FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 17 jun 2017, 09:26

Kako god okrenes previse kontradikcija i nelogicnosti. I prljavog vesa iznesenog u javnost.
Ovo i najveceg optimistu zakuca u zemlju...
Tuga brate da bi se smijo od muke ...
Ko god od njih bio na kraju u pravu..
Ovo je skoro ko nasa prepucavanja samo sto je ulog znatno veci.nazalost..

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 17 jun 2017, 09:39

Jel zna ko u kolko je danas ona neka trening utakmica?

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 17 jun 2017, 09:57

benTzley je napisao/la:Jel zna ko u kolko je danas ona neka trening utakmica?
Mislim da je u 17h
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jun 2017, 10:25

Svi ovi sto kazu bilo sta protiv Azmira nisu normalni ljudi, nije dobar Azmir, nije dobar bio, e ljudi kako ste nasjeli po stoti put. Nije dobar bio ali cemo zato sa ovima da se ugasimo za koju godinu ;)

Kada jedan Fule i Zula hvale Senada znas na cemu si ako se dopadas pacovima. A vi ste razocarenje tesko, nakon 10 godina kradje dopustite da vam izebu mozak ponovo kao da nista niste naucili i zato cemo nazalost kad tad i da se ugasimo jbg jer smo zavrtili krug i dosli na isto ali sada i na gore jer pola navijaca Slobode je stalo na stranu pacova.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 17 jun 2017, 10:30

Trebali smo dovest ovog Kobilicu, da uparimo u napadu Kobilicu i Konja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jun 2017, 10:54

Ako Fule nekog brani kao sto kaze tuzlak,eh onda znam da smo tek nahebali :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 17 jun 2017, 11:12

Bas tako Zula i Fule rijeci Hvale. I vlado je poceo talasat. Na ptesu on i Senad kaze nećemo dovodit odpadak ibstare igrace. Bas tako mi dovodimo ihrace koje niko neće kao prvoligas jamajke, drugoligas N.Pazar, itd itd. Od juniora ti igraju provjereni tetkov pulen i karićev plaćenih( daidza muhamed konjić)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jun 2017, 11:23

Ja bih jedino volio kada bude skupstina da se iznese sve,bez skrivanja i da vidimo ko laze,a ko je upravu.. jer svi smo mi za jaku Slobodu,ali nesto nas uvijek koci,uprave krive jedni druge,podmecu se noge,a samo klub i navijaci ispastaju zbog njihovog ega..

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 jun 2017, 11:50

Opet će se skupiti solidna ekipa kako god bilo. Najslabija karika jagodica bobica. Yebo njanjavog trenera zabit mu.
O NJUO neću da trosim slova.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jun 2017, 13:16

fukaratz je napisao/la:kakva sramota kakvo blamiranje :!: pa ovi izgleda hoce da nas ugase ali svi redom (Faraon, Krusko i SIsoje) :facepalm: pa znam za Senada da je idiot, interesdjija ali brate sad se i Azmir izofira dzaba :damn: kaze navukao inspekciju jer je pokazivao ugovore :?: pa koji ste qurac zakljucivali takve ugovore koji ce privuci inspekciju :facepalm: sto koji qurac obecavas igracima placanje od nekih buducih para, kad vec ulazes "svoj" ogroman novac rijesi to odmah :!: i jos kad kaze ja se sam nosio sa finansijskim problemima, Azmire dragi svaki drugi dan si prozivao g.ovna iz opcine da moraju vise ulagati i tvoje cuveno "ja milion - opcina milion" :!: majku vam yebem svima klub ste mi zgadili :facepalm: fuj fuj fuj mozete se dogovoriti sva trojica za 15 minuta yebo li vam parcele mater gurbetsku, izginuli dabogda svi :!:
to je to

sad drugi dio posta: ne mogu da vjerujem koliko Azmir koristi neznanje i neobrazovanje obicnog svijeta.
Pa kako ces od para od Uefe isplatiti pare Kosticu, Faticu i ekipi kad pare ako nisi obracunao poreze. Pare od UEFE legnu na racun kluba, i sad dodje rutinska inspekcija i pise isplaceno na racun Ivan Kostic 60.000 KM. Sta je ovo ? na osnovu cega? krivicno djelo jarane. Cekaj ba nije krivicno djelo platu/sporazum mu platio. Aha, pa dje onda porez. Nisu ba ljudi u inspekciji tolike ovce jbmu :mrgreen:
Uprava koja zeli da vodi tim od prihoda UEFA, ulaznice, sponzori, opstina , donacije pa cak i pozajmice , mora da obracunava poreze, jer sto god ide preko racuna logicno da se mora opravdati.

