AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
gdje se ovom klocu zuri, u cemu je problem ostati jos 3-4 god. u Milanu i ispratiti ovaj projekat, imas 18 j3benih godina ne 38
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:gdje se ovom klocu zuri, u cemu je problem ostati jos 3-4 god. u Milanu i ispratiti ovaj projekat, imas 18 j3benih godina ne 38

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- nextterrain
- Kontakt:
Ljudi zvižde legendama Reala, Ronaldu i Casillasu, a neće talijanskom balavcu 
Da nema samo negativnih vijesti, potvrđuje činjenica da je Niang Evertonov za 19 miliona €
Da nema samo negativnih vijesti, potvrđuje činjenica da je Niang Evertonov za 19 miliona €
Raiola ponavlja slucaj Pogba
Raiola je manipulator i najveci krivac za ovo
isto je uradio i s Pogbom nagovorio ga da ne potpise ugovor s Unitedom i odveo ga u Juve
isto je uradio i s Pogbom nagovorio ga da ne potpise ugovor s Unitedom i odveo ga u Juve
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
koliki idiot moraš biti da za amebu daš 20 miliona 
svaka čast onom dvojcu, da je galiani ovdje on bi mu raskinuo ugovor i dao im ga za džabe
ili poslao na posudbu uz obavezan otkup ako bi uspio dati 10 golova u polusezoni (a ameba za čitavog staža u milanu nema toliko), grob te yebo koji idiotizam je on sprovodio zadnjih godina u milanu.
djeluje nestvarno da bi u ekipi punoj hadalja mogli inkasirati skoro 100 miliona, nije ni čudo što je mirabeli najavio još veću aktivnost na merkatu, ima se love ko pljeve.
ma pustimo se mi raiole, zna se ko snosi najveću krivicu za ovo.
svaka čast onom dvojcu, da je galiani ovdje on bi mu raskinuo ugovor i dao im ga za džabe
djeluje nestvarno da bi u ekipi punoj hadalja mogli inkasirati skoro 100 miliona, nije ni čudo što je mirabeli najavio još veću aktivnost na merkatu, ima se love ko pljeve.
ma pustimo se mi raiole, zna se ko snosi najveću krivicu za ovo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sami su oni zaposlili tog istog Raiolu jer znaju da je za izvuci kes najbolji ali isto tako i njihova je zadnja u tim pregovorima, tako da nema potrebe praviti zrtve od njih
ako on zeli ostati u Milanu nema tog Raiole koji ce odluciti za njega, ako te prisiljava da potpises ti ga lagano otpustis kao sto je to Hamsik uradio ako se ne varam
ako on zeli ostati u Milanu nema tog Raiole koji ce odluciti za njega, ako te prisiljava da potpises ti ga lagano otpustis kao sto je to Hamsik uradio ako se ne varam
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Tu se slažem, ne treba za sve kriviti debelog. Na kraju krajeva lik samo radi svoj posao. Koliko smo sada u boljoj poziciji kada je u pitanju prodaja igrača. Svi znaju da se više igrači nece prodavati ispod cijene.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Hajd bar jedan hadalj manje, Niang 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa opet je ispo fer....vratio vam je gotovog igraca....Policeman je napisao/la:Raiola ponavlja slucaj Pogba
Debeli je yebeni car....koliko ga god mrzio licno....frajer je prekuco igricu.....i sigurno da mu se milan nece zamjerit , kosto se na kraju krajeva ni mi nismo....
Znam da u fudbalu više ljubav prema klubu ništa ne znači. Ali imaš 18 godina, klub te gurnuo na gol, uradio nešto što nijedan drugi klub ne bi. Igrao bi sada po školskim turnirima da mu nije Milana.
Dosta tog balavca vise, u najboljim danima nam je klaun poput S.Rossija branio pa smo opet bili br.1 globalno. Imamo Plizzarija a Italija prepuna dobrih golmana.
Govorio sam i ranije ako se moze uzet 30M za njega odlicno, za te pare gotov pa mozes angazovat Fabregasa,Pastorea, sto bi ekipi znacilo 5 puta vise nego bilo koji golman.
Svi navijaci su vidili novog Maldinija, Baresija, "nase" dijete u njemu, zato smo ga zavolili, u svim problemima je on bio jedina nada uz Locatellija i sl.
Niang adio, jos ti se sjecamo stative na Camp Nou
Govorio sam i ranije ako se moze uzet 30M za njega odlicno, za te pare gotov pa mozes angazovat Fabregasa,Pastorea, sto bi ekipi znacilo 5 puta vise nego bilo koji golman.
Svi navijaci su vidili novog Maldinija, Baresija, "nase" dijete u njemu, zato smo ga zavolili, u svim problemima je on bio jedina nada uz Locatellija i sl.
Niang adio, jos ti se sjecamo stative na Camp Nou
ja ga recimo ne mrzim, skidam mu kapu za sve što radi 
svaka mu čast kako znalački ubjedi i izmanipuliše svoju klijentelu da im želi isposlovati što bolji ugovor, a tip ustvari samo gleda isključivo svoju korist... inače ni najveći neprijatelj ne bi predložio donarumi da promjeni klub sa 18 godina i baci ga u vatru baš tamo gdje vrlo lako može uništiti karijeru.
a ako ćemo iskreno nije ni donaruma baš najoštrija olovčica u pernici, što govori činjenica da je čak i drvo niang šutnuo raiolu prije godinu-dvije
svaka mu čast kako znalački ubjedi i izmanipuliše svoju klijentelu da im želi isposlovati što bolji ugovor, a tip ustvari samo gleda isključivo svoju korist... inače ni najveći neprijatelj ne bi predložio donarumi da promjeni klub sa 18 godina i baci ga u vatru baš tamo gdje vrlo lako može uništiti karijeru.
a ako ćemo iskreno nije ni donaruma baš najoštrija olovčica u pernici, što govori činjenica da je čak i drvo niang šutnuo raiolu prije godinu-dvije
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milan mu se vec zamjerio,a treba ga hirurski odstraniti od Casa Milan i ekipe. Ima menadzera kao g....... po Evropi. A on ce, ako mu zatreba, doci i polizati ono sto je usr.....Ne brinem se za njega,ako su pare u pitanju,na sve je spreman.Plus sto ti je iole kvalitetan igrac pod njegovom sapom, potencijalni problem u svlacionici i uvijek moguci odlazak iz tima.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- nextterrain
- Kontakt:
Kako je Bonaventura odmah produzio ugovor, a nisu ni stigli novi vlasnici? Riaola nije rekao ni a, kao niko u Milanu. Ne moze ni Riaola kontra klijentove zelje, vidim na instagramu Donnarummina porodica naziva Milan cirkusom. Daleko mu kuca od Milana, postao mi je najmrzi igrac definitivno
pa vidiš da su svi porodično cigani, iver ne pada daleko od klade
Gigio's brother-in-law (who made him the huge Milan cake for his 18th bday): "Those who criticize you don't know you, Milan club of clowns."

