FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
al komotno dovodite do gasenja foruma sa ovakom politikom
Na forumu nikad ljepše, otiš'o analiticar, pojedinci se smirili, ma ljepotaadmir_al je napisao/la:al komotno dovodite do gasenja foruma sa ovakom politikom

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E to mi se već sviđa pusti postove raje da pišu ali normalno uvredljive briši ali kritiku vašeg rada ili bilo koga pusti buraz samo istina može popraviti ovo stanje znam ja da postoji mogućnost podrivanja foruma ali nisam baš nešto to primijetio a vi dok brišete ispravne postove samo im dajete vjetar u leđa.Vjeruj mi stariji sam (ovo je za moderatora) samo istinom če te se izboriti i zajedno čemo izaći svi jači iz ovoga obrati pažnju već sam ti naveo da se ne ponavljam, pa da počnemo pisati o derbiju pustite raju nek iznese mišljenje ali bez uvreda mada če ih dosta i pretjerati sa svojim stavovima ali ovo je tema FK Sarajeva pa kome se ne sviđa neka ne ćita ali opet napominjem bez uvreda.Svaka čast ADMINISTRATORU napravili ste prvi korak u puštanju ovog što se piše, ma nekad je i kritika dobra vjeruj mi samo je treba skontati!admin je napisao/la:trolova ima svugdje, borimo se protiv njh na svim temama. nemoj reći da nema upadanja navijača sarajeva na teme želje, slobode, čelika...
da, navijači borca su tražili poseban tretman za Srbiju i navijače Srbije tokom SP. željeli su da oni postave pravila oko slika na avatarima i slično. ono pravilo koje je bilo primjenjeno na njih, primjenjuje se i ovdje: silom se neće ništa mijenjati. sloboda izbora je pravo svakog pojedinca i kome se ne sviđa kako forum funkcioniše nije obavezan da ga koristi.
nema mi ništa smješnije nego što mislite da ja navijam za želju. kakav je to navijač koji javno govori da ne navija za svoj klub?
također, vrlo mi je zanimljivo da je ova diskusija krenula, ničim izazvana, odmah nakon što smo ubacili novog moderatora koji navija za sarajevo. biću slobodan pa procjeniti da nekome zaista odgovara ova priča da su navijači sarajeva ugroženi na ovom forumu.
jesi li uopšte svjestan koliko je to loše za forum? misliš da bi mi sebi dopustili takvu glupost zato što navijamo ili nenavijamo za neki klub? pa nije nam 12 godina. jedina gora stvar od ove koja se dešava jeste da dopustimo da neko silom izbjegne pravila i da time i ostalima pokažemo da je to najbolja opcija. u tom slučaju, mogli bismo komotno ugasiti forum.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Kao sto sam ja ban dobio zbog provokatora i to trajni
.... Pa ne koristim svoj pravi nick a reg sam se kad je nastao ovaj forum...
Elem... Veceras ce biti spektakl.. Bice buno iznenadjenja za navijace i gledaoce.. Dodjite u sto vecem broju...

Elem... Veceras ce biti spektakl.. Bice buno iznenadjenja za navijace i gledaoce.. Dodjite u sto vecem broju...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
isto tako i ja par puta sam dobo bananu ez za dok srugi koji su me isprovocirali nastavili sa provociranjem,cak su im i postovi ostali na nasoj temi...adnan_hzsa je napisao/la:Kao sto sam ja ban dobio zbog provokatora i to trajni.... Pa ne koristim svoj pravi nick a reg sam se kad je nastao ovaj forum...
a ovo sto kaze admin da mi pisemo po njihovoj temi?? ko pise jean ili dvojica ito koji se tek registruju,pa jel ti vidis covjecce poslije tekme sa celikom ja sam izbrojao 47 postova manijaka je bilo na nekoliko stranica .....jel to NORMALNO a nijedan ili mozda jedan je bio NORMALAN i onda kazes da mi pisemo SMECE...sramota
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Bas tako.. Odmah krenulo provociranje kako nam je sudija namjestio utakmicu a nisu ni bili na utakmici.. Haj da smo dali gol protiv celika iz penala ili iz prekida nego cist gol.. Al haj nema veze.. U INAT SVIMA...
veceras ocekujem pobjedu od 2:0
veceras ocekujem pobjedu od 2:0
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ma braco pustite ih tamo........I forum i moderatore i administratore i koga vec ne,pisite o nasoj JEDINOJ LJUBAVI.A ti isti ne mogu pobrisati koliko mi mozemo VOLJETI svoje Sarajevo hehehhe.Veceras svi put koseva da bodrimo nase momke.
Ma ljudi nemate više problema na ovoj temi, jer ću ja svaki post koji sadrži omalovažavanje FKS i navijača pobrisati.Al bi zamolio i naše naviječ da se malo primire oko toga. Evo maloprije sam pobrisao post od jednog člana (ne vrijedi ga ni spominjati) koji je prevšio svaku mjeru.
Malo me strah ovog Zrinjskog, oni su odmorniji, al opet se nadam uz veliku podršku da ćemo doći do tri boda.
Malo me strah ovog Zrinjskog, oni su odmorniji, al opet se nadam uz veliku podršku da ćemo doći do tri boda.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:
Ma zasto strah evo i Angelina Jolie dolazi da nas bodri veceras protiv Zrinskog!

Ma nema straha idemo na pobjedu za 15k navijaca
aBd.....
igra li Juninho ?

igra li Juninho ?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
- Kontakt:
ne igra.. igrace protiv borca tek...SemPer_fi je napisao/la:Ma nema straha idemo na pobjedu za 15k navijacaaBd.....
igra li Juninho ?
hehe... Ma ja vjerujem da ćemo mi njih ipak pobjediti jednu 2:0 !januar je napisao/la:Zagor je napisao/la:
Ma zasto strah evo i Angelina Jolie dolazi da nas bodri veceras protiv Zrinskog!

šta je ovo editujem post umjesto citiram, usefim se...
Pa jel ovo omalovazavanje???Zagor je napisao/la:Ma ljudi nemate više problema na ovoj temi, jer ću ja svaki post koji sadrži omalovažavanje FKS i navijača pobrisati.Al bi zamolio i naše naviječ da se malo primire oko toga. Evo maloprije sam pobrisao post od jednog člana (ne vrijedi ga ni spominjati) koji je prevšio svaku mjeru.
Imam osjecaj da vama Zrinjski tradicionalno ne lezi kao ekipa i da se uvijek mucite sa njima i kuci, vjerujem da ce i ovaj put biti tako.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Za takvog člana, nije !
Znas sta ne bi mi bilo krivo da to napise neko ali mod ovog foruma nema pravo na to tvoje je da postujes Camca koliko i sve druge na ovom forumu.Zagor je napisao/la:Za takvog člana, nije !
edit mod: da nekačimo temu sa bezveznim prepirkama, pa da ti ovako odgovorim: Upravu si eto poštovat ću ga, aL čovjek šta je sve napisao protiv FKS može samo zaslužiti jedan trajni ban...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sarajevo ljubavi moja!
pile87 je napisao/la:Pa jel ovo omalovazavanje???Zagor je napisao/la:Ma ljudi nemate više problema na ovoj temi, jer ću ja svaki post koji sadrži omalovažavanje FKS i navijača pobrisati.Al bi zamolio i naše naviječ da se malo primire oko toga. Evo maloprije sam pobrisao post od jednog člana (ne vrijedi ga ni spominjati) koji je prevšio svaku mjeru.
Imam osjecaj da vama Zrinjski tradicionalno ne lezi kao ekipa i da se uvijek mucite sa njima i kuci, vjerujem da ce i ovaj put biti tako.
Slab ti je osjecaj ,ne znam da li se mucimo,ali u zadnjih pet utakmica na Kosevu gol razlika je 9-0 za Sarajevo

Piše: A. Jelić
Subota, 21.08.10. 14:06.
Današnja utakmica na Koševu bit će prava poslastica za ljubitelje fudbala. Sastaju se stari znanci Sarajevo i Zrinjski.
Kada ova dva kluba igraju utakmice uvijek budu dobre, tako vjerujemo da će biti i ova. Zadnja utakmica na Koševu između ove dvije ekipe završila je ubjedljivom pobjedom Sarajeva sa 3:0.
Današnji susret biće zanimljiv po još nečemu. Mirza Rizvanović prvi put igra protiv Sarajeva od kako je otišao sa Koševa.
"Ova utakmica će mi probuditi sigurno emocije, jer sam proveo divno vrijeme igrajući za Sarajevo. Ali, sada sam član Zrinjskog i sve ću dati za pobjedu. Sarajevo je dosta promijenilo ekipu i vidim da je došlo dosta novih igrača. Opet su kvalitetna ekipa i sigurno će konkurisati za titulu. Mi na Koševo nećemo doći da se branimo i odigraćemo napadački. Trener Jović je gledao Sarajevo protiv Čelika i prenio nam neke utiske. Rekao je da su opasni preko krila, gdje imaju brze igrače. Ja ću dati sve od sebe da dođemo do pobjede, a volio bih da moj pogodak odluči pobjednika", rekao je bivši igrač Sarajeva za SportSport.ba.

Današnja utakmica na Koševu bit će prava poslastica za ljubitelje fudbala. Sastaju se stari znanci Sarajevo i Zrinjski.
Kada ova dva kluba igraju utakmice uvijek budu dobre, tako vjerujemo da će biti i ova. Zadnja utakmica na Koševu između ove dvije ekipe završila je ubjedljivom pobjedom Sarajeva sa 3:0.
Današnji susret biće zanimljiv po još nečemu. Mirza Rizvanović prvi put igra protiv Sarajeva od kako je otišao sa Koševa.
"Ova utakmica će mi probuditi sigurno emocije, jer sam proveo divno vrijeme igrajući za Sarajevo. Ali, sada sam član Zrinjskog i sve ću dati za pobjedu. Sarajevo je dosta promijenilo ekipu i vidim da je došlo dosta novih igrača. Opet su kvalitetna ekipa i sigurno će konkurisati za titulu. Mi na Koševo nećemo doći da se branimo i odigraćemo napadački. Trener Jović je gledao Sarajevo protiv Čelika i prenio nam neke utiske. Rekao je da su opasni preko krila, gdje imaju brze igrače. Ja ću dati sve od sebe da dođemo do pobjede, a volio bih da moj pogodak odluči pobjednika", rekao je bivši igrač Sarajeva za SportSport.ba.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
2005/06 - 1:0 (Hadžić)
2006/07 - 1:0 (Maksumić)
2007/08 - 1:0 (Bučan)
2008/09 - 3:0 (Raščić 3)
2009/10 - 3:0 (Avdić, Dudo, autogol)
Nek se ponovi neka od zadnje dvije sezone
2006/07 - 1:0 (Maksumić)
2007/08 - 1:0 (Bučan)
2008/09 - 3:0 (Raščić 3)
2009/10 - 3:0 (Avdić, Dudo, autogol)
Nek se ponovi neka od zadnje dvije sezone

alenpitar je napisao/la:Piše: A. Jelić
![]()
![]()
Vazda je ko i igrac,i covjek bio glup,a i zaletio se mislio je u Zrinskom ce mu biti dobro, sad bi se pjeske na Kosevo vratio!

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, Proximic, rimljanin90, Rodman, Zagor i 51 gost.