Nogometna reprezentacija Hrvatske
-
whiteknight
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Raspali klub???Grohotom se smijem hahahaha.....klub koji prati po 10.000 navijača u prosjeku i klub koji prati 865 GLEDAOCA(znači ne navijača)....ne trebaš biti puno pametan da skontaš koji je klub raspali što ti nisi očigledno papane!
Otac ulica mater Torcida...
Kakav cirkus od sudjenja

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Da, da ali isplacivala se lova na ruke i nije se placa porez, minjali su se datumi naknadno kroz anekse te je dinamo izravno ostecenspursman je napisao/la:Nije ništa to će se i dokazati na sudu, radio je što i 99 % klubova u ovom dijelu Europe radi, a to je da odštetu od transfera dijele igrač i klub. Pusti hajke indexa.yu i intenet huligana.Raonffa je napisao/la:Ljudi, jel' može neko ukratko šta je to Modrić zayebao, pa je dignuta ovolika hajka na njega?
i onda je ta lova završila u švicarskoj i okolo na tajnin računima
i paf švicarci istraživali nešto deseeto i okriju tu zamračenu lovu od mamića i ekipe i pokrenu istragu
kad je sve pošteno zašto se lova sakriva, zašto toliko aneksa ugovora potpisuje ( zato jer kod transfera aneksi se ne tribaju verificirat u savezu )
pokušavaju od suđenja napravit cirkus, sad ima 3 miseca da radi pritisak na svjedoke
Klub nije rasapal, svaki dan je sve veči i jači. Ne znači ako trenutno nismo prvi vrhu da smo se raspali. Ima nas brajo, a di ste vi ?spursman je napisao/la:Gledaj ti tko je oštetio tvoj raspali klub, a pusti pravnu državu da radi svoj posao.whiteknight je napisao/la:Zayebo je to što je zajedno sa Mamićem oštetio dinamo za višemilijunske iznose i da je prave i pravne države i Modrić bi trebao biti optužen(ukratko)....Raonffa je napisao/la:Ljudi, jel' može neko ukratko šta je to Modrić zayebao, pa je dignuta ovolika hajka na njega?
Vidiš zamjene teza, kažeš neka pravna država radi svoj posal ? a upravo mamić radi cirkus i odugovlaci sa suđenjem i ruga se istoj toj pravnoj državi čiju je zaštitu uživa dosad ali pritisak s juga je svaki godine sve jači i politka na to žmirit ne može, a nije baš ni da ga dinamovci vole
mozda pojedinci koji lopovluk smatraju sposobnoscu ?
Koliko je Mamić jak govori ovaj cirkus od suđenja. Jednostavno ga se svi boje. Sudac koji vodi postupak i koji bi trebao biti bog u sudnici postaje apsolutni šonjo koji ga ne može ni izbaciti niti kazniti da prestane sa svojim gluparijama.
Mislim da ovo ide samo mamiću na mlin i da na kraju neće to dobro završiti. On će sad imati vremena obraditi ostale svjedoke. A Uskok je po tko zna koji put pokazao da ima nesposobne i nedovoljno stručne ljude da zastupaju optužnicu. Optužnice im padaju kao kule od karata.
Mislim da ovo ide samo mamiću na mlin i da na kraju neće to dobro završiti. On će sad imati vremena obraditi ostale svjedoke. A Uskok je po tko zna koji put pokazao da ima nesposobne i nedovoljno stručne ljude da zastupaju optužnicu. Optužnice im padaju kao kule od karata.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
U Hajduku se to nije radilo, vi ste pošteni uvijek bili, a u stvari vi ste sa tim i počeli (afera Asanović 1990. godina)Pikaci je napisao/la:Da, da ali isplacivala se lova na ruke i nije se placa porez, minjali su se datumi naknadno kroz anekse te je dinamo izravno ostecenspursman je napisao/la:Nije ništa to će se i dokazati na sudu, radio je što i 99 % klubova u ovom dijelu Europe radi, a to je da odštetu od transfera dijele igrač i klub. Pusti hajke indexa.yu i intenet huligana.Raonffa je napisao/la:Ljudi, jel' može neko ukratko šta je to Modrić zayebao, pa je dignuta ovolika hajka na njega?
i paf švicarci istraživali nešto deseeto i okriju tu zamračenu lovu od mamića i ekipe i pokrenu istragu
kad je sve pošteno zašto se lova sakriva, zašto toliko aneksa ugovora potpisuje ( zato jer kod transfera aneksi se ne tribaju verificirat u savezu )
pokušavaju od suđenja napravit cirkus, sad ima 3 miseca da radi pritisak na svjedoke
audere est facere!
