High je napisao/la:

Uljebio se.
Je li bio neko ovoliko u kontinuitetu u FK Sarajevo, od 2000, pa na ovamo? A mlad je, vidi fakat.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:

Nije nesto sto vec nismo vidjelizagorski je napisao/la:Ocekujem press na kome ce Cala izjaviti da je zadovoljan ekipom.
zato citaj italijanske portale odakle je info i preuzeta....Esport je napisao/la:20-50 KM objava na portalu, mislio sam Da SS uzima više.muhamedhulk je napisao/la:Sta ovo Hadzica sad hoce i Crotone?Valjda mu ponude vise od 1,5k eura
@Evander Ako ces placati Rustema, neka ga na tribini. Nije on na izlaznim vratima sto ga hoce neko, nego sto ga mi necemoVelika razlika.
![]()
Poslije Čale, Valentin ili neko iz uprave će izjaviti kako je nakon razgovora sa stručnim štabom odlučeno da pojačanja nisu potrebna i kako je stručni štab zadovoljan trenutnom ekipomzagorski je napisao/la:Ocekujem press na kome ce Cala izjaviti da je zadovoljan ekipom.
To je njegov modus operandi. Igra se insajdera svaki prelazni rok i onda kad sve mu krene nizbrdo samo nestane i eto ga opet sl. prelazni rok.suarez000000 je napisao/la:@kinosvra druze mogao si se bar javit i reci gdje zapelo oko petraka a ne ovako usutit se. Molim te sljedeci put nemoj nista govorit dok ne bude 100 % zavrseno jer ovo sa petrakom ocigledno nije ni blizu bilo.
Da hocete ko gurbeti u rupe poslije potpisa.PitarBordo je napisao/la:To je njegov modus operandi. Igra se insajdera svaki prelazni rok i onda kad sve mu krene nizbrdo samo nestane i eto ga opet sl. prelazni rok.suarez000000 je napisao/la:@kinosvra druze mogao si se bar javit i reci gdje zapelo oko petraka a ne ovako usutit se. Molim te sljedeci put nemoj nista govorit dok ne bude 100 % zavrseno jer ovo sa petrakom ocigledno nije ni blizu bilo.
Ma ja brate svi se igraju insajdera danas. Pratio sam ga malo i vidim nesto zna. Za Hodzica cini mi se da je napisao da ce produzit i neke stvari jos i kontam siguran je cekam sms danas ko budala neka.PitarBordo je napisao/la:To je njegov modus operandi. Igra se insajdera svaki prelazni rok i onda kad sve mu krene nizbrdo samo nestane i eto ga opet sl. prelazni rok.suarez000000 je napisao/la:@kinosvra druze mogao si se bar javit i reci gdje zapelo oko petraka a ne ovako usutit se. Molim te sljedeci put nemoj nista govorit dok ne bude 100 % zavrseno jer ovo sa petrakom ocigledno nije ni blizu bilo.
Ko ti drma kavez? Zašto bih išao u rupu "kao gurbet"? De malo klase dodaj u konverzaciju, ne ponašaj se kao te koje oslovljavaš u postu.egocentrik je napisao/la:Da hocete ko gurbeti u rupe poslije potpisa.PitarBordo je napisao/la:To je njegov modus operandi. Igra se insajdera svaki prelazni rok i onda kad sve mu krene nizbrdo samo nestane i eto ga opet sl. prelazni rok.suarez000000 je napisao/la:@kinosvra druze mogao si se bar javit i reci gdje zapelo oko petraka a ne ovako usutit se. Molim te sljedeci put nemoj nista govorit dok ne bude 100 % zavrseno jer ovo sa petrakom ocigledno nije ni blizu bilo.
A činjenica je da je oko kluba, mislim znam lika, ne radi u klubu, ali izleti ovako pred rudu ovdje, da bude "mjerodavan" ili šta već, pa posle kad se izjalovi to podvuče rep i nestane. Skoro je i po ušima dobio, al' nejse - raji bitno da sazna nešto pa makar 15 minute prije nego bude zvanično, samo da se ima o čemu mahalati po kafama lol.suarez000000 je napisao/la:Ma ja brate svi se igraju insajdera danas. Pratio sam ga malo i vidim nesto zna. Za Hodzica cini mi se da je napisao da ce produzit i neke stvari jos i kontam siguran je cekam sms danas ko budala neka.PitarBordo je napisao/la:To je njegov modus operandi. Igra se insajdera svaki prelazni rok i onda kad sve mu krene nizbrdo samo nestane i eto ga opet sl. prelazni rok.suarez000000 je napisao/la:@kinosvra druze mogao si se bar javit i reci gdje zapelo oko petraka a ne ovako usutit se. Molim te sljedeci put nemoj nista govorit dok ne bude 100 % zavrseno jer ovo sa petrakom ocigledno nije ni blizu bilo.
u novu sezonu skupa cemo jaci, bicemo prvi insajderi znacikinosvra je napisao/la:
Uklonise sve zivojoker90 je napisao/la:Valentin i uprava dobro rade, uklonili sve menadžere koji su se vrzmali oko kluba! Nas je*e to što su uklonili i sve kvalitetne igrače koji su se povezivali s nama..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.