Sve ti yebem kako mi to fali, ovo sad sve nesto na silu toliko negativnosti...

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
I kultni post par sati prije zvanične,Zenzo je napisao/la:Kad se sjetim prije koju godinu kad je zvanicna u 23:36 objavila da smo potpisali sa Zahirovicem kakvo je ludio bilo na forumu, a onda na pitarskom djelu napravili se pametni i kao oni njega odbili nije zadovoljio pa nama dosao.![]()
Frajer otišao sa foruma nakon ovogaRuleHz je napisao/la:Ni govora.THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama
zar nije ovaj rule piso i za petrovica nece vamo vec kod njih, pa poslije toga otiso sa forumaVirtu4l je napisao/la:I kultni post par sati prije zvanične,Zenzo je napisao/la:Kad se sjetim prije koju godinu kad je zvanicna u 23:36 objavila da smo potpisali sa Zahirovicem kakvo je ludio bilo na forumu, a onda na pitarskom djelu napravili se pametni i kao oni njega odbili nije zadovoljio pa nama dosao.![]()
Frajer otišao sa foruma nakon ovogaRuleHz je napisao/la:Ni govora.THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama
U tom slucaju bolje im je da odmah krenu ja jugom.plavousrcu je napisao/la:Necemo mi biti losa ekipa sto nije tesko, ali opet necemo nista napraviti. Gledat cemo u ledja Zrinjskom, djecu necemo gurati, a nakon sezone cemo pricati o strpljenju i Jugu.
Odakle ti on u mislima. Dobar igrac bio, dobar Leotar tada. Tacno nam je liga sve jadnija i jadnija.Qwerty90 je napisao/la:Jos samo Purke Stojanovic da se povezuje s nama, pa da bude potpun ovaj prijelazni rok![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bilo je tih asova, dosta ostalo iz jugo skole. U svakom klubu bilo majstora.Qwerty90 je napisao/la:Ma sjetim se ovako u gluha doba tih asova ... Sad mi upravo padose na pamet Arsim Prepoli i Rasid Avdic![]()
Vladimir Stojković tad branio u Leotaru, sadašnji golman repke Srbije. Zatim već spomenuti Purke, pa onda naš bivši reprezentativac Mulina Siniša, Branislav Krunić, Zdravko Šaraba itd.plavousrcu je napisao/la:Odakle ti on u mislima. Dobar igrac bio, dobar Leotar tada. Tacno nam je liga sve jadnija i jadnija.Qwerty90 je napisao/la:Jos samo Purke Stojanovic da se povezuje s nama, pa da bude potpun ovaj prijelazni rok![]()
Taj Leotar je bio beton, jedna od jačih ekipa iza rata. Dodaj još Milenkovića ako se dobro sjećam a u Slaviji igrao Dr Vuksanovićbraco je napisao/la:Vladimir Stojković tad branio u Leotaru, sadašnji golman repke Srbije. Zatim već spomenuti Purke, pa onda naš bivši reprezentativac Mulina Siniša, Branislav Krunić, Zdravko Šaraba itd.plavousrcu je napisao/la:Odakle ti on u mislima. Dobar igrac bio, dobar Leotar tada. Tacno nam je liga sve jadnija i jadnija.Qwerty90 je napisao/la:Jos samo Purke Stojanovic da se povezuje s nama, pa da bude potpun ovaj prijelazni rok![]()
Meni je recimo bila baš gotivna ona generacija Slavije tamo nekad oko 2008 Darko Spalević, zatim grande Levani Kutalia, Kokot, Regoje, Brane Arsenijević, Vučina Ščepanović, tad je bio tamo i naš Kosorić itd.
I meni se čini da je liga igrački sve slabija, a možda i griješim.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 18 gostiju.