AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meecko
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meecko » 16 jun 2017, 22:07

Mislim da bi najbolje bilo da ga pošalju pred tribine,da prodaje košpe.Kad mu je menadžer prodavao pizze, može i on košpe.Em će ostat u formi,em će se i zaradit.Može usput i ovo za unjega za pod guz..icu mehko šta da poturi. :)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 jun 2017, 22:11

:urnebes:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 23:14

Izgleda da je Perin the chosen one.Milan i Genoa su na korak do sklapanja posla, oko ukupne sume su se već dogovorili.Mada Genoa traži 10+5 a Milan nudi 7+8. Odličan posao ako se nešto ne izjalovi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 16 jun 2017, 23:23

Romagnoli13 je napisao/la:Izgleda da je Perin the chosen one.Milan i Genoa su na korak do sklapanja posla, oko ukupne sume su se već dogovorili.Mada Genoa traži 10+5 a Milan nudi 7+8. Odličan posao ako se nešto ne izjalovi.
Slazem se s tobom :) dobili bi mladog a iskusnog golmana koji poznaje i ligu i nije potrebna neka ni adaptacija na sredinu i uz malo srece te povrede bi trebale biti proslost.Od spominjanih ja navijam za njega i mislim da ce biti pogodak...

Conti takodjer sljedece sedmice bi trebao potpisati.

Sredina terena nam je i dalje bolna tacka pa se nadam da ce sto prije okrenuti se dovodjenju tih igraca plus potrebno je barem jedno krilo.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 16 jun 2017, 23:28

Može Galijani otići iz Milana, ali Genova nikad!
Perin i Plizari, taman da se nadopunjuju! Perin ima iskustva iako je i sam još uvijek mlad!

Ja mislim da bi največa kontra mjera za Gigia i debelog krmka bila kada bi sada Milan doveo starijeg brata Donarumu u klub, pa makar bio i rezervni golman. Ono u fazonu Donaruma umjesto Donarume.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 23:36

LegendKiller je napisao/la:Može Galijani otići iz Milana, ali Genova nikad!
Perin i Plizari, taman da se nadopunjuju! Perin ima iskustva iako je i sam još uvijek mlad!

Ja mislim da bi največa kontra mjera za Gigia i debelog krmka bila kada bi sada Milan doveo starijeg brata Donarumu u klub, pa makar bio i rezervni golman. Ono u fazonu Donaruma umjesto Donarume.
Bome Di Marzio tvrdi da Milan neće prodati Donnarummu. Izgleda da će ipak biti payback time. :kafa:

Perin je strašan golman, i ako je već bio povrijeđen bolje da je to sad kad je još uvijek izuzetno mlad nego kad zagazi u 30-e. Jer prednjim je još 10-12 godina karijere.A Milanu se otvorila prilika da ga uzme skoro pa džaba, jer takav kvalitet inače vrijedi 30-40M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 jun 2017, 23:39

If Milan decide to make an important investment for the GK spot, they will sign Leno. [Di Marzio]

According to #Corsera Donnarumma can cheer for Real Madrid from the stands, while watching Perin starting.. :lolno:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 jun 2017, 00:10

Pa nece ga zajebat nista ako ostane godinu dana na klupi, imat ce 19 a i to je za golmana dosta rano da brani. Tako ce samo dobit vecu platu i bukvalno svi ce ga htjet jer je bez obeštećenja. Bolje ga prodat pa makar za 15 da se kupi novi golman. Te priče o ostavljanju na tribinama ne piju vode, niko to tako ne radi. Pa Borusija je Lewi povecala platu zadnju godinu ugovora samo da ostane na nivou a znali su da ce u Bayern dogodine.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 00:18

ahmad_tz je napisao/la:Pa nece ga zajebat nista ako ostane godinu dana na klupi, imat ce 19 a i to je za golmana dosta rano da brani. Tako ce samo dobit vecu platu i bukvalno svi ce ga htjet jer je bez obeštećenja. Bolje ga prodat pa makar za 15 da se kupi novi golman. Te priče o ostavljanju na tribinama ne piju vode, niko to tako ne radi. Pa Borusija je Lewi povecala platu zadnju godinu ugovora samo da ostane na nivou a znali su da ce u Bayern dogodine.
Godina dana na klupi, za tako mladog momka može da bude pogubna.Jer svaki dan će se suočavati sa uvredama, a ne može to izbjeći jer mora dolaziti na treninge i na stadion. Kad znaš da si negdje nepoželjan i jedan odlazak te može pogoditi a kamoli da cijelu godinu to iznova moraš da prolaziš.A i Mundijal neće vidjeti sigurno što je dodatni udarac za psihu.I na kraju niko neće mu dati veliku platu, dok se ne uvjere u kakvom je psihičkom i fizičkom stanju nakon više od godine ne nastupanja.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 jun 2017, 00:20

