a jbg...nije do nas...sladoled je napisao/la:kako mi para oci ovo "futbalski" na grbu slobodeSeyo_TM je napisao/la:Sloboda - Željezničar, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sl ... car-najava
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zna li neko koliko je prodato do sada ovih godisnjih i polugodisnjih, jer bas me zanima..
Jako sam kivan na ovakve poput Joguncica, i bas zato sam ubjedjen da cemo ih dobiti danas. Kao da je Maldini ili Nesta sa svojim Milanom, a igraju protiv Chieva, pa kao nemaju oni tu sta traziti, oni su nam redovna musterija.
Eh svasta.
A prosle godine su nas jedva dobili tamo, a ovamo dozivjeli debakl, a sada imaju goru, a mi duplo bolju ekipu.
Nadam se samo da nece biti krvavih startova, i da cemo mi prvi postici gol pa da se oni moraju otvoriti, a mi cemo onda da udaramo i pucamo kontre.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Jako sam kivan na ovakve poput Joguncica, i bas zato sam ubjedjen da cemo ih dobiti danas. Kao da je Maldini ili Nesta sa svojim Milanom, a igraju protiv Chieva, pa kao nemaju oni tu sta traziti, oni su nam redovna musterija.
Eh svasta.
A prosle godine su nas jedva dobili tamo, a ovamo dozivjeli debakl, a sada imaju goru, a mi duplo bolju ekipu.
Nadam se samo da nece biti krvavih startova, i da cemo mi prvi postici gol pa da se oni moraju otvoriti, a mi cemo onda da udaramo i pucamo kontre.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Moze i bod nije lose....to je ipka nasa liga,a Zeljo je od 4 tekme 3 u gostima!!!!!!!!!elSaik je napisao/la:Samo tri boda dolaze u obzir!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti

Za zivot cijeli!
Cijena poraza u travniku su tri povrjedjena igraca, otprilike je tolika cijena kad i uzmes bodove nema se sta izgubiti ovdje, samo bez kalkulacija i hrabro.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mesic, savic i visca, al sreca pa imamo dostojne zamjene za tu trojicu, ali opet krkani su to, prvo po igracu pa tek onda po lopti udaraju, strah me da nekog teze ne povrijede, da mu ne uniste karijerupile87 je napisao/la:Cijena poraza u travniku su tri povrjedjena igraca, otprilike je tolika cijena kad i uzmes bodove nema se sta izgubiti ovdje, samo bez kalkulacija i hrabro.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma ebo pitara, da je danas do boda u tuzli i jos plus da svi ostanu zivi i zdravi, ako hocemo do pobjede, moraju nam nekog povrijediti![]()
Za zivot cijeli!
- Interista di cuore
- Kontakt:
saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.
pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Fight club Sloboda - Football club Zeljeznicar
0 - 1
svi zadovoljni
0 - 1
svi zadovoljni
Za zivot cijeli!
- Interista di cuore
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
2 il 3 ce se vratit sa jednom nogom,a ostali sa izbijenim ocima...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne seri ti bgti, znas i sam kako igrate, prvo u igraca, pa tek onda po lopti, tako da je nemoguce da se neko ne povrijedi, jbg igrate grubo, pomirite se s timInterista di cuore je napisao/la:pile87 je napisao/la:**** bodove vratite nam igrace u komaduInterista di cuore je napisao/la:saretno i vama danas...al bodovi ostaju na Tusnju.pozz
2 il 3 ce se vratit sa jednom nogom,a ostali sa izbijenim ocima...preseravate se vala i vi.
Za zivot cijeli!
Pa nije to samo moj ili zakljucak navijaca Zelje, cinjenica je da je sloboda jedna od ekipa koje igraju najgrublje kuci ako nasi udju naspanovani u mec bice svega zato ti kazem.Interista di cuore je napisao/la:2 il 3 ce se vratit sa jednom nogom,a ostali sa izbijenim ocima...preseravate se vala i vi.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987@
jesil kad bio vamo na utakmici ? pogotovo protiv tvog Zelje?prosle godine utakmica bila fer i korektna bez ijednog grubog starta,sto je i Osim potvrdio samo vi nesto serete...bzvze majke mi ko da idete u rat. aj odo sad. pozz
@Pile87 garantujem da nece bit grubosti,al cucemo se poslije utakmice...
jesil kad bio vamo na utakmici ? pogotovo protiv tvog Zelje?prosle godine utakmica bila fer i korektna bez ijednog grubog starta,sto je i Osim potvrdio samo vi nesto serete...bzvze majke mi ko da idete u rat. aj odo sad. pozz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ajd nebitno drug, jbg ko sto pile kaze, to nije samo nas stav, vec stav i svih ostalih klubova, da vi i travnik igrate pregrubo, ajd poz cujemo se poslijeInterista di cuore je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987@
Za zivot cijeli!
Podavno je ovo bilo, ali sam tek sinoc nasao na youtube.
Nikola Nikic na radiu Stari grad
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Nikola Nikic na radiu Stari grad
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Bio sam ja dole na onom igralistu, isto kao da nismo ni bili na utakmici...Interista di cuore je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987@
A znas sto je bilo "fer" zato sto ste poveli u 2-3 minuti i onda se vise fudbal nije ni igro, a da smo kojim slucajem izjednacili vjeruj da bi bilo svasta, jer je vama sva domaca utakmica odlucujuca
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa svaki navijac valjda zeli vijeti pozrtvovanost svojih igraca na svom terenu pa tako i mi... Igraci zele doci do pobjede na svom terenu i bore se za svakom loptom nezaleci sebe.Igraju momci ostrije sto je i logicno, ali daleko od toga da mi nekoga ba udaramo.Pa dobro znate koliko st eputa iz Tuzle odnjeli bodove svi i Tuzla nije mjesto gdje se bodovi ne mogu uzeti.Prosle sezone bodovi su nam bili neophodni i da smo igrali hladno, onda bi tako isto i napustili drustvo najboljih jer smo imali tezak raspored u tih prvh 7 kola nastavka prvenstva.Svih prvih sest plasiranih ekipa nam je dolazilo u tih 7 kola ebiga.
Sta onda treba reci za onaj velez poslijeratni koji je bio?... pa oni su gubili na gostovanjima sa cak 12:1, aredovno su primali po 3-4, dok na svom terenu niko im gola nije mogao dati, a da ne govoim o mogucem osvajanju bodova.
Sta onda treba reci za onaj velez poslijeratni koji je bio?... pa oni su gubili na gostovanjima sa cak 12:1, aredovno su primali po 3-4, dok na svom terenu niko im gola nije mogao dati, a da ne govoim o mogucem osvajanju bodova.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
igrali bunker poslije onog golaAdmiral_TM87 je napisao/la:Bio sam ja dole na onom igralistu, isto kao da nismo ni bili na utakmici...Interista di cuore je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987@
A znas sto je bilo "fer" zato sto ste poveli u 2-3 minuti i onda se vise fudbal nije ni igro, a da smo kojim slucajem izjednacili vjeruj da bi bilo svasta, jer je vama sva domaca utakmica odlucujuca
U koliko pocinje utakmica, ima li prenos na TVTK, nekad je znao bit' ???? Ili i ovaj put preko radia ?
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ja znam da ima samo na radiju!!!!!!juveboy je napisao/la:U koliko pocinje utakmica, ima li prenos na TVTK, nekad je znao bit' ???? Ili i ovaj put preko radia ?
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MisterBlue i 14 gostiju.