Pomenuti veznjak će danas doći na trening Plemića, a mostarski klub upravo u Rustemoviću vidi zamjenu za Tomislava Tomića, koji je pojačao redove ljubljanske Olimpije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bivši fudbaler Sarajeva, Edin Rustemović od naredne sezone će nositi dres Zrinjskog, saznaju ****.
Pomenuti veznjak će danas doći na trening Plemića, a mostarski klub upravo u Rustemoviću vidi zamjenu za Tomislava Tomića, koji je pojačao redove ljubljanske Olimpije.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hajde Olivije, šarni gamirzatele je napisao/la:Ajde message
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
petrak je izjavio da zeli vani
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li to izmislio?Zukanovic je napisao/la:Bivši fudbaler Sarajeva, Edin Rustemović od naredne sezone će nositi dres Zrinjskog, saznaju ****.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko će u petaka da će nam Hrustem zabit gol naredne sezone al' neće proslavit? 
Pise nas jaran Sinan
Danas nam stiže poruka: Gotal novi igrač Gurbeta! Faruk uspješno okončao još jedne pregovore. Buldog naš lijepi! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa i simpatizeri Zrinjskog su na forumu govorili za Dinu, a i Sloboda ga je prizivala. Svi žele Rastema, a niko sretniji od nas.
Sabrine mi moje!
Taman da slijepi pitarluk žali za njim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hvala mu sto ga nije doveo.Mi smo ovakve transfere i skupe "bombe" za koje nisi siguran hocel puci ,ispucali ima par godina pa ev se jos cupamo od istih. Jos ovog debelog bombasa da se kutarisemo i nosi ih u pm nek ih mater vraca u zivot.joker90 je napisao/la:Danas nam stiže poruka: Gotal novi igrač Gurbeta! Faruk uspješno okončao još jedne pregovore. Buldog naš lijepi!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
+1miky_hz je napisao/la:Hvala mu sto ga nije doveo.Mi smo ovakve transfere i skupe "bombe" za koje nisi siguran hocel puci ,ispucali ima par godina pa ev se jos cupamo od istih. Jos ovog debelog bombasa da se kutarisemo i nosi ih u pm nek ih mater vraca u zivot.joker90 je napisao/la:Danas nam stiže poruka: Gotal novi igrač Gurbeta! Faruk uspješno okončao još jedne pregovore. Buldog naš lijepi! [emoji144]
Al' to ne mijenja činjenicu da nam je napadač neophodan.
To svakako! Ali ima puno sigurnijih varijatni koji se trebaju gledat,ove duhove nekakve za koje niko cuo nije dok se nisu ovdje poceli provlaciti, hoce nece valjati,a plus najskuplji u ekipi da bude,neka hvalaskoroalen je napisao/la:+1miky_hz je napisao/la:Hvala mu sto ga nije doveo.Mi smo ovakve transfere i skupe "bombe" za koje nisi siguran hocel puci ,ispucali ima par godina pa ev se jos cupamo od istih. Jos ovog debelog bombasa da se kutarisemo i nosi ih u pm nek ih mater vraca u zivot.joker90 je napisao/la:Danas nam stiže poruka: Gotal novi igrač Gurbeta! Faruk uspješno okončao još jedne pregovore. Buldog naš lijepi! [emoji144]
Al' to ne mijenja činjenicu da nam je napadač neophodan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mi ćemo za 3000 KM dovesti duplo boljeg od Gotala, jer imamo pregovarača ko Denzel W.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zato sto ako ne prihvati to u Sarajevu ici ce na tribine ili u Bosnu V.PitarBordo je napisao/la:Ko je rekao da treba da se nadmeće? Pitanje je bilo ko je u klubu mislio da će neko ko je odobio Benfiku i 1.500€ + bonusi (ako je istina) jer mu je bilo malo, prihvatiti 3x manje para u 100x slabijoj ligi. NIgdje nisam rekao da su budale jer nisu ponudili "više od Benfike" nego koji je ižinjer mislio da ako ponude manje da će pristati neko ko je odbio 3x više u 100x boljim uslovima jer je htio više.DenchiNL je napisao/la:
i mene to interesuje? jesi mislio da FKS treba da se nadmeće sa Benfikom??? ili da ponudi cifru prema svojim finansijama???
simpatično baš
ali baš
Valjda kontaš šta sam htio da kažem, jer imam osjećaj da bi se ti sad sa mnom natezao, ali fakat htio da to izbacimo. I ja i ti smo navijali za FKS i prije Saida, Sabrine, Valentina, Nedima, Škore... Navijat ćemo i posle. Ako ti fakat nije jasno šta sam htio da kažem možemo nastaviti u PP, ali mislim da je jasno k'o dan.
U tvom primjeru, ti ako si odbio milion maraka od Microsofta recimo jer si htio više, a onda dođe neka firma iz Somalije i ponudi ti tri puta manje para i neuporedivo gore uslove, a znaju da si odbio Microsoft i zbog čega. Nema logike uopšte da to nude zar ne?
miky_hz je napisao/la:Hvala mu sto ga nije doveo.Mi smo ovakve transfere i skupe "bombe" za koje nisi siguran hocel puci ,ispucali ima par godina pa ev se jos cupamo od istih. Jos ovog debelog bombasa da se kutarisemo i nosi ih u pm nek ih mater vraca u zivot.joker90 je napisao/la:Danas nam stiže poruka: Gotal novi igrač Gurbeta! Faruk uspješno okončao još jedne pregovore. Buldog naš lijepi!
Desava im se sta se nama desavalo ...slave ljudi sto su doveli Zeca i Gotala koji su sig gori od Lendrica i Mire ...ccc oni ce tek da prolsze kroz sza smo mi prolazili .... zapamtite sta vam kazem..... zivi bili pa vidjeli Gotal ce biti njihov Stepanov
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ima li ista za Amera il odlazi definitivno ?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Al hladno vjerujem da smo svi ocekivali da ce Rustem u zrinju nakon nas. Sto je najtuznije da se kladimo i da ce bit najbolji vezni naredne sezone 
1946~
I onaj koji hoce da dodje u FKS, izgubi nadu za zivotom a ne transferom, kad ugleda facu faruka, tuzna sova.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma odlazi sigurno, ko i ostali čeka vanka ponudu a backup u Zrinju gdje će im ipak biti drag zbog titule...a ovi se rješili Kajkuta već...mirzatele je napisao/la:Ima li ista za Amera il odlazi definitivno ?
jedino ako mi ne skontamo nikog za špica...pa podebljamo ponudu...možda tako ostane
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 16 jun 2017, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta mi mozemo ocekivati 29. na terenu?
Pavlovic pod upitnikom zbog povrede, odbrana standardno Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Bekic. Na sredini Saric i Petrak/Ivetic, naprijed Hebibovic, Duljevic i Crnkic/Kuzmanovic. Spic Ahmetovic.
Klupa: Kadusic, Ivetic/Petrak, Liivak, Heric, Radovac, Kuzmanovic i Adilovic.
Pavlovic pod upitnikom zbog povrede, odbrana standardno Hodzic, Mihojevic, Novakovic, Bekic. Na sredini Saric i Petrak/Ivetic, naprijed Hebibovic, Duljevic i Crnkic/Kuzmanovic. Spic Ahmetovic.
Klupa: Kadusic, Ivetic/Petrak, Liivak, Heric, Radovac, Kuzmanovic i Adilovic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska i 4 gosta.