FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bogicevic kad bi sad slomio obje noge Slavko bi ga stavio u prvih 11. Velika ljubav.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kad si sindikalac ne smije niko da te dira!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Samo da Blagojevic i Markovic dođu sebi tokom ovih priprema, nekako trpiti Bogicevica na stoperu.
Hajde upravo objavljujte za jug, sve bi otislo u drugi plan.
- Zeljeznicar -
- grbavicka1921
- Kontakt:
Spora veza, tranzicija lopte još sporija, Marković tzv. lopta nazad, a Blagoje svaku 30-tu tekmu je raspoložen.Zenzo je napisao/la:Samo da Blagojevic i Markovic dođu sebi tokom ovih priprema, nekako trpiti Bogicevica na stoperu.
Ne djasvi mi se nimalo to.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
to ne moze ni u snu, kemo mora, jednostavno mora ispred sindikalca bit, njega treba zakucat na tribinu pa ako se neko povrijedi da moze sjedit na klupi, ali ni u kom slucaju ne smije on biti u prvih 11Zenzo je napisao/la:Samo da Blagojevic i Markovic dođu sebi tokom ovih priprema, nekako trpiti Bogicevica na stoperu.
Trebala bi neka objava za jug valjda danas ako sam u pravu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Volio bih da nas sreca pomazi sad za europ da barem jedno predkolo prođemo na otvorenju europe na Grbavici, a ne treba pricati kako nam je bitna ova naredna sezona.
Bice ovdje svega sa ovim igracima, valjda se konacno sve poslozi kako treba.
Bice ovdje svega sa ovim igracima, valjda se konacno sve poslozi kako treba.
- Zeljeznicar -
Normalno, nista gore niti bolje. Bilo i proslo, nas je igrač i treba podrsku ko i svaki igrač Želje.maldini3 je napisao/la:Sta mislite kako ce Lendric biti docekan ako bude igro euro utakmice za nas
Hvala ss.ba na fotkama. Znači vjerovatno je to to što se tiče Bekrije, hvala mu ali nije išlo yebiga. Sad imamo Zebu i Žeru na toj poziciji, te je moguće prema pisanju medija da dođe Ramović na tu poziciju.
Emotivan trenutak: Ivica Osim u suzama doživio historijski gol Ibiševića u Brazilu
Emotivan trenutak: Ivica Osim u suzama doživio historijski gol Ibiševića u Brazilu
Grande Ivicabraco je napisao/la:Hvala ss.ba na fotkama. Znači vjerovatno je to to što se tiče Bekrije, hvala mu ali nije išlo yebiga. Sad imamo Zebu i Žeru na toj poziciji, te je moguće prema pisanju medija da dođe Ramović na tu poziciju.
Sretno Bekriji, ostat ce upamcen kao legenda kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hvala Bekricu na svemu,ali vise nije to to. Bolje i za njega i za nas da ode sad.

Kako jaka slika
Moj hiljaditi post Tuce poklanjam tebi. Ti si uvijek bio primjer kako se igra za sveti grb i kao velikog majstora cemo te pamtiti. Hvala ti na svemu ZELJIN RATNICE. FRANCESKO FRANCESKO FRANCESKO!!!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Bogicevica ne treba trpiti na stadionu a ne na stoperu. Sve izuzev Graovac-Kemo je neprivaljtivo sa ovim igrackim kadrom.irfo je napisao/la:to ne moze ni u snu, kemo mora, jednostavno mora ispred sindikalca bit, njega treba zakucat na tribinu pa ako se neko povrijedi da moze sjedit na klupi, ali ni u kom slucaju ne smije on biti u prvih 11Zenzo je napisao/la:Samo da Blagojevic i Markovic dođu sebi tokom ovih priprema, nekako trpiti Bogicevica na stoperu.
Trebala bi neka objava za jug valjda danas ako sam u pravu
Kemo mora dobiti svoje minute. Sindikalac mp3.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
http://fsks.ba/index.php/novosti/item/1 ... eljeznicar
Sabanadzovic potpisao profesionalni,a Dzindo,Hrvanovic i Sehic amaterski ugovor.
Sabanadzovic potpisao profesionalni,a Dzindo,Hrvanovic i Sehic amaterski ugovor.
Naš roster izgleda ovako:
Golmani:Vedran Kjosevski
Adnan Bobić
Irfan Fejzić
Aldin Ćeman
Vernes Karavdić
Ako Vedran ostane, riješiti se Fejzića i Ćemana, previše ih je.
Stoperi:
Kemal Osmanković
Daniel Graovac
Tarik Džindo
Amir Velić
Jadranko Bogičević (pu pu pu)
Potreban još jedan klasan stoper, u tom slučaju se riješiti Jadranka iako mi to suludo zvuči jer ga Mrvica voli ko majku rođenu.
Desni bekovi:
Siniša Stevanović
Srđan Stanić
Haris Kurtović
Aldin Šehić
Dobro pokrivena pozicija, nadam se da će Stanić ovdje biti prvi izbor da ga napokon ne trošimo za krpljenje ostalih pozicija.
Lijevi bek:
Amar Beširević
Ovdje je imperativ dovesti kvalitetnog igrača od kojeg će Beširević učiti i nadam se dovoljno kvalitetnog da se u toku sezone neće morati dešavati rokade Stanića.
Defanzivni vezni:
Dino Hasanović
Darko Marković (pu pu pu)
Anel Šabanadžović
Sigurno da bi jedan trkački, tehnički i defanzivno odličan igrač bio poželjan na ovoj poziciji.
Anelu postepeno davati priliku.
Centralni vezni:
Jovan Blagojević
Uglješa Radinović
Valjalo bi kad bi Hajdarević potpisao ugovor.