[/quote]
Nije ništa to će se i dokazati na sudu, radio je što i 99 % klubova u ovom dijelu Europe radi, a to je da odštetu od transfera dijele igrač i klub. Pusti hajke indexa.yu i intenet huligana.[/quote]
Da, da ali isplacivala se lova na ruke i nije se placa porez, minjali su se datumi naknadno kroz anekse te je dinamo izravno ostecen
pokušavaju od suđenja napravit cirkus, sad ima 3 miseca da radi pritisak na svjedoke[/quote]
U Hajduku se to nije radilo, vi ste pošteni uvijek bili, a u stvari vi ste sa tim i počeli (afera Asanović 1990. godina)[/quote]
Pa radilo se iako ne u ovoj mjeri i na ovaj način ali odkad navijači biraju NO Hajduka klub je čist ka suza i napreduje stalno, fali rezultat istina, dugorčno mislin da je projekt oko Hajduka dobar.
Nemoj zaboravit da je u DInamo ulupano oko 450 milijuna kuna zadnjih 10 godina, državne love. To ljudi sa strane i ne znaju. Dinamo je udruga građana a ne privatizirani klub od strane Mamića.
Nije to neka sposobnost nego mu je politka dopustila da radi šta želi pa tako ima svoja dva kluba u prvoj ligi. I za dinamovca iz hercegovine je to dokaz sposobnosti a ne lopovluk.
nadan se da ce kad tad radi dva kluba u prvoj ligi dinamo biz izbacen u zadnju ligu
to bi bilo pravedno
Nije ništa to će se i dokazati na sudu, radio je što i 99 % klubova u ovom dijelu Europe radi, a to je da odštetu od transfera dijele igrač i klub. Pusti hajke indexa.yu i intenet huligana.[/quote]
Da, da ali isplacivala se lova na ruke i nije se placa porez, minjali su se datumi naknadno kroz anekse te je dinamo izravno ostecen
pokušavaju od suđenja napravit cirkus, sad ima 3 miseca da radi pritisak na svjedoke[/quote]
U Hajduku se to nije radilo, vi ste pošteni uvijek bili, a u stvari vi ste sa tim i počeli (afera Asanović 1990. godina)[/quote]
Pa radilo se iako ne u ovoj mjeri i na ovaj način ali odkad navijači biraju NO Hajduka klub je čist ka suza i napreduje stalno, fali rezultat istina, dugorčno mislin da je projekt oko Hajduka dobar.
Nemoj zaboravit da je u DInamo ulupano oko 450 milijuna kuna zadnjih 10 godina, državne love. To ljudi sa strane i ne znaju. Dinamo je udruga građana a ne privatizirani klub od strane Mamića.
Nije to neka sposobnost nego mu je politka dopustila da radi šta želi pa tako ima svoja dva kluba u prvoj ligi. I za dinamovca iz hercegovine je to dokaz sposobnosti a ne lopovluk.
nadan se da ce kad tad radi dva kluba u prvoj ligi dinamo biz izbacen u zadnju ligu
to bi bilo pravedno
Nadam se i ja. Onda će te moć bit drugi, ako vas Osijek pusti
audere est facere!
