P.S Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Uprvo tako.Željovac je napisao/la:Ko je rek'o da se u Travniku ništa nije moglo, nema pravo ni danas ničemu da se nada i treba da šuti dok tamo neki Jogunčić proglašava ŽELJU starom mušterijom. Za takve, izgubili smo onda kada je Glavaš rekao da želi pobjedu.
I treba da ih cuvaju i da stite...ti i svako drugi bi dizao noge! To moraju da rade ako zele da nastave se baviti sportom uopste!Mandrak je napisao/la: Dok pojedinci mislie da Zeba i ekipa trebaju da cuvaju i štite svoje skupocjene noge
kako mi para oci ovo "futbalski" na grbu slobodeSeyo_TM je napisao/la:Sloboda - Željezničar, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sl ... car-najava
a jbg...nije do nas...sladoled je napisao/la:kako mi para oci ovo "futbalski" na grbu slobodeSeyo_TM je napisao/la:Sloboda - Željezničar, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sl ... car-najava
Moze i bod nije lose....to je ipka nasa liga,a Zeljo je od 4 tekme 3 u gostima!!!!!!!!!elSaik je napisao/la:Samo tri boda dolaze u obzir!
Cijena poraza u travniku su tri povrjedjena igraca, otprilike je tolika cijena kad i uzmes bodove nema se sta izgubiti ovdje, samo bez kalkulacija i hrabro.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti![]()
mesic, savic i visca, al sreca pa imamo dostojne zamjene za tu trojicu, ali opet krkani su to, prvo po igracu pa tek onda po lopti udaraju, strah me da nekog teze ne povrijede, da mu ne uniste karijerupile87 je napisao/la:Cijena poraza u travniku su tri povrjedjena igraca, otprilike je tolika cijena kad i uzmes bodove nema se sta izgubiti ovdje, samo bez kalkulacija i hrabro.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti![]()
**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
pile87 je napisao/la:**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
ne seri ti bgti, znas i sam kako igrate, prvo u igraca, pa tek onda po lopti, tako da je nemoguce da se neko ne povrijedi, jbg igrate grubo, pomirite se s timInterista di cuore je napisao/la:pile87 je napisao/la:**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
2 il 3 ce se vratit sa jednom nogom,a ostali sa izbijenim ocima...preseravate se vala i vi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.