majku li vam yebem, gdje bi pseto završilo da mu milan nije pružio šansu, propao bi kao 90% omladinaca u italiji.
nije čak toliki problem ni što hoće da ide nego je zastrašujuća činjenica koliko neko može biti bezobrazan, ciničan i nezahvalan, ovo odavno nisam vidio.
a čime je milan zaslužio ovakav tretman, stvarno ne znam, yebem ti siniša ženu što si mu dao da brani
Gigio's brother-in-law (who made him the huge Milan cake for his 18th bday): "Those who criticize you don't know you, Milan club of clowns."

majku li vam yebem, gdje bi pseto završilo da mu milan nije pružio šansu, propao bi kao 90% omladinaca u italiji.
a čime je milan zaslužio ovakav tretman, stvarno ne znam, yebem ti siniša ženu što si mu dao da brani
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- streamnavijac
- Kontakt:
Jako bezobrazno, Milan ovo nije zasluzio.
Jel definitivno odlazi iz Milana.
Jel definitivno odlazi iz Milana.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
Za Nianga im svaka čast. Može se tu skockati još para i da se napravi ozbiljna ekipa,
Ima li šanse da se Biglia završi uskoro, spominjao se medicinski pregled danas ili sutra?
Ima li šanse da se Biglia završi uskoro, spominjao se medicinski pregled danas ili sutra?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ljudi ne kontaju. Raiola njih stvori, potpise ili ne potpise sa njima ugovor a garantuje im da ce igrat, a da on sa njima vlada i uzima ogromne procente. Pa kad bi ovaj mali dobio priliku u Milanu? Kad bi Pogba? Da ne kazem ovaj mali iz Juventusa, sa 16 debitovao u LP itd itd..Policeman je napisao/la:Raiola ponavlja slucaj Pogba
Max Allegri
Znaci Niang 19 + 25 od Bacce+ 30-40 od ovog su.pka i plus jos Lapadula i ovih par odpadaka dodje na otprilike 100-njak mil za jos dva tri dobra pojacanja
Ovo je bilo za ocekivati. Golman pravi jedan-dva transfera u karijeri.Raiola je toga svjestan,a posto mu nisu dali da se ugradi u naredni transfer stvar je jasna ko dan. Zaradit će na ovom njegovom transferu i eventualno na jos jednom i kraj. Nije to Zlatan ili Pogba gdje mozes svakih par godina praviti pare. Ovom malom sto prije da vidim ledja iz naseg kluba,jer nije dostojan da se spomene u istoj recenici sa Hondom,a kamoli nekim drugim. Kad se sjetim da je Rami sam otkupio ugovor da zaigra kod nas.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.