FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2017, 10:02

Ljudi pokupiše sve naše "otpatke" s kojim osvajaju titule. 3,4 godina zaredom isto rade sa puno uspjeha.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jun 2017, 10:14

ThrillerHz je napisao/la:-Janjos je ostao jer nemamo para za drugog trenera.
-Nema pojacanja jer nema para.
-Kovacevic otisao, jer nema para.
-Bekic otisao, jer nema para.
-Nedim ne produzuje ugovor, jer nema para.
-Dulja ode, jer nema para.
-Said se tjera, jer nema para.
-Novi ugovori su losiji, jer nema para.
-Akademija se nije izgradila, jer nema para.
-Plate nisu redovne, jer nema para.
-Evropa je cilj, jer nema para.
-Nema ambicija, jer nema para.
-Nema para, jer Tan ne da.
Igraj bordo bijeli ale ale :opaopa: :opaopa:
Ovo je sustina i jedina prava istina!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 10:20

zagorski je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:-Janjos je ostao jer nemamo para za drugog trenera.
-Nema pojacanja jer nema para.
-Kovacevic otisao, jer nema para.
-Bekic otisao, jer nema para.
-Nedim ne produzuje ugovor, jer nema para.
-Dulja ode, jer nema para.
-Said se tjera, jer nema para.
-Novi ugovori su losiji, jer nema para.
-Akademija se nije izgradila, jer nema para.
-Plate nisu redovne, jer nema para.
-Evropa je cilj, jer nema para.
-Nema ambicija, jer nema para.
-Nema para, jer Tan ne da.
Igraj bordo bijeli ale ale :opaopa: :opaopa:
Ovo je sustina i jedina prava istina!
Sve yebitacno osim za Duljevica. Mislim da on ni za kakve pare ne bi vise ostao.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 10:20

Ja kad sam napisao vrlo realno da nećemo dovest nikog i da uopšte nećemo bit u borbi za trofeje, frajer me napade ovdje i reče mi da ne dižem pritisak raji, kao ne voli forum to čitat. Realnost je da je Čala ostao iz razloga jer je jeftino rješenje, kojeg navijači vole i kome će lakše oprostit eventualni neuspjeh nego nekom strancu koji će samo iznijet lovu iz kluba. Al' ne mogu da vjerujem kako se scenario ponavlja iz godine u godinu. Trener dobije otkaz - dođe novi da gasi požar - svaka promjena godi igračima pa proigramo - novi izgura sezonu i uđe u novu - loše starta i dobije otkaz - dođe drugi koji je zatek'o tuđu ekipu i ne može ništa, itd. Baj d vej, je l' Jiri Plisek jedini trener koji nije dobio nogu u zadnjih 10ak godina, nego je sam napustio klub zbog privatnih problema?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 jun 2017, 10:32

Kad se gasimo ? :urnebes: :urnebes:
Koja kuknjava u PM jer je eto kmeljo doveo 1,5 igraca i zrinjski zainteresovan za bekica i rustema. Yeboteeeeee :salut:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jun 2017, 10:35

Stroj1946 je napisao/la:Ljudi pokupiše sve naše "otpatke" s kojim osvajaju titule. 3,4 godina zaredom isto rade sa puno uspjeha.
Glupa je ta priča. Ljudi imaju jasan plan i viziju, profesionalniji su i pored tih naših "otpadaka" imaju dovoljno igrača na svakoj poziciji, a da te napomenem, i mi smo sa nekim od tih "otpadaka" osvojili titulu.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2017, 10:42

SiouxLukavac je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ljudi pokupiše sve naše "otpatke" s kojim osvajaju titule. 3,4 godina zaredom isto rade sa puno uspjeha.
Glupa je ta priča. Ljudi imaju jasan plan i viziju, profesionalniji su i pored tih naših "otpadaka" imaju dovoljno igrača na svakoj poziciji, a da te napomenem, i mi smo sa nekim od tih "otpadaka" osvojili titulu.
Ti igrači nama nisu valjali pa su postali višak ;)
A to nimalo nije glupa priča nego činjenica. Zavisi kako se kome primi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 10:55

belosevic28 je napisao/la:Kad se gasimo ? :urnebes: :urnebes:
Koja kuknjava u PM jer je eto kmeljo doveo 1,5 igraca i zrinjski zainteresovan za bekica i rustema. Yeboteeeeee :salut:
Zaboli me i za Zrinjski i za kmelju. I oni su odron, ali to je njihov problem.
Gledamo sebe. Europa pred pragom, kakav igracki kadar imas?
Kakve ambicije imas u opste?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 jun 2017, 11:03

