Kakav je to igrač, kad već svoju atletiku ne može spojit s glavomDerdiyok je napisao/la:Momak sutra u 17:00 na igralište, treba mi jedan što ne misli puno ali može da trčishzna je napisao/la:Je l se to ustipak potukla?
Pozoveš se sam, kud će joj bolje iznenađenjeOtelo je napisao/la: Išao bih ja ako me Aeriels pozove, al nece...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hajde flope, nisam se ni zagrijo.
Al si brz u pm
Par puta sam zbog brzine pritisno pogrešan odgovor kako bih pratio tvoj tempo
Al si brz u pm
Par puta sam zbog brzine pritisno pogrešan odgovor kako bih pratio tvoj tempo
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne bi bilo pozitivno.Derdiyok je napisao/la:Pozoveš se sam, kud će joj bolje iznenađenjeOtelo je napisao/la: Išao bih ja ako me Aeriels pozove, al nece...
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Idealan. Legao rano, ustao rano, naspavao se, obavio sve što sam trebao do 12, imam cijeli dan da učimDex je napisao/la:Yebote kako loš početak dana
Radio zadaću, ustao jutros nastavio je, i taman završio, kad mi cimer poče puštat Rastu, pa Parove, pa Ramiza Zmaja, sve to da i ja čujem. Idealan početak za raspad danaDonnie Darko je napisao/la:Idealan. Legao rano, ustao rano, naspavao se, obavio sve što sam trebao do 12, imam cijeli dan da učimDex je napisao/la:Yebote kako loš početak dana
Imaš cijelu subotu da učiš. Morel idealnijeDonnie Darko je napisao/la:Idealan. Legao rano, ustao rano, naspavao se, obavio sve što sam trebao do 12, imam cijeli dan da učimDex je napisao/la:Yebote kako loš početak dana
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Razvedrilo se, taman da izvježbam što moram i onda na biciklo 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Donnie Darko
- Kontakt:
More, cijela nedelja za učenjeLillard je napisao/la:Imaš cijelu subotu da učiš. Morel idealnije
Ovdje bgm još nije, al eto brzo će ako je kod vasAerials je napisao/la:Razvedrilo se, taman da izvježbam što moram i onda na biciklo
Ne upratih, Doni, je li to spremas doktorat pa toliko ucis 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Još 2 dana i ljeto će napokon imati smisao
Tesko gradivo pa zahtijeva vise ponavljanjaMokes je napisao/la:Ne upratih, Doni, je li to spremas doktorat pa toliko ucis
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne, samo želim da budem kao dex.Mokes je napisao/la:Ne upratih, Doni, je li to spremas doktorat pa toliko ucis
Vijadukt je napisao/la:Tesko gradivo pa zahtijeva vise ponavljanjaMokes je napisao/la:Ne upratih, Doni, je li to spremas doktorat pa toliko ucis
Treći put radim ovo, i opet nisam ni približno siguran da ću položit
U biti kao kad u drugom osnovne učiš ćirilicuVijadukt je napisao/la:Tesko gradivo pa zahtijeva vise ponavljanjaMokes je napisao/la:Ne upratih, Doni, je li to spremas doktorat pa toliko ucis
Upisat ćeš više od meneDonnie Darko je napisao/la:Ne, samo želim da budem kao dex.Mokes je napisao/la:Ne upratih, Doni, je li to spremas doktorat pa toliko ucis
Vijadukt je napisao/la:Tesko gradivo pa zahtijeva vise ponavljanjaMokes je napisao/la:Ne upratih, Doni, je li to spremas doktorat pa toliko ucis![]()
Treći put radim ovo, i opet nisam ni približno siguran da ću položit
Zato ne treba ici u skolu, nikakve fajde
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Dokle si ti, jesi izgurao do kraja?Vijadukt je napisao/la:Zato ne treba ici u skolu, nikakve fajde
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: Chat
Zavrsio sam.Evolution87 je napisao/la:Dokle si ti, jesi izgurao do kraja?Vijadukt je napisao/la:Zato ne treba ici u skolu, nikakve fajde
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Aferim momciluko, jel ono saobracajnice?Vijadukt je napisao/la:Zavrsio sam.Evolution87 je napisao/la:Dokle si ti, jesi izgurao do kraja?Vijadukt je napisao/la:Zato ne treba ici u skolu, nikakve fajde
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.