Ne, nego je bilo sve dogovoreno i trebao je doci na prozivku, medjutim on je to odgodio dan-dva prije. Dok ti je Petrak odmah rekao. I nemoj me svrstavat u te spin majstore.Evander je napisao/la:A Petrak ne odgadja?zlo87 je napisao/la:Drugo je kada se dogovoris sto je bilo slucaj sa Piricem, pa on onda odgadja sa Husaricem.Evander je napisao/la:Zimus kad je bio aktuelan dolazak Pirica, rekli su necemo biti druga opcija nikom. Ne moram niti pominjati koliko bi nam znacilo da imamo mladog domaceg golaman, koji bi mogao biti dugorocno rijsenje.
Evo sad Petrak izjavjuje ceka da vidi sta ce biti sa inostranstvom.
Hocemo li se drzati istog principa kao sa Piricem, ili cemo opet biti kontradiktorni?
Koja je razlika?
Ali popularno je reci "Husaric" i onda je sve negativno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Evolution87
- Kontakt:
Za razliku od juce kad nismo doveli veznog, danas necemo napadacaHigh je napisao/la:Koga danas nećemo dovesti?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: FK Sarajevo
Europu mozemo vec halaliti, salabajzerski je ovo sve odradjeno. U Europu se ide samo iz razloga da se bila sta usicari drugih ambicija ocito nema. Za nadati se da ce se stvari popraviti do pocetka prvenstva.
- escobarpablo
- Kontakt:
Bordo klub je najzrelija mušterija za sjajnog hrvatskog veznjaka, ali ne i jedini potencijalni “kupac”.
Petrak, koji je u prošloj sezoni bio jedan od ključnih fudbalera Zrinjskog, saslušao je uslove koje su mu spremni ponuditi na Koševu, ali je također ostao zakopčan do grla kada je trebao dati definitivni odgovor. Na to će u Titovoj 38b, po svemu sudeći, morati sačekati barem do sredine jula, kada se očekuje da ovaj vezni fudbaler donese odluku da li će prihvatiti ponudu FKS ili jednog inostranog kluba.
Kako saznajemo, u bordo klubu je, pak, prioritetni zadatak popunjavanje stoperske pozicije. Sarajevo već neko vrijeme traga za kvalitetnim fudbalerom koji bi mogao odgovoriti visokim zahtjevima na tom mjestu u timu, razmatraju se čak i neke inostrane igračke opcije. Na Koševu bi također rado osvježili vezni i ofanzivni dio ekipe sa po jednim nogometašem, ali tek nakon što riješe gorući problem u odbrani.
Što se tiče Edina Rustemovića, koji je praktično najavio odlazak iz kluba po svaku cijenu i već obavio ozbiljne pregovore za eventualni transfer u Zrinjski, u FKS su decidni. Rustemović može ići bilo gdje, ali tek kad reguliše vlastiti status u bordo kolektivu. On ima važeći ugovor sa Sarajevom do juna 2018. te ga klub nema namjeru tek tako pustiti da odšeta s Koševa, bez plaćenog obeštećenja i riješene papirologije.
S Amerom Bekićem klub još nije postigao dogovor u vezi produženja ugovora, ali saznajemo da se vrlo brzo očekuje i rasplet te “sapunice”. Istina je da napadač, koji je pogotkom s bijele tačke riješio prošli sarajevski derbi, ima određenih ponuda kao slobodni agent, ali i da je vrlo blizu nastavka saradnje s FKS.
Kao što je odranije poznato, opciju produženja ugovora ranije su odbili Haris Duljević i Adnan Kovačević, ali u klubu čvrsto vjeruju da Bekić neće krenuti njihovim stopama.
SC
Petrak, koji je u prošloj sezoni bio jedan od ključnih fudbalera Zrinjskog, saslušao je uslove koje su mu spremni ponuditi na Koševu, ali je također ostao zakopčan do grla kada je trebao dati definitivni odgovor. Na to će u Titovoj 38b, po svemu sudeći, morati sačekati barem do sredine jula, kada se očekuje da ovaj vezni fudbaler donese odluku da li će prihvatiti ponudu FKS ili jednog inostranog kluba.
