AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: AC Milan
Čuj hoće igrati Ligu prvaka 
@Rooney88
Volio bih da Milan zadrži gospodski stav. Ne želim da se godinu dana natežu s nezahvalnim klincem od 18 godina.
Ko neće da bude u Milanu, ne mora, otvoren mu put. Milan je svoj dio uradio više nego korektno. Ponudili su sve što su mogli.
Klupiranje Donnarume na godinu dana bi samo njemu donijelo na važnosti i umanjilo veličinu Milana.
On je nezahvalni sin koji napušta kuću koja mu je sve pružila, neka ostane tako.
Ove stvari se dešavaju u sportu i ne treba još produžavati dramu.
Volio bih da Milan zadrži gospodski stav. Ne želim da se godinu dana natežu s nezahvalnim klincem od 18 godina.
Ko neće da bude u Milanu, ne mora, otvoren mu put. Milan je svoj dio uradio više nego korektno. Ponudili su sve što su mogli.
Klupiranje Donnarume na godinu dana bi samo njemu donijelo na važnosti i umanjilo veličinu Milana.
On je nezahvalni sin koji napušta kuću koja mu je sve pružila, neka ostane tako.
Ove stvari se dešavaju u sportu i ne treba još produžavati dramu.
Zadnja izmjena: SonVolt, dana/u 15 jun 2017, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Smećar odlazi u PSG 100%, jedino oni su mu spremni dati više od Milana.Niko drugi u Evropi neće dati golmanu od 18 godina 5M po sezoni koliko je Milan nudio. Real svakako ne radi sa Raiolom, a oni mu ne bi dali više od 3M garant.United već ima De Gea-u, Juventusu ne pada na pamet da mu dadne 5M+, jer jedan Buffon toliko nema već par sezona a zadužio je klub za cijeli život. Prodati malog u PSG uzeti 40-50M, usput riješiti se i ostala dva Raiolina pulena i mirna Bosna.
Na onovu onoga što su Mirabelli i Fassone izjavili, izgleda da će Milan sad još jače krenuti na merkato. Jer budžet se povećava sigurno za 50% a i više. Jer osim prodaje male gnjide, idu Bacca, Niang, Lapadula, Poli, Kuco, Paletta, Zapata i De Sciglio, to je blizu 100M novih u budžetu.
Na onovu onoga što su Mirabelli i Fassone izjavili, izgleda da će Milan sad još jače krenuti na merkato. Jer budžet se povećava sigurno za 50% a i više. Jer osim prodaje male gnjide, idu Bacca, Niang, Lapadula, Poli, Kuco, Paletta, Zapata i De Sciglio, to je blizu 100M novih u budžetu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
na lomacu s njime!
naravno ljudi dragi da malog ljigavca treba zakucati za tribine, manite se tih tridesetak miliona što bi dobili, sad treba dobiti lekciju i tretman kakav zaslužuje jer ovakav šupački potez poslije svega što mu je milan dao se mora prikladno "nagraditi".
neće milan propasti radi tih 30 miliona (pogotovo ne sa ovim investitorima), ali će čučnuti on nakon godine neigranja što mu od srca želim sad.
kakva ljiga od djeteta, milan te stvori, dadne šansu sa 16 godina bez koje bi vjerovatno kuburio narednih 5 godina po posudbama i boga pitaj da li bi ikad dosegao 30% svojih mogućnosti u karijeri, daju ti sigurnost u vidu novih pojačanja, odličan ugovor, imaš mogućnosti biti centralna figura milana i novi kapiten i ti ipak hoćeš da ideš?
pa 18 mu je godina, da je imao imalo obraza potpisao bi yebeni ugovor radi zahvalnosti pa za par godina idi gdje ti je volja, imaš svo vrijeme svijeta.
go.vnar mali nezahvalni
neće milan propasti radi tih 30 miliona (pogotovo ne sa ovim investitorima), ali će čučnuti on nakon godine neigranja što mu od srca želim sad.
kakva ljiga od djeteta, milan te stvori, dadne šansu sa 16 godina bez koje bi vjerovatno kuburio narednih 5 godina po posudbama i boga pitaj da li bi ikad dosegao 30% svojih mogućnosti u karijeri, daju ti sigurnost u vidu novih pojačanja, odličan ugovor, imaš mogućnosti biti centralna figura milana i novi kapiten i ti ipak hoćeš da ideš?
pa 18 mu je godina, da je imao imalo obraza potpisao bi yebeni ugovor radi zahvalnosti pa za par godina idi gdje ti je volja, imaš svo vrijeme svijeta.
go.vnar mali nezahvalni
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jbeni Mihajlovic je za sve kriv
hahahaha....tačno, koji k. ga je ubacio u prvi tim
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Otisao je Sheva otisao je Kaka pa sam prezivio. Tako cu vala isto i Gigija. Neka mu je sa srecom ako je vec pronasao novi klub.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
James-Donaruma se spominje kao moguca zamjena ako se ovaj dogovori s Realom iako Real ne voli Raiolu
Sta mislite o tome navijaci Milana?