Da, to sam upratio i skontao, al' vidim nešto je mijenjao iskaz, ne sjeća se nečega što je prije rekao, ne sjeća se kada je debitovao za reprezentaciju, ti detalji me zanimajuwhiteknight je napisao/la:Zayebo je to što je zajedno sa Mamićem oštetio dinamo za višemilijunske iznose i da je prave i pravne države i Modrić bi trebao biti optužen(ukratko)....Raonffa je napisao/la:Ljudi, jel' može neko ukratko šta je to Modrić zayebao, pa je dignuta ovolika hajka na njega?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nakon što sam pogledao današnji snimak u cijelosti poprilično sam siguran da je ovo sve iscenirano i dobro smišljeno od Mamića i njegove obrane. sramota i za Čedu i Jadranku ako u tome sudjeluju.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
nea veze, i dinamo je prvi pa to nikoga ne zanimaspursman je napisao/la:Nadam se i ja. Onda će te moć bit drugi, ako vas Osijek pusti
-
whiteknight
- Kontakt:
Može i treći samo nek' je pošteno...nama ne trebaju lažne titule nego poštena liga,kužiš ne?!spursman je napisao/la:Nadam se i ja. Onda će te moć bit drugi, ako vas Osijek pusti
Otac ulica mater Torcida...
Koji dio je sada Modrić "zaboravio" da ide na ruku Mamićima?
Walk on, with hope in your hearts.
Podrška kapetanu, ovi Mostarci
hvali te se na sve strane kod nas igrao Luka kao da ste ga vi stvorili, sad ga treba pljuvat jer je na sudu ispričao šta je bilo. I naravno vijest na naslovnici Indexa
@whiteknight pošteno je bilo dok je Hajduk osvajao.
@whiteknight pošteno je bilo dok je Hajduk osvajao.
audere est facere!
Hvala Bogu u Širokom ima normalnih ljudi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Šta je Luka loše napravio za Zrinski. Podržao vas je i prije utakmice sa Slobodom, zbog njega je se čulo za vas u Europi.Lillard je napisao/la:Hvala Bogu u Širokom ima normalnih ljudi.
Ipak smatram ovo dijelom pojedinca željna naslovnice Indexa, ne mišljenje većine Mostaraca(bar ove sa zapadne strane).
audere est facere!
Koga boli k šta je on napravio? Naravno da ima ološa koji ga podržava i kod nas, to je tako jbg. Prigovarao sam i kad su mu napravili grafit, a sada ga trebaju maknut zauvijek.spursman je napisao/la:Šta je Luka loše napravio za Zrinski. Podržao vas je i prije utakmice sa Slobodom, zbog njega je se čulo za vas u Europi.Lillard je napisao/la:Hvala Bogu u Širokom ima normalnih ljudi.
Ipak smatram ovo dijelom pojedinca željna naslovnice Indexa, ne mišljenje većine Mostaraca(bar ove sa zapadne strane).
Luka Modrić je kriminalac koji je usto lagao na sudu, te kao takav je apsolutni ljudski šljam. Sad se ti zamisli kakav si ti kad njega i Zdravka podržavaš.
Ja samo upozoravam na licemjere pogotovo ove tovare jer se ovakve stvari u Hajduku rade godinama i u nikoga se prstom ne upire.Lillard je napisao/la:Koga boli k šta je on napravio? Naravno da ima ološa koji ga podržava i kod nas, to je tako jbg. Prigovarao sam i kad su mu napravili grafit, a sada ga trebaju maknut zauvijek.spursman je napisao/la:Šta je Luka loše napravio za Zrinski. Podržao vas je i prije utakmice sa Slobodom, zbog njega je se čulo za vas u Europi.Lillard je napisao/la:Hvala Bogu u Širokom ima normalnih ljudi.
Luka Modrić je kriminalac koji je usto lagao na sudu, te kao takav je apsolutni ljudski šljam. Sad se ti zamisli kakav si ti kad njega i Zdravka podržavaš.
Više je dobio Zrinski od njegovih transfera nego on sam, a ti šaraj murale čovjeku koji je valjao više Zrinskom nego Šulenta.
audere est facere!
Zrinjski se kaže i piše.
Zrinjski mu je pomogao koliko i on njemu, beznačajno. Da Zrinjski živi od mrvica od njegovog transfera, bili bi u ligi federacije, zato tišu.
Kakve se stvari rade u Hajduku?
Jel Mamić lopov?
Jel ga podržavaš?
Jel legalno to što je radio?
Eto par pitanja.
Zrinjski mu je pomogao koliko i on njemu, beznačajno. Da Zrinjski živi od mrvica od njegovog transfera, bili bi u ligi federacije, zato tišu.
Kakve se stvari rade u Hajduku?
Jel Mamić lopov?
Jel ga podržavaš?
Jel legalno to što je radio?
Eto par pitanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.