U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la soko » 14 jun 2017, 04:26

Prvo vrijeme katastrofa, u drugo puno bolje. Bili smo cak i bolji od njih.
Amir ce biti biti igracina. Mogu samo zamisliti kako bi to izgledalo sa njim, Pjanicem i Besicem.
Mesa ga sto prije mora gurati da igra, decko je imao tremu u prvom pulu vremenu. Sto prije u A repku, da se tog sranja rijesi jer ce bit igracina.
Gojak je tanak bio.
Nije ni Memija los bio, Todorovic je takodjer dobar. I onaj momak, krilo 19 broj. Mihojevic dobar a dobar je i Radeljic, pogotovo za njegovu visinu.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 jun 2017, 07:20

Jos da nisu uprskali sa prijavom igraca te da smo imali normalnog centarfora

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 14 jun 2017, 09:00

Esport je napisao/la:Jos da nisu uprskali sa prijavom igraca te da smo imali normalnog centarfora
Kako je moguce da zaboravis prijaviti igraca? Pa kakve oje bine, rade u savezu... bruke majko moja...

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 14 jun 2017, 09:08

Ovaj naš savez funkcioniše jedino u kriminalu :damn:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 14 jun 2017, 10:38

Ima li kakva potvrda za to sa demirovicem. Ja nešto ne vjerujem ovim lijevim portalima

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 jun 2017, 12:06

Vidite da je u zapisniku bilo dva igraća manje nego što imamo pravo.
Oćito je bila neka glupost.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jun 2017, 13:59

Pa hoće li ikada savez na naslovnice zbog nečeg pozitivnog ? Koji glupani :facepalm:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 14 jun 2017, 16:23

"elektronski sistem FAME nije prihvatio registraciju"
Mozda je trebalo napisati The Demirovic i The Serbecic, a oni nisu stavili the ? :think:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 14 jun 2017, 16:49

Crnogorci preoteli Seada Haksabanovica od Svedjana, koji ga uz Alexandera Isaka smatraju najvecim talentom u Svedskoj. Za nas nije mogao igrati , iako mislim da mu se roditelj(i) izjasnjavaju kao Bosnje, mogao je igrat i za Kosovo i Albaniju, pored Svedske, ali Crnogorci bili najspretniji.
Kod nas igrac mora da ima babu koji bi ga se odrekao ako ne zaigra za BiH, pa da se nasi udostoje da ga zovnu!

Sta je sa Hadzikicem, Burnicem, Jakupovicem, je li iko cuo za Jelisica u Bayernu?! Opet stara prica :thumbdown:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 jun 2017, 22:17

DrFilgud je napisao/la:Crnogorci preoteli Seada Haksabanovica od Svedjana, koji ga uz Alexandera Isaka smatraju najvecim talentom u Svedskoj. Za nas nije mogao igrati , iako mislim da mu se roditelj(i) izjasnjavaju kao Bosnje, mogao je igrat i za Kosovo i Albaniju, pored Svedske, ali Crnogorci bili najspretniji.
Kod nas igrac mora da ima babu koji bi ga se odrekao ako ne zaigra za BiH, pa da se nasi udostoje da ga zovnu!

Sta je sa Hadzikicem, Burnicem, Jakupovicem, je li iko cuo za Jelisica u Bayernu?! Opet stara prica :thumbdown:
Kako sam upoznat Burnic je Mesi licno rekao da ce nastupati za nas, sto se Hadzikica tice pa momak ne bi bio siguran kao prvi golman ni u nasoj u21 , a za sve ostale koji su nas otpilili nikoga nam ne treba bit zao osim mozda ovog malog iz Empolija koji opet nije definitivno rekao ne, to sto igra za u21 ne mora nista znaciti
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 jun 2017, 22:38

DrFilgud je napisao/la:Crnogorci preoteli Seada Haksabanovica od Svedjana, koji ga uz Alexandera Isaka smatraju najvecim talentom u Svedskoj. Za nas nije mogao igrati , iako mislim da mu se roditelj(i) izjasnjavaju kao Bosnje, mogao je igrat i za Kosovo i Albaniju, pored Svedske, ali Crnogorci bili najspretniji.

Hahaha smijesno, ali istinito yebiga.

Evo jedan primjer: Jedan decko naseg porijekla kaze da je njemu neshvatljivo da se neko odrekne (svedskog) dresa, zemlje gdje si rodjen, odrastao, ides u skolu etc. etc.

Yebiga, nemaju svi isto razmisljane. A nase bosnje su inace poznate po lizanju guzova evropljanima :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 14 jun 2017, 22:51

DevilsAdvocate je napisao/la:

Kako sam upoznat Burnic je Mesi licno rekao da ce nastupati za nas, sto se Hadzikica tice pa momak ne bi bio siguran kao prvi golman ni u nasoj u21 , a za sve ostale koji su nas otpilili nikoga nam ne treba bit zao osim mozda ovog malog iz Empolija koji opet nije definitivno rekao ne, to sto igra za u21 ne mora nista znaciti
To mi je i sumnjivo, Burnic je obecao Mesi pa se nista ne cuje, Hadzikic predao papire, a eno ga nastupa za Austriju U21. Ako ti imas neke pouzdane informacije, postujem, ali ako je to pisanje nasih novinara, okaci macku o rep.
Sjecam se da je Mesa spominjao Burnica u nekom intervjuu, kao razgovarao sa njim i kao svaki igrac koji je dobar ce dobiti sansu, nista konkretno. :|

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 jun 2017, 23:33

sajo10 je napisao/la:

Hahaha smijesno, ali istinito yebiga.