Apsolutno se ne slažem. Lazio za Keitu kojem istice ugovor za godinu trazi 30 mil. Zašto bi mi njega trebali pustiti ispod 35-40 mil. Nasi trebaju samo reći cijena je 40 mil ko želi bujrum. Ako niko ne ponudi tu cifru isprdak ostaje do kraja ugovora i u tom slučaju ga zaljepit za klupu nek se kiseli.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 17 jun 2017, 00:23

meecko je napisao/la:Mislim da bi najbolje bilo da ga pošalju pred tribine,da prodaje košpe.Kad mu je menadžer prodavao pizze, može i on košpe.Em će ostat u formi,em će se i zaradit.Može usput i ovo za unjega za pod guz..icu mehko šta da poturi. :)
b

Hahahaha.. top komentar
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 jun 2017, 00:46

Ma ett to sam lupio 15, sigurno ce se dobit neka veca cifra. Moze lazio trazit i 150, al juve im odma ponudi 12 jer igraci gube na cijeni u toj zadnjoj godini ugovora i to jednostavno tako. Nekako nisam ljut na Donarumu kao većina, više mi je zao sto se nije mogao zadovoljiti Milanom. Nije to do finansija nego do mogućnosti ekipe u pohodu na trofeje. Ocigledno da nema povjerenja u projekat, te da se nije mogla garantovati LP dogodine. Donekle je i upravu, mislim spominjo se Aubameyang a dovede se Silva. Jest da je on dosta mlad momak al jbg ko ti garantuje da neces sa 25 dozivit neku povredu i završit karijeru. Momak je vec golman ipo i očigledno odma želi da ide na neki veci nivo. Iako je situacija bezveze, treba ovo odradit dzentlmenski prodat ga i pozelit srecu u nastavku karijere a ne svetit se nesto isto djeca. Podsjeca me to na ono kad nekog djevojka ostavi, pa je ovaj ganja po gradu ne da joj da se zabavlja niskim. Ako je on ispao nečovjek, ne mora se sad velikan kao Milan spuštat na taj nivo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 00:55

ahmad_tz je napisao/la:Ma ett to sam lupio 15, sigurno ce se dobit neka veca cifra. Moze lazio trazit i 150, al juve im odma ponudi 12 jer igraci gube na cijeni u toj zadnjoj godini ugovora i to jednostavno tako. Nekako nisam ljut na Donarumu kao većina, više mi je zao sto se nije mogao zadovoljiti Milanom. Nije to do finansija nego do mogućnosti ekipe u pohodu na trofeje. Ocigledno da nema povjerenja u projekat, te da se nije mogla garantovati LP dogodine. Donekle je i upravu, mislim spominjo se Aubameyang a dovede se Silva. Jest da je on dosta mlad momak al jbg ko ti garantuje da neces sa 25 dozivit neku povredu i završit karijeru. Momak je vec golman ipo i očigledno odma želi da ide na neki veci nivo. Iako je situacija bezveze, treba ovo odradit dzentlmenski prodat ga i pozelit srecu u nastavku karijere a ne svetit se nesto isto djeca. Podsjeca me to na ono kad nekog djevojka ostavi, pa je ovaj ganja po gradu ne da joj da se zabavlja niskim. Ako je on ispao nečovjek, ne mora se sad velikan kao Milan spuštat na taj nivo.
Na sve ovo ću samo spomenuti dva imena Buffon i Hamšik.Niti jedan niti drugi nisu znali šta ih čeka ako ostanu u Juventusu odnosno Napoliju. Dok s druge strane Milan mu je dao garanciju da će biti konstantnog ulaganja, i da će se sve uraditi da ekipa bude sve jača i jača. Kakvu je to garanciju dobio Buffon kad je kao ubjedljivo najbolji golman na planeti odlučio da ide u Serie B umjesto u bilo koji drugi klub na planeti? Svaki izgovo koji se traži za Donnarummu je očajan i jadan.Nema on 35 godina pa da je žal za LP-a tako veliki. On bi je igrao i sa Milanom i to sigurno i prije nego misli.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 jun 2017, 01:04

Nije moja poenta da tražim izgovor za Donarumu, nego da ga klub treba sto prije prodati i ici dalje. Na ta 2 lojalna igraca imas 100 drugih primjera gdje bi mater prodali za pare i slavu. Covjek je donio odluku da zeli u real i da se bori za mjesto tamo. Ima velike sanse da uspije ako ne bice nama drago i gotovo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 17 jun 2017, 01:14

