FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iskreno od svih vezanih prošle godine, Radovac se meni najviše svidio, bez obzira koliko igrao. Zadnje 3-4 utakmice sto je odigrao imao je bas finih poteza, bas onih koji bi me privukli na stadion, oni potezi bez srkleta i sa stilom. A ni Rustemovic, Ivetic, Saric to nisu pokazali tokom sezone, izuzimam dva prodora Sarica po desnoj strani, nakon jednog je bio i gol.
Zaželio sam se te igre "bez srkleta", igre koja nije ograničena na udri,uzmi,ispucaj. A Radovac je odskakao zadnje 3-4 utakmice, i kad bi imali još 3-4 takva igrača bilo bi to sve dosta ljepše na oko i vjerujem i rezultati bi bili bolji.
Zaželio sam se te igre "bez srkleta", igre koja nije ograničena na udri,uzmi,ispucaj. A Radovac je odskakao zadnje 3-4 utakmice, i kad bi imali još 3-4 takva igrača bilo bi to sve dosta ljepše na oko i vjerujem i rezultati bi bili bolji.
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
On ima ljude s utokama, zamisli prpe na terenu kad on zaprijeti cjevuromOsmanhodzicBuco je napisao/la:gdje ste procitali da ce radovac biti kapiten?
nije mi jasno kako igrac koji je proteklu sezonu proveo na klupi moze dobiti kapitensku, to nema ni u Ruandi...
Onda, po nekom nepisanom pravilu, kapitenska ide na ruku igrača koji je najvceci autoritet u ekipi. Opet ne mozes pod to "autoritet" smatrati Radovca... Mos zamislit da on bude kapiten iveticu, da malo zagalami na peru![]()
![]()
![]()
aj cirkusa gospode boze
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, ljubio željin grb, a sad jedan od nas!zagorski je napisao/la:U sezoni 99/00 bio ponajbolji vezni igrac gurbeta...joker90 je napisao/la:Koje je reference imao osim što je radio u ćevabdžinici?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
samir radovac se ne zna zagraditi, ne znaa sacuvati loptu. Jel ga napo neko gotovo izgubljena lopta... onda u mostaru direktni krivac kad nam je stojkic zabio go, radovac ga pusti hladno, znaci u defanzivi igrač manje, i on treba da igra defanzivnog...
ne svidja mi se odliuka da bude kapiten, al ako bude u prvih imat ce moju podrsku, valjda cala bolje zna od mene
ne svidja mi se odliuka da bude kapiten, al ako bude u prvih imat ce moju podrsku, valjda cala bolje zna od mene
Ono nije ni blizu Radovac kriv jer je smiješno da neko mozevzaustavoti igrača koji je u punom trku a ti stojiš... Možeš al.da dobiješ crveniOsmanhodzicBuco je napisao/la:samir radovac se ne zna zagraditi, ne znaa sacuvati loptu. Jel ga napo neko gotovo izgubljena lopta... onda u mostaru direktni krivac kad nam je stojkic zabio go, radovac ga pusti hladno, znaci u defanzivi igrač manje, i on treba da igra defanzivnog...
Ono.je, već je neko.objasnio.fino, greška stopera i beka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Radovac će popišati ligu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Coromandel
- Kontakt:
Znaci, kako stvari stoje, uigravamo se na jahorini sa jednim napadacem?!
Strasnu ekipu smo za Europu spremili 
I onda neka opet kazu "Cilj je Europa".
Sta cemo tamo?
I onda neka opet kazu "Cilj je Europa".
Sta cemo tamo?
- streamnavijac
- Kontakt:
Nije jos zvanicno za Radovca. Ja sam procitao na nekoj polu lijevoj stranici. Gdje ce oni popiskiti Dulju, dok je on tu sigurno nece biti zvanicno. Pisaj Dulja. 
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako je Radovac, sa minulom sezonom iza sebe, kapiten FKS pored živog Pavlović Bojana i Mihojević Marka, eh onda nabijem ja tog ko ga je krunisao. Izgleda da mene Koševo neće ugledati u 2017... Ko zna možda proigraju bez mene na tribinama.
Samo Saraj'vo.
Ovo je ćorsokak kao onaj kad je mali Handžić bio kapiten kluba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kod nas se baš šprdaju s ovom trakom. Odakle uopšte ovo da je on kapiten?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako najave Europu kao ambiciju za slijedecu sezonu, definitivno i bez mene ove godine.PitarBordo je napisao/la:Ako je Radovac, sa minulom sezonom iza sebe, kapiten FKS pored živog Pavlović Bojana i Mihojević Marka, eh onda nabijem ja tog ko ga je krunisao. Izgleda da mene Koševo neće ugledati u 2017... Ko zna možda proigraju bez mene na tribinama.
Jos malo kao ambiciju ce najavljivati ligu 6Evander je napisao/la:Ako najave Europu kao ambiciju za slijedecu sezonu, definitivno i bez mene ove godine.PitarBordo je napisao/la:Ako je Radovac, sa minulom sezonom iza sebe, kapiten FKS pored živog Pavlović Bojana i Mihojević Marka, eh onda nabijem ja tog ko ga je krunisao. Izgleda da mene Koševo neće ugledati u 2017... Ko zna možda proigraju bez mene na tribinama.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@pantelija pogledaj gol ponovo, pogledaj Samira sta radi...znaci ako je igrac protivnicke ekipe u trku a ti mu najblizi igrac, treba da ga ispratis pogledom?
Al haj bilo proslo... mozda bude i dobar... sve se nadas kvalietenom veznom kad ono radovac ulijece u prvi tim...
Oj semine kolika smo mi ku.rc.ina hahaha
Al haj bilo proslo... mozda bude i dobar... sve se nadas kvalietenom veznom kad ono radovac ulijece u prvi tim...
Oj semine kolika smo mi ku.rc.ina hahaha
Ocekujem press na kome ce Cala izjaviti da je zadovoljan ekipom.
To ako izjavi veća će čkapi ispasti od Saida!zagorski je napisao/la:Ocekujem press na kome ce Cala izjaviti da je zadovoljan ekipom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ybg bitno je svoju poziciju sa/cuvatijoker90 je napisao/la:To ako izjavi veća će čkapi ispasti od Saida!zagorski je napisao/la:Ocekujem press na kome ce Cala izjaviti da je zadovoljan ekipom.
Nepravda je sto je Radovac kapiten ispred Marka. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.