Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Bešiću ne ide ti trollanje 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nikad ni ne pokušavam trollat.Aerials je napisao/la:Bešiću ne ide ti trollanje
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
štae s braćom poljacimaKawhi je napisao/la:Odoh ja u Poljsku.Besic je napisao/la:Pa eto ih nama u Bosnu u Kavaj,nemoj se radovati tom potezu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zaboli ih tuki za sankcije (NJ)EU jer ne žele primati refjudžise. Valjda i Česi i Mađari isto urade.Penaltiky je napisao/la:štae s braćom poljacimaKawhi je napisao/la:Odoh ja u Poljsku.Besic je napisao/la:Pa eto ih nama u Bosnu u Kavaj,nemoj se radovati tom potezu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pametno.Besic je napisao/la:Nikad ni ne pokušavam trollat.Aerials je napisao/la:Bešiću ne ide ti trollanje
Nego, treba l' prevesti taj potpis?
Danas nadgledam IGM-ovu zgradu u ilijasu i ugledam da se grade kuce povis stadiona. Jel ono Arapima?Kawhi je napisao/la:...
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Onom ko najviše ponudi. Nisam upućen za Arape. Doduše, u planu je nekakav ogroman tržni centar pa me ne bi čudilo da dođu i Arapi. Imaju magnete za tržne centre.Vijadukt je napisao/la:Danas nadgledam IGM-ovu zgradu u ilijasu i ugledam da se grade kuce povis stadiona. Jel ono Arapima?Kawhi je napisao/la:...
Ko ce ba ponuditi na onoj klisuri? Barem on domaceg stanovnistva. Pa prosao je talas izbjeglica pa da se kite kuce po brdima u Ilijasu.Kawhi je napisao/la: Onom ko najviše ponudi. Nisam upućen za Arape. Doduše, u planu je nekakav ogroman tržni centar pa me ne bi čudilo da dođu i Arapi. Imaju magnete za tržne centre.
Gdje trzni? To u onim Ljubinicima?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- legenda reala
- Kontakt:
Prevent je sav prijavljen u Visokom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa logično kad je pola izbjeglica ustvari go dezerterKawhi je napisao/la:Zaboli ih tuki za sankcije (NJ)EU jer ne žele primati refjudžise. Valjda i Česi i Mađari isto urade.Penaltiky je napisao/la:štae s braćom poljacimaKawhi je napisao/la: Odoh ja u Poljsku.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ZaštoAerials je napisao/la:Pametno.Besic je napisao/la:Nikad ni ne pokušavam trollat.Aerials je napisao/la:Bešiću ne ide ti trollanje
Nego, treba l' prevesti taj potpis?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Što ne bi? Baš fina lokacija.Vijadukt je napisao/la:Ko ce ba ponuditi na onoj klisuri? Barem on domaceg stanovnistva. Pa prosao je talas izbjeglica pa da se kite kuce po brdima u Ilijasu.Kawhi je napisao/la: Onom ko najviše ponudi. Nisam upućen za Arape. Doduše, u planu je nekakav ogroman tržni centar pa me ne bi čudilo da dođu i Arapi. Imaju magnete za tržne centre.
Gdje trzni? To u onim Ljubinicima?
Meščini da će biti tamo.
Onako.Besic je napisao/la: Zašto
Izvedba ove, i to najviše zbog Aide na kraju, mu vrijedi više nego sve ostale zajedno
Odeš u Banoviće i počneš Dinu Merlina slušatKawhi je napisao/la:Dex je napisao/la:Gdje je Kawhi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Samo šest dana poslije, očaj.
Ćuran, želimo očaj u Rusiji.
Uvijek sam slušao.Dex je napisao/la:Odeš u Banoviće i počneš Dinu Merlina slušatKawhi je napisao/la:Dex je napisao/la:Gdje je Kawhi
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 4 gosta.