Kako saznajemo, u bordo klubu je, pak, prioritetni zadatak popunjavanje stoperske pozicije. Sarajevo već neko vrijeme traga za kvalitetnim fudbalerom koji bi mogao odgovoriti visokim zahtjevima na tom mjestu u timu, razmatraju se čak i neke inostrane igračke opcije. Na Koševu bi također rado osvježili vezni i ofanzivni dio ekipe sa po jednim nogometašem, ali tek nakon što riješe gorući problem u odbrani.
Što se tiče Edina Rustemovića, koji je praktično najavio odlazak iz kluba po svaku cijenu i već obavio ozbiljne pregovore za eventualni transfer u Zrinjski, u FKS su decidni. Rustemović može ići bilo gdje, ali tek kad reguliše vlastiti status u bordo kolektivu. On ima važeći ugovor sa Sarajevom do juna 2018. te ga klub nema namjeru tek tako pustiti da odšeta s Koševa, bez plaćenog obeštećenja i riješene papirologije.
S Amerom Bekićem klub još nije postigao dogovor u vezi produženja ugovora, ali saznajemo da se vrlo brzo očekuje i rasplet te “sapunice”. Istina je da napadač, koji je pogotkom s bijele tačke riješio prošli sarajevski derbi, ima određenih ponuda kao slobodni agent, ali i da je vrlo blizu nastavka saradnje s FKS.
Kao što je odranije poznato, opciju produženja ugovora ranije su odbili Haris Duljević i Adnan Kovačević, ali u klubu čvrsto vjeruju da Bekić neće krenuti njihovim stopama.
SC
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
ma nemojEvander je napisao/la: Kad osvojimo tri titule u cetiri godine, imat cemo pravo sumnjati u neciji drugi rad.
kad Zrinjski osvoji 2 titule juge onda ćemo tek , možel tako
e moj Husara
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hrustem je josuvijek pod ugovorom, znaci imamo veznog, prioritet je stoper.
Prije godinu dana smo doveli najvece pojacanje naseg kluba
, covjeka koji s jednom nogom i 100 kg moze prekucat ligu, covjeka koji je od statusa legende dosao na to da bude popljuvan i to zbog par stotina hiljada, koje su mu izgleda draze od kluba i navijaca u koje se kleo prije par godina. Ostani Sajo jos koju godinu, nisi ti kriv sto ti je onaj strumf dao toliku platu i sto te je doveo da igras s jednom nogom. 
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ako daju Crnkiću da nosi broj 7 na dresu...nek se sami kazne i parole pišu....
kad Smajlagić zaigra prije Hadžića
i još u evropi ...
kad Smajlagić zaigra prije Hadžića
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pisu da Dulja ode kod Papeta u Tursku.Da je prihvatio ponudu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad eksplodiraju omladinci u Evropskoj ligi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U FK Borac odrzano je sinoc donatorsko vece. Prikupljeno je oko 300.000 KM. Kabinet predsjednika RS donirao je 50.000 KM, Vlada RS 100.000 KM i Elektroprivreda RS 60.000 KM.
Ovo i Zrinjski radi svake godine i prikupe isto ovoliko, sto mi ne radimo ovo? Ovo bi bio ogroman dio budzeta za tekucu godinu.
Ovo i Zrinjski radi svake godine i prikupe isto ovoliko, sto mi ne radimo ovo? Ovo bi bio ogroman dio budzeta za tekucu godinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Smajlagić šuti, trenira i čeka svoje. Ne postavlja uslove. Takvi uspjevaju. Ako se pokaže, možda od njega većeg hajra nego od Nedima. Red, rad, disciplina. Cimi i Marko su najbolji primjeri.DenchiNL je napisao/la:ako daju Crnkiću da nosi broj 7 na dresu...nek se sami kazne i parole pišu....
kad Smajlagić zaigra prije Hadžića![]()
i još u evropi ...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zrinjski ih nikad nece osvojiti, jer ta liga vise ne postoji. Zato nas pisaju u ovoj ligi koju zajedno igramo.DenchiNL je napisao/la:ma nemojEvander je napisao/la: Kad osvojimo tri titule u cetiri godine, imat cemo pravo sumnjati u neciji drugi rad.![]()
kad Zrinjski osvoji 2 titule juge onda ćemo tek , možel tako![]()
![]()
e moj Husara
+1Evander je napisao/la:Europu mozemo vec halaliti, salabajzerski je ovo sve odradjeno. U Europu se ide samo iz razloga da se bila sta usicari drugih ambicija ocito nema. Za nadati se da ce se stvari popraviti do pocetka prvenstva.
Sebija i Bake 10000, Novalic kad se dobro najede 5000, eletroprivreda BiH 0 km, neke se stvari ne mogu donirat novcem za sve ostalo je cevabdzinica Ferhatovic...MortemHz je napisao/la:U FK Borac odrzano je sinoc donatorsko vece. Prikupljeno je oko 300.000 KM. Kabinet predsjednika RS donirao je 50.000 KM, Vlada RS 100.000 KM i Elektroprivreda RS 60.000 KM.
Salu na stranu. Nije to lose, samo je pitanje dal bi nasi ista skupili...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
ja ću biti bezobrazan i reći i da ima 6kg višeStroj1946 je napisao/la:Smajlagić šuti, trenira i čeka svoje. Ne postavlja uslove. Takvi uspjevaju. Ako se pokaže, možda od njega većeg hajra nego od Nedima. Red, rad, disciplina. Cimi i Marko su najbolji primjeri.DenchiNL je napisao/la:ako daju Crnkiću da nosi broj 7 na dresu...nek se sami kazne i parole pišu....
i još u evropi ...
bez zezanja , drago mi je da su ubačeni u prvu ekipu i da će dobiti minutažu, ali i dalje nam treba jedan iskusan golgeter..da bi taj napad bio opasan...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
ćundaru bi osvojili ove prošle sezone da je mi nismo servirali s mašnom....zbog tog "planskog" radaEvander je napisao/la:Zrinjski ih nikad nece osvojiti, jer ta liga vise ne postoji. Zato nas pisaju u ovoj ligi koju zajedno igramo.DenchiNL je napisao/la:ma nemojEvander je napisao/la: Kad osvojimo tri titule u cetiri godine, imat cemo pravo sumnjati u neciji drugi rad.![]()
kad Zrinjski osvoji 2 titule juge onda ćemo tek , možel tako![]()
![]()
e moj Husara
daj majke ti menadžerske...odmori malo
Dobit će onaj mali dvije milje eur samo ako se udeblja 10 kilaDenchiNL je napisao/la:ja ću biti bezobrazan i reći i da ima 6kg višeStroj1946 je napisao/la:Smajlagić šuti, trenira i čeka svoje. Ne postavlja uslove. Takvi uspjevaju. Ako se pokaže, možda od njega većeg hajra nego od Nedima. Red, rad, disciplina. Cimi i Marko su najbolji primjeri.DenchiNL je napisao/la:ako daju Crnkiću da nosi broj 7 na dresu...nek se sami kazne i parole pišu....
i još u evropi ...
![]()
![]()
![]()
bez zezanja , drago mi je da su ubačeni u prvu ekipu i da će dobiti minutažu, ali i dalje nam treba jedan iskusan golgeter..da bi taj napad bio opasan...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Prizivat ćemo Rustemovića i plakati za njim
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hajde Evandere, šta bi danas mogao popljuvat, a da već nisi ? 
Trenutno korisnika/ca: Djulboni, NeSamSafetee i 13 gostiju.