AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2017, 23:25

Neki ne mogu da shvate.Nije stvar u tome što Gigio ide, već je stvar u tome što je lagao milione navijača širom svijeta.Za mnoge ljude širom svijeta fudbal je više od igre i poigrao se osjećajima desetina miliona ljudi širom svijeta.A zašto? zbog dodatnog miliona ili dva. Cijeli svijet vidi da Milan ima odličan projekat, klub koji će u svakom segmentu napredovati u narednih par godina.Ekipa će inshallah biti sve jača a i finansijski Milan će opet svijetska velesila. Tek mu je 18 godina i ta priča da je želio LP-a je jadan izgovor. Jer bi je igrao u Milanu za 12 mjeseci vjerovatno.Pokazao je pred cijelim svijetom da je licemjer i nezahvalan.Da ga onomad Siniša nije stavio u ekipu, i ako se veliki gazda protivio danas se za njega ne bi ni znalo.On duguje Milanu a Milan njemu ništa. Nije ga Raiola prezentirao pred cijelim svijetom već Siniša i Milan. I to je valjda svima jasno. Klub ga treba prodati, uzeti maksimalno koliko se može i pobrinuti se za jačanje ostatake ekipe. Jer kad je ostalih 10 igrača kvalitetno onda golman može biti i samo vrlo dobar a ne odličan ili fenomenalan.

Život ide dalje, Milan je veći od svakog igrača a Gigio je pao u očima cijele javnosti u Italiji.Pa jedno 80% navijača ostalih klubova ga pljuje zbog ovog poteza.On je nezreo momak, a Raiola je majstor manipulacije.Njemu je bitno da on svoje džepove napuni i to je to. Milan treba završiti sve kontakte sa njim, pa prodati i Jacka i Abate-a.Ne zbog neke osvete već zbog principa i doSljednosti. Raiola je kriv ali nije njegova potpuna krivica, 70% je krivice samo u jednom čovjeku.

Milan mu je nudio projekat, djelima a ne riječima.Nudili su mu strašan ugovor! Prestrašan, jer 5M za jednog igrača koji ima samo 18 godina i još je golman to je ogroman novac.Bio bi treći najplaćeniji golman na planeti odmah iza Neura i De Gea-e.Daleko ispred institucije kao što je Buffon.

Milan će vjerujem ovaj bjes i ljutnju preusmjeriti u još furiozniji merkato.A to je najbolji način da se zaboravi ova izdaja.Igrači dolaze i odlaze a ljubav prema Milanu a i Milan je vječan! FORZAAA MILAN!!
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 15 jun 2017, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jun 2017, 23:38

Meni je Ramija zao, greska je bila i nije zasluzio onakav tretman. A ovog balavog supka odsad nemojte imenom spominjati na temi vec ga zovite traditore jer on to i jeste. U biti 95% igraca samo gleda sebe i kes jbes sve ostalo. Zato meni fudbal gubi draz svake godine sve vise i vise a ja ga sve manje i manje gledam. Eto kad ti italijani ovo rade i to u klubu gdje si ponikao kao igrac jasno je da je sve oslo u 3 pm. Bas se gadno osjecam radi svega ovoga ne toliko radi odlaska nego laganja ljubljenja dresa i sl. Recimo Kaka je uvijek govorio samo Milan i Real koji je najveci klub i kad je otisao klub je htio da ga proda a i on je htio ispuniti svoju zelju-Real i nismo se tu mogli previse buniti jer bar nije ispao licemjer i supak kao ovaj.
Sve u svemu neka mu je sa srecom a kroz Milan su prosle mnogo vece gu.zice od njega.

Forza Milan!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jun 2017, 23:43

Nek mu je sa nesrećom

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 15 jun 2017, 23:45

Gianluigi Donnarumma has his heart set on Real Madrid, which is why he turned down Milan and PSG despite more money, claim Sky Sport Italia.

This evening, the Rossoneri announced that Donnarumma and his agent Mino Raiola had decided not to renew the contract which expires in June 2018.It seems as if he has another club lined up and Sky Sport Italia pundit Gianluca Di Marzio believes there’s only one side in the running.

The report states that Milan were prepared to increase the salary to beyond €5m per year, but Raiola informed CEO Marco Fassone in a meeting that lasted at most six minutes that it wasn’t an economic issue.Also because of this, it’s claimed Paris Saint-Germain offered Donnarumma a huge contract including house and personal driver, but he was not interested.

The 18-year-old has his sights set on Real Madrid and will accept no other destination.

If he resists any sale before next summer, he’ll be able to join the Champions League holders as a free agent.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jun 2017, 23:46

muxa je napisao/la:Nek mu je sa nesrećom

Neka brate posto je ramazan malo sam smireniji nego inace a vjeruj svasta bi rekao hehe. U biti neka traditorea stigne kosmicka pravda i sudbina ni vise ni manje nego koju je zasluzio :cool:

Krepat ma ne molat!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2017, 23:48

MElloo je napisao/la:
Gianluigi Donnarumma has his heart set on Real Madrid, which is why he turned down Milan and PSG despite more money, claim Sky Sport Italia.

This evening, the Rossoneri announced that Donnarumma and his agent Mino Raiola had decided not to renew the contract which expires in June 2018.It seems as if he has another club lined up and Sky Sport Italia pundit Gianluca Di Marzio believes there’s only one side in the running.

