FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 14:54

Tacno sve, Azmir nije nikakve dugove napravio vec je Slobodu ostavio u plusu. 270 hiljada od Evrope je leglo, to je vise novca od onoga sto se trebalo isplatiti Kosticu, Govedarici, Mehidicu, Karicu i svima ostalima.
Problem je sto je uprava instalirana pa nisu imali nista niti su ulozili svoje nesto da placaju igracima plate i pripreme vec su cekali te pare da im onda isplate, a ovo ostalo zanemarili. I kao na kraju ostavio im Azmir dugove, a on im ostavio 70 hiljada vise i podmirene plate za august. I sve igrace koje mogu prodati, a on ih nije zelio prodavati jer je gradio jaku ekipu. Pa su prodali Krpica i imaju Ordagica, a za Pirica i Zeca ispusili. Sto ne prodaju svoje ove igrace koje su doveli vec samo one kvalitetne Azmirove? :D

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 jun 2017, 14:59

Mortus je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Ove tri strane koje imamo, Sloboda- Grad-Azmir, svi smo upeli svako na svoju, a ustvari ne znamo ni sta covjek hoce.

Mozda je htio da se afirmise preko Slobode, nauci posao pa sad da gura klub koji stvarno voli ? mozda mu neko neda vise da pridje Slobodi jer je poremetio mnoge procese i sheme, kako u Tuzli, tako i u savezu? a mozda mu je dotuzilo jednostavno?

jel njega ko pitao za ovih sad ce vec 10 mjeseci, "sto se ne vratis u SLobodu"?
Neki dan je lik u Avazu rekao da voli slobodu i daje to njegov klub, da stoji na raspolaganju, kao i njegovqa sredstva koja su za Slobodu usvakom momentu operativna, ali je postavio i uslove, da se i drugi uključe u tu priču. Po meni on ne želi da Slobodi da ssve, a da se drugi kite njegovim perjem.
Također je objasnio i u vezi plata igrača koje im je davao. u vezi velikih ugovora, da je dao zato što je mogao to da podmiri i da im je izmirio a da se u junu znalo da će otići (oni koji su trebali znati), također je jgračima rekao da budu mirnui u vezi svojih ugovora, jer ćenovaca biti i to od Evropske lige (S pravom, jer njegovom zslugom i ulaganjem smo i došli do tog novca).
Očigledno je da su te pare utrošene u druge stvari. Pa pogledajte samo kazne za baklje. Fukare se svetile Husiću bakljama a u stvari napravili su dugove Slobodi, kao i mnoge druge troškove na koje se bahatošću ove uprave moralo trošiti od Evrope.

OVI su došli uzdajući se u 200000 E + Transfer Krpića, a da ne moraju plaćati ugovore koje imaju igrači, taman da su milionski ugovori, Husić je to mogao plaćati i neka je potpisivao, a novac je ostavio za te stvari, sigurno možda i da ovima ostane koja kinta....
Basbtako druze sve lijepo receno. A ovdje bi neki da on daje svoj novac a oni da kroje politiku. Jasmin se nakon odlaska ubio slikajući sa privrednicima. A od septebra do danas grad je dao 70 000 id cega je plaćeno 40 000 reprograma. Zato macak i dize sidro. Potrosio husićevu zaostavstinu, grad neda koliko je obećano a on nije taj kalibar da pljuje novac

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 15:04

Mogu samo zamisliti sada na zimu kako ce biti, nema para od Evrope vise, a nema se ko prodat.
slika

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jun 2017, 15:05

ma iskreno i mačak ako nema para ili ih ne da, onda neka se okrene traenju partnera koji su spremni da ulože u Slobodu.
on je govorio da želi da proširi UO da uđu ljudi sa parama, neka to i uradi, alisamo ljude koji će uložiti. ovdje se na Skupštini treba uvesti tarifa za mjesto u UO, kao i mjesto u Skupštini. Neka to u skupštini bude i simbolični iznos recimo 365 KM 1 KM dnevno, a UO naravno više novca.
Neka se poveća broj skupštinara i eto novca, ali i reda.
NE bih sada ulaziio u priče oko najavljivanih sponzora od strane Husića, koji su vjerovatno odustali zbog reprpgrama, a to je ono što nas sada ne koči. Kada je mogao on mogu valjda i ovi naći neke sponzore iz vana. samo treba raditi po tom pitanju, a ne samo palamuditi.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 jun 2017, 15:06