Ovaj nacin na koji je Azmir pokusavao ustediti pare moze funkcionisati samo na nacin kako je i bilo. Da on donese vrecu para, izmiri igraca,a da te pare nikad nisu prosle kroz klub. I na kraju je to sve stvar povjerenja . Ja mu licno vjerujem, ali fule i slicni ce pitat jel on stvarno isplatio 60.000 KM i prikazao kao pozajmicu ili su oprali sta. Onda klub ima 3 miliona pozajmica koje su usle u klub, posluje u minusu (kao sto Sloboda logicno kao i svaki klub radi svake godine), a nema izlaza 3 miliona novca u isplatama. Pa dje su pozajmice otisle. Ko je ukrao. Onda optuzujes direktora kluba, sekretara, koga vec imas. Vugdalic i Ibric onda ukrali 3 miliona. Ima ulaz para, nema izlaza. Ako prikazes izlaz , onda gdje je porez?

dakle da sam sebe ispravim. Ovo kako je Azmir zamislio je moglo proci samo da on dadne od sebe 40.000 maraka lupam Faticu i onda ne prikaze ni ulaz, ni izlaz, ni pozajmicu. Jednostavno nikad nije bilo tih para. Jer opet kazem i pozajmicu moras opravdat iole skolovanom inspektoru. kazem nisu ovce :mrgreen: . Uslo 100.000 Km, a nije izaslo, a nema na stanju. Dje je ?

nazalost konstantno se radilo neregularno. vjerujem da bi i ovi sad isto radili, ali su uslovljeni reprogramom koji je ipak osnov svega.

A u jednom bi se slozio sa svim vama, neukosno je ovo sto se radi preko ledja Slobode, i sto jedni preko drugih beru poene, a ocigledno je da su nas svi izvarali na neki nacin.
I opet je zalosno sto se to desava izmedju dvije produktivne uprave. Jer nema govora, kad se podvuce crta i Azmir i Senad su produktivne uprave Slobode. Imale su mnogo vise dobrih stvari nego gresaka. Azmir da je imao koga da ga nasavjetuje kako terba, a ne Vugdalica, sa parama koje je ulozio, vrlo lako je mogao biti cist i sa porezima. Vjerujem da on nije svjesno ugrozio reprogram i klub. Jednostavno covjek ne poznaje te stvari, a cija je krivica sto u klubu nije imao nekog ko zna to je drugo.
I tu se apsoltno svi slazemo, za vratove se hvataju uprave koje da zajedno rade limitima Slobode ne bi bilo kraja, a ne spominju se levati koji su nas sahranili i zbog kojih se ovi sad i kolju.
Grad , Davud Zahurovic- ali to i o nama puno govori.

grad treba da preuzme inicjativu, ili da rijesi sve ove probleme Slobode jednom uplatom koja uopste ne bi bila velika, ili da sazove Azmira, Senada, Bonija i ostatak ekipe i kaze radit cete ali imate neke okvire. Ubacit svog covjeka kao direktora sa zadatkom da prati samo da se servisiraju reprogram i dugovi, te placa porez.

i mi smo se ovdje podijelili na nevjerovatan nacin, umjesto da svi zapnemo da ljudi kojima je ocigledno stalo do Slobode nadju zajednicki jezik. ekipa Azmir sama nije mogla- to smo svi vidjeli (i opet su sami bili drugi).ekipa Senad sama nije mogala (i opet su sami bili 4. i uradili dobar posao oko dugova).
Zajdno gdje bi bio limit ? ali kad mi ne mozemo zajedno kako ocekivati da mogu oni.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 jun 2017, 14:05

