25 hiljada.scootzzZzTM87 je napisao/la:Moj Sajo, vidis da ne znaju sta ce od muke, al neka ih treba ih pustiti da se sami sebi smiju.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Vidim pratis nas opasno, mozda si u djetinjstvu navijao za Zeljeznicar.HordasOdMalena je napisao/la:25 hiljada.scootzzZzTM87 je napisao/la:Moj Sajo, vidis da ne znaju sta ce od muke, al neka ih treba ih pustiti da se sami sebi smiju.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
25 faking hiljada.scootzzZzTM87 je napisao/la:Vidim pratis nas opasno, mozda si u djetinjstvu navijao za Zeljeznicar.HordasOdMalena je napisao/la:25 hiljada.scootzzZzTM87 je napisao/la:Moj Sajo, vidis da ne znaju sta ce od muke, al neka ih treba ih pustiti da se sami sebi smiju.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Željana voli da bahati seee hahahaha
HordasOdMalena je napisao/la:25 faking hiljada.scootzzZzTM87 je napisao/la:Vidim pratis nas opasno, mozda si u djetinjstvu navijao za Zeljeznicar.HordasOdMalena je napisao/la: 25 hiljada.

pljačka stoljeća

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koji je ovo po nizu sto smo im ga uzeli pred nosom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pitari o platama
Said uzeo pola miliona do sad za 3 minute igre i jednu prečku
pitari o platama 

Said uzeo pola miliona do sad za 3 minute igre i jednu prečku

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Nemamo da platimo vodu, al imamo za vrhunskih igraca da iskesiramo odmahVirtu4l je napisao/la:Koji je ovo po nizu sto smo im ga uzeli pred nosom.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
I za Miru imate, ali ga ne zelite. Bahati Zeljo.scootzzZzTM87 je napisao/la:Nemamo da platimo vodu, al imamo za vrhunskih igraca da iskesiramo odmahVirtu4l je napisao/la:Koji je ovo po nizu sto smo im ga uzeli pred nosom.
-
- Kontakt:
Sto rece jednom jedan forumas.. Mozda nam sportski segment ne funkcionise bas najbolje, ali nam je zato segment za karanje pitara najblaze receno perfektan.Virtu4l je napisao/la:Koji je ovo po nizu sto smo im ga uzeli pred nosom.
Životni saputnik! 1921
Boji li se Gotalova mlada cuka ili da nema kakvu drugu fobiju?
Na derbi dođu spuštenih gaća, zijane titulu, ali im funkcioniše segment za karanje pitara. Dobro..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Valjda ih necete napasti kao sto ste Hervasa.Evander je napisao/la:Boji li se Gotalova mlada cuka ili da nema kakvu drugu fobiju?
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
E cuj ''Ramovic pricao sa Sarajevom'' hahahha stvarno da ih nema trebalo bi ih izmisliti.
Kad smo kod cuka: http://sportsport.ba/bh_fudbal/lendric- ... aju/210503
Kad smo kod cuka: http://sportsport.ba/bh_fudbal/lendric- ... aju/210503
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Valjda ih necete napasti kao sto ste Hervasa.Evander je napisao/la:Boji li se Gotalova mlada cuka ili da nema kakvu drugu fobiju?
Rekao bi covjek da je nas igrac ovo izjavio.Lendrić odgovorio kritičarima: Psi neka laju
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
To su psi poput vas sa foruma

To je u onom cuvenom DNK, jednostavno urodjeno.joker90 je napisao/la:Na derbi dođu spuštenih gaća, zijane titulu, ali im funkcioniše segment za karanje pitara. Dobro..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ptičica (nije gavran) mi je upravo javila da je Ordagić dogovorio uslove sa Sarajevom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smijaše se kone nama, a dobiše i oni svoju verziju Saida. Ćenane doktore. 
25 milja.

25 milja.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Joj kad oni pokusavaju trolati, kako to smijesno izgleda 
Da napisu desetak hiljada pa da se covjek zamisli, nego 25

Da napisu desetak hiljada pa da se covjek zamisli, nego 25

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.