Mi smo u našim glavama Real Madrid. Sjećam se i komentara pojedinih forumaša, a većine "navijača" na facebooku nakon one afere s pivama, kako Benko treba da ide, kako se niko ne igra s klubom, kako imamo Mersu koji ga može zamijenit dostojno... ne d'o Bog da smo onda i Pavlovića i Hodžića "otjerali'' (iako je ta piva bila samo skretanje pažnje i lafo razlog što Benko ide al' eto). Pa mi smo radi yebene štrumfovske propagande otjerali prvaka Evrope s klupe, radi slike za koju je dokazano da je montaža. Tad se i kuka i motika digla da dijeli sliku a kad su oni angažovali dokazanog četnika i vojvodu Odovića, šutilo se. Provodimo neki autoritet i čuvamo obraz, dok drugi podmeću na sve strane. Gdje bi nam kraj bio da smo bezobrazni, lobiramo u Savezu, pare ulažemo na kupovinu utakmica i sudija, imamo vodeću političku partiju iza sebe itd?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jun 2017, 11:14

"Istina je da sam razgovarao sa čelnicima Sarajeva. Obavili smo konkretne razgovore i obavijestio sam ih za opciju odlaska u inostranstvo. Iz Zrinjskog su mi izašli u susret i dozvolili su da treniram do njihovog odlaska na Kupres kako bih ostao u formi. Sutra idem u Zagreb, a do kraja iduće sedmice što se tiče nastavka moje karijere biće sve jasnije". Petrak

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/gdje-ce- ... uku/241329

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jun 2017, 11:22

Klasika naseg fudbala pa i nas,vjerujem da ovakva bar jos 3-4 igraca imamo s kojim smo na cekanju.Realnost jbg,suti i cekaj ,moli boga da im propadne sve vani i to je to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2017, 11:37

Koji dio plana je dovedi rustema da zamjeni tomica i baku da zamjeni vinka ??? :D :rol:

De malo sabura zivota vam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 11:43

DenchiNL je napisao/la:
Koji dio plana je dovedi rustema da zamjeni tomica i baku da zamjeni vinka ??? :D :rol:

De malo sabura zivota vam
Kad osvojimo tri titule u cetiri godine, imat cemo pravo sumnjati u neciji drugi rad.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jun 2017, 11:57

U ponedjeljak se šalje spisak za prvo pretkolo, i onda svako sljedeće možemo dodavati samo jednog igrača. Baš lijepo

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 12:01

Zimus kad je bio aktuelan dolazak Pirica, rekli su necemo biti druga opcija nikom. Ne moram niti pominjati koliko bi nam znacilo da imamo mladog domaceg golaman, koji bi mogao biti dugorocno rijsenje.
Evo sad Petrak izjavjuje ceka da vidi sta ce biti sa inostranstvom.
Hocemo li se drzati istog principa kao sa Piricem, ili cemo opet biti kontradiktorni?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 jun 2017, 12:04

Evander je napisao/la:Zimus kad je bio aktuelan dolazak Pirica, rekli su necemo biti druga opcija nikom. Ne moram niti pominjati koliko bi nam znacilo da imamo mladog domaceg golaman, koji bi mogao biti dugorocno rijsenje.
Hocemo li se drzati istog principa kao sa Piricem, ili cemo opet biti kontradiktorni?
Drugo je kada se dogovoris sto je bilo slucaj sa Piricem, pa on onda odgadja sa Husaricem.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 17 jun 2017, 12:05

Koga danas nećemo dovesti? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jun 2017, 12:08

High je napisao/la:Koga danas nećemo dovesti? :kafa:
Murgu
s kim danas nećemo produžiti ugovor?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jun 2017, 12:09

zlo87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Zimus kad je bio aktuelan dolazak Pirica, rekli su necemo biti druga opcija nikom. Ne moram niti pominjati koliko bi nam znacilo da imamo mladog domaceg golaman, koji bi mogao biti dugorocno rijsenje.
Drugo je kada se dogovoris sto je bilo slucaj sa Piricem, pa on onda odgadja sa Husaricem.
A Petrak ne odgadja?
Koja je razlika?

Ali popularno je reci "Husaric" i onda je sve negativno :)

High

Post Postao/la High » 17 jun 2017, 12:13

https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-tim

Ovo je ekipa koja će igrati EL!

Napad je posebno jak!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989, Vanja8 i 26 gostiju.