- muha milanez
- Kontakt:
Dze treba potpisat?? 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo reci gdje treba potpisati? I to će uraditi svaki navijač i simpatizer Milana.MElloo je napisao/la:James-Donaruma se spominje kao moguca zamjena ako se ovaj dogovori s Realom iako Real ne voli Raiolu
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
gambler1899
- Kontakt:
Veće zadovoljstvo bi mi bilo da ga zakucaju za tribine pa nek ide gdje hoce jer imamo para sad. a opet s druge strane kad se može izvući 30-40-50miliona za njega dobro nam dodje radi ffp i našeg trošenja na igrace...golman je bitan ali imamo mi bitnijih pozicija koje treba popuniti tako da ne treba puno da nas pogadja šta god odlučili naši 
A valjda naslutimo Donaruma za Jamesa
A valjda naslutimo Donaruma za Jamesa
tako je bolje :kafa:milanist je napisao/la:Otisao je Sheva otisao je Kaka pa sam prezivio. Tako cu vala isto i Cigija. Neka mu je sa srecom ako je vec pronasao novi klub.
-
celikmilan
- Kontakt:
Ovo se trebalo i ranije završiti a ne čekati sve do danas. Odmah ga sad negdje prodati ali van Italije. Što se tiče toga poslati ga na tribine klub neće dobiti ništa sa tim a ni on neće mnogo da izgubi. Tako bi ga poslali na tribine, davali mu platu a on bi samo čekao da prođe godina dana, uživao bi u parama i slobodnom vremenu i onda negdje otišao. Ovako ga prodaj i završi priču oko njega. Hvala mu na odbranama ali doviđenja. Završiti i priču oko Raiole. Nadam se da to neće uticati na Bonaventuru ali i ako bude uticalo šta da se radi. Raiola zbogom Mendes dobrodošao.
-
gambler1899
- Kontakt:
Drug godinu dana ne odigrati utakmice ostavi uticaja na najbolje igrače, a kamoli na momcica od 18godina koji bi vjerujem samopouzdanje izgubio plus dolazio bi trenirati negdje gdje nije poželjan tako da ima on štošta izgubiti, samo što nismo mi takav klub da se na
taj nivo spustimo.
taj nivo spustimo.
Kad sam prezivio 25 Maj 2005 vala prezivicu i ovo
ljudi ako icega ima danas u Seria A onda su to golmani, Pelizzari nije nista losiji od Gigia...samo nesto kontam ja bih se bojao karme , ljudi ti dali snasu s 16 godina ispred čovjeka koji je izbacio legendarnog Casillasa sa gola... jbt kad se sjetim Redondo dzabe igrao za Milan tj nije htio uzeti platu dok je bio ozljedjen...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dajte nam Perina, potpuno se oporavio, i nakon svega što je prošao u zadnju godinu zalužio je i vrijeme mu je da zablista u velikom klubu.Još uvijek izuzetno mlad za golmana, samo 24 godine.
nakon godinu dana neigranja baciti ga ajkulama u vidu reala ili psg-a koji skupljaju igrače kao pokemone i koji vrlo brzo uzmu igrača na zub radi par greškica, zvuči odlično
ne mogu željeti sreću ovako glupom i nezahvalnom insanu, pa koliko god sujetan ispao.
ma naravno da ćemo preživjeti svačiji odlazak a pogotovo njegov nakon čitave ove sage jer mi se odavno ogadio, ali čovjek ne može ostati sabran i povjerovati koliku količinu bezobrazluka i nezahvalnosti neko može posjedovati, ne mogu to pojmiti u glavi nikako.
ustvari sad treba staviti cijenu na bar 50 miliona i ne puštati ga ispod te cifre, pa da vidimo ko će dati tolike pare na tinejdžera blizu isteka ugovora... ako ne budu željeli platiti onda na tribine sinko, halalio bih sve ispod 40 miliona.
a igrača poput hameza bih svaki dan potpisao
ne mogu željeti sreću ovako glupom i nezahvalnom insanu, pa koliko god sujetan ispao.
ma naravno da ćemo preživjeti svačiji odlazak a pogotovo njegov nakon čitave ove sage jer mi se odavno ogadio, ali čovjek ne može ostati sabran i povjerovati koliku količinu bezobrazluka i nezahvalnosti neko može posjedovati, ne mogu to pojmiti u glavi nikako.
ustvari sad treba staviti cijenu na bar 50 miliona i ne puštati ga ispod te cifre, pa da vidimo ko će dati tolike pare na tinejdžera blizu isteka ugovora... ako ne budu željeli platiti onda na tribine sinko, halalio bih sve ispod 40 miliona.
a igrača poput hameza bih svaki dan potpisao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
hocetel Strakoshu, €30 mln :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.