Evo skupštine, evo ludila :D

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 17 jun 2017, 14:11

RollingPaper je napisao/la:Evo skupštine, evo ludila :D
Đe ba, šta ba, ko ba? :D

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 17 jun 2017, 14:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:kakva sramota kakvo blamiranje :!: pa ovi izgleda hoce da nas ugase ali svi redom (Faraon, Krusko i SIsoje) :facepalm: pa znam za Senada da je idiot, interesdjija ali brate sad se i Azmir izofira dzaba :damn: kaze navukao inspekciju jer je pokazivao ugovore :?: pa koji ste qurac zakljucivali takve ugovore koji ce privuci inspekciju :facepalm: sto koji qurac obecavas igracima placanje od nekih buducih para, kad vec ulazes "svoj" ogroman novac rijesi to odmah :!: i jos kad kaze ja se sam nosio sa finansijskim problemima, Azmire dragi svaki drugi dan si prozivao g.ovna iz opcine da moraju vise ulagati i tvoje cuveno "ja milion - opcina milion" :!: majku vam yebem svima klub ste mi zgadili :facepalm: fuj fuj fuj mozete se dogovoriti sva trojica za 15 minuta yebo li vam parcele mater gurbetsku, izginuli dabogda svi :!:
to je to

sad drugi dio posta: ne mogu da vjerujem koliko Azmir koristi neznanje i neobrazovanje obicnog svijeta.
Pa kako ces od para od Uefe isplatiti pare Kosticu, Faticu i ekipi kad pare ako nisi obracunao poreze. Pare od UEFE legnu na racun kluba, i sad dodje rutinska inspekcija i pise isplaceno na racun Ivan Kostic 60.000 KM. Sta je ovo ? na osnovu cega? krivicno djelo jarane. Cekaj ba nije krivicno djelo platu/sporazum mu platio. Aha, pa dje onda porez. Nisu ba ljudi u inspekciji tolike ovce jbmu :mrgreen:
Uprava koja zeli da vodi tim od prihoda UEFA, ulaznice, sponzori, opstina , donacije pa cak i pozajmice , mora da obracunava poreze, jer sto god ide preko racuna logicno da se mora opravdati.

Ovaj nacin na koji je Azmir pokusavao ustediti pare moze funkcionisati samo na nacin kako je i bilo. Da on donese vrecu para, izmiri igraca,a da te pare nikad nisu prosle kroz klub. I na kraju je to sve stvar povjerenja . Ja mu licno vjerujem, ali fule i slicni ce pitat jel on stvarno isplatio 60.000 KM i prikazao kao pozajmicu ili su oprali sta. Onda klub ima 3 miliona pozajmica koje su usle u klub, posluje u minusu (kao sto Sloboda logicno kao i svaki klub radi svake godine), a nema izlaza 3 miliona novca u isplatama. Pa dje su pozajmice otisle. Ko je ukrao. Onda optuzujes direktora kluba, sekretara, koga vec imas. Vugdalic i Ibric onda ukrali 3 miliona. Ima ulaz para, nema izlaza. Ako prikazes izlaz , onda gdje je porez?

dakle da sam sebe ispravim. Ovo kako je Azmir zamislio je moglo proci samo da on dadne od sebe 40.000 maraka lupam Faticu i onda ne prikaze ni ulaz, ni izlaz, ni pozajmicu. Jednostavno nikad nije bilo tih para. Jer opet kazem i pozajmicu moras opravdat iole skolovanom inspektoru. kazem nisu ovce :mrgreen: . Uslo 100.000 Km, a nije izaslo, a nema na stanju. Dje je ?

nazalost konstantno se radilo neregularno. vjerujem da bi i ovi sad isto radili, ali su uslovljeni reprogramom koji je ipak osnov svega.

A u jednom bi se slozio sa svim vama, neukosno je ovo sto se radi preko ledja Slobode, i sto jedni preko drugih beru poene, a ocigledno je da su nas svi izvarali na neki nacin.
I opet je zalosno sto se to desava izmedju dvije produktivne uprave. Jer nema govora, kad se podvuce crta i Azmir i Senad su produktivne uprave Slobode. Imale su mnogo vise dobrih stvari nego gresaka. Azmir da je imao koga da ga nasavjetuje kako terba, a ne Vugdalica, sa parama koje je ulozio, vrlo lako je mogao biti cist i sa porezima. Vjerujem da on nije svjesno ugrozio reprogram i klub. Jednostavno covjek ne poznaje te stvari, a cija je krivica sto u klubu nije imao nekog ko zna to je drugo.
I tu se apsoltno svi slazemo, za vratove se hvataju uprave koje da zajedno rade limitima Slobode ne bi bilo kraja, a ne spominju se levati koji su nas sahranili i zbog kojih se ovi sad i kolju.