Kakav bi bio prelazni rok da mi ne poslujemo sa Genovom :lol: :lol:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 17 jun 2017, 03:31

http://sportsport.ba/ino_fudbal/defanzi ... fer/241306

Jedni hoce da idu, drugi hoce da dodju
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 jun 2017, 08:14

ahmad_tz je napisao/la:Ma ett to sam lupio 15, sigurno ce se dobit neka veca cifra. Moze lazio trazit i 150, al juve im odma ponudi 12 jer igraci gube na cijeni u toj zadnjoj godini ugovora i to jednostavno tako. Nekako nisam ljut na Donarumu kao većina, više mi je zao sto se nije mogao zadovoljiti Milanom. Nije to do finansija nego do mogućnosti ekipe u pohodu na trofeje. Ocigledno da nema povjerenja u projekat, te da se nije mogla garantovati LP dogodine. Donekle je i upravu, mislim spominjo se Aubameyang a dovede se Silva. Jest da je on dosta mlad momak al jbg ko ti garantuje da neces sa 25 dozivit neku povredu i završit karijeru. Momak je vec golman ipo i očigledno odma želi da ide na neki veci nivo. Iako je situacija bezveze, treba ovo odradit dzentlmenski prodat ga i pozelit srecu u nastavku karijere a ne svetit se nesto isto djeca. Podsjeca me to na ono kad nekog djevojka ostavi, pa je ovaj ganja po gradu ne da joj da se zabavlja niskim. Ako je on ispao nečovjek, ne mora se sad velikan kao Milan spuštat na taj nivo.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Slazem se u vecini stvari cak sam na istu analogiju pomislio, ovu s momkom i djevojkom. Meni je vise zao sto je Milan pao na taj nivo da njihovo dijete od 18 god. ne zeli da ostane u klubu, sto kapiten kluba(bez obzira na njegovu ne-kvalitetu), koji je isto tako ponikao tu, trazi da ga se proda u Juventus. To su ozbiljni samari za Milan. Milan je izgubio auru velikog kluba i to je jedna od stvari na kojima moraju poraditi. Silvio i Gale su potopili brod koji su napravili prije 30 god. i treba vremena da se to sve dovede u red.
Ne slazem se sto se tice pojacanja, bar ovo do sad sto je uradjeno. Dovode najbolje sto mogu i ne moze jedan mercato nadomjestiti 7-8 godina gdje se nije pametno i ciljano obnavljala ekipa.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 jun 2017, 09:02

Joj ja vam poredjenja :) Ako vec tako poredite, onda to nije djevojka koja te samo ostavila, nego te vukla za nos, koketirala sa drugima dok si ti to sve gledao i onda te hladno otkacila. Pa normalno da bi joj vratio istom mjerom :) Ja sam rekao sta bi ja uradio, a podrzavam upravu ako odluče da ga zakuju na klupu.

Sent from my x600 using Tapatalk
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 17 jun 2017, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jun 2017, 09:21

pa dragi ahmade, zar je ova stoka zaslužila drugačije? ako on nije ispao čovjek, zašto da milan izigrava gospodu? :roll:
on mnogo DUGUJE milanu za svoj trenutašnji status jer bi inače pola karijere bio anonimus i najmanje što je mogao uraditi i iskupiti se za pruženu šansu je potpisati jer mu je yebenih 18 godina i ima svo vrijeme svijeta da "igra na najvišem nivou".
pa sve i da mu čovjek nađe opravdanje zašto je želio ići, zašto nije odigrao ljudski i fino odmah rekao, a ne igrao prljave igrice i ucjenjivao klub koji ga je stvorio? to je najveće dno dna, nema opravdanja i ne može ga se više oprati.

pa kao što rekoste, postaviti početnu cijenu od oko 40 miliona i ako niko ne kupi fino ostaješ u klubu i pravac tribine.
a godina dana neigranja može itekako fizički i psihički uništiti igrača (pogotovo dijete), zamisli da u takvom stanju dođe u real, napravi par greški i navijači ga uzmu na zub, pa mogao bi se momentalno halaliti sa karijerom :mrgreen:

a to mu u želim :kafa:
žali bože talenta kad je šuplja glava, neko drugi bi ubio za takav talent.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 17 jun 2017, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 09:29

Mirabelli: "One thing must be clear: anyone who plays here and whoever agrees to come to Milan, must realize what the Milan shirt means."
Tako i dovode igrače koji su i imali druge ponude, ali su izabrali Milan jer su svjesni njegove veličie

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.