FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 17 jun 2017, 00:03

Za vrijeme AH. U ugovoru od pirića je bilo da na ruke prima cistu platu a da će doprinose sam sebi uplaćivati. To **** mujkanović potvrdio u svojim istupima. Kako je dobivao veće novce al kebimo obavezu ugovorombda sebi uplaćuje doprinose

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 jun 2017, 00:05

harry_90 je napisao/la:Zasto se ne spomene uprava koja nam je ostavila u amanet dug prema Glavasu u iznosu od 100 000 km,halooo ba Glavas toliki novac,ko da nas je Ancelotti vodio..
Glavas je zavrsen. Sabovic mu je dao vikendicu na Vlasicu :D Nasi klubovi vecinom sluze za pranje para. I kad ih nemas gdje daj u fudbal. Neko ce vratit kad-tad. Ja bih volio da se sistem u klubu napravi, da odlaskom jednog covjeka sve ne potone. To licno zamjeram Azmiru. Nikad nije objasno zasto je otisao. Ne zavisi ovdje od poslova, pa reci brate Jasmin, Berbic, neko peti, deseti...
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 jun 2017, 00:08

xeksor je napisao/la:Za vrijeme AH. U ugovoru od pirića je bilo da na ruke prima cistu platu a da će doprinose sam sebi uplaćivati. To **** mujkanović potvrdio u svojim istupima. Kako je dobivao veće novce al kebimo obavezu ugovorombda sebi uplaćuje doprinose
Pa to je onda laicki. Smanjis mu platu za taj iznos i ne dugujes drzavi :) plus ne moze napustit za dva mjeseca. A kod Pirica su druge stvari u pitanju, ovi koji iz sjene prave cirkus, kako kod bivseg , tako i kod trenutnog predsjednika
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2017, 00:15

Auuu znaci pukla tikva izmedju bivseg i sadasnjeg,a skoro se grle i pozdravljaju.. :)
Pa eto,neka se krve,barem ce mnoge stvari izaci na vidjelo,koje mi samo nagadjamo,i neznamo pravu istinu....
Znaci Azmir mu je prenio kakav je dogovor,i da ce momci sacekati pare od evrope,pare legle,Senco zakljucao kasu :urnebes:
Vidicemo sta ce biti,jbg...
Svidja mi se ovaj iz Mladosti,dobar momak...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jun 2017, 00:17

Tuzlak04 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Hustle je napisao/la:Tacno bi neki od vas jedva docekali da se raspadnemo. Fuj, nemam rijeci :sick: :sick: :puke:
Ne izlazi vam bolan iz usta lik kojeg evo vec skoro godinu nema u klubu, kako vam vise ne dosadi? Idi brate mili ako ti je vec AH vazniji od Slobode, pravac Simin Han pa pratite tuzla city, a Slobode se zivi bili okanite vise. Kad ne mozete pomoc, ni ne odmazite. Tacno smo sami sebi najveci dusmani :salut:
Ma druze svima nam je preko glave seljackog kluba, luzerskog mentaliteta, podijeljenog grada, neuspjeha na sve strane, pa zato i razumijem forumase. Svi mi zelimo jaku Slobodu, dobre utakmice, mocan i organizovan kop i na kraju krajeva uspjeh i rezultat. A ne moze me niko uvjeriti da Tuzla, sa svim ostalim ljudima van Tuzle koji vole Slobodu, nema kapaciteta da to napravi. Ali mi smo indolentni, kurcobolja i licna korist nas nadjacala, klub iz godine u godinu u sve vecoj dubiozi, i tako jedno vuce drugo, klub prezaduzen, nece niko ulaze a da drugi upravljaju tvojim parama, pa onda obicni covjek, toga svjestan, nece da ide na stadion jer mu se nista ne nudi (od najjednostavnijih uslova na stadionu, preko kvalitete fudbala, teturanja igraca po terenu, slusanja kako se svake godine nekim drugim igracima duguju pare, tuzi se klub, inspekcije, prozivanja i ismijavanja na sve strane itd, itd...), i onda dodjes u ovu situaciju u kojoj smo sad - nece vise niko da daje svoje pare, a da dobije zauzvrat NISTA.
Azmir je najocitiji primjer opstrukcije njegovog rada, spletkarenja i pokusaja da se upravlja njegovim parama. Mujkanovic bi takodjer ulozio neke pare, nije da ih nema, ali zna da nece moci vratiti ni polovicu ulozenog pa zato i jeste sve ovako. Svaki naredni ce ofirat svog prethodnika, samo da bi dobio neki poen kod navijaca i simpatizera, kao da smo mi glupi. A ustvari smo samo nezainteresovani, i velikim dijelom nemocni u svoj toj masineriji igara mocnika.

. . .. ovo je hakovan profil :mrgreen:
Dao ocu sifru i odmah me izofira. :urnebes:

U biti slicno ovome svi mislimo, ali ja prvi ne volim stvaranje kulta oko necega ili nekoga pa nerijetko kontriram jer se jedan velica, a drugi omalovazava po svaku cijenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2017, 00:19

Jovo Kojic novi stoper :? :?:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 17 jun 2017, 00:25

katarakta je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zasto se ne spomene uprava koja nam je ostavila u amanet dug prema Glavasu u iznosu od 100 000 km,halooo ba Glavas toliki novac,ko da nas je Ancelotti vodio..
Glavas je zavrsen. Sabovic mu je dao vikendicu na Vlasicu :D Nasi klubovi vecinom sluze za pranje para. I kad ih nemas gdje daj u fudbal. Neko ce vratit kad-tad. Ja bih volio da se sistem u klubu napravi, da odlaskom jednog covjeka sve ne potone. To licno zamjeram Azmiru. Nikad nije objasno zasto je otisao. Ne zavisi ovdje od poslova, pa reci brate Jasmin, Berbic, neko peti, deseti...
Druze dovoljno si intiligentan da znas zbog koga je otisao i zbog koga i ovaj dize sidro cojek je to vise puta pojasnio lijepo tako nema pitrebe za imenina. Kad sam bio na donatorskoj veceri taj isti senad je za stolom prokomentarisao sto bi ja davao pare da Azmir snjima radi. Ovom pukne zivka i posalje momka da mu iz corvete donese stedne i otvori jednu i kaze ovoliko sam spreman ulozit u slobodu . Samo znam da je lik do senada priso nama i reko joj nula i kaze spreman je ulizit 50 mul$, ovaj se pokupio i izasao. Ćik ima pare i muda. Ovaj se sluzi lazima i mislibda su ljudi njegovi baustelci da moze mlatit sa njima.
AH lijepi rece da se nije javljao jer musli da će prepirka szetit klubu, al ovaj hinjski provocira a sve je to kuhinjav gospodina "Jesenjina" iz gradske uprave.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 jun 2017, 00:27

Ma Husic super. I on ce uzet 30 milja za godinu, da ne bude da je dzaba igro, odnosno 3 milje mjesecno
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 jun 2017, 00:33

xeksor je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
Druze dovoljno si intiligentan da znas zbog koga je otisao i zbog koga i ovaj dize sidro cojek je to vise puta pojasnio lijepo tako nema pitrebe za imenina. Kad sam bio na donatorskoj veceri taj isti senad je za stolom prokomentarisao sto bi ja davao pare da Azmir snjima radi. Ovom pukne zivka i posalje momka da mu iz corvete donese stedne i otvori jednu i kaze ovoliko sam spreman ulozit u slobodu . Samo znam da je lik do senada priso nama i reko joj nula i kaze spreman je ulizit 50 mul$, ovaj se pokupio i izasao. Ćik ima pare i muda. Ovaj se sluzi lazima i mislibda su ljudi njegovi baustelci da moze mlatit sa njima.
AH lijepi rece da se nije javljao jer musli da će prepirka szetit klubu, al ovaj hinjski provocira a sve je to kuhinjav gospodina "Jesenjina" iz gradske uprave.
Sve ja to znam. Znam i mnoge stvari koje nisu za foruma. Ne mogu se oni s lovom poredit i najmanje je Senad kriv sto je Azmir otisao. Senad zavisi od tendera, ovaj ne zavisi, pa nek kaze javno, imenom i prezimenom. Ovako navijace dijele, na ove i one, a svi zapravo navijaju za Slobodu. I opet ce se oni pomirit, znam ja to iz iskustva. Zato neopredijeljen i mosa bodaslo
Niko, niko, samo Sloboda

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 17 jun 2017, 01:13

@solinas
Pukla tikva jer azmir pokrece betonaru ka najsavremenija bla bla. Mjesa se presjedniku u egzistenciju :)

Na stranu to sve ni jeda ni drugi nisu za javnih istupa. Bolje da nadju kako djete sa zurnalistike da im za par stoja napise sta i kako ce rec, a nije ovo ko u kafani al kad usitni. Blate jedan drugog a stete klubu najvise. Ega udaraju na sve strane zaboli njih taki za slobodom.