The report states that Milan were prepared to increase the salary to beyond €5m per year, but Raiola informed CEO Marco Fassone in a meeting that lasted at most six minutes that it wasn’t an economic issue.Also because of this, it’s claimed Paris Saint-Germain offered Donnarumma a huge contract including house and personal driver, but he was not interested.

The 18-year-old has his sights set on Real Madrid and will accept no other destination.

If he resists any sale before next summer, he’ll be able to join the Champions League holders as a free agent.
Čitam da su kineski vlasnici išli toliko daleko da su obećavali konstantno povećavanje plate tokom ugovora.Ta cifa od 5M bi praktički bila samo u prvoj godini. Ako mu je san Real, Milan neka to iskoristi u uzme Jamesa uz neku doplatu. A što se tiče golmana Milan juri neko prelazno riješenje za sezonu-dvije dok Plizzari ne bude spreman da bude No1. Prvenstveno nastojati pojačati barem još 4 pozicije+ solidan golman i sezona može početi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jun 2017, 23:50

Ljudi hoce li se Bigla zavrsiti ja bi volio da dodje itekako, kazu da se vratio u Italiju? Ima li za Contija kakvih novosti?

Krepat ma ne molat!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 15 jun 2017, 23:52

Locatelli npr. je potpisao odmah ugovor s Milanom, on i Plizzari bi trebali biti budućnost Milana, ali više niko ne zna ništa šta se može desiti, ali vidi se kod ovih momaka želja i suze i znoj za Milan.

Izgleda da Neta dovodimo, Montella ga je u Firenci trenirao i zna njegove kvalitete, gledao sam ga u FIorentini i tada je imao vrlo dobre partije, sad ne znam kakav je u Juventusu bio u ovo malo utakmica u kojima je branio, ali je učio od najboljeg u ove dvije godine, tako da je jeftin i solidan izbor

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 jun 2017, 23:53

Kakva cicica! S 18 igra u gigantu kakav je Milan, zaradjuje velike pare i opet hoce hljeba preko pogače... :facepalm: :thumbdown:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2017, 23:55

Ma može Neto, nije skup i može poslužiti dok se Plizzari ne afirmiše na posudbi.Uostalom u Fiorentini je branio jako dobro i samo je potrebno da brani u kontinuitetu. Dobro prelazno riješenje. Nadam se da će sutra nastaviti sa ostalim aktivnostima na merkatu, jer mislim da je ova pauza od par dana bila čisto da se riješi saga oko Donnarumme. A uostalom izgleda će ovih dana na račun doći dodatnih 20-30M od prodaje pojedinih panjeva.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 15 jun 2017, 23:55

Ja bih fino kupio golmana a malog su.p.ka zakucao na tribinu godinu dana i tek onda ga sutnuo iz kuba...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 15 jun 2017, 23:56

slika

Sigurno boljeg i jeftinijeg golmana Milan trenutno ne moze naci do 15mil eura

Ja licno ne bih volio da napusti United ali on kad bi dobio ponudu da bude br1 Milana mislim da ne bi propustio tu priliku
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 15 jun 2017, 23:57

Jako dobra opcija-Romero...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 00:01

Policeman je napisao/la:slika

Sigurno boljeg i jeftinijeg golmana Milan trenutno ne moze naci do 15mil eura

Ja licno ne bih volio da napusti United ali on kad bi dobio ponudu da bude br1 Milana mislim da ne bi propustio tu priliku
Vrte se tri imena, Neto, Perin i Leno. Ostali imaju male ili nikakve šanse.A prvi pik je Neto zbog toga što će Plizzari biti broj 1 u nekoj od narednih sezona.Oni koji prate Milan čitali su izjave trenera koji je također trenirao Donnarummu, i taj isti tvrdi da je Plizzari u rangu ili čak i bolji od Donnarumme.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 16 jun 2017, 00:07

Ovo se mora probati maksimalno iskoristit pa i Jamesa ukljuciti u transfer, u prilog nam ide dobro odnosi sa agentom , samo je pitanje zeli li igrač preci ali vjerujem da vrijedi probati

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 00:12

Romero bi bio dobro rješenje. Mada bi ja, ako supak vec ide u Real, trazio da u suprotnom pravcu ide Navas + kesh

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2017, 00:19

ma uzeti neta i poslati DeZmiju u suprotnom pravcu, makar ništa ne trošiš :zzz:

plizzarija poslati na dvogodišnju posudbu pa ga baciti u vatru da vidimo na čemu smo, nadam se da nije ljigavac kao ovaj.
mada kad mu pogledaš familiju i njihove postupke, vidiš da su svi kolektivno cigani. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 00:21

Nebi ja maloh Plizzarija slao na posudbu. Bit ce puno utakmica tako da bi i on mogao dobiti svoju priliku u kupu i LE.
Ameba sutra na ljekarskim pregledima u Evertonu :)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 16 jun 2017, 00:23

The agent of Milan goalkeeper Alessandro Plizarri was contacted by Milan, who confirmed their will to extend the player's contract [Sky]
Milan will meet with the agent of Neto tomorrow, according to Sky
Antalyaspor president: "Sosa, Kucka and Paletta are ideas we discussed and on which we are working, Milan have good players."

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 00:38

Meeting dinner ongoing between Lapadula's agent and Mirabelli. Atalanta are also interested in signing Lapadula [SportItalia].

Vrijeme da i ovaj panj napusti obećanu zemlju.Hvala i doviđenja.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []