FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2017, 15:58

xeksor je napisao/la:Ma druze ista prica je bila sa kostićem, veselim , efendić je dobar momak i kao sto kazete nase dijete. On i mehidić su za vrijeme azmira imali najmanji ugovor u klubu, Azmir mu je kupio golfa 4 i povećo platu. Cim su dosli privrednici picela je sjeca svega. Prvo teatralna igra sa zebom i drugim igracima. Najregularniji je bio kostić pristao je na smanjene plate za 40% a da mu u mjesecnim ratama isplate ostatk ugovora i privrednici pristali. Tad su pune novine predsjedbika bile kostić ostaje. Dolazi dan potpisivanja ugovora u istom nigde rata ugovora a u istombpise da se odrice dugovanja. Lik popizdi a oni pljuju i otjeraju ga i neisplaćuju ni plate. Eto im sad pa platit će sve a nije igrao
Dzaba druze kad ti to nekom ne mozes objasniti. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 jun 2017, 16:04

Evo javio se i bajni direktor
Mehmedagić pregovara sa sarajevom. Prije mjesec izjava sve je izmireno a sad i njemu duguju:
http://m.****/clanak/298225/karic-im ... -sarajevom

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 16:12

A sta ovi nasi traze stopera i napadaca, ko ce igrati krilo? Zilkic i Hodzic, znaci bezveze da nas ne zavlace potpisati ce Micu za 500 maraka i onog Stjepanovica sto je na probi. Koji levati.

Dovode sebi onakve kao Mico, Salihovic i te da im mogu naredjivati.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 jun 2017, 16:14

Joj realno smo najveci cirkus u drzavi. Dje komunjare kolo vode...
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2017, 16:18

Bacili u novine vijest i to koje (tuzlanski :D kao tuzlanski saznaje ) da traze Halilovica, Rustemovica, Burekovica, Rahmanovica i Markica, a dovedu Djordjilovica, Selamovica i Civica.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 jun 2017, 16:44

tuzlak1987 je napisao/la:Bacili u novine vijest i to koje (tuzlanski :D kao tuzlanski saznaje ) da traze Halilovica, Rustemovica, Burekovica, Rahmanovica i Markica, a dovedu Djordjilovica, Selamovica i Civica.
Civic u Budvi haha
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 jun 2017, 16:47

tuzlak1987 je napisao/la:Bacili u novine vijest i to koje (tuzlanski :D kao tuzlanski saznaje ) da traze Halilovica, Rustemovica, Burekovica, Rahmanovica i Markica, a dovedu Djordjilovica, Selamovica i Civica.
Za Halilovica je istina da pregovaraju. Znam decka
Niko, niko, samo Sloboda

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 15 jun 2017, 16:48

Nista od Civica, ide u inostranstvo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2017, 16:54

Efendicu ponudjeno koliko vrijedi. Sad sto je on naucio da ima platu za koju mozes nac beka koji je D.Alves za njega, plus na njegovom mjestu imas mladog reprezentativca (kakav je-takav je, mladi je reprezentativac i to iz Slobode, sto znaci da nema boljeg).

ovo mi lici na kulturno "****". U smislu evo pundili smo ti ugovor, da ne bude niko nije htio da prica s tobom, al i mi molimo boga da ne prihvatis.
Sasvim logican potez, pogotov ako dodje slucajno jos i Jovo Kojic. Imas Todorovica mladog reprezentativca da forsiras, i zamjene po potrebi Skahic, Kojic, Beganovic. Svi mogu igrati desno.

ako se rezu troskovi, ovako se rezu troskovi. Na poziciji gdje imas dva igraca.
Po meni je i ostanak Hadzica nepotreban.

ali eto da je on otisao kmecalo bi se ovdje, samo ne znam odjednom sto se kmeci za Efendicem kad mu je davno bio vakat da ide iz Slobode.