Eto Krpe eto ludila polako ba sabura idu pojacanja samo malo sacekajte.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 15:09

ASD je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nesto najjace sto sam cuo protiv Husica su kineske kladionice,kako je okrenuo nenormalnu lovu kada je Sloboda izgubila protiv Drine na Tusnju :urnebes: :urnebes:

Nasu ligu ovdje ne mozes odigrati kako treba,a kamoli u Kini ja mislim da i ne znaju za nasu ligu..

Trebalo je i ovo smislit :tokralju:
Neko glup da pusti velike uloge u sumnjivu ligu, nema te kladionice u Svijetu.
Ima druze kod kineza,tako se bar pisalo i pricalo,kinezi glupi i naivni,opljacka ih bosnjo za 90 minuta :rol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2017, 15:14

Ma nece ba Ordagić nigdje. Još sad fura s neke dvije **** :zviz:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jun 2017, 15:18

''Ja sam Upravi Slobode rekao prije kraja prvenstva, dao sam im riječ, tako da kažem, da ću prvo razgovarati sa njima oko produženja ugovora tako da sam čekao da mi se jave. Nisu mi se javili 15 dana dok smo bili na odmoru i jučer sam obavio razgovor sa predsjednikom koji mi je ponudio mizeran ugovor. Ja mislim da to nisam zaslužio, dijete sam Slobode, rekao sam okej, vi možete toliko, ja ću vam se javiti u sljedećih nekoliko dana sa odgovorom. Ipak, ne vjerujem da ću to prihvatiti'', rekao je Efendić i potom dodao: ''Imam dvije-tri konkretne ponude, ali neću još da žurim. Čekam još nešto bolje od toga. Sigurno je da se više neću pojavljivati na treninzima Slobode, žao mi je što se to tako izdešavalo, bio sam spreman na kompromis i dogovor, oni su mi ponudili mizerne uslove koje zaista ne mogu prihvatiti''. Prethodnih dana aktuelna je bila informacija oko njegovog prelaska u redove Sloge iz Siminog Hana kod bivšeg predsjednika Slobode Azmira Husića, ali Samir Efendić ističe da ga niko nije zvao iz ovog kluba. ''Nekoliko ljudi me već zvalo u vezi toga. Ne znam ništa o tome, Azmir me nije kontaktirao, da li postoji interesovanje ne znam stvarno. Meni je cilj da nađem inostrani angažman, ali iz Sloge me niko nije zvao'', govori sada već bivši defanzivac Slobode. Efendić smatra da mizerne uslove ponuđene od strane nove Uprave neće prihvatiti ni drugi igrači. ''Oni su smanjivali ugovore do 70 posto. To nije bilo smanjivanje ugovor od 10, 20 posto već 70 posto. Mislim da je to mizerno i da nije pošteno. Što se tiče drugih igrača, mislim da ni oni neće to prihvatiti jer se ja družim sa njima'', završio je Efendić.

Pročitajte više na: http://****/premijer-liga-bih/efen ... bode/85587
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 15:23

Pa sto ovaj Efendic prije mjesec govori sve je ok. Samo gleda svoje dupe, dok mu je bilo redovno po starom bio sretan. A sada kada je i njega stigla Denisova i Mackova kandzija drugu pricu prica.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 jun 2017, 15:24

Ma ko se malo razumije u kladionice i nacin poslivanja najjacih kladionica to je smjesbo. Najjace kladionice svijeta su tajland, malesija itd. Tan je svoje bogastvo na klad.izgeadio. Kakav milion i drina samo loge pwtice mozes igrat na velike cifre singl al prvo posaljes pinudu pa kladionica idobri uplatu. BH liga se singl igra u malesiji do 100 dolara, ako se desi kao na slobodu gde je bilo 10:1 odnos 1000 uplata odmah vam je kvota1 . Tako da je ta prica smjesna

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2017, 15:25

makar nešto pozitivno, al zato tandir još tri godine

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 15:27

Jel Mehmedagic produzio ??

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 jun 2017, 15:30

tuzlak1987 je napisao/la:Pa sto ovaj Efendic prije mjesec govori sve je ok. Samo gleda svoje dupe, dok mu je bilo redovno po starom bio sretan. A sada kada je i njega stigla Denisova i Mackova kandzija drugu pricu prica.
Druze ovo je istina. Pisao sam o tome prije par mjeseci. Evendić je prve gid u pl bih kid Azmira imao najmanju platu 1200 km, kad su se plasiralivu LE Dignuta je 2000 i tu je imao naj manju ili ko Mehidić, kad je macak diso smanjio je njemu na 1200, sad mu nudi 800

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 15:32

xeksor je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa sto ovaj Efendic prije mjesec govori sve je ok. Samo gleda svoje dupe, dok mu je bilo redovno po starom bio sretan. A sada kada je i njega stigla Denisova i Mackova kandzija drugu pricu prica.
Druze ovo je istina. Pisao sam o tome prije par mjeseci. Evendić je prve gid u pl bih kid Azmira imao najmanju platu 1200 km, kad su se plasiralivu LE Dignuta je 2000 i tu je imao naj manju ili ko Mehidić, kad je macak diso smanjio je njemu na 1200, sad mu nudi 800
Realna mu je jedno 1800, ni manje ni vise. 800 je uvreda..

Samo on je jedan od onih koji su pricali da je sve ok prije mjesec za fksloboda tv, a sada se suocava sa istim problemima sa kakvim su se suocavali drugi igraci. I sada ce njega uprava popljuvati i neki od navijaca, a nije kriv jbg moze vani igrati za bolje pare, a i BIH.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 jun 2017, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 15:32

Radim i ja za 800,a manje se umori od mene :mrgreen:

Bas me zanima hoce li ga pljuvati kao i ostale sto nece da igra za sicu ?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2017, 15:33

Hoćeš da kažeš da je Efendić 2015 zarađivao duplo manje nego recimo Zoletić 2010? Čuj 800 km, pa nama onda može biti 200.000 godišnje za igrače, prosto ne vjerujem ni da je igro za 1500 nit da mu je nuđeno 800.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 15:34

harry_90 je napisao/la:Radim i ja za 800,a manje se umori od mene :mrgreen:

Ma dobro ali vjerovatno ti je takvo trziste da imas slicnu platu kao i kolege u drugim firmama. Ovo je Efendicu koji ce igrati do 35. godine i zaraditi kao igrac samar u facu jer mu tih 800 dodje kao da odradjuje pripravnicki

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 15:37

Cim on prica od 70% znaci da je imao jedno 2500 i sada mu daju 800 :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 15:38

tuzlak1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Radim i ja za 800,a manje se umori od mene :mrgreen:

Ma dobro ali vjerovatno ti je takvo trziste da imas slicnu platu kao i kolege u drugim firmama. Ovo je Efendicu koji ce igrati do 35. godine i zaraditi kao igrac samar u facu jer mu tih 800 dodje kao da odradjuje pripravnicki
Znam o cemu pricas,ovo moje gore je sarkazam,stvarno je sramota ako mu daju samo 800 markica,a nase je dijete jedino koje cijenim,jes da me znao iznervirat al jbg..nije ni cudo sto nasa djeca odlaze i jedva cekaju da nas tuze..

samo se treba sjetiti Jogeta kad je Husica ucjenjivao za pare,da mu nije dao,lagano bi izgubili tri boda.. ;)

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 jun 2017, 15:49

Ma druze ista prica je bila sa kostićem, veselim , efendić je dobar momak i kao sto kazete nase dijete. On i mehidić su za vrijeme azmira imali najmanji ugovor u klubu, Azmir mu je kupio golfa 4 i povećo platu. Cim su dosli privrednici picela je sjeca svega. Prvo teatralna igra sa zebom i drugim igracima. Najregularniji je bio kostić pristao je na smanjene plate za 40% a da mu u mjesecnim ratama isplate ostatk ugovora i privrednici pristali. Tad su pune novine predsjedbika bile kostić ostaje. Dolazi dan potpisivanja ugovora u istom nigde rata ugovora a u istombpise da se odrice dugovanja. Lik popizdi a oni pljuju i otjeraju ga i neisplaćuju ni plate. Eto im sad pa platit će sve a nije igrao

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.