Evo jedan primjer: Jedan decko naseg porijekla kaze da je njemu neshvatljivo da se neko odrekne (svedskog) dresa, zemlje gdje si rodjen, odrastao, ides u skolu etc. etc.

Yebiga, nemaju svi isto razmisljane. A nase bosnje su inace poznate po lizanju guzova evropljanima :)
Ne znam cemu iscudjivanje, sasvim normalno razmisljaju momci, isto kao sto normalno razmisljaju oni koji su u istoj situaciji a BiH im je na prvom mjestu
Neka im je sa srecom i da uspiju u fudbalu :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jun 2017, 11:29

Haha ma ja, a kasnije forum/forumi gore o tim istim igracima i zasto nas odbijaju. Dvolicno razmisljamo, al ono bas ;) Ne kazem ti mozda, ali opcenito. I yebe se meni iskreno za jednog "naseg" koji igraju pod tudjim zastavama. Jedino Zlatana postujem. I neznam da li ce se roditi jos jedan Zlatan kojeg cu postovati. Ovo ostalo me ne interesuje. Samo BiH i nasi igraci. Pa kakvi god oni bili :) :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jun 2017, 13:26

sajo10 je napisao/la:Haha ma ja, a kasnije forum/forumi gore o tim istim igracima i zasto nas odbijaju. Dvolicno razmisljamo, al ono bas ;) Ne kazem ti mozda, ali opcenito. I yebe se meni iskreno za jednog "naseg" koji igraju pod tudjim zastavama. Jedino Zlatana postujem. I neznam da li ce se roditi jos jedan Zlatan kojeg cu postovati. Ovo ostalo me ne interesuje. Samo BiH i nasi igraci. Pa kakvi god oni bili :) :bih:
Samo idioti mogu pljuvati djecu koja se rode u Svedskoj npr, ta drzava im sve pruzi, okruzeni svedjanima i onda i zaigraju za Svedsku. Meni bude krivo kad prepustimo nekog kvalitetnog igraca bez ikakve borbe i razgovora.
Vama su nasi i oni sa Sandzaka, i sva 3 naroda u BiH i po dijaspori ko god ima makar jednog djeda iz BiH, svi su vam oni "nasi" i svi bi trebali igrati za BiH. E to je dvolicnost.
Nad tobom sunce najljepše sja

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 jun 2017, 13:51

Ne treba ni diskutovati o djeci, oni i nisu odgovorni za ono sto rade. Jedino se moze diskutovati o The Murat Jahama isl, sta oni rade da igrace dovedu pod nasu zastavu. Crnogorci su upecali najatraktivnijrg Svedjanina, koji je uz to i Bosnjo. Aferim! Mi smo morali pokrenuti medijsku kampanju da se pozove jedan Pjanic, Kolasincu je babo zavrno ruku i rek'o il za Bosnu il' nikako, a iz saveza ga jos zaj.ebavali. To je problem, ne djeca i roditelji .

housestarkfff
Kontakt:

Post Postao/la housestarkfff » 15 jun 2017, 14:02

Jasmin Celikovic - DM - Rijeka - 18
Ermedin Demirovic - CF - Alaves - 19
Rijad Sadiku - CB - FKS - 17
Mak Varesanovic - CM - Udinese - 18
Besim Serbecic - CB - Radnik - 19
Benjamin Hadzic - RW - Stuttgart U19 - 19
Dzenis Burnic - CB/DM - Dortmund U19 - 19
Dal Varesanovic - LM - Liv'Pool U18 - 16
Zinedin Mustedanagic - AM - Dukla Praag - 19

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 jun 2017, 16:32

imas i mustafica, bijelica, stanica, suljica, ramica,...

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 jun 2017, 16:48

Zasto se ovi mali Varesanovici ne pozivaju u reprezentaciju u cemu je problem, u nikad losijoj generaciji u u19 nema mjesta za Maka koji je potpisao ugovor sa Udineseom i odigrao veliki broj utakmica na kraju sezone, a u takodjer limitiranoj u17 nema mjesta za Dala za kojeg je Liverpool platio Sarajevu i odstetu i o kojem pisu i svi engleski portali proteklih mjesec dana i moze li mi neko objasniti ZASTO U SVAKOJ GENERACIJI SE POZIVA PO 5-6 IGRACA IZ SRPBIJE MINIMALNO OD KOJIH NI JEDAN NE DOGURA DO U21 zar smo tolko ocajni da nam djeci uzimaju mjesta otpatci Srbije jer svi znamo da vrijede cemu igrali bi za Srbiju, kao i onaj Stefan Kovac propali navikan talenat kad se sjetim ko fol ''frajer odbio Srbiju zbog BiH''...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 15 jun 2017, 17:02

Dal će sigurno igrati za slijedeću u17, a za maka ne znam što je izostavljen ove godine. Ali obojica su bili pozivani za odgovarajuće selekcije.
A ti iz srbije još nisu dogurali do u21, jer nisu još to godište. Kovač će recimo na jesen u u19. Onaj turnir u bijeljini je dobar pokazatelj da ti momci nisu baš levati, nego natrpaju naše klubove do vrha.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lekqqq1921 i 38 gostiju.