Naruči limunaduAerials je napisao/la:Ne hodam po slastičarnama više
Ps.
Kad savladam ovo za jezik, nea šanse da ćeš me dobit osim u pivu i gejpederskim sportovima poput tenisa i bejzbola
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naruči limunaduAerials je napisao/la:Ne hodam po slastičarnama više
Nevezano za ovo, ko ne pije hladnu limunadu u ovo doba godine, ne zna šta propušta. Jedina bolja od hladne vode.sekerbay je napisao/la: Naruči limunadu![]()
Geografija, Geologoija, Nauka, Gl Gradovi, Zastavesekerbay je napisao/la:Naruči limunaduAerials je napisao/la:Ne hodam po slastičarnama više
Ps.
Kad savladam ovo za jezik, nea šanse da ćeš me dobit osim u pivu i gejpederskim sportovima poput tenisa i bejzbola
Pa dobro, govorim o nealkoholnim pićima. Ramazan je.Penaltiky je napisao/la: @Donnie može radler hladan, prije nego što udarim po pivama. Kako ide s upoznavanjem prave Muzike?
Pijem kad je džabaDonnie Darko je napisao/la:Pa dobro, govorim o nealkoholnim pićima. Ramazan je.Penaltiky je napisao/la: @Donnie može radler hladan, prije nego što udarim po pivama. Kako ide s upoznavanjem prave Muzike?
Nisi mi se činio kao osoba koja pije radler. Mogu reći da sam razočaran. Barem nije somersby.
A muzika, ide dobro, preslušao sam Californication, The Wall i masu Bowiea. Sve vrhunski. Mada ti vjerovatno ne gotiviš ovog zadnjegPenaltiky je napisao/la: Pijem kad je džabai ujutro prije osam
Beatles, Bowie i tako ti su mi mnajh, što znam ok je al ne bi skonto da je Bowie da me kurcem po čelu opaliDonnie Darko je napisao/la:A muzika, ide dobro, preslušao sam Californication, The Wall i masu Bowiea. Sve vrhunski. Mada ti vjerovatno ne gotiviš ovog zadnjegPenaltiky je napisao/la: Pijem kad je džabai ujutro prije osam
Pa dobro, nije to tvoj stil jednostavno, očekivano poslije onoga što si mi rekao o PFPenaltiky je napisao/la: Beatles, Bowie i tako ti su mi mnajh, što znam ok je al ne bi skonto da je Bowie da me kurcem po čelu opali
Ne aktivno. Znao sam neke pjesme. Ne mogu sve slušatAerials je napisao/la:Je l' to nisi slušao Pepperse do sada?
Spremila već bila ovaj nož sa avataraAerials je napisao/la:Prepala sam se da nisi nikako
Koja je taj Theo po redu celeb crush bio?Aerials je napisao/la:Keno aferim!![]()
Hurtsi su prava umjetnost. Theo
Donnie uvijek spremno