AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meecko
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meecko » 16 jun 2017, 14:57

Izgleda da mu nisu rekli da se ne moze je.. a da mu ne udje.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2017, 15:14

pa šta si jadan ne bio drugo očekivao :nedam:

što duže vrijeme prolazi i što više čitam, vidim da je on samo jedno neinteligentno povodljivo biće, da čovjeku dođe da se još i sažali na njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 jun 2017, 15:19

messilla je napisao/la:
"Last night #Donnarumma cried. He saw the reaction of people on social media and couldn't take it."
:cry:
Samo potvrdjuje da je ckaPI obicna. 18 ybnih godina I zbog milion vise odbijes 5 od vlastite kuce a onda se satro rasplaces kada te prozivaju?

Opet ponavljam, na tribine godinu dana s njim pa nek se dodatno isplace.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 jun 2017, 15:23

Svako u životu mora prihvatiti posljedice na djela koja uradi, nebitno milioner ili siromah.

Potpuno mi je svejedno šta će biti s njim, ali čitam kao navodne izjave Li-a kao uložio je 800 miliona u Milan i da neće propast zbog 40 miliona koje maksimalno može dobiti za Zmiju. Volio bi ga vratiti u Primaveru da ga Gatusso teroriše i da ne bude nastupao ni za Primaveru. Od ugovora od 5 miliona do ničega u godinu dana jer ko će normalan ponuditi 5 miliona za 19-ogodišnjeg golmana koji nije branio nigdje godinu dana? :zviz:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 15:27

Gledam na instagramu i facebooku od sinoć je sigurno 100 000 uvredljivih komentara, a vjerujem da mu je i inbox prepun.Nema tog dijeta od 18 godina a da ga to ne dotiče.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 15:43

Hahaha
Negdje sam pročitao da je Li izjavio da ne namjeravaju prodati Donarumu, što znači..... :)
Treba i za Bigliu obavijestiti Lazio da moraju odgovoriti u roku dan-dva da li prihvataju našu ponudu ili ne.
Ako je odgovor negativan okrenuti se alternativama. Moraš pokazati ko je gazda :)
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jun 2017, 15:50

Izgleda da će mali ipak na tribine...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 16 jun 2017, 16:08

Čuj krmak bi tužio klub ako ne bude branio Dolaruma :urnebes: :urnebes: baš bi volio da to vidim :D

Baš mi ga nešto zao, pa baš čitavu noć plakao? :( :( :cry:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jun 2017, 16:13

gambler1899 je napisao/la:Čuj krmak bi tužio klub ako ne bude branio Dolaruma :urnebes: :urnebes: baš bi volio da to vidim :D

Druze moj, ne moze se tek tako poslat na trbine. Sve zavisi sta pise u ugovoru. Moze se mozda i poslati al tad debeli stupa na scenu. Dusu ce vam iscjedit
Max Allegri

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 16 jun 2017, 16:19

Mig_Mig je napisao/la:
gambler1899 je napisao/la:Čuj krmak bi tužio klub ako ne bude branio Dolaruma :urnebes: :urnebes: baš bi volio da to vidim :D

Druze moj, ne moze se tek tako poslat na trbine. Sve zavisi sta pise u ugovoru. Moze se mozda i poslati al tad debeli stupa na scenu. Dusu ce vam iscjedit
Ako ima neke osnove da tuži što se šalje na tribine onda na klupu ga posaljes to mu je još gore svaku domacuw utakmicu zvižduke trpiti plus izignorisan od ostatka ekipe i šta može protiv tog debeli? Pa da je tako.lako svi bi tuzili klub što sjede na klupi i nisu u prvih 11

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 jun 2017, 16:20

Mig_Mig je napisao/la:

Znači kad je potpisivao ugovor s Milanom kad je imao 15 godina napisano je da mora braniti u prvoj ekipi i ne smije biti na klupi ili na tribinama?

Ima ugovor sa Milanom do 2018. što se njih tiče mogu ga i poslat u Primaveru. Pusti se priča Mino babaroga

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 16 jun 2017, 16:22

Naravno da se može poslati na tribine, odnosno ne uvrstiti u sastav.
Prvo on u ugovoru nema ništa gdje piše da mora igrati. Malo razmislite glavom, gdje može biti u ugovoru da igrač mora igrati.
Šta sad da je momak katastrofa a ti ga ne smiješ isključiti iz tima jer zaboga u ugovoru piše da on mora igrati.

To su prazne prijetnje.

Ja nisam u opšte da ga se kažnjava na bilo koji način. Prodati ga i nastaviti dalje.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2017, 16:23

muxa je napisao/la:Treba i za Bigliu obavijestiti Lazio da moraju odgovoriti u roku dan-dva da li prihvataju našu ponudu ili ne.
Ako je odgovor negativan okrenuti se alternativama. Moraš pokazati ko je gazda :)
da, bas ce se neko kurcit Lotitu i pokazivat ko je gazda :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2017, 16:26

pa kruže okolo nezvanične priče da je kinez stvarno naredio slanje na tribine, a ove namjere raiole da tuži milan samo potvrđuje tu priču :mrgreen:

on u suštini nema "normalan" ugovor nego je potpisao obični dvogodišnji ugovor kao maloljetnik kad još nije ni bio blizu prve postave tako da čisto sumnjam da postoje neki uslovi gdje će milan krivično odgovarati ako ga pošalju na tribine.
pretpostavljam da ih raiola hoće prestrašiti ili koji već qurac pokušava izvesti, ali sasvim sam siguran da klub ima svu slobodu da radi s njim šta hoće. :cool:

svaka čast kinezima, halal bile te pare ali nije zaslužio ništa drugo nego ponižavanje.
da je malo pametnije postupio i ljudski poručio da želi ići, pa hajde de, ali na ovakav bezobrazluk treba odgovoriti još većim bezobrazlukom. :puke:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 16:28

rope11 je napisao/la:pa kruže okolo nezvanične priče da je kinez stvarno naredio slanje na tribine, a ove namjere raiole da tuži milan samo potvrđuje tu priču :mrgreen:

on u suštini nema "normalan" ugovor nego je potpisao obični dvogodišnji ugovor kao maloljetnik kad još nije ni bio blizu prve postave tako da čisto sumnjam da postoje neki uslovi gdje će milan krivično odgovarati ako ga pošalju na tribine.
pretpostavljam da ih raiola hoće prestrašiti ili koji već qurac pokušava izvesti, ali sasvim sam siguran da klub ima svu slobodu da radi s njim šta hoće. :cool:

svaka čast kinezima, halal bile te pare ali nije zaslužio ništa drugo nego ponižavanje.
da je malo pametnije postupio i ljudski poručio da želi ići, pa hajde de, ali na ovakav bezobrazluk treba odgovoriti još većim bezobrazlukom. :puke:
Konačno i ti koju pametnu da prozboris [emoji13]

Sent from my x600 using Tapatalk

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 16:30

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/m ... rlo-983621
O tome ja pricam

nextterrain
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 16 jun 2017, 16:31

muxa je napisao/la:
rope11 je napisao/la:pa kruže okolo nezvanične priče da je kinez stvarno naredio slanje na tribine, a ove namjere raiole da tuži milan samo potvrđuje tu priču :mrgreen:

Konačno i ti koju pametnu da prozboris [emoji13]

Doduše, zagledao sam se par puta da vidim je li to Rope ili nije, kontam da me oči nisu prevarile :mrgreen:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 16 jun 2017, 16:35

A da li bi Navas pristao i koliko bi ono bio zadovoljan tom razmjenom?

Nego, puno ste krvoločni :mrgreen:

nije nikoga ubio, jbt ga, neka ide gdje hoće
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2017, 16:50

Reko bi ja jos koju al neću, postim

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 jun 2017, 17:01

murš obojica :guz: :nedam:

gdje čovjek ne bi bio krvoločan poslije ovog bezobrazluka, ovo je ozbiljan prestup :mrgreen:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []