+1DoeTz je napisao/la:De vi svi lagano uzmite godisnji, odmorite malo od ovog sranja od foruma.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- zlatnakoka
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Necemo! FORUM JE SVIH NAS!DoeTz je napisao/la:De vi svi lagano uzmite godisnji, odmorite malo od ovog sranja od foruma.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka je uvedeno ovo za 200 KM, za osobe koje imaju, a zele nekako da pomognu 

-
- Kontakt:
Mogu pomoći uvijek uplatom na račun oni koji žele. A ovo tvoje je u prevodu za snobove. Kupujem 5 komada čim bude za VIP društvo sa Kiseljakatuzlak1987 je napisao/la:Neka je uvedeno ovo za 200 KM, za osobe koje imaju, a zele nekako da pomognu

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko je ocekivati od 50 ljudi da samo dodju i uplate nesto, zele ljudi nesto i da dobiju. Pa bar clanska karta, npr neko iz inostranstva uzme vip clansku i posalju mu na adresu fino zahvalnicu sa kartom, odmah je covjek sretniji jer je dobio nesto pa bar SIMBOLICNO.sviunapad1010 je napisao/la:Mogu pomoći uvijek uplatom na račun oni koji žele. A ovo tvoje je u prevodu za snobove. Kupujem 5 komada čim bude za VIP društvo sa Kiseljakatuzlak1987 je napisao/la:Neka je uvedeno ovo za 200 KM, za osobe koje imaju, a zele nekako da pomognu
-
- Kontakt:
Ma da nek se zna.tuzlak1987 je napisao/la:Tesko je ocekivati od 50 ljudi da samo dodju i uplate nesto, zele ljudi nesto i da dobiju. Pa bar clanska karta, npr neko iz inostranstva uzme vip clansku i posalju mu na adresu fino zahvalnicu sa kartom, odmah je covjek sretniji jer je dobio nesto pa bar SIMBOLICNO.sviunapad1010 je napisao/la:Mogu pomoći uvijek uplatom na račun oni koji žele. A ovo tvoje je u prevodu za snobove. Kupujem 5 komada čim bude za VIP društvo sa Kiseljakatuzlak1987 je napisao/la:Neka je uvedeno ovo za 200 KM, za osobe koje imaju, a zele nekako da pomognu

Jako je važno objaviti tako nešto na fb itd...
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 14 jun 2017, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
I treba da se zna, to bi znacilo da je jedan obican simpatizer upumpao vise novca u klub od upravesviunapad1010 je napisao/la: Ma da nek se zna.

-
- Kontakt:
Pet VIP simpatizera sa Kiseljaka častim čim bude bilo. To će biti moj način da podržim taj marketinški potez.tuzlak1987 je napisao/la:I treba da se zna, to bi znacilo da je jedan obican simpatizer upumpao vise novca u klub od upravesviunapad1010 je napisao/la: Ma da nek se zna.

Sa Cabrijom bio, vidio sam ih poslije na Stupinama. Da se Cabrija hoce pocet druzit sa TandiromKa5an je napisao/la:Večeras primjecen Kostić na Tusnju, gleda frajer trening s nekim drugom

