Samo što je Fabinho 5 god mlađi, Matiću 29, a nećeš ga dobiti jeftino sigurno, pogotovo jer je igrač direktnih rivala. Neće biti ispod 50-60 mil, Perišić isto 29 god 50-60mil, mislim nema nikakvog smisla, ako imaš mlađe, bolje i čak možda i jeftinije alternative.Rooney88 je napisao/la:Matic je zicer ako ga mozes dovesti, pitanje jesamo hoce li ga Conte pustiti u United. Prije bih doveo igraca koji se dokazao u EPLu I osvajao titule nego Fabinha. Neces naravno pogrijesiti ni s jednim ali Matic je vec prekucao EPL I nema logike dovoditi nekog drugog ako vec mozes njega.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da, stariji je. Ali ti garantuje kvalitetan output I savrseno se razumije s trenerom, a I prosao je EPL I uzeo titulu. Sta mi ovdje pricamo? Pa ne mozes nikako reci da je bolje dovesti Fabinha bez obzira na godine.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo što je Fabinho 5 god mlađi, Matiću 29, a nećeš ga dobiti jeftino sigurno, pogotovo jer je igrač direktnih rivala. Neće biti ispod 50-60 mil, Perišić isto 29 god 50-60mil, mislim nema nikakvog smisla, ako imaš mlađe, bolje i čak možda i jeftinije alternative.Rooney88 je napisao/la:Matic je zicer ako ga mozes dovesti, pitanje jesamo hoce li ga Conte pustiti u United. Prije bih doveo igraca koji se dokazao u EPLu I osvajao titule nego Fabinha. Neces naravno pogrijesiti ni s jednim ali Matic je vec prekucao EPL I nema logike dovoditi nekog drugog ako vec mozes njega.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pričamo o logici plaćanja takvog igrača kad imaš jednako kvalitetnog ako ne i boljeg plus mlađeg za iste ili manje pare, i kaže li još neko cijena nema veze, onda ću zaključati ovaj pdf, pa jbt najbolje da plaćamo po 200 mil za 35 godišnjake, kad već imamo lovu, ajde da spiskamo, nije naša, ha ja, nek nam se cijeli svijet smije, što nas drugi rade budalama. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Po cemu jednako kvalitetnog bgti? Potencijal da jednog dana buse svakako ali s jedne strane imas igraca koji je dva puta osvajao EPL, u prvoj sampionskoj sezoni bio ponajbolji igrac kod trenera koji sada vodi nas a s druge strane je fudbaler koji ima titulu francuskog prvaka I izbacivanje Citya u svom CVu. Kojom logikom je Fabinho na Maticevom nivou hljeba ti? I da, cijene I nisu bitne jer trener trazi sebi podobnog a mi zelimo uspjeh. Sta me briga koliko isti kosta? Ali, u sustini, ja pricam o Maticu I Fabinhu koji ce isto kostati na kraju a jedan je provjerena I potvrdjena klasa koja donosi titule u Engleskoj dok drugi to moze postati jednog dana.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato što čovjek igra i beka, koji nam je potrebniji od tog veznog igrača, jedan od najvažnijih igrača prvaka Francuske i kluba koji je igrao u polufinalu LP, a mlađi 5 god, dakle ako možemo bacati milione na Shawa i Martiala onda ne vidim zašto ne bi mogli na njega, koji je iskusniji od obojice njih i potrebniji trenutno. Jbt čuj nije bitna cijena, nek onda daju i 500mil ha ja, kad već mogu, nek nam se cijeli svijet smije, nek nas izmuze ko god hoće, u čemu je onda poenta funkcije koju obnaša Ed, jer ja garantujem da bi svako sa iole mozga mogao raditi to isto, ako već cijena nije bitna, samo kaži koliko i mi odmah plaćamo, šta je tu mudrost, za šta ga plaćamo onda, ima ljudi na birou koji bi za 300 maraka radili to isto, barem bi uštedili 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da hoce dovesti Matica I Moratu za po 90 miliona...
Tebi ako je bitno to je tvoja stvar, meni uopste nije. Cifre su davno otisle u neku stvar. Zelim provjerenog igraca za poziciju koja skripi. Jedini transfer koji mi se ne dopada je Perisa, ne zbog cijene nego sto ga ne kontam. Ostale apsolutno pozdravljam sa cijenama.
