Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Daleko mu kuca od Manchestera bila
Znaci jedno veliko NE
Znaci jedno veliko NE
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
CR7 za velike pare prije dvije godine OK. Poslije, ipak ne.
Lično, sada ga ne bih dovodio bez obzira na cijenu. Ne uklapa mi se u sliku novog Uniteda koja se počela uveliko gradit sa mladim igračima. Iz istog razloga mi ni Ibrahimović nikako nije 'legao', bez obzira što nam je ponudio jako dobru sezonu na kraju.
CR7 mi je nabolji, najdraži i number one zadnjih 10 godina, ali ne vidim ga u Unitedu više nikad.
Lično, sada ga ne bih dovodio bez obzira na cijenu. Ne uklapa mi se u sliku novog Uniteda koja se počela uveliko gradit sa mladim igračima. Iz istog razloga mi ni Ibrahimović nikako nije 'legao', bez obzira što nam je ponudio jako dobru sezonu na kraju.
CR7 mi je nabolji, najdraži i number one zadnjih 10 godina, ali ne vidim ga u Unitedu više nikad.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ronaldo bi na hladno titulu donio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahhaha pa ovdje niko nije normalan dzamije mi
Cuj frajer zabije hattrick u cevtrtfinalu LP, hattrick u polufinalu LP i dva gola u finalu LP i kaze ne uklapa se on u ovaj United. Trebao nam je prije dvije godine, sad ne treba... Ko da smo mi reprezentacija galaksije bogte
Mislim, znam da od te price da ce napustit real nema nista, ali ovakve gluposti prosipat.. nidje veze
Cuj frajer zabije hattrick u cevtrtfinalu LP, hattrick u polufinalu LP i dva gola u finalu LP i kaze ne uklapa se on u ovaj United. Trebao nam je prije dvije godine, sad ne treba... Ko da smo mi reprezentacija galaksije bogte
Mislim, znam da od te price da ce napustit real nema nista, ali ovakve gluposti prosipat.. nidje veze
⭐
Rona bi isporucio 30 + golova u sezoni, rjesavao tekme na individualni kvalitet te jednostavno unaprijedio okruzenje.
Ipak, od te ljubavi nema nista, covjek je jednom zauvijek zatvorio vrata Uniteda, otisao u potrazi za vecom slavom, dostigao max maximuma i ne vidim razlog zasto bi se vracao klubu koji je trenutno u sportskom segmentu level ispod Reala.
Da je tu veliki SAF mozda, ovak ipak ne.
Ipak, od te ljubavi nema nista, covjek je jednom zauvijek zatvorio vrata Uniteda, otisao u potrazi za vecom slavom, dostigao max maximuma i ne vidim razlog zasto bi se vracao klubu koji je trenutno u sportskom segmentu level ispod Reala.
Da je tu veliki SAF mozda, ovak ipak ne.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Hajd ti to objasni nekima ovdje, ljudi ocito propustili zadnje dvije sezone.Asteriks je napisao/la: Uzmemo li u obzir da jedan pokazuje liniju stagniranja u 30-im a drugi vec u prvoj sezoni na novoj poziciji jednostavno prekucava (sa svoje 23), onda je racunica prilicno jasna.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne možemo biti toliko arogantni ili šta već jer ja ne znam drugu riječ za ovo, i reći da nam se Ronaldo ne uklapa u ekipu. Koju ba ekipu? Ponajboljeg igrača na svijetu ne treba dovesti u ekipu koja je završila 6. (sve ovo uz pretpostavku da zaista želi da ode)...
Ronaldo je gol mašina i ako postoji najmanja mogućnost treba ga dovest pa i za cijenu od 160 miliona. Pa **** Beloti može vrijedit 80-90 miliona, nije toliko ni strašno. Kad se već **** finansijskom superiornošću u svijetu fudbala, gdje je problem?
Parafrazirat ću SAF koji je za Ronu rekao da bi u engleskom niželigašu mogao da postigne 30+ golova, a u ovakvoj ekipi koja stvara veliki broj šansi bi se nadavao golova. Odlaskom Ibrahimovića smijem se usudit i reć da bez pojačanja u napadu, smiješi nam se možda i lošija sezona po broju postignutih golova.
Ronaldo je gol mašina i ako postoji najmanja mogućnost treba ga dovest pa i za cijenu od 160 miliona. Pa **** Beloti može vrijedit 80-90 miliona, nije toliko ni strašno. Kad se već **** finansijskom superiornošću u svijetu fudbala, gdje je problem?
Parafrazirat ću SAF koji je za Ronu rekao da bi u engleskom niželigašu mogao da postigne 30+ golova, a u ovakvoj ekipi koja stvara veliki broj šansi bi se nadavao golova. Odlaskom Ibrahimovića smijem se usudit i reć da bez pojačanja u napadu, smiješi nam se možda i lošija sezona po broju postignutih golova.
-
reddevil96
- Kontakt:
Pilib de Brún @Malachians
Mourinho isn't keen on Ronaldo & whilst Ronaldo loved his time at Utd, he isn't keen on going back. It's not his first choice.
Utd can afford him easily and of course Woodward would love him but Woodward would never sign a player if Mourinho didn't want him.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mourinho isn't keen on Ronaldo & whilst Ronaldo loved his time at Utd, he isn't keen on going back. It's not his first choice.
Utd can afford him easily and of course Woodward would love him but Woodward would never sign a player if Mourinho didn't want him.
Nista nije nemoguce.Septerra je napisao/la:Kane je nemoguća meta. Dogovaranje prelaza nije uopšte stihijski posao kako ga mi zamišljamo na razini ozbiljnih klubova, izuzev panic buy situacija.
Ako Morata vrijedi 90 miliona, Kejn vrijedi 180, bez pretnerivanja. Duplo je bolji igrac. Dakle, ako vec zelis dati 90 za Moratu, bolje uplati 120 za Kejna. Nema sanse da bi Tot odbio ovakve pare sada kada prave stadion. Niko im ne bi dao tolike novce, kao sto niko ne bi dao za Moratu 90, ma ni priblizno toliko... Siguran sam 100% da nijedan klub osim Junajteda ne bi izvalio vise od 50 miliona za Moratu. Ovo su zaista smijesne cifre. Lik je dobar ali je bio klupa gdje je god igrao, a cijena je kao da je medju deset najboljih igraca svijeta. Cirkus.
Meni su od njega jaci igraci Kejn, Ali i Eriksen. Ako on vrijedi 90, ova trojka vrijedi 500 miliona. Ne ide, jbg.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
CantonaBIH
- Kontakt:
Ako Pikford vrijedi 35 miliona, onda De Gea vrijedi 130 Miliona. Siguran sam 100% da nijedan klub osim Reala ne bi izvalio vise od 40 miliona.
Manchester United could be going back to Benfica for a second time this summer to sign Anderson Talisca, after the midfielder claimed Jose Mourinho “loves” him.
Vaše mišljenje?
Vaše mišljenje?
Moje misljenje je da svaki queac danas vrijedi 50 miliona
Zeljeznicar! 1921 !
100 milionaal... je napisao/la:Manchester United could be going back to Benfica for a second time this summer to sign Anderson Talisca, after the midfielder claimed Jose Mourinho “loves” him.
Vaše mišljenje?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ne mogu da vjerujem da neko ovdje ne bi volio vidjeti Ronalda. Najboljeg igrača planete, plus da se vrati u United. Koliko god para treba, za takvu klasu ne treba žaliti.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Cudno da je od tolike ljubavi I otisao. Ali hajde...Nitro je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko ovdje ne bi volio vidjeti Ronalda. Najboljeg igrača planete, plus da se vrati u United. Koliko god para treba, za takvu klasu ne treba žaliti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Otišao da se takmiči sa Messijem, kad bi to mogao u Engleskoj? Ideala šansa mu je bila Real, rival Barcelone koja je u to vrijeme bila najjača na svijetu. Da nije otišao u Real, Messi bi imao 7-8 zlatnih lopti. Trpao bi ona sela po Španiji, dok vamo Ronaldo gine na terenu protiv West Bromwich Albiona. Plus rekordan transfer, više faktora se poklopilo, šta je tu je.Rooney88 je napisao/la:Cudno da je od tolike ljubavi I otisao. Ali hajde...Nitro je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko ovdje ne bi volio vidjeti Ronalda. Najboljeg igrača planete, plus da se vrati u United. Koliko god para treba, za takvu klasu ne treba žaliti.
Ja bih licno volio ga vidjeti u dresu ali ne za 150 miliona I slicno,ipak mu je haman 33. ali mi je I glupo reci daleko mu kuca bila I slicno ili ne uklapa se,kao mi imamo neki prepoznatljivi stil igre u koji se on ne bi ukomponovao,covjek je Realu donio sve zivo sto se moglo donijeti,a nazalost Real je trenutno 3 koraka ispred nas minimum!
Daj Unitedu Ronalda, nek Mou odradi ovaj transfer rok, Lindelof, Fabinho, Krilo neko, zdrav Shaw i Ronaldo. Ko bi bio ispred koga? Sam Ronaldo ih je odveo kroz knockout fazu do titule prvaka Evrope. Neću do perem dalje oko ovog, što se mene tiče, 150 miliona funti za Ronalda, momentalno (ako je to ta neka cijena, neam pojma).
-
reddevil96
- Kontakt:
Ronaldo je osvojio lp i zl u Unitedu, istina da je messi tad imao 21 g ali united je tad bio puno jači od Reala jer je Real ispadao u osmini i četvrtfinalu a mi bili 2 g zaredom u finalu lpNitro je napisao/la:Otišao da se takmiči sa Messijem, kad bi to mogao u Engleskoj? Ideala šansa mu je bila Real, rival Barcelone koja je u to vrijeme bila najjača na svijetu. Da nije otišao u Real, Messi bi imao 7-8 zlatnih lopti. Trpao bi ona sela po Španiji, dok vamo Ronaldo gine na terenu protiv West Bromwich Albiona. Plus rekordan transfer, više faktora se poklopilo, šta je tu je.Rooney88 je napisao/la:Cudno da je od tolike ljubavi I otisao. Ali hajde...Nitro je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko ovdje ne bi volio vidjeti Ronalda. Najboljeg igrača planete, plus da se vrati u United. Koliko god para treba, za takvu klasu ne treba žaliti.
Njegov san je bio zaigrati za united i ako nas je želio napustiti tad kad smo bili uz Barcu najbolju onda nam ne treba ni sad kad ima 32 g
Eno mu PSG neka tamo trpa
Morata je prava opcija za vas, zbog godina i bolja od Grizmana. Kejn je sa druge strane tipicni engleski balvan koji profitira od sistema igre koji forsira Poketino. U europskim utakmicama kao i onima u dresu nacionalnog tima se vidi sva njegova limitiranost.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.