Sent from my Lenovo A6020a46 using Tapatalk

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 jun 2017, 01:33

slobodaTZ je napisao/la:@solinas
Pukla tikva jer azmir pokrece betonaru ka najsavremenija bla bla. Mjesa se presjedniku u egzistenciju :)

Na stranu to sve ni jeda ni drugi nisu za javnih istupa. Bolje da nadju kako djete sa zurnalistike da im za par stoja napise sta i kako ce rec, a nije ovo ko u kafani al kad usitni. Blate jedan drugog a stete klubu najvise. Ega udaraju na sve strane zaboli njih taki za slobodom.

Sent from my Lenovo A6020a46 using Tapatalk
Brate ne znaju oni to. Ne zna ni jedan nas klub. Medije moras castit, ali sve. To nije puno para. Nek prepisu od Hrvata i Srba
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 jun 2017, 02:22

Jao ciganluka od javne prepirke dva precjednikaa :o :lol:
E tacno **** vas otac obojicu blentave i neuke.
Pa jel ne mozete ovo u 4 zida raspravit.
Djeca nam se smiju druze momire...ccccc

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 jun 2017, 02:33

Sariel je napisao/la:Jao ciganluka od javne prepirke dva precjednikaa :o :lol:
E tacno **** vas otac obojicu blentave i neuke.
Pa jel ne mozete ovo u 4 zida raspravit.
Djeca nam se smiju druze momire...ccccc
Sto bi u 4 zida kad ovaj kruskoglavi proziva prvi Azmira, i to javno ?!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 jun 2017, 02:39

Zato sto je ovo na nivou mahale.a precjednici.ne branim ni jednog.nego obratno za ove istupe u javnosti . . ne ide brate..
Gdje je mahalastina u klubu tu prosperiteta nema.
Pogledajte pod zrinjski.al u kontru..
I svi sve znaju.xexor zna u marku kolka je kome plata, o je gxje kolko ponudio dao oduzeo.pa kebte ko da je sekretae kluba.ne znas sta je gore u tom slucaju.
Kaze bio na donatorskoj.zna se ko je tamo bio.pa kad vec pricas o cirfama xeksore kolko si ti uletio?je biga pricas drug ovde o tudjim platama i parama.reci onda i to.
Il je samo mahalastina???

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2017, 03:00

kakva sramota kakvo blamiranje :!: pa ovi izgleda hoce da nas ugase ali svi redom (Faraon, Krusko i SIsoje) :facepalm: pa znam za Senada da je idiot, interesdjija ali brate sad se i Azmir izofira dzaba :damn: kaze navukao inspekciju jer je pokazivao ugovore :?: pa koji ste qurac zakljucivali takve ugovore koji ce privuci inspekciju :facepalm: sto koji qurac obecavas igracima placanje od nekih buducih para, kad vec ulazes "svoj" ogroman novac rijesi to odmah :!: i jos kad kaze ja se sam nosio sa finansijskim problemima, Azmire dragi svaki drugi dan si prozivao g.ovna iz opcine da moraju vise ulagati i tvoje cuveno "ja milion - opcina milion" :!: majku vam yebem svima klub ste mi zgadili :facepalm: fuj fuj fuj mozete se dogovoriti sva trojica za 15 minuta yebo li vam parcele mater gurbetsku, izginuli dabogda svi :!:
Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 jun 2017, 03:20

Ma kakva ljubav.goli interes i lova.
I mahalanje i palamudjenje zaludjenika.

