AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad mi naumpadne, "Milan oteo Lapadulu Juventusu" 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma svu gamad koju je galliani doveo treba otjerati što ovo ljeto, tako nastaviti i zimus.Dosta je bilo nekih levata koji su dolazili posredstvom raznih prijateljstava i talova
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Joj otkad nismo nikog iz Genove doveli. Da je Gale tu, Perin bi vec zavrsen bio 
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 16 jun 2017, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
gambler1899
- Kontakt:
Lapadula + kes=ContiRomagnoli13 je napisao/la:Meeting dinner ongoing between Lapadula's agent and Mirabelli. Atalanta are also interested in signing Lapadula [SportItalia].
Vrijeme da i ovaj panj napusti obećanu zemlju.Hvala i doviđenja.
Bit ce ovo ljeto brunije nego sto smo mislili
Eh gdje je sad Diego Lopez 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fassone: "Raiola told us the final decision of Donnarumma which is to not renew. Me and Mirabelli hoped to build the new Milan starting from Donnarumma. Now, however, we are confident that we'll do better."
"This decision of Donnarumma saddens us but Milan will go forward."

"This decision of Donnarumma saddens us but Milan will go forward."
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prije svega imam povjerenje u novu upravu. Dosadašnjim potezima su pokazali da znaju sta fali ovoj ekipi. I danas su malom isprdku, debelom, a i svima ostalima pokazali da nas niko ne može ucjenjivati. Kapa do poda!
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Bolje sad, nego za 3-4 godine kada ga zavolite i postane simbol kluba, nezamjenljiv.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Mala je granica između ljubavi i mržnje. Ja sam ga vec bio zavolio, al mi se zgadio ovih dana. I nije razlog samo to sto nece da produži ugovor, nego nacin na koji to radi. Da je odmah rekao ok, al ne, prvo trazi 4,5 mil. Kad su mu ponudili tu cifru onda mu malo, hoce balo 8 mil. Pa onda vise nije to problem nego momak zeli igrati LP. Do jučer molio Boga da bude na klupi velikog Milana a danas bi vec igrao LP. MRŠ
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što je najgore predsjednik kluba je u zadnjim momentima bio spreman ponuditi i preko 5M eura.muxa je napisao/la:Mala je granica između ljubavi i mržnje. Ja sam ga vec bio zavolio, al mi se zgadio ovih dana. I nije razlog samo to sto nece da produži ugovor, nego nacin na koji to radi. Da je odmah rekao ok, al ne, prvo trazi 4,5 mil. Kad su mu ponudili tu cifru onda mu malo, hoce balo 8 mil. Pa onda vise nije to problem nego momak zeli igrati LP. Do jučer molio Boga da bude na klupi velikog Milana a danas bi vec igrao LP. MRŠ
Ma jeb.o vise pricu o njemu covjek je bivsi a mi idemo dalje. Previse je dobrih stvari da bi ovaj debil to zasjenio. Naci cemo mi golmana za jednu sezonu dok ovaj decko iz primavere malo sazri. Neto ili Leno bi bilo dobre varijenta.
Conti je vazniji trenutno, ocekivao sam da ce biti zavrseno to ove sedmice. Ofanzivni vezni da se dovede do pocetka priprema. Neko krilo da se nadje. Milan ce biti i poslije donarume i raiole
FORZA MILAN
Conti je vazniji trenutno, ocekivao sam da ce biti zavrseno to ove sedmice. Ofanzivni vezni da se dovede do pocetka priprema. Neko krilo da se nadje. Milan ce biti i poslije donarume i raiole
FORZA MILAN
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ne bih ga ni ja slao ni kakvu posudbu , nerazmijem kako samo pisete o posudbi a sto ga ne gurnit u vatru . Pa takonje i Dollarumma krenuo , daj ga odmah u prvi tim i da vidimo na cemu smomuxa je napisao/la:Nebi ja maloh Plizzarija slao na posudbu. Bit ce puno utakmica tako da bi i on mogao dobiti svoju priliku u kupu i LE.
Ameba sutra na ljekarskim pregledima u Evertonu![]()
- LegendKiller
- Kontakt:
pa i nije. Da ode za neke 3-4 godine, možda bi imali razumijevanja, zasitio se kluba, hoće nove izazove, veće pare i slično. Ovako balavac nije ni postao kako treba a već bi kao da igra ligu prvaka. Milan mu dao sve, sa 16 ga stavili na gol, podržavali, trebao biti lider novog Milana koji se stvara, a on ovako.Italia je napisao/la:Bolje sad, nego za 3-4 godine kada ga zavolite i postane simbol kluba, nezamjenljiv.
Najgore od svega je što mu se porodica blati Milan, kao cirkus od kluba i slično, a da nije bilo tog cirkusa u Milanu, nikad ne bi primirisao prvom timu, propao bi kao mnogi mladi igrači i završio karijeru kao rezervni golman Carpia.
Plizaria ne treba slati na posudbe, odmah dečka staviti na gol neka brani. Ako je mogao Dolaruma braniti sa 16, može i Plizari sa 17.
Plizaria ne treba slati na posudbe, odmah dečka staviti na gol neka brani. Ako je mogao Dolaruma braniti sa 16, može i Plizari sa 17.[/quote]
I ja sam za ovu opciju, stavi malog na gol
I ja sam za ovu opciju, stavi malog na gol
MElloo je napisao/la:James-Donaruma se spominje kao moguca zamjena ako se ovaj dogovori s Realom iako Real ne voli Raiolu
Sta mislite o tome navijaci Milana?
mislim da od tog nema nista
iskreno mislim da ce mali postat jedan od vecih flopova
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Policeman je napisao/la:
Sigurno boljeg i jeftinijeg golmana Milan trenutno ne moze naci do 15mil eura
Ja licno ne bih volio da napusti United ali on kad bi dobio ponudu da bude br1 Milana mislim da ne bi propustio tu priliku
krmak je i njegov manadzer
perin bi lego vama ko budali samar ... talentovan, jako mlad (za golmana) steta sto je imo teske povrede al dobar golman sa potencijalom na GORE
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
celikmilan
- Kontakt:
Dali su mu i više nego izdašnu ponudu za produženje ugovora; nije htio; ćao; idemo dalje. Staviti cijenu za njega; ko hoće bujrum; ako niko neće dati tolike pare onda ga poslati na tribine. Samo mu ne dozvoliti ni minute da bude ni na klupi a kamoli na golu.
Neka se i to više završilo tako da se mogu baciti na nalaženje zamjene ili probati sa Plizzarijem i nastaviti sa mercatom.
Ostvareni su kontakti sa igračima koje žele i sa njihovim agentima i njihovim timovima. Okvirno znaju na koje igrače neće računati i koga bi mogli gdje poslati. Neka se sad bave tim stvarima a vjerujem da neće praviti neku dužu pauzu dok se ne srede stvari sa tim njihovim i našim željama. Žele Contija, Atalanta želi neke naše igrače, neka nešto dogovore. O Bigliji nemam neko mišljenje jer ga nisam nešto puno ni gledao ali ako ga baš žele neka riješe i to. Gori od Sosa i Fernandeza ne može da bude. Leipzig je doveo igrača koji igra na istom mjestu kao Forsberg tako da bi se sad mogao taj posao da napravi kad je izgleda on baš zagrizao za Milan. Jorge Mendes navodno želi poslati Jamesa u Milan a sad sa ovim našim nadam se bivšim golmanom imamo još jedan adut da ga dovedemo. Sad se opet spominju i Belotti i Aubameyang. Ne bih imao ništa protiv da neko od njih zajedno sa Silvom zamijene Baccu i Lapadulu. Za 2 dana je Montellin rođendan a po obećanjima će dobiti neki veliki poklon za taj dan. 4 poklona je već dobio ali ipak za rođendan treba dobiti neki veliki poklon.
Mercato nam je dobro krenuo iako još zvanično nije ni počeo. Sa novim pridošlicama a neki od spominjanih igrača bi trebali doći tim bi se veoma dobro popravio i zaokružio. Neka riješe to a onda neka gledaju Kup Konfederacija i ovo prvenstvo za mlade. I tu bi se moglo primjetiti neka nova imena. A i nadam se da imaju skaute po Južnoj Americi gdje bi se mogao naći neki novi Kaka.
Neka se i to više završilo tako da se mogu baciti na nalaženje zamjene ili probati sa Plizzarijem i nastaviti sa mercatom.
