na BHT ili Face?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Taj 'kiks' protiv Austrije je bio na početku kvalifikacija, mada svakako, dojam je da Austrijanci nisu zaslužili tu pobjedu u Skenderiji, tu nas je koštala čisto naša brzopletost i naivnost u zadnja dva napada.aqarius je napisao/la:Previše sam se razočarao u naš rukomet da bi povjerovao da to ide nabolje.Vidi se nazovi nekog napretka u igri ali kada sve sabereš dobili smo Fince 2 puta i odmah iskoristili šansu da kiksenmo protiv Austrije,tako da sam još sumnjičav.A sve kada se sumira mislim da jednostavno nemamo kvalitetnih igrača,da svaki iole bolji rezultat može biti samo trenutak inspiracije,našpanovanosti,borbe i naravno saplet srećnih okolnosti.Na bilalu je samo da pokuša izvući max.od ovog što imamo..bordobijeli je napisao/la:Fino to dosad Suman radi al ne treba pretjerivati u hvalospjevima . igrali smo 4 utakmice dobili fince 2x ,izgubili u Spaniji i kuci od Austrije nista specijalno znaci .ima napredka treba dati podrsku selektoru al ne treba ga kovati u zvijezde pa nakon nekog poraza pljuvati kao sto mi znamo .ynwabhf je napisao/la:Mi da imamo ovako stručnog i "drčnog" selektora u fudbalskoj reprezentaciji kao što je Šuman u rukometu , čovjek je nas preporodio ...Ima ekstra pristup, hvala mu što radi maltene volonterski. Ali čovjek ima viziju , znanje , vidi se da je pravi patriota , ne boji se nijednog protivnika , na pobjedu se ide svaki put , ne ziheraški kao u fudbalskoj reprezentaciji Baždarević ...
Isto, koliko znam, prije Austrije smo odigrali samo utakmicu u Španiji, i to je praktično bio debi Šumana na klupi, i u te dvije utakmice se nije vidio neki napredak, al' objektivno par treninga pred utakmice i ne može unaprijediti igru.
Prvi napredak se vidio zimus kada smo igrali one prijateljske utakmice protiv Makedonaca i Saudijske Arabije, vidjelo se da igramo brže i modernije, mada opet to ništa nije moralo značiti. Dvadesetak dana priprema plus 4,5 utakmica, to je već dovoljno da se nešto uradi...
Onda je došao ovaj dvomeč sa Fincima, i iskreno da ti kažem ja se ne sjećam da smo nekada igrali bolji i brži rukomet (bez obzira na protivnika) nego u ta dva meča.
Napredak je očigledan, i sigurno da može još bolje. Uglavnom, moramo potvrditi taj napredak plasmanom na EP, imamo dvije meč lopte, danas i subotu.
Odnosno nemamo danas, jer ne zavisimo samo od sebe, al' eventualna pobjeda protiv Španije, pa makar ništa bodovno ne značila je veliki podvig i nešto što će nam dići samopouzdanje pred subotnji meč sa Austrijancima.
Edit: u 17:00h počinje 'Specijalna emisija" na FACE-u povodom utakmice, biće neki gosti iz "svijeta rukometa"...
Protiv Austrije nas je koštao Muhamed Toromanović ne pogodivši dva zicera.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa u principu, Tore nam je "zabio posljedni ekser u kovčeg" na tom meču, al' svejedno ne bih upirao prstom u pojedince iz razloga što smo mi i prije ta zadnja dva napada imali barem pet napada koje nismo iskoristili, tako u globalu smo sami sebe tu zeznuli, niti je Austrija bolja niti nas je isključivo Toromanović koštao pobjede (remija).Rokoko87 je napisao/la:Protiv Austrije nas je koštao Muhamed Toromanović ne pogodivši dva zicera.
Dobro je da meć u Finskoj počinje pola sata ranije tako da ćemo znati rezultat u toku naše utakmice.
Bilo bi pametno da se malo razvuće otvaranje utakmice tako da znamo rezultat u Finskoj na poćetku drugog poluvremena.
Tada to može biti meć lopta kako reće Šuman.
Bilo bi pametno da se malo razvuće otvaranje utakmice tako da znamo rezultat u Finskoj na poćetku drugog poluvremena.
Tada to može biti meć lopta kako reće Šuman.
Pretpostavljam da će u Finskoj biti egal meč, ako Austrijanci i uzmu vjerovatno će to biti par razlike, ne vjerujem da će ih baš razvaliti.
Uglavnom, 2015-te su ove dvije reprezentacije igrale dva meča u Finskoj (jedan kvale za EP, drugi za SP) i u oba meča Austrijanci su trijumfovali sa po tri gola razlike.
Uglavnom, 2015-te su ove dvije reprezentacije igrale dva meča u Finskoj (jedan kvale za EP, drugi za SP) i u oba meča Austrijanci su trijumfovali sa po tri gola razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.