FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ne znam koji qurac spominjete ordagica milion puta se ponovilo da nam nece doc, brat mu rodjeni to napisao jos samo on treba da napravi profil na forumu i napise 'hej momci necu doc pa eto da me ne spominjete vise' .........
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Radovac je sinonim za mlitavost, da ima brzinu, jačinu, agilnost, okretnost sad bi igro u Galatasarayu.
Ma on ima vecu platu u Slobodi, nego sto je Petrak trazio kod nas.FrancescoTotti je napisao/la:ne znam koji qurac spominjete ordagica milion puta se ponovilo da nam nece doc, brat mu rodjeni to napisao jos samo on treba da napravi profil na forumu i napise 'hej momci necu doc pa eto da me ne spominjete vise' .........
Nego zna li neko koliko su igrali nasi kadeti danas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- streamnavijac
- Kontakt:
To je malo teze za povjerovati, to da ima vise Ordagic u slobodi.zlo87 je napisao/la:Ma on ima vecu platu u Slobodi, nego sto je Petrak trazio kod nas.FrancescoTotti je napisao/la:ne znam koji qurac spominjete ordagica milion puta se ponovilo da nam nece doc, brat mu rodjeni to napisao jos samo on treba da napravi profil na forumu i napise 'hej momci necu doc pa eto da me ne spominjete vise' .........
Nego zna li neko koliko su igrali nasi kadeti danas?
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
-
BordoArmy88
- Kontakt:
U rječniku pod pojmom "UHLJEB" imaš sliku Radovca!SiouxLukavac je napisao/la:Radovac je sinonim za mlitavost, da ima brzinu, jačinu, agilnost, okretnost sad bi igro u Galatasarayu.
Mislim, drugačije razuman čovjek jednostavno ne može (sebi) objasniti zašto taj lik još uvijek "igra" u FKS! Ako on i ovaj prijelazni rok "preživi", možemo se komotno preimenovati u FK BHtelecom!
Druga,s tim da ce Ordagic ljevo mjesto Crnkica.Evander je napisao/la:Hipoteticki, Petrak-Radovac-Ordagic ili Petrak-Saric-Stojcev?
Ja sam za prvu opciju.
-------------Petrak----Saric-------
----Kuzmanovic-Stojcev-Ordagic----
---Mogu i ja u napad sa ovim veznim--
Hipoteticki
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Brate mili i ja i ti da imamo to sad bi igrali za evropske velikane i vodali manekenke jer smo "slatki"SiouxLukavac je napisao/la:Radovac je sinonim za mlitavost, da ima brzinu, jačinu, agilnost, okretnost sad bi igro u Galatasarayu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
nista od petraka danas izgleda
Slagase ovi mahalci, a i onaj svrakindolac! Treba onom momku reci da ne cuva koktu bezze.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Davno bi ga otjerali al ne mozes jer ima ugovor,osim da mu iskesiras sve do kraja jesil o tome razmisljao? Ne kontam raju nikako jel mislis samo mu kazes idi i on ode? Igro il ne ti ga moras placat ako oces raskid platis mu sve i caoBordoArmy88 je napisao/la:U rječniku pod pojmom "UHLJEB" imaš sliku Radovca!SiouxLukavac je napisao/la:Radovac je sinonim za mlitavost, da ima brzinu, jačinu, agilnost, okretnost sad bi igro u Galatasarayu.
Mislim, drugačije razuman čovjek jednostavno ne može (sebi) objasniti zašto taj lik još uvijek "igra" u FKS! Ako on i ovaj prijelazni rok "preživi", možemo se komotno preimenovati u FK BHtelecom!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pa dobro, što jest jest, ali on ima fudbalsku inteligenciju, najpametniji je naš vrezni igrač na terenu ali brate kad nemaš brzinu i jačinu, džaba ti sve.ElCartel11 je napisao/la:Brate mili i ja i ti da imamo to sad bi igrali za evropske velikane i vodali manekenke jer smo "slatki"SiouxLukavac je napisao/la:Radovac je sinonim za mlitavost, da ima brzinu, jačinu, agilnost, okretnost sad bi igro u Galatasarayu.
Biće Petrak poslije iftara, ne smiju da šokiraju postače! Padat će u nesvijest i ovi što ne poste kad vide da smo konačno veznog doveli! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel istina da Rustem ide u Zrinjski
Nadajmo se da jeste. Baš bi valjalo da od nas bude udaljen čak 120 km!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne bi me cudilo da proigra doleHigh je napisao/la:Nadajmo se da jeste. Baš bi valjalo da od nas bude udaljen čak 120 km!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12 golova i 17 asistencija slijedece sezonehrn je napisao/la:Ne bi me cudilo da proigra doleHigh je napisao/la:Nadajmo se da jeste. Baš bi valjalo da od nas bude udaljen čak 120 km!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
jel?BosnianKingdom je napisao/la:Vadi Koktu!
Samo da ne sruši Podveležje.hrn je napisao/la:Ne bi me cudilo da proigra doleHigh je napisao/la:Nadajmo se da jeste. Baš bi valjalo da od nas bude udaljen čak 120 km!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma da se ne hladi džaba, nema od tog ništa izgleda za danas.OsmanhodzicBuco je napisao/la:jel?BosnianKingdom je napisao/la:Vadi Koktu!
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Laganini1986 i 19 gostiju.