grad treba da preuzme inicjativu, ili da rijesi sve ove probleme Slobode jednom uplatom koja uopste ne bi bila velika, ili da sazove Azmira, Senada, Bonija i ostatak ekipe i kaze radit cete ali imate neke okvire. Ubacit svog covjeka kao direktora sa zadatkom da prati samo da se servisiraju reprogram i dugovi, te placa porez.

i mi smo se ovdje podijelili na nevjerovatan nacin, umjesto da svi zapnemo da ljudi kojima je ocigledno stalo do Slobode nadju zajednicki jezik. ekipa Azmir sama nije mogla- to smo svi vidjeli (i opet su sami bili drugi).ekipa Senad sama nije mogala (i opet su sami bili 4. i uradili dobar posao oko dugova).
Zajdno gdje bi bio limit ? ali kad mi ne mozemo zajedno kako ocekivati da mogu oni.
Ima ti ono staro nase, a to je da mi dva dobra nikako ne mozemo spojiti. Kako bi sve bilo odlicno samo kad se ne bi hvatali za vratove kao na koridi. Ovo ide i za uprave, a bogami i za navijace. Dobro kaze stara poslovica, u jedinstvu je snaga. Ali, šipak, kako nam je podijeljena drzava, tako nam je podijeljen i klub. Samo, naravno, sa drugacijeg aspekta. Isto s****e, drugo pakovanje. Bosnjaci, Hrvati, Srbi ili Azmirovci, Faraonovi, Mackovi.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 17 jun 2017, 14:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:
to je to

Nasiroko piskaranje tvojih nebuloza se nastavlja Azmir je zgrno u Americi 100-ne miliona$ a za tebe je neznaluca. Sad ce fingirana skupstina sa fingiranim izvjestajem oa svrsavajte. Interesuje me samo tacka da li će podnjet ostavku

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 17 jun 2017, 14:41

@ultrasstyle_tz

Pa ja mislim da je spominjao nesto, u vezi pozajmica, da one ne podlijezu porezu. Vjerovatno su se na taj nacin isplacivale ugovorne rate, ako je uopce i moguce.

S druge strane, i da je isplacivano sve "nevidljivim sredstvima", to radi apsolutno svaki klub, ne samo kod nas. Pa yebenom Ronaldu i Messiju se sudi za utaju poreza, a da nasi ljudi, sa ovako malo sredstava, ne pokusaju naci neki sporedni put izbjegavanja poreza.
Jednostavno, u nasoj drzavi je to jedini nacin da klubovi, koliko toliko, dovode respektabilna imena, za okvire PL.

Sto se tice ovih medijskih istupa, i samaranja preko istih, samo je dokaz koliko smo mi zaostali, te koliko su zaostali ljudi koji vode klub, a i koji su vodili. Ne mora apsolutno svaki papak znati prljavi ves. Majka mu stara, daj neke savjetnike nadji, PRa, ako se vec ne znas ponasati u javnosti. To se posebno odnosi na ovog Mujkanovica idiota, a ni Azmiru ne fali puno. On je i poceo u svoje vrijeme sa ovim medijskim istupima pretjeranim.

Organizovat, kao normalan klub, tribinu/skupstinu u kojoj ce imat mogucnost govora i dokazivanja tvrdnji, pred ostalim ljudima, koji su na bilo koji nacin ucestvovali u donosenju odluka, pa makar i onih o kupovini sendvica za kadete na gostovanjima. Pa, da vidimo onda, ko sta prica. Normalno, svaki navod, bez dokumentacije odbiti bez razmisljanja. Ja jedino tu zamjeram Husicu, od ovih ozbiljnijih stvari. Pa majka mu stara, ako si vec sklapao ugovore, vjerovao na rijec, a i oni tebi, zar nije bilo logicno da se to obostrano povjerenje krunise i legitimizuje?
Jedan je od rijetkih celnika Slobode, za kojeg se moze sa sigurnoscu reci, da je imao postene i iskrene namjere za dobro Slobode, ali daleko od toga, da nije i on pravio razne"pocetnicke greske".

Dok je, s druge strane, Mujkanovic tu infiltrirani pacov, koji je dosao samo s