Ostvareni su kontakti sa igračima koje žele i sa njihovim agentima i njihovim timovima. Okvirno znaju na koje igrače neće računati i koga bi mogli gdje poslati. Neka se sad bave tim stvarima a vjerujem da neće praviti neku dužu pauzu dok se ne srede stvari sa tim njihovim i našim željama. Žele Contija, Atalanta želi neke naše igrače, neka nešto dogovore. O Bigliji nemam neko mišljenje jer ga nisam nešto puno ni gledao ali ako ga baš žele neka riješe i to. Gori od Sosa i Fernandeza ne može da bude. Leipzig je doveo igrača koji igra na istom mjestu kao Forsberg tako da bi se sad mogao taj posao da napravi kad je izgleda on baš zagrizao za Milan. Jorge Mendes navodno želi poslati Jamesa u Milan a sad sa ovim našim nadam se bivšim golmanom imamo još jedan adut da ga dovedemo. Sad se opet spominju i Belotti i Aubameyang. Ne bih imao ništa protiv da neko od njih zajedno sa Silvom zamijene Baccu i Lapadulu. Za 2 dana je Montellin rođendan a po obećanjima će dobiti neki veliki poklon za taj dan. 4 poklona je već dobio ali ipak za rođendan treba dobiti neki veliki poklon.
Mercato nam je dobro krenuo iako još zvanično nije ni počeo. Sa novim pridošlicama a neki od spominjanih igrača bi trebali doći tim bi se veoma dobro popravio i zaokružio. Neka riješe to a onda neka gledaju Kup Konfederacija i ovo prvenstvo za mlade. I tu bi se moglo primjetiti neka nova imena. A i nadam se da imaju skaute po Južnoj Americi gdje bi se mogao naći neki novi Kaka.
Mislim da je Neto dobar izbor,a Plizari nek brani u kupu i nekim utakmicama u prvenstvu.Sto vise minuta na terenu to bolje.Ostalo je preskupo,zasto bacati novac za golmana,kad vec imas ekstra talenat u klubu. Eh James ....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
ali ako je donaruma bio čudo prirode koji se ustalio u prvi tim sa 16 godina, ne mora značiti da isti obrazac možeš primjeniti na plizzarija, možda njemu baš bude trebalo više vremena i ozbiljnih utakmica u nogama jer nisu svi ljudi isti.
a ne bi mu bio u koži sad
treba malo skinuti pritisak sa grbače i ne upirati prstom u njega kao novog nasljednika donarume jer može izgoriti u svemu tome.
ja sam za neku jednogodišnju posudbu, pa ga od naredne sezone staviti u tim da vidimo na čemu smo.
ili ga eventualno ostaviti da brani u dr. takmičenjima pa ako ne bude na zadovoljavajućem nivou onda ga poslati da se negdje kali.
uglavnom ne treba još uvijek uzimati golmane poput perina i onog iz leverkuzena jer bi oni bili zalog za budućnost nego bi bilo idealno uzeti nekoga na posudbu, o tome treba razmišljati ako plizzari flopne i ne ispuni očekivanja.
yebem ti donaruma majku koja te okotila, sad još pored svega moraš razmišljati šta i sa yebenim golmanima
a ne bi mu bio u koži sad
ja sam za neku jednogodišnju posudbu, pa ga od naredne sezone staviti u tim da vidimo na čemu smo.
ili ga eventualno ostaviti da brani u dr. takmičenjima pa ako ne bude na zadovoljavajućem nivou onda ga poslati da se negdje kali.
uglavnom ne treba još uvijek uzimati golmane poput perina i onog iz leverkuzena jer bi oni bili zalog za budućnost nego bi bilo idealno uzeti nekoga na posudbu, o tome treba razmišljati ako plizzari flopne i ne ispuni očekivanja.
yebem ti donaruma majku koja te okotila, sad još pored svega moraš razmišljati šta i sa yebenim golmanima
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Raiola has accused Milan of oppressing Donnarumma and not protecting the player's interests.
His lawyers are ready to take action if Milan intend on keeping Donnarumma on the bench for the upcoming season. [@Corriere]
Pa oni su nevjerovatni
His lawyers are ready to take action if Milan intend on keeping Donnarumma on the bench for the upcoming season. [@Corriere]
Pa oni su nevjerovatni