jest on i fin momak i korektan, i sve. Sve sto vazi za Efendica , vazi i za Saleta, samo Sale zna da se pruzi koliko je sirok. Da Efendic hoce Saletove uslove, dobio bi garant i duplo bolje cak. A nije duplo bolji igrac. Kikseva imaju gotov pa isto, kao i doprinosa ekipi. I jedan i drugi odigraju jednu dobru, tri lose i nije im mjesto u Slobodi, ili im je mjesto po nekim uslovima i na kraju klupe.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 15 jun 2017, 16:57

ultrasstyle_tz je napisao/la:Efendicu ponudjeno koliko vrijedi. Sad sto je on naucio da ima platu za koju mozes nac beka koji je D.Alves za njega, plus na njegovom mjestu imas mladog reprezentativca (kakav je-takav je, mladi je reprezentativac i to iz Slobode, sto znaci da nema boljeg).

ovo mi lici na kulturno "****". U smislu evo pundili smo ti ugovor, da ne bude niko nije htio da prica s tobom, al i mi molimo boga da ne prihvatis.
Sasvim logican potez, pogotov ako dodje slucajno jos i Jovo Kojic. Imas Todorovica mladog reprezentativca da forsiras, i zamjene po potrebi Skahic, Kojic, Beganovic. Svi mogu igrati desno.

ako se rezu troskovi, ovako se rezu troskovi. Na poziciji gdje imas dva igraca.
Po meni je i ostanak Hadzica nepotreban.

ali eto da je on otisao kmecalo bi se ovdje, samo ne znam odjednom sto se kmeci za Efendicem kad mu je davno bio vakat da ide iz Slobode.

jest on i fin momak i korektan, i sve. Sve sto vazi za Efendica , vazi i za Saleta, samo Sale zna da se pruzi koliko je sirok. Da Efendic hoce Saletove uslove, dobio bi garant i duplo bolje cak. A nije duplo bolji igrac. Kikseva imaju gotov pa isto, kao i doprinosa ekipi. I jedan i drugi odigraju jednu dobru, tri lose i nije im mjesto u Slobodi, ili im je mjesto po nekim uslovima i na kraju klupe.
Meni najdrazi igrac u ekipi ali realno kostao nas je dosta bodova. Previse oscilira, koliko mi je zao sto ide toliko mi je i drago.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 jun 2017, 17:02

Brate ultra .druze.kolega forumllijo.sve okej al ne mozes tako za efeta. Ne grijesi duse molim te.
Sve bi bilo u redu da ova uprava nadje zamjenu bolju od efeta.a evo vidimo svi kako i sta. Smjeurija..
Nemoj da pljujemo momke koji to fakat. Ne zaslužuju a Efe deff.ne zasluzuje..ne mos ga szavit u rang ni sa jednim ovim placenikom sto je bio uzeo pare i pobjego...
Brzo zaboravljamo.prebrzo ..

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 15 jun 2017, 17:03

Jos jedna u nizu tvojih nebuloza. Efendić je klasa za tvoje i mujkanovićeve juniore. Cojeka su ubili u pojam zbog njegovih rijeci hvale za AH. pitao bi ja tebe da radis za 2000 i padnes na 800 km ti bi radio sa elenanom i rijecima hvale za poslodavca. Vise si dosadan nekim optimizmom u ovoj rupi beznađa i propasti od kad su dosli poslusnici.
Napiran si vise sa tim skrabanjem i kontriranjem kad svi ovdje vide da ovo ne vodi nigdje

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 jun 2017, 17:04

Najbolji strijelac Premijer lige BiH u jesenjem dijelu prošlog prvenstva Sulejman Krpić, a od marta nogometaš švedskog AIK-a, mogao bi se vratiti na Tušanj kao posuđen igrač, saznaje Fena.

Krpić se nedavno oženio, a u klubu iz Štokholma postigao je tek jedan gol, iako je najavljen kao napadač koji treba da popravi efikasnost švedskog prvoligaša.

