Gnabry igra za U-21 koje je počelo danas a Njemačka igra u nedjelju protiv Češke prvu utakmicu.schickeria je napisao/la:Bit ce interesanto pratit kup konfederacija iz aspekta sulea ,kimmich na desnom boku,gnabry kao i potencijalan napadac wagner
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
U novu sezonu ulazimo i sa novim logom (pa dobro, manje-više novim), napravljene su neke sitne izmjene, cisto da osvjeze

Šta je flopovi, nije valjda da nece niko 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
schickeria
- Kontakt:
Uf zbunio sam se.Stefan Effenberg je napisao/la:Gnabry igra za U-21 koje je počelo danas a Njemačka igra u nedjelju protiv Češke prvu utakmicu.schickeria je napisao/la:Bit ce interesanto pratit kup konfederacija iz aspekta sulea ,kimmich na desnom boku,gnabry kao i potencijalan napadac wagner
Danke
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ima li istine u ovome da Robben želi u Groningen? I da jeste tako, ja bih ga pustio jer ga ja smatram legendom kluba, pravi Bavarac po ponašanju i karizmi. Gospodin koji nam je donio klempu 2013. godine u '89 minuti 
Odakle ti to?BenjooJutub je napisao/la:Ima li istine u ovome da Robben želi u Groningen? I da jeste tako, ja bih ga pustio jer ga ja smatram legendom kluba, pravi Bavarac po ponašanju i karizmi. Gospodin koji nam je donio klempu 2013. godine u '89 minuti
Samo je izjavio da ce se po zavrsetku karijere vratiti tamo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pročitah na nekoj fan stranici Bayerna na FB. Vjerovatno su izvukli iz konteksta izjavu.harden je napisao/la:Odakle ti to?BenjooJutub je napisao/la:Ima li istine u ovome da Robben želi u Groningen? I da jeste tako, ja bih ga pustio jer ga ja smatram legendom kluba, pravi Bavarac po ponašanju i karizmi. Gospodin koji nam je donio klempu 2013. godine u '89 minuti
Samo je izjavio da ce se po zavrsetku karijere vratiti tamo
Prodaja Coste ce se otegnuti i sljedece sedmice, liku se ide i dogovorio uvjete sa Juvetom, nece izmust 50mil.pustite lika neka ide za 40 i postane najskuplje prodaja u historiji kluba 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kakvi se sve panjevi placaju 50mil danas, moze i Costa za toliko vala 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Niko ne treba ići dok ne dođe zamjena koji je potencijala/klase iznad. Inače, šta je poenta prodaje Coste i onda dovođenje istog takvog.
Onda se garant ceka final decision Sancheza ili amin uprave za Carrasca, Bernadeschija ili nekog treceg. Neki su spominjali da bez Coste ili zamjene sezona moze poceti
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- farinelli123
- Kontakt:
Taj Benardeski je jedan od onih igraca sto bi bili mnogo dobri kad bi se fudbal igrao bez lopte.
•
Kada bi uspjeli dovesti Carrasco-a, ovaj prijelazni rok bi bio fantastican za nas...jedino sto me brine je pozicija desnog beka..nekako ne vidim Kimmicha kao desnog beka..ne znam zasto se nije probao dovesti Joao Cancelo ( Valencia ) trenutno mozda najbolji mladi desni bek...
-
schickeria
- Kontakt:
Zanimljivo da se strelica za transfer sancheza na transfermarktu ne spusta ispod 40posto.....
Morat ćemo pričekati kraj kupa konfederacija za sanchezovi konačnu odluku
Morat ćemo pričekati kraj kupa konfederacija za sanchezovi konačnu odluku
Pa ako je to onaj Karasko iz atletika,mislim da Bayern nea sanse s njim,to je mnogo lowe,a i cuo sam da atletiko ima zabranu kupovine i prodaje sve do ljeta 2018. Tako da men se cini od Karaska nista.
A Muamer je upravu sto prodavati Duglasa a nemati zamjenu ekstra kvalitete?
Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN
imaju samo zabranu registrovanja igraca do januara 2018.isakovich je napisao/la:Pa ako je to onaj Karasko iz atletika,mislim da Bayern nea sanse s njim,to je mnogo lowe,a i cuo sam da atletiko ima zabranu kupovine i prodaje sve do ljeta 2018. Tako da men se cini od Karaska nista.
mogu i kupovati i prodavati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Centre forward
- Kontakt:
Costa bi mog'o pomoć',al' eto, ako je odlučio da ide, sretno mu. Ne bi trebali zbog par miliona da kvarimo odnose sa Juventusom, treba gledat' dugoročno.
Da li je istina da je Alexis tražio (il traži) platu od 23 miliona? Frajer nije normalan. Mogu zamislit' Vengerovu facu kad je čuo tu cifru. Vjerovatno mu je i knjigovodstveno dokaz'o da cijeli Čile ne vrijedi tih para.
Teško da, poznavajući našu transfer politiku, možemo dovest' igrača Atletica. Mislim na ove standardne, ne nekog klupaša. Bale je moždaa i trunku realan. Real je toliko moćan i moram priznat' da se njegovo odsustvo i ne osjeti, baš naprotiv. Ne znam kolika mu je u Realu plata, al' ga Pero ne bi dao ispod 80 miliona. Ako i toliko ?!
Da li je istina da je Alexis tražio (il traži) platu od 23 miliona? Frajer nije normalan. Mogu zamislit' Vengerovu facu kad je čuo tu cifru. Vjerovatno mu je i knjigovodstveno dokaz'o da cijeli Čile ne vrijedi tih para.
Teško da, poznavajući našu transfer politiku, možemo dovest' igrača Atletica. Mislim na ove standardne, ne nekog klupaša. Bale je moždaa i trunku realan. Real je toliko moćan i moram priznat' da se njegovo odsustvo i ne osjeti, baš naprotiv. Ne znam kolika mu je u Realu plata, al' ga Pero ne bi dao ispod 80 miliona. Ako i toliko ?!
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
24 miliona, tako da i njega otpiši.Centre forward je napisao/la: Ne znam kolika mu je u Realu plata,
Realno, Alexis nam je jedina šansa ako hoćemo instant igrača i nekoga ko će odmah uletiti u igru. Ostalo je baš nerealno glede skupa para za transfer i plate i godina radi. Treba da znamo, ili ćemo ići na alexisolike ili talentolike igrače.
- Centre forward
- Kontakt:
Strašne cifre. Eto, koga bi ti od njih dva ako su realni, i ako se već mora iskeširat' tolika lova ??
Sve mi miriše na to da ćemo se morat' zadovoljit, nazovi polovnjacima, i nekakvim talentima.
Sve mi miriše na to da ćemo se morat' zadovoljit, nazovi polovnjacima, i nekakvim talentima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ovo je neki krajnji zaključak koji se namećeCentre forward je napisao/la: Sve mi miriše na to da ćemo se morat' zadovoljit, nazovi polovnjacima, i nekakvim talentima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.