FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda da će nam za ovu sezonu Dado Glišić itekako biti potreban!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ja isto to sada htio spomenuti,kako ga je sam pretrč'o majko draga,da smo o od ozbiljnog kluba poslije onoga smo mu trebali odmah dati ispisnicu,znači iste sekunde,nema to više veze ni sa defanzivom ni ofanzivom,lik jednostavno jedva hoda a kamol' trči,kakvi ba njegovi potezi kakvi bakračiOsmanhodzicBuco je napisao/la:samir radovac se ne zna zagraditi, ne znaa sacuvati loptu. Jel ga napo neko gotovo izgubljena lopta... onda u mostaru direktni krivac kad nam je stojkic zabio go, radovac ga pusti hladno, znaci u defanzivi igrač manje, i on treba da igra defanzivnog...
ne svidja mi se odliuka da bude kapiten, al ako bude u prvih imat ce moju podrsku, valjda cala bolje zna od mene
VVVBK
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ljudi šta vam je, sabura, rizičan je ovo posao..
- Evolution87
- Kontakt:
Valja u ponedjeljak prijaviti ekipu za prvo pretkolo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da je dovesti nekog iz Radničkog!SiouxLukavac je napisao/la:Ljudi šta vam je, sabura, rizičan je ovo posao..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Realija je ta da se čitavu sezonu trudimo izboriti nastupe u Evropi, pa se onda, kad to bude, uopće ne trudimo uraditi više u tim utakmicama. Beskičmenjaci.Evolution87 je napisao/la:Valja u ponedjeljak prijaviti ekipu za prvo pretkolo![]()
![]()
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koga god da dovedes, moze se povrijediti.SiouxLukavac je napisao/la:Ljudi šta vam je, sabura, rizičan je ovo posao..
Svaki junior kojem das ugovor, isto se moze povrijediti.
To je ogrokan rizik. Das im platu, oni se povrijede? A i doveli bi oni nekog, ali kad Sarajevo trazi igraca, odah je cijena tri puta skuplja nego za ostale.
Najbitnije da je Cala zadovoljan sa ekipom. Europa nam nece izmaci
-
ajdohordas
- Kontakt:
Šta vam je ljudi. Prepišat ćemo Evropu i sa ovim sastavom.
Nego koga vi priželjkujete u ponedjeljak ?
BACI FOLU ESCH DA SE IGRAMOOO IGRAMOOO IGRAMOOO
Nego koga vi priželjkujete u ponedjeljak ?
nisi ti dobar, kakvi Luksemburzani ba, sto dalje od njih kao i od Maltezana, dobro moze onaj Balzanajdohordas je napisao/la:Šta vam je ljudi. Prepišat ćemo Evropu i sa ovim sastavom.![]()
Nego koga vi priželjkujete u ponedjeljak ?![]()
Pyro is not a crime !
-
ajdohordas
- Kontakt:
Mozel Libertas ?THEC je napisao/la:nisi ti dobar, kakvi Luksemburzani ba, sto dalje od njih kao i od Maltezana, dobro moze onaj Balzanajdohordas je napisao/la:Šta vam je ljudi. Prepišat ćemo Evropu i sa ovim sastavom.![]()
BACI FOLU ESCH DA SE IGRAMOOO IGRAMOOO IGRAMOOOinace samo Andora, Gibraltar i San Marino dolaze u obzir za miran san, barem jos koju sedmicu, sve ostalo belaj
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Upravo tako... taman kontas evo fino se pocelo raditi, profesionalno, i oni njemu daju kapitensku... normalnije bi bilo da je ispisnicu dobionukleusmember je napisao/la:ja isto to sada htio spomenuti,kako ga je sam pretrč'o majko draga,da smo o od ozbiljnog kluba poslije onoga smo mu trebali odmah dati ispisnicu,znači iste sekunde,nema to više veze ni sa defanzivom ni ofanzivom,lik jednostavno jedva hoda a kamol' trči,kakvi ba njegovi potezi kakvi bakračiOsmanhodzicBuco je napisao/la:samir radovac se ne zna zagraditi, ne znaa sacuvati loptu. Jel ga napo neko gotovo izgubljena lopta... onda u mostaru direktni krivac kad nam je stojkic zabio go, radovac ga pusti hladno, znaci u defanzivi igrač manje, i on treba da igra defanzivnog...
ne svidja mi se odliuka da bude kapiten, al ako bude u prvih imat ce moju podrsku, valjda cala bolje zna od mene
VVVBK
-
belosevic28
- Kontakt:
Pravda za svrakindoca ! Kinosvra heroj, a ne lazov ! Da li sam ja ili brat @tobbe tvrdili da je sve zavrseno, da sutra potpisuje etc, BAN bi popusili glat 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
A dobro sportista čovjek, javna ličnost, ima malo više kredita.belosevic28 je napisao/la:Pravda za svrakindoca ! Kinosvra heroj, a ne lazov ! Da li sam ja ili brat @tobbe tvrdili da je sve zavrseno, da sutra potpisuje etc, BAN bi popusili glat
Samo Saraj'vo.
Nemoj ga puno prozivati,ima on obicaj da psuje i prijeti preko ppbelosevic28 je napisao/la:Pravda za svrakindoca ! Kinosvra heroj, a ne lazov ! Da li sam ja ili brat @tobbe tvrdili da je sve zavrseno, da sutra potpisuje etc, BAN bi popusili glat
Btw,rezime do sada 'uradenog' u ovom prelaznom roku:
-juniori su rizicni jer se ne zna sigurno da li ce postati dobri igraci,pa im se daju nekakvi minimalni ugovori
-seniori su rizicni jer se mogu povrijediti
-dovodenje kapitalca diktira rjesenje Saidovog statusa (raskid ili drasticno smanjenje ugovora)
-para nema za dovodenje skupljih/kvalitetnijih pojacanja tipa Petraka
Idemo dalje...
-
belosevic28
- Kontakt:
MI birali internog moda da nam tema lici na nesto, ona otisla u qracPitarBordo je napisao/la:A dobro sportista čovjek, javna ličnost, ima malo više kredita.belosevic28 je napisao/la:Pravda za svrakindoca ! Kinosvra heroj, a ne lazov ! Da li sam ja ili brat @tobbe tvrdili da je sve zavrseno, da sutra potpisuje etc, BAN bi popusili glat
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
moze, gdje treba potpisati ?ajdohordas je napisao/la:Mozel Libertas ?THEC je napisao/la:nisi ti dobar, kakvi Luksemburzani ba, sto dalje od njih kao i od Maltezana, dobro moze onaj Balzanajdohordas je napisao/la:Šta vam je ljudi. Prepišat ćemo Evropu i sa ovim sastavom.![]()
BACI FOLU ESCH DA SE IGRAMOOO IGRAMOOO IGRAMOOOinace samo Andora, Gibraltar i San Marino dolaze u obzir za miran san, barem jos koju sedmicu, sve ostalo belaj
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
A je8i ga, nadoći ćemo u vožnji.belosevic28 je napisao/la:MI birali internog moda da nam tema lici na nesto, ona otisla u qracPitarBordo je napisao/la: A dobro sportista čovjek, javna ličnost, ima malo više kredita.![]()
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kad sutra dva kapitalca potpisu pa vam se svima poseru na ovo pljuvanje 
Amin Bože! Ali znajući nas..dundee je napisao/la:Kad sutra dva kapitalca potpisu pa vam se svima poseru na ovo pljuvanje
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.