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 17 jun 2017, 07:40

Mene ne spominjite u svojim bezveznim raspravama. Rekoh ja jucer da nicije maslo nije za ramazana, evo pokazuje se. Od pocetka sam govorio da se trebamo sastaviti svi oko Slobbode, ko god da je vodi, ja najgori ovdje bio. Vi i dalje bojkotujte, ja cu da idem i da pomazem Slobodi. I kad je Azmir bio, poslije Senada cu, i poslije koja god budala bude. A vi se glozite i dalje.
Pored ovih svih blamaza koje nam predsjednici prave, mi koji smo stvorili negativu oko kluba, oni koji su bili evangelisti bojkota, su previse zla u ovoj sezoni nanijeli Slobodi. Da smo podrzavali klub, bilo bi puno bolje. Moja podrska igracima puna, treneru uslovna, a upravama nikakva, samo klubu.
Tuzlak, stvarno bih te isprekakao zbog tvojih nebuloznih izjava, ali dosta si i sam sebi :)
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 jun 2017, 07:49

a tooo.. sto trenutno u sezonu ulazimo sa slabijim igrackim kadrom nego prosle godine...a prosle godine smo igrali ko k.urac. Ocito da Mujkanovic vec ima alibi za nadolazecu sezonu plus sto koristi nas gubiticnicki mentalitet, jer mi ne zahtjevamo borbu za titulu pa cak ni za evropu, nego eto, dobro je da smo jos u zivotu i nadamo se nekom kao AH.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 17 jun 2017, 08:16

fukaratz je napisao/la:kakva sramota kakvo blamiranje :!: pa ovi izgleda hoce da nas ugase ali svi redom (Faraon, Krusko i SIsoje) :facepalm: pa znam za Senada da je idiot, interesdjija ali brate sad se i Azmir izofira dzaba :damn: kaze navukao inspekciju jer je pokazivao ugovore :?: pa koji ste qurac zakljucivali takve ugovore koji ce privuci inspekciju :facepalm: sto koji qurac obecavas igracima placanje od nekih buducih para, kad vec ulazes "svoj" ogroman novac rijesi to odmah :!: i jos kad kaze ja se sam nosio sa finansijskim problemima, Azmire dragi svaki drugi dan si prozivao g.ovna iz opcine da moraju vise ulagati i tvoje cuveno "ja milion - opcina milion" :!: majku vam yebem svima klub ste mi zgadili :facepalm: fuj fuj fuj mozete se dogovoriti sva trojica za 15 minuta yebo li vam parcele mater gurbetsku, izginuli dabogda svi :!:
.
Nisi govorio sramota kad ga je prozivao krusko zadnjih 5 puta, i onim interviju par sati prije AH, e sad kad mu je konacno cojek odbrusio i reko neke stvari e sad je sramot. Koji ste vi licemjeri. Samo deri Azmire ispo si laf i sutio kao sto kazes zbog kluba. Al dingispo se osilio pa mislibda moze sve. Trebo si jos zesce. **** ove sto orestavljaju klub kad kao sto kazes za par mjeseci su zka nanjeli bruka.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 17 jun 2017, 09:10

Jos jedna od lazi iz kuhinje ptedsjedikovih lazi
– Karićeva zarada u Slobodi od juna do septembra prošle godine iznosila je 48.000 maraka. Na to su „poreznici“ dodali iznos od 42.000 maraka raznih obaveza
Pa za vrijeme bivse drzave toliki nameti nisu bili. Na ovu cifru za sve plaćene pireze i obaveze prema pio mio iznos je oko 25000 KM. Ako je samo za karićeve isplate duzan 90% obaveza na platu onda je za gidinu dana za sve igrace , upravu itd na 1,2 mil koliko je otislo na igrace i plate i ugovire trebo uplatit obaveza 1 mil. Bez porezovanja dobitka kluba itd. A zahvali se svom direktoru sto je na oresu naho ugovorima pa koliko gid inspekcije i pirezna gledali kroz prste ovo ne smiju. Nemijbdruge krivit za svoje idiotluke. Kad te je grad ispalio za Antaliju onda si id Alića uzeo novac na pozajmnicu koju si mu expresno vratio, prozvobsi razne ljude i subjekte koji su tuzili klub al nisi svog direktora koga si takođe expresno isplatio. Samobdaj ostavku bivsi prefsjednice naj goreg do sada UO

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.