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Danas Kojic vidjen u hotelu sa Senadom,to je stoper iz Olimpika,igrao u Radniku.
Sto se tice Kostica ima racuna da odigra za Slogu polusezonu za ove pare sto je izreketirao Slobodu
Sto se tice Kostica ima racuna da odigra za Slogu polusezonu za ove pare sto je izreketirao Slobodu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Cuj vip.....e moram to uzeti da vidim na sta lici....60 sezonska,ako je uracunat kup,nije puno,ako vazi samo za ligu...........jbg
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li kakvo zvucno pojacanje za sijedecu sezonu da se ima sta pogledati. Dajte bar one crnce iz vojne hunte Mijanmar.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
čuj crnci, valjda kosookiProbisvjet je napisao/la:Ima li kakvo zvucno pojacanje za sijedecu sezonu da se ima sta pogledati. Dajte bar one crnce iz vojne hunte Mijanmar.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Vise mi je smor citati komentare na ovo! Zanima me ima li iko pametan da se pita a da li bi ti momci otisli eto onako iz cista mira?! Otisli su jer ih je doticni savjetovao da tako uradi a misleci kako ih je on doveo pa da je i red da stanu na njegovu str. kad ga vec gradonacelnik nije podrzao. Ima pare pa misli moze sve kupiti...pita li se iko da li su ti ljudi po odlasku bilo sretni i zaadovoljni i da li su zazaliki sto su ikad dosli u Slobodu i nasjeli na rijeci Azmira ...ne covjeka i budale... mali dio para je isplacen a veliki dio nije ispostovan ...nekad je vaznije biti covjek nego i direktor i nogometas ili bilo sta...nije sve do tih igraca a pitajte Azmirka pa neka vam objasnisolinas je napisao/la:Ooooo Indire,nisam te prepoznao.......Hitman22 je napisao/la:Tu nema pozajmice,interes mu je da rusi kroz sindikat klub koji mu je dio porodice navodno.Amelija je napisao/la:Seljacko saopstenje sindikata. Steta sto ne postoji drzava koja ce pravnim putem poravnati sva dugovanja i odnose medju klubovima. Za ovo krivim sve koji su u prethodnoj godini prosli kroz klub, znamo svi ko su. Da se dotaknem sindikata, nadam se da im je Husic onu reklamu na pozajmicu dao, a ne sponzorstvo.![]()
Pa on je kriv i sto je klub nesposoban angazovat sposobne advokate da dobiju slucaj...
Dzidic,Karic,Kostic,napustili su klub samovoljno,pod ugovorom...za to se snose sankcije,i s obzirom da su isplaceni,potrazuju novac koji de fakto nisu zaradili....Isto kao da ti trazis plate od sefa a uredno ne dolazis na posao,boli te kur.ac.........Slucaj cist kao suza.......
Nema Husic sa tim nista,nego ipak,u nekim slucajevima,poput ovog,mi imamo nesposobnu upravu,kojoj je zao iskesirati 5-6 000 km za dobre advokate,ali ih boli k.... sto ce klub iskesirati 200 000......
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovo za Vip je jako dobra furka. Bas me zanima kako ce to ici heheh
200 KM, cisto da se vidi koliko se voli klub.
Osnovna cijena 60 KM je smijesna. Treba ukinut sezonske skroz. nema kluba tu nigdje.
16 utakmica za 60 KM. 3 i nesto po utakmici. Smijesno.
Penzionerska i invalidska **** te marku i po po utakmici.
Osnovna cijena 60 KM je smijesna. Treba ukinut sezonske skroz. nema kluba tu nigdje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- zamorano1plus8
- Kontakt:
smjesnija je posjeta na nekim utakmicamaultrasstyle_tz je napisao/la:ovo za Vip je jako dobra furka. Bas me zanima kako ce to ici heheh

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to govori o namazamorano1plus8 je napisao/la:smjesnija je posjeta na nekim utakmicamaultrasstyle_tz je napisao/la:ovo za Vip je jako dobra furka. Bas me zanima kako ce to ici heheh
Dzaba ulaz prakticno , al jbg rdjavom kurcu i dlake smetaju.
Smijesna je posjeta od Cire pa na ovamu svaka, osim onog Zelje kad ljudi nisu mogli uc
ps Kostic moze igrati 2 godine u Slogi za dzaba koliko je oderao Slobodu i Tuzlu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vise mi je smor citati komentare na ovo! Zanima me ima li iko pametan da se pita a da li bi ti momci otisli eto onako iz cista mira?! Otisli su jer ih je doticni savjetovao da tako uradi a misleci kako ih je on doveo pa da je i red da stanu na njegovu str. kad ga vec gradonacelnik nije podrzao. Ima pare pa misli moze sve kupiti...pita li se iko da li su ti ljudi po odlasku bilo sretni i zaadovoljni i da li su zazaliki sto su ikad dosli u Slobodu i nasjeli na rijeci Azmira ...ne covjeka i budale... mali dio para je isplacen a veliki dio nije ispostovan ...nekad je vaznije biti covjek nego i direktor i nogometas ili bilo sta...nije sve do tih igraca a pitajte Azmirka pa neka vam objasni[/quote]
Za sve to ti trebaju dokazi,dok se ne dokaze da je kriv,to je prosipanje suplje price,kao i antologijske kineske kladionice i famozna Drina gdje u evropi jedva nadjes par iz nase lige da odigras,do prije godinu mogao si samo par dva naci,ali eto,mozes naci u Kini....
Ko je kriv,ko nije,necemo nikada ni saznati....mozemo samo nagadjati,tako kao ti.
Cijela drzava je vidjela uplatnice i da su isplaceni malo prije nego su pobjegli iz kluba tako da ti dug neki Husicev prema njima ne pije vode....
Za sve to ti trebaju dokazi,dok se ne dokaze da je kriv,to je prosipanje suplje price,kao i antologijske kineske kladionice i famozna Drina gdje u evropi jedva nadjes par iz nase lige da odigras,do prije godinu mogao si samo par dva naci,ali eto,mozes naci u Kini....
Ko je kriv,ko nije,necemo nikada ni saznati....mozemo samo nagadjati,tako kao ti.
Cijela drzava je vidjela uplatnice i da su isplaceni malo prije nego su pobjegli iz kluba tako da ti dug neki Husicev prema njima ne pije vode....
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 15 jun 2017, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
Nisu otišli nestali su isparili. Ja sam se bio prepao za Karića bgm trebalo je prijaviti nestanakemin82 je napisao/la: Vise mi je smor citati komentare na ovo! Zanima me ima li iko pametan da se pita a da li bi ti momci otisli eto onako iz cista mira?! Otisli su jer ih je doticni savjetovao da tako uradi a misleci kako ih je on doveo pa da je i red da stanu na njegovu str. kad ga vec gradonacelnik nije podrzao. Ima pare pa misli moze sve kupiti...pita li se iko da li su ti ljudi po odlasku bilo sretni i zaadovoljni i da li su zazaliki sto su ikad dosli u Slobodu i nasjeli na rijeci Azmira ...ne covjeka i budale... mali dio para je isplacen a veliki dio nije ispostovan ...nekad je vaznije biti covjek nego i direktor i nogometas ili bilo sta...nije sve do tih igraca a pitajte Azmirka pa neka vam objasni

Kažeš mali dio para isplaćen, za šta da im se isplati ostalo za rad u sindikatu i nestanak da se ne zna gdje je lik.
Care ugovor da se ispoštuje u cjelosti treba svako svoj dio ispoštovati

- Probisvjet
- Kontakt:
emin82 je napisao/la: Vise mi je smor citati komentare na ovo! Zanima me ima li iko pametan da se pita a da li bi ti momci otisli eto onako iz cista mira?! Otisli su jer ih je doticni savjetovao da tako uradi a misleci kako ih je on doveo pa da je i red da stanu na njegovu str. kad ga vec gradonacelnik nije podrzao. Ima pare pa misli moze sve kupiti...pita li se iko da li su ti ljudi po odlasku bilo sretni i zaadovoljni i da li su zazaliki sto su ikad dosli u Slobodu i nasjeli na rijeci Azmira ...ne covjeka i budale... mali dio para je isplacen a veliki dio nije ispostovan ...nekad je vaznije biti covjek nego i direktor i nogometas ili bilo sta...nije sve do tih igraca a pitajte Azmirka pa neka vam objasni

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 2 gosta.