Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto bi rekli high risk-high reward, sa lendricem se kocka isplatila nadam se da će i sa njimSlevinKelevra je napisao/la:Sve je receno, mac sa dvije ostrice. Ima sigurno dovoljno kvaliteta da prekuca ovu poluligu, ali luda glava...Na kraju krajeva, sve je do njega.
Trpaj Sandro!
€ ili km ?Neandertalac je napisao/la:I ja dalabu, sa trolom se raspravljam. 75.000 mu je plata.
markiQwerty90 je napisao/la:€ ili km ?Neandertalac je napisao/la:I ja dalabu, sa trolom se raspravljam. 75.000 mu je plata.![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
£Qwerty90 je napisao/la:€ ili km ?Neandertalac je napisao/la:I ja dalabu, sa trolom se raspravljam. 75.000 mu je plata.![]()
Hahah ma Ćenan me udaljio od kluba, dok je Amar bio tu mogao sam nešto, sad je sve velom tajne prekriveno (bolje trebe kod pitara u administraciji)irfo je napisao/la:markiQwerty90 je napisao/la:€ ili km ?Neandertalac je napisao/la:I ja dalabu, sa trolom se raspravljam. 75.000 mu je plata.![]()
nego baci nam jednu insajdersku, nemoj samo pitarima
Ni milimetra !Neandertalac je napisao/la:Lopove!
Neandertalac je napisao/la:£Qwerty90 je napisao/la:€ ili km ?Neandertalac je napisao/la:I ja dalabu, sa trolom se raspravljam. 75.000 mu je plata.![]()
Gotal prošla sezona, tri kluba i 262 minute po transfermarketu. Ako sam dobro prenio i vidio.
Tempirana bomba.
Miro+Ivan=2Monci je napisao/la:
Slažem se za Gotala. Nastavak "plesa po ivici". Rizik je dovoditi ovakve igrače. Sa jedne strane velika opasnost, ali sa druge ako pročepi, zabiće više golova od Lendrića. Igrački je u istoj poziciji u kakvoj su bili Miro i Ivan kada su došli. Bez utakmica, psihički propao. E da li će se i on uspjeti podići kao ova dvojica, vidjećemo....
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kontra, Levin, Lokomotifa, WeekendOffender i 49 gostiju.