Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Kakve veze ima Iniesta sa zadnjim veznim
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
reddevil96
- Kontakt:
Nema nikakve,samo mi je pao na pamet, možemo i njega dovesti ako vec neke matice i morate dovodimo pa nece nam smetat ni da njega Pretplatimo bez obzira na godine
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Neke Matice I Morate"
Koji level zaboga...
Koji level zaboga...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Neke matice i morate sam spomenuo jer sam govorio o Iniesti a prema njemu za matica i moratu se mora reci "neke"
Salu na stranu ali stvarno bilo je da Iniesta ide slekdece godine vjerojatno u juve, to bi bila odlična opcija i za nas jer bi malo koštao a moze pomoci da s klupe ulazi 20-ak min jer sjetimo se pirla kad je dosao u juve njegovih godina i odigrao je par odličnih sezona
Salu na stranu ali stvarno bilo je da Iniesta ide slekdece godine vjerojatno u juve, to bi bila odlična opcija i za nas jer bi malo koštao a moze pomoci da s klupe ulazi 20-ak min jer sjetimo se pirla kad je dosao u juve njegovih godina i odigrao je par odličnih sezona
ESPN: Deal for I.Perisic is way off. Inter Milan have told Manchester United they will not drop their €55m (£48m) asking price for Perisic.
Manchester United value Ivan Perisic at no more than €40m (£35m)
Manchester United value Ivan Perisic at no more than €40m (£35m)
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Korisnika tajgera ne čitam otkako je došao na forum, a korisnik reddevil96 mu se upravo pridružio u tom društvu. Teška vremena zahtjevaju teške odluke, je.biga.
Samo polako, sve je ovo jos medijski cirkus... mozda 10% od svih objavljenih vijesti da je blizu istine. Ja ocekujem da nas Jose iznenadi bar jednom prinovom o kojoj niko slova jos nije napisao, kao sto nas je sa Baillyem prosle sezone, tako da sam miran... sef moze biti svakakav , ali nije amater, zna vrlo dobro sta mu fali
Cristiano Ronaldo wants to leave Real Madrid because he does not want to play in Spain any more. [Sky]
Get him on the plane, bring him back from Spain.
Get him on the plane, bring him back from Spain.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
reddevil96
- Kontakt:
Ma kao i svake godine zeli novi bolji ugovor
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I da mu Rejal plati ovu kaznu sa porezomreddevil96 je napisao/la:Ma kao i svake godine zeli novi bolji ugovor
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Prije pola godine je produžio ugovor. Ovo nije to na šta misliš
Btw, i Marca je objavila, Realova novina.
Btw, i Marca je objavila, Realova novina.
Bolje Perišu kupit od Ronalda, mlađi je.
Jedina mu je mana što nikad nije osvajao EPL.
Nije ni Fabinho, zato je bolje kupiti Matića, a to što nisu ni Periša ni Fabinho nikad zakoračili na ostrvo nema veze.
Čitam ove vaše prepiske, Matić v Fabinho.. jednom je argument što je Matić osvajao EPL a drugom jer je Fabinho mlađi.
Gleda li neko igrački kvalitet možda ?
Jedina mu je mana što nikad nije osvajao EPL.
Nije ni Fabinho, zato je bolje kupiti Matića, a to što nisu ni Periša ni Fabinho nikad zakoračili na ostrvo nema veze.
Čitam ove vaše prepiske, Matić v Fabinho.. jednom je argument što je Matić osvajao EPL a drugom jer je Fabinho mlađi.
Gleda li neko igrački kvalitet možda ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sto sad i njemu da guramo vitre kao Roneyu, gdje je bio u najboljim godinama, neka hvala mu za sve idi u PSG, naravno ako igdje i ode
A ovaj lafo zeznuti Beader bas nekog zanima što mu ti čitaš il ne čitaš, baš si ono bitna karika nekom da ti stavljaš neke svoje crne liste, ovde svak ima pravo da piše svoje mišljenje a ko će citat i kome se svidjeti il ne to najmanje bitno
A ovaj lafo zeznuti Beader bas nekog zanima što mu ti čitaš il ne čitaš, baš si ono bitna karika nekom da ti stavljaš neke svoje crne liste, ovde svak ima pravo da piše svoje mišljenje a ko će citat i kome se svidjeti il ne to najmanje bitno
@Gas
Pa cekaj, zar nije dovoljna referenca titula EPLa? Fino sam naglasio da je u prvoj tituli bio ponajbolji igrac ekipe i da se savrseno razumije s Mourinhom. Gdje tu fali epiteta da je dobar igrac i da, u sustini, pricam kako ima kvalitet? Ne kontam. :S
Pa cekaj, zar nije dovoljna referenca titula EPLa? Fino sam naglasio da je u prvoj tituli bio ponajbolji igrac ekipe i da se savrseno razumije s Mourinhom. Gdje tu fali epiteta da je dobar igrac i da, u sustini, pricam kako ima kvalitet? Ne kontam. :S
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sve je stvar ukusa, @Gaston. Nije se frka prepirati koga bi ko od te dvojice, svako ima svoje mišljenje i stav za koga bi se prije odredio. Evo lično meni skoro da je svejedno ko bi od njih došao. Jako dobre dvije 6-ice, rekao bih približnih kvaliteta, ali uvijek se može vagati ko je bolji. Matić je iskusniji, provjereniji, dok je Fabinho potencijal, 24 god itd itd.
Iskreno da je bilo koga ugrabit' jer su stvarno potrebni. Moja je želja npr Radja, ali skoro da nema nikavog interesa da se on dovede. Mourinho očito želi klasičnu 6-icu pa se nadam da će pronaći kvalitetno rješenje. Matić ili Fabinho? - Bilo ko od njih, ja zadovoljan.
Iskreno da je bilo koga ugrabit' jer su stvarno potrebni. Moja je želja npr Radja, ali skoro da nema nikavog interesa da se on dovede. Mourinho očito želi klasičnu 6-icu pa se nadam da će pronaći kvalitetno rješenje. Matić ili Fabinho? - Bilo ko od njih, ja zadovoljan.
Ako postoji i promil šanse, a postoji, zagristi za Ronalda svim silama. 
Kada poredimo Matica i Fabinha treba imat u vidu da je jedan specijalizirao svoju primarnu, dm poziciju a drugi tek od prosle sezone presaltan na tu novu rolu i naravno prekuco.
Kada povlacimo te paralele dm vs dm u prosloj Brazilac je otpuhao Matica po broju oduzetih lopti, cca 45 vise. Onda, oba su imala zapazen ofanzivni doprinos, jedan u vidu asist, drugi golova. Ipak, nas ovdje zanima primarna zadaca te samo tu mozemo traziti prednosti i mane.
Medjutim, postoji veliki problem kada sumiramo Nemanjin skill. Naime, covjek je imao fenomenalnu 2014/15. al od tada ne moze opeliti ovom sto Fabihno radi u zadnje vrijeme. Znaci Nemanja iz 2014/15. > Fabihno 2016/17. al samo tada, ovaj Matic iz zadnje dvije sezone ni slika ni prilika stare slave.
Uzmemo li u obzir da jedan pokazuje liniju stagniranja u 30-im a drugi vec u prvoj sezoni na novoj poziciji jednostavno prekucava (sa svoje 23), onda je racunica prilicno jasna.
Kada povlacimo te paralele dm vs dm u prosloj Brazilac je otpuhao Matica po broju oduzetih lopti, cca 45 vise. Onda, oba su imala zapazen ofanzivni doprinos, jedan u vidu asist, drugi golova. Ipak, nas ovdje zanima primarna zadaca te samo tu mozemo traziti prednosti i mane.
Medjutim, postoji veliki problem kada sumiramo Nemanjin skill. Naime, covjek je imao fenomenalnu 2014/15. al od tada ne moze opeliti ovom sto Fabihno radi u zadnje vrijeme. Znaci Nemanja iz 2014/15. > Fabihno 2016/17. al samo tada, ovaj Matic iz zadnje dvije sezone ni slika ni prilika stare slave.
Uzmemo li u obzir da jedan pokazuje liniju stagniranja u 30-im a drugi vec u prvoj sezoni na novoj poziciji jednostavno prekucava (sa svoje 23), onda je racunica prilicno jasna.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Mene brine sto taj Fabinho u cekikim tekmama izgleda prosjecno,recimo Herrera ugra sjajno te velike tekme i zato i jest zahvalan igrac.
Ja nemam nista protiv da Fabinho dodje al ja ga ne mirisem kao drugi.
Ja pratim Ligu1 ,to nije mjerilo sigurno ali hajde mozda vrijedi pribati,nebi bio skup toliko.
Licno mi se ne svidja Monacova ni veza ni zadnja linija.
Ja nemam nista protiv da Fabinho dodje al ja ga ne mirisem kao drugi.
Ja pratim Ligu1 ,to nije mjerilo sigurno ali hajde mozda vrijedi pribati,nebi bio skup toliko.
Licno mi se ne svidja Monacova ni veza ni zadnja linija.
Zeljeznicar! 1921 !
Čuli da se United razbacuje parama pa hoce tutnut Ronalda za jedno 250 MNitro je napisao/la:Ako postoji i promil šanse, a postoji, zagristi za Ronalda svim silama.
U prevodu da im mi "kupimo" Mbapea I Donarumu.Giggs11 je napisao/la:Čuli da se United razbacuje parama pa hoce tutnut Ronalda za jedno 250 MNitro je napisao/la:Ako postoji i promil šanse, a postoji, zagristi za Ronalda svim silama.![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC