FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 15 jun 2017, 12:57

KarlMarx je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
KarlMarx je napisao/la:Trenutni problem je u Saidu Husejinoviću, čeka se da prihvati manji ugovor ili da raskine ugovor sa klubom, kako bi se oslobodio dio plate za novo pojačanje, velika je kočnica po tom pitanju, i ta "velika pojačanja" ovise o dešavanju vezanom za njegov ugovor. Žalosno je što je prošla uprava pristala da dovede igrača sa hroničnom povredom i bezvoljnog da radi na sebi, ja sam upozoravao, da smo morali iz greške sa Alispahićem naučiti, ali nismo, neću da ulazim u priču o kojim se igračima radi, jer sam samo načuo, a vezano za Saida je tako kako je . :hmmmmm:
E ako se ceka da se rijesi Said da bi mogli dovesti kvalitetno pojacanje onda smo mi bas u kurcu.
Sreca je pa ne cekaju da nekoga prodaju pa da s tim parama dovode pojacanja.
Koga mogu iz ovog tima prodati izuzmemo li Dulju i Mihojevića, puno se više mora pokazati kvaliteta u banana ligama da bi neko tek pokucao na vrata i pitao 'pošto' je neki cvijet iz avlije. Pa kad pogledamo i Dulju, odličnih je partija imao, ali kad pogledamo statistiku tek je dao u ligi (čini mi se) 1 gol.
Kako ćeš Duljevića prodat kada nema ugovora :?
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jun 2017, 12:57

Burberry46 je napisao/la:Petrak i Stojcev to bi vec bila dobra vezna linija
Najjači vezni red lige bi to bio sa Sarićem, ali treba sačekati da to Lažni Pape ispregovara. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jun 2017, 12:58

Vuk Mitošević, 26-godišnji defanzivni veznjak i član Javora iz Ivanjice, nalazi se na meti Fudbalskog kluba Sarajevo

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 jun 2017, 13:05

Hajde Petrače šarni to da padnemo u trans!
Amer Dupovac!

High

Post Postao/la High » 15 jun 2017, 13:09

Dovedite Vuka, da izjede komšijinog Zeca!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 15 jun 2017, 13:13

Zip je napisao/la:Vuk Mitošević, 26-godišnji defanzivni veznjak i član Javora iz Ivanjice, nalazi se na meti Fudbalskog kluba Sarajevo
Vuk nista posebno, bolje petraka da dovedu.. :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2017, 13:15

MartinSco je napisao/la:
Pitar1946 je napisao/la:Dali valja sta ovaj petrak ?
:thumbup:
Odlican defanzivni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 jun 2017, 13:18

Kad se sjetim zadnja linija krupinac-zukić ne znas od kojeg te vece zlo očekuje, a vidi sad sve kultura i šminka.
I ko poce onog faruka pape zvati sjecam se da su se raja i dok je igrao svađala na tribini oko toga. Al osta papak pape hahah
Mada kad skontas ni pravi pape nije puno bolji za sarajevo od kad je otisao...al ako nists ne prima platu od kluba za neznanje.
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jun 2017, 13:18

f0rest1946 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Vuk Mitošević, 26-godišnji defanzivni veznjak i član Javora iz Ivanjice, nalazi se na meti Fudbalskog kluba Sarajevo
Otkud da nije ništa posebno?
Bas sam gledao, čitao i upravo suprotno, svi su puni hvale.za momka... igrao i kvalif. el
Igrao za mladu u21 Srbije. Ostvario dobar transfer.
Sigurno nije bez razloga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2017, 13:21

& ", na prvu nista specijalno ali je solidan mada bi ja vise Petraka volio, on poznaje bh. oranice :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 15 jun 2017, 13:30

Pantelija je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:
Otkud da nije ništa posebno?
Bas sam gledao, čitao i upravo suprotno, svi su puni hvale.za momka... igrao i kvalif. el
Igrao za mladu u21 Srbije. Ostvario dobar transfer.
Sigurno nije bez razloga
Pa evo gledam na transfermarkt Vuk samo 13 utakmica ima u ligi ove sezone sto je premalo realno, a ima i ugovor do 31.12.2017 ne znam ni kako ga dovesti haha.
Dok s druge strane Petrak ima 31 utakmicu , poznaje nasu ligu mislim da bi puno vise dobili od njeg :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 jun 2017, 13:40