“Postoji mogućnost da Krpić igrao na ‘pozajmicu’ i za nas bi to bilo idealno rješenje obzirom da smo u fazi traženja iskusnog ‘špica'” izjavio je sportski direktor Slobode Denis Karić.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2017, 17:09

Naravno da ga ne stavljam u rang sa njima ali jbg ako cemo gledati zasluge, zadnja linija trebaju biti Sale-Efe-Karlos i Lazo. Gdje bi nas to dovelo?
sve ja tebe razumijem. Samo vi jednu stvar ne mozete da shvatite. Kako nas je zaduzio igrac koji je kod nas imao duplo vise para nego sto ce imati bilo gdje drugo. A koji je u to vrijeme bio najslabija karika ekipe.

Efe je u ove zadnje 3 godine u Slobodi imao fantasticne uslove. U rangu pa cak i vise nego Dusan Hodzic. Dosli smo nazalost u situaciju da nema prostora za sentiment. Imas mladog reprezentativca i on MORA igrati. Tu je kraj price. Efe da je ostao sa platom koju je imao, to je previse za igraca koji je na klupi jer ponavljam ako Darku neces forsirati ove godine , onda mozes njega odmah pustiti da ide negdje drugo.

Kako čujem, na Koševo bi prešao za iste pare koje je imao u Slobodi i to ako ne pronađe angažman u inozemstvu - izjavio je Karić za Fenu. -

nego, nazalost ovo je nas najveci problem.
Od Almira Bekica, preko Sarica i Ahmetovica , juniora Herica i ekipe, sada do Mehmedagica (navodim primjere iz zadnje 3 godine). Bolje igrati za 3000 u Sarajevu nego za 3000 u Slobodi.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 jun 2017, 17:10

Jao jao Krpa to bi bilo odlicno..
Al mi pun **** lazne nade tacno bi se ovom flasom zvizno umjesto iskapio.ne govorite unaprijed ako ga ne mozete dovest...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 jun 2017, 17:11

Dusan Hodzic u Sarajevu igra za tri milje
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 jun 2017, 17:14

Pa o tom ja i govorim ti placenici nas izkebase kako stignu a kresi platu koja btw nije bog zna sta momcima koji su tu bez obzira na sve i nije te tako nikad izdao.
A ja ne znam sta je vama onda pregolemo ako vam je milja i po dvije veliko.
Jos njihov igracki vijek.pa ne bi ni ja nema boga.cuj brate za milju :lol: :facepalm:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2017, 17:15

katarakta je napisao/la:Dusan Hodzic u Sarajevu igra za tri milje
eto...

a poredit se ne mogu.

nego digresijahttp://****/premijer-liga-bih/star ... linc/85591

ovako se licence zavrsavaju

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jun 2017, 17:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:Ove tri strane koje imamo, Sloboda- Grad-Azmir, svi smo upeli svako na svoju, a ustvari ne znamo ni sta covjek hoce.

Mozda je htio da se afirmise preko Slobode, nauci posao pa sad da gura klub koji stvarno voli ? mozda mu neko neda vise da pridje Slobodi jer je poremetio mnoge procese i sheme, kako u Tuzli, tako i u savezu? a mozda mu je dotuzilo jednostavno?

jel njega ko pitao za ovih sad ce vec 10 mjeseci, "sto se ne vratis u SLobodu"?
pitao sam ga ja sto se ne vrati u Slobodu, kao i zbog cega je otisao :!: zato mi je i smijesno citati ovoliko nebuloza na temi :facepalm: evo sad i plate igraca krenule u marku ispade svi igrali za 1500-2000 :clap: pa kako potrosismo preko tri miliona samo Azmirovih para za tri sezone :hmmmmm: za dvije godine ce biti da su svi igrali besplatno kao Mujkic, Joge, Zola :bow:
Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2017, 17:19

ako igrači igraju za milju to se od ulaznica, opštine, pivare i wwina pokrije koispičke
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.