Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Izvedba ove, i to najviše zbog Aide na kraju, mu vrijedi više nego sve ostale zajedno
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Odeš u Banoviće i počneš Dinu Merlina slušatKawhi je napisao/la:Dex je napisao/la:Gdje je Kawhi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Samo šest dana poslije, očaj.
Ćuran, želimo očaj u Rusiji.
Uvijek sam slušao.Dex je napisao/la:Odeš u Banoviće i počneš Dinu Merlina slušatKawhi je napisao/la:Dex je napisao/la:Gdje je Kawhi
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hajd što sluša Dinu već i napisa na NBA forumu na nekoj temi, ne sjećam se kojoj, citiram "da ne spamamo više".Dex je napisao/la: Odeš u Banoviće i počneš Dinu Merlina slušat
Kawhi is broken.
Donnie Darko je napisao/la:Hajd što sluša Dinu već i napisa na NBA forumu na nekoj temi, ne sjećam se kojoj, citiram "da ne spamamo više".Dex je napisao/la: Odeš u Banoviće i počneš Dinu Merlina slušat
Kawhi is broken.
- legenda reala
- Kontakt:
Kawhko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Spoznao boga u rudniku BanovićaKawhi je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Hajd što sluša Dinu već i napisa na NBA forumu na nekoj temi, ne sjećam se kojoj, citiram "da ne spamamo više".Dex je napisao/la: Odeš u Banoviće i počneš Dinu Merlina slušat
Kawhi is broken.Dis money doing something to my brain, dis money doing something to my ego.
Sramota, plagijatora slušašKawhi je napisao/la: Uvijek sam slušao.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar nije očigledno po avataru da sam sebe spoznao?Dex je napisao/la: Spoznao boga u rudniku Banovića![]()
Sramota, plagijatora slušašKawhi je napisao/la: Uvijek sam slušao.
Svako je plagijator.
Pjesme su mu idealne za slušanja preko radija tokom putovanjaDonnie Darko je napisao/la:
Za bracu koja poste; da uz Allahovu pomoc veceras ostanemo ibadetiti duze nego obicno, jer se radi o prvoj neparnoj noci zadnjih deset dana ramazana.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam za tebe, ali to je kod mene najbolji kompliment koji pjesma može dobiti, kada dugo putuješ, tek onda ispliva kvalitetAerials je napisao/la:Pjesme su mu idealne za slušanja preko radija tokom putovanjaDonnie Darko je napisao/la:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bog ne postoji.
Željezničar za život cijeli.SlevinKelevra je napisao/la:Bog ne postoji.
@Donnie preslušala sam još par, i tbh mislim da ga ne bih mogla slušati često, nije mi nešto sjeo na prvu.