PitarBordo je napisao/la:Ja još uvijek ne vidim zbog čega da vjerujem Upravi koja još nije otjerala lika koji je pohvalio atmosferu na gradskom derbiju na kojem su navijači FKS bojkotovali dolazak.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: realnost

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 jun 2017, 13:44

Pa došao je.u januaru
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 15 jun 2017, 13:45

Pantelija je napisao/la:Pa došao je.u januaru

u februaru dosao,igrao sve utakmice

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 13:46

Ihtijarević je smiješan lik. Rad u Bosni zamijenit radom u Sarajevu, bilo bi isto kao da sad lansiramo Sabrinu u Barcelonu. Al' hajd što je glup za posao koji radi, hajd što ni Murgu ne zna dovest, al đe ćeš otić na Grbavicu i reći da je atmosfera prekrasna a na stadionu 10 hiljada manijaka i sedam pitara. Idiote retardirani, ne radi se to tako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 jun 2017, 13:51

skoroalen je napisao/la:Ihtijarević je smiješan lik. Rad u Bosni zamijenit radom u Sarajevu, bilo bi isto kao da sad lansiramo Sabrinu u Barcelonu. Al' hajd što je glup za posao koji radi, hajd što ni Murgu ne zna dovest, al đe ćeš otić na Grbavicu i reći da je atmosfera prekrasna a na stadionu 10 hiljada manijaka i sedam pitara. Idiote retardirani, ne radi se to tako.
A zamisli da je dobio prostor i na derbiju na Koševu, reko' bi sigurno: šteta što nema gostujućih navijača da ugođaj bude potpun :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 13:58

SiouxLukavac je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ihtijarević je smiješan lik. Rad u Bosni zamijenit radom u Sarajevu, bilo bi isto kao da sad lansiramo Sabrinu u Barcelonu. Al' hajd što je glup za posao koji radi, hajd što ni Murgu ne zna dovest, al đe ćeš otić na Grbavicu i reći da je atmosfera prekrasna a na stadionu 10 hiljada manijaka i sedam pitara. Idiote retardirani, ne radi se to tako.
A zamisli da je dobio prostor i na derbiju na Koševu, reko' bi sigurno: šteta što nema gostujućih navijača da ugođaj bude potpun :mrgreen:
Još bi pohvalio onih 1725 što su došli, kako su oni vjerni prema klubu a mi nismo. Debil mrtvi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 jun 2017, 14:03

Ja, neki extra napredak u Petraku ne vidim... osim što poznaje našu ligu i u punom je trenažnom procesu. Ali isto tako vjerujem da trenutno bolje od njega i ne možemo dovesti.
Da se hoćemo riješt Saida, totalno mi se lik ogadio. To bi najveće moguće pojačanje bilo. :think:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 jun 2017, 14:03

Chlan je napisao/la:Zrinjski se pojačao iz Prve lige Federacije. Mogu samo zamisliti koje bi salve uvreda i omalovažavanja ovde bile napisane da smo mi to uradili.
GRIJEŠIŠ!
Velika većina ne bi ništa rekla životom garantujem ali da i mi dvije godine zaredom uzimamo titulu i da smo najjača ekipa u državi.
Što se mene tiče, neka dovedu Murgu i još tri pojačanja iz druge Federalke ako ćemo biti najjači u državi.

S obzirom da smo daleko od Evrope i svake godine su nam šanse manje za neki iskorak jer svi napreduju dok mi stagniramo i nazadujemo, ja sam se okrenuo ambicijama unutar granica države jer za nešto više nit imamo trenutno kapacitet, nit ljude, ni trenere, nit vlasnika kako treba nit igrače..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 jun 2017, 14:19

Majkl na **** forumu veli da bi Stojčev trebao doći i da je s njim sve dogovoreno.
Ako ima istine o ovome što danac stručnjak piše, bilo bi odlično.
Pozdrav za Majkla stručnjaka koji je završijo fakultet jer znam da čita ovaj forum :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Google Adsense [Bot] i 84 gosta.