Tebi ako je bitno to je tvoja stvar, meni uopste nije. Cifre su davno otisle u neku stvar. Zelim provjerenog igraca za poziciju koja skripi. Jedini transfer koji mi se ne dopada je Perisa, ne zbog cijene nego sto ga ne kontam. Ostale apsolutno pozdravljam sa cijenama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Gdje li ste iskopali da će se Morata platiti 90 miliona eura 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Nigdje. Cisto moja zelja cirevi da im popucaju. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Miguel Delaney @MiguelDelaneyNitro je napisao/la:Gdje li ste iskopali da će se Morata platiti 90 miliona eura
Real holding out for 90m euro for Morata
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 91481.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bit ce to 65 do 70mil funti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nek onda bude i Perišić jedno 100, samo zbog tebe.Rooney88 je napisao/la:Da hoce dovesti Matica I Moratu za po 90 miliona...
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Matic je bolji igrac od Fabinha,stariji je dosta i to je mana ali igracki je dosta bolji i trenutno bi nas vise pojacao,sad ako gledamo buducnost ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa onda mo mogli i Higuaina za 200 mil, ha ja, kad već ne gledamo budućnost šta će nam Morata, bolji je debeli, logika na ovoj temiFormat je napisao/la:Matic je bolji igrac od Fabinha,stariji je dosta i to je mana ali igracki je dosta bolji i trenutno bi nas vise pojacao,sad ako gledamo buducnost ..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa bitno je svakom ko iole voli ovaj klub, ne želim da bude predmet ismijavanja, isto kao ti za ŽeljuRooney88 je napisao/la:Da hoce dovesti Matica I Moratu za po 90 miliona...
Jel bolje dovesti igrača koji će biti tu 10god nego onoga koji će biti 2-3, a iste pare u pitanju, i opet onda jovo nanovo
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pazi imas Pogbu mladog i Herreru koji ima 27 godina,Natic moze 3,4 sezone odigrat sjajno a do tad ce ispast neki bolji od Fabinha.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa onda mo mogli i Higuaina za 200 mil, ha ja, kad već ne gledamo budućnost šta će nam Morata, bolji je debeli, logika na ovoj temiFormat je napisao/la:Matic je bolji igrac od Fabinha,stariji je dosta i to je mana ali igracki je dosta bolji i trenutno bi nas vise pojacao,sad ako gledamo buducnost ..
Zeljeznicar! 1921 !
- DragonReborn
- Kontakt:
Ja bih Fabinja uzeo čisto da ga ne uzme neko pre nas.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Znas i sam da za tu poziciju su nekad bolje malo iskusnije godine. Ja gotivim Fabinha, ali stvarno se ne bih zalio kada bi Matic dosao, samo da to ne bude Dier, jer je daleko losiji i od jednog i od drugog.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa onda mo mogli i Higuaina za 200 mil, ha ja, kad već ne gledamo budućnost šta će nam Morata, bolji je debeli, logika na ovoj temiFormat je napisao/la:Matic je bolji igrac od Fabinha,stariji je dosta i to je mana ali igracki je dosta bolji i trenutno bi nas vise pojacao,sad ako gledamo buducnost ..
Imas Lindelofa, Baillya, Shawa u odbrani koji su mladi, Pogbu takodjer, Rashforda, Martiala, vjerovatno Moratu (ako se mogu on i Pogba smatrati mladima, ali relativno jesu i dalje), i dosta igraca u najboljim godinama, kao Herrera, Miki, Mata, Blind itd, tako da , jedan iskusniji zadnji vezni, koji sigurno bi mogao 3,4 sezone odigrati jako dobro mi uopste ne bi smetao. Nije situacija kao kod Fergusona kad nas je napustio, kad nam je bukvalno pola tima bilo zrelo za penzije, sad opet se sklapa neki tim gdje ima svega, i mladih igraca, do igraca u najboljim godinama, i par iskusnijih, tipa Carrick, Valencia (Rooneya ne zelim da spominjem, nadam se da ce otici, to bi bilo najbolje za obje strane).
Sto se tice borbenosti i brzine, tu vjerovatno Fabinho ima prednost, dok sto se tice inteligencije i pas igre, tu je Matic dosta bolji, vise podsjeca npr na Carricka dosta, nego Fabinho, sad samo zavisi kakvog ko igraca zeli.
Ma bez price da je Matic bolji igrac od Fabinha i mislim da bi nam bas on legao,provjeren igrac.
Zeljeznicar! 1921 !
- Feldmarschall
- Kontakt:
Počeli su curiti detalji Moratinog transfera. AS piše kako će Španac dobivati 12 miliona godišnje, odšteta je 75 miliona eura.
-
reddevil96
- Kontakt:
Iniesta je jos bolji i jos provjereniji od Matica pa bolje za njega dati 50 Milako možemo Matica Perisu i Moratu pretplatit onda možemo i doktora IniestuFormat je napisao/la:Ma bez price da je Matic bolji igrac od Fabinha i mislim da bi nam bas on legao,provjeren igrac.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.