Blejzer10 je napisao/la:nextterrain je napisao/la:Došao je s bratom i odvjetnikom, ne bi odvjetnik bio tu da se neće potpisati ili dogovoriti svi detalji

Svakako sam uvijek za njega bio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Blejzer10 je napisao/la:nextterrain je napisao/la:Došao je s bratom i odvjetnikom, ne bi odvjetnik bio tu da se neće potpisati ili dogovoriti svi detalji

Pa normalno da ce ga trazit....pa nece zaboravit branit ako bude ne bude u akciji god dana...svakako ce trenirat....a premlad je i samo ce jos vise napredovat....cak sta vise bice red za njega najvecih klubova....meecko je napisao/la:Ne prodavati malo djubre,vec zakovati za tribine narednih godinu dana,uz obavezu da se svaki dan javlja u klub.U slucaju bilo kakvih izmotavanja kazniti. Narednu godinu ni minuta mu ne dopustiti na terenu,cak ni u mladom timu. Sa djubretom se ponasa i rukuje po proceduri. Pa za godinu nek ide gdje hoce,ako ga bude ko trazio u takvom stanju.
Tak.messilla je napisao/la:Kakav smetljar bokte, a tek 18 godina.
Ubio se za Reala
Za decka koji nece produziti ugovor,Jamesa i 15 miliona?,budi normalan...gambler1899 je napisao/la:Donaruma +15miliona i Jamesa nek nam posalju
a dobro malo sam.pretjerao al može +30mil,a ako ga sad hoće nece ga dobiti ispod 40-50miliona ,radije bi ga ostavio na tribinama godinu nego dao ispod toga plus PSG isto ga zeli, a imaš i primjer Keite iz Lazia odbio 30mil od Juventusa a ističe mu ugovor kao i DonarumiL-Train je napisao/la:Za decka koji nece produziti ugovor,Jamesa i 15 miliona?,budi normalan...gambler1899 je napisao/la:Donaruma +15miliona i Jamesa nek nam posalju
Nije pitanje sitnicavosti kako kazes, nego principa. Ovakvi poput Mina ne smiju diktirati klubu I treba im pokazati gdje im je mjesto makar klub izgubio iznos odstete za pomenutog. Ovdje je mali najmanje kriv a debeli sibicar treba pljusku. Dat mu takvu da ga u osnovnu vrati.SonVolt je napisao/la:Neće momak da ostane u Milanu, sretno mu. Trebao je biti fer i ranije se izjasniti a ne praviti sagu oko toga.
Milan ne treba biti sitničav klub i sad istjerivati pravdu na momku od 18 godina. Prodati ga, uzeti koliko se može i okrenuti se budućnosti.
Momak je talentovan, to mu se ne može osporiti ali "jučer" je se pojavio u timu Milana tako da neće puno nedostajati,
tesko da ce ko dati vise od 30 miliona za igraca kojeg sl. Ljeto mogu dobit dzaba,s obzirom da je rijec o najboljem mladom golmanu evrope i da je pun k zainteresovanih moglo bi se izvuci 40 i mislim da je to maximum.Za Milan je ova opcija svakako bolja,prodati ga odmah i zaraditi bilo sta,a mali je pokazao veliko nepostovanje prema klubu koji ga je stvorio.gambler1899 je napisao/la:a dobro malo sam.pretjerao al može +30mil,a ako ga sad hoće nece ga dobiti ispod 40-50miliona ,radije bi ga ostavio na tribinama godinu nego dao ispod toga plus PSG isto ga zeli, a imaš i primjer Keite iz Lazia odbio 30mil od Juventusa a ističe mu ugovor kao i DonarumiL-Train je napisao/la:Za decka koji nece produziti ugovor,Jamesa i 15 miliona?,budi normalan...gambler1899 je napisao/la:Donaruma +15miliona i Jamesa nek nam posalju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.