FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 jun 2017, 18:49

Hoće li biti išta od Gotala?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jun 2017, 18:50

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li biti išta od Gotala?
ma bezze igrač, ne vjerujem da ga je iko htjeo dovesti ozbiljno, ali eto što da kone jeftino prođu :D
hajcaj!
cijenu :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 15 jun 2017, 19:09

Oliver Petrak pravi igrac,nadam se da je istina da ce potpisati za nas
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 15 jun 2017, 19:12

DenchiNL je napisao/la:meni su ok ovi juniori što su na Jahorini :thumbup:

ovi što nisu nek igraju tenisa i to je sport :kafa:
“Mladi igrači, koji su priključeni prvom timu dosta dobro odgovaraju zadacima do sada. Kod njih je prisutna volja, jak motiv za dokazivanje i nadam se da ćemo u budućnosti imati vremena i prilike da njima damo šansu. Na njima je sada da rade i ne sumnjam da će je neko od njih i zaslužiti".
jel stvarno mislis da hadzic samo sjedi i odmara kuci?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 15 jun 2017, 19:14

BA1997 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:meni su ok ovi juniori što su na Jahorini :thumbup:

ovi što nisu nek igraju tenisa i to je sport :kafa:
“Mladi igrači, koji su priključeni prvom timu dosta dobro odgovaraju zadacima do sada. Kod njih je prisutna volja, jak motiv za dokazivanje i nadam se da ćemo u budućnosti imati vremena i prilike da njima damo šansu. Na njima je sada da rade i ne sumnjam da će je neko od njih i zaslužiti".
jel stvarno mislis da hadzic samo sjedi i odmara kuci?
ne sjedi kod kuce nego igra tenisa sa mamom to mu je valjda nova profesija
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 15 jun 2017, 19:43

Poslije onog frajera sto je dosao ovdje i pricao o Hadzicu,zaboravio sam mu nik,dijete mi se zgadilo kao igrac i kao profesionalac
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jun 2017, 19:46

crnehorde je napisao/la:Poslije onog frajera sto je dosao ovdje i pricao o Hadzicu,zaboravio sam mu nik,dijete mi se zgadilo kao igrac i kao profesionalac
Primorac , a evo ti ga iznad sad je "BA1997"....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 15 jun 2017, 19:48

kome se ne bi ogadio jos po instagramu pise kako nije do njega kako ga niko ne zove iz kluba i plus ovaj primorac
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 jun 2017, 19:51

Da se ovaj Primorac ranije pojavio, ne bih Hadžića ni u Krupi volio vidjeti u zadnjem kolu, a i u ovim prije kako su ga neki prizivali.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jun 2017, 19:53

BelminM23 je napisao/la:Da se ovaj Primorac ranije pojavio, ne bih Hadžića ni u Krupi volio vidjeti u zadnjem kolu, a i u ovim prije kako su ga neki prizivali.
pa jbg bila je ova priča od istih likova i prije...samo jedino ja ih provalio tad...al nejse...

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 jun 2017, 19:58

Preseravate za Hadžića. Neke priče sa mamom i tenisom, jeste li vi normalni? Po vašem kad igrač nije na treningu obavezno mora biti zaključan između 4 zida. Ne smije na kafu, nargilu, Metropolis, Split, termin tenisa, provesti vrijeme sa porodicom? I vi sigurno kad se vratite sa posla i kad vam je slobodan dan nigdje ne idete, nego se fokusirate na razmišljanje o poslu, i sta ćete raditi u ponedjeljak na poslu.
Sabrine mi moje!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 jun 2017, 20:00

Ma nije stvar u tom tenisu, koga briga šta on radi, nego o ovim pričama o ugovoru. Da nisam na ovom forumu i ne čitam, pročitao bih ono na naslovnoj i miran u nadi da će nešto se izroditi pozitivno, ali ovako kada konstantno neko prdi o nečemu...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jun 2017, 20:01

BosnianKingdom je napisao/la:Preseravate za Hadžića. Neke priče sa mamom i tenisom, jeste li vi normalni? Po vašem kad igrač nije na treningu obavezno mora biti zaključan između 4 zida. Ne smije na kafu, nargilu, Metropolis, Split, termin tenisa, provesti vrijeme sa porodicom? I vi sigurno kad se vratite sa posla i kad vam je slobodan dan nigdje ne idete, nego se fokusirate na razmišljanje o poslu, i sta ćete raditi u ponedjeljak na poslu.
on ti je ba najspremniji, njemu ne trebaju pripreme, to je za amatere , potvrdit će ti Primorac i BA1997 ;)
normalno da preseravamo al s ovima ne može ljudski jer to nisu...boli me neka stvar gdje je ali treba papke prcat..
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 15 jun 2017, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jun 2017, 20:02

BosnianKingdom je napisao/la:Preseravate za Hadžića. Neke priče sa mamom i tenisom, jeste li vi normalni? Po vašem kad igrač nije na treningu obavezno mora biti zaključan između 4 zida. Ne smije na kafu, nargilu, Metropolis, Split, termin tenisa, provesti vrijeme sa porodicom? I vi sigurno kad se vratite sa posla i kad vam je slobodan dan nigdje ne idete, nego se fokusirate na razmišljanje o poslu, i sta ćete raditi u ponedjeljak na poslu.
Šališ se, je l' de? Hajd sve ostalo, normalna stvar, al nargila?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 jun 2017, 20:05

Imal kakvih pojačanja? Koji im je racku!? Dan ih ebo glupi

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 15 jun 2017, 20:07

a jesi li razmisljao o tome da bi mu pametnije bilo da je na pripremama sa prvom ekipom?
treba mu yebati I njega I mamu I onog ko ga savjetuje. ovo su mu druge pripreme koje propusta zbog svojih gluposti.
sad mu onu ponudu treba smanjiti na 500km mjesecno I dati rok od 24 sata da potpise. ako odbije onda mu zabraniti da trenira pa nek ga mama voda po teniskim terenima, uceram I njoj I njemu.
niko nije I ne moze biti iznad FKS!!!
selam svima od Tobe :bih:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 jun 2017, 20:10

alenpitar je napisao/la:
a jesi li razmisljao o tome da bi mu pametnije bilo da je na pripremama sa prvom ekipom?
treba mu yebati I njega I mamu I onog ko ga savjetuje. ovo su mu druge pripreme koje propusta zbog svojih gluposti.
sad mu onu ponudu treba smanjiti na 500km mjesecno I dati rok od 24 sata da potpise. ako odbije onda mu zabraniti da trenira pa nek ga mama voda po teniskim terenima, uceram I njoj I njemu.
:salut:
:thumbup:

streamnavijac
Kontakt:

Post Postao/la streamnavijac » 15 jun 2017, 20:22

Ako je istina za Petraka, nikad ja zadnjem veznom toliko pare ne bih dao. Da se razumijemo za nasu ligu te pare niko nema. Ko je ima Benko i ko jos?
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 jun 2017, 20:28

DenchiNL je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
:salut:
:thumbup:
Fuj!
@streamnavijac pozicija zadnjeg veznog je medju tri najbitnije u ekipi!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2017, 20:29

Sinanov portal objavio da Stojcev dolazi na posudbu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 17 gostiju.