Ofanzivni vezni:
Zajko Zeba
Denis Žerić
Sinan Ramović (?)
Dado Sadiković(?)
Ovo bi, barem po meni, bila jedna od jačih pozicija u timu ukoliko dođe Ramović.
Lijevo krilo:
Asim Zec
Ivan Crnov
Benjamin Šehić
Ako Crnov prođe pripreme bez povreda, on i Zec će se dobro pobiti za početnu poziciju.
Desno krilo:
Goran Zakarić
Aldin Hrvanović
Kada bi izletio neki klasan igrač obavezno ga pokušati dovesti, a i sam SD je rekao da tražimo zamjenu za Miru.
Napadač:
Dženan Zajmović
Stevo Nikolić
Mirza Šubo
Dženis Beganović
Po meni, potrebna nam je kvalitetna devetka, u ove nemam povjerenje.
I dalje ne shvatam dolazak Džene.
Sve u svemu, lijevi bek i napadač su pod moranje, dobro bi bilo dovesti klasnog veznjaka i krilo.
Volim te fakat!
Golmani:Vedran Kjosevski
Adnan Bobić
Irfan Fejzić
Aldin Ćeman
Vernes Karavdić
Ako Vedran ostane, riješiti se Fejzića i Ćemana, previše ih je.
Stoperi:
Kemal Osmanković
Daniel Graovac
Tarik Džindo
Amir Velić
Jadranko Bogičević (pu pu pu)
Potreban još jedan klasan stoper, u tom slučaju se riješiti Jadranka iako mi to suludo zvuči jer ga Mrvica voli ko majku rođenu.
Desni bekovi:
Siniša Stevanović
Srđan Stanić
Haris Kurtović
Aldin Šehić
Dobro pokrivena pozicija, nadam se da će Stanić ovdje biti prvi izbor da ga napokon ne trošimo za krpljenje ostalih pozicija.
Lijevi bek:
Amar Beširević
Ovdje je imperativ dovesti kvalitetnog igrača od kojeg će Beširević učiti i nadam se dovoljno kvalitetnog da se u toku sezone neće morati dešavati rokade Stanića.
Defanzivni vezni:
Dino Hasanović
Darko Marković (pu pu pu)
Anel Šabanadžović
Sigurno da bi jedan trkački, tehnički i defanzivno odličan igrač bio poželjan na ovoj poziciji.
Anelu postepeno davati priliku.
Centralni vezni:
Jovan Blagojević
Uglješa Radinović
Valjalo bi kad bi Hajdarević potpisao ugovor.
Ofanzivni vezni:
Zajko Zeba
Denis Žerić
Sinan Ramović (?)
Dado Sadiković(?)
Ovo bi, barem po meni, bila jedna od jačih pozicija u timu ukoliko dođe Ramović.
Lijevo krilo:
Asim Zec
Ivan Crnov
Benjamin Šehić
Ako Crnov prođe pripreme bez povreda, on i Zec će se dobro pobiti za početnu poziciju.
Desno krilo:
Goran Zakarić
Aldin Hrvanović
Kada bi izletio neki klasan igrač obavezno ga pokušati dovesti, a i sam SD je rekao da tražimo zamjenu za Miru.
Napadač:
Dženan Zajmović
Stevo Nikolić
Mirza Šubo
Dženis Beganović
Po meni, potrebna nam je kvalitetna devetka, u ove nemam povjerenje.
I dalje ne shvatam dolazak Džene.
Sve u svemu, lijevi bek i napadač su pod moranje, dobro bi bilo dovesti klasnog veznjaka i krilo.
Volim te fakat!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neophodno je da sindikalac napusti klub, dajte mu odmah 6 plata i auf wiedersehen!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Tanak nam je igracki kadar realno,ali sta je tu je. Sredina i lijevi bek su nam najtanje pozicije. Probati naci tu neke igrace koji su bolji od ovih sto imamo.
Sinana nekako zaganjati jer je slobodan igrac,a Bekric ode.
Sinana nekako zaganjati jer je slobodan igrac,a Bekric ode.
Zelji su neophodna jos bar 4 ciljana i provjerena pojacanja ako zeli imati ekipu za vrh tabele . Stoper, lijevi bek, ofanzivni vezni i napadac.
Ako tu ubodemo, mozda budemo imali cak i jacu ekipu nego prosle sezone, a to je valjda svima cilj. Zao mi je sto nismo doveli Kostica, puno je bolji igrac od Bogicevica, uz to devoseti Kvesica/ Subica, Ramovica i tog Gotala...pa vidjeti do januara kako ce to ici..
Ako tu ubodemo, mozda budemo imali cak i jacu ekipu nego prosle sezone, a to je valjda svima cilj. Zao mi je sto nismo doveli Kostica, puno je bolji igrac od Bogicevica, uz to devoseti Kvesica/ Subica, Ramovica i tog Gotala...pa vidjeti do januara kako ce to ici..
Nemoj Boga ti prizivati Kvesica, doci ce dobit ce platu iz snova povrjedit ce se na drugom treningu. On je invalid, svako malo povrjeđen.
Ni njega niti bilo kojeg bivseg ne prizivajte. Zayebite vise tu pricu nase djete, vraca se iz ljubavi da pomogne - neka dođe i igra za 100 KM ako je tako.
Da kao igraci valjaju ne bi im na pamet bio povratak u BiH.
Ni njega niti bilo kojeg bivseg ne prizivajte. Zayebite vise tu pricu nase djete, vraca se iz ljubavi da pomogne - neka dođe i igra za 100 KM ako je tako.
Da kao igraci valjaju ne bi im na pamet bio povratak u BiH.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 15 jun 2017, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Čestitke djeci na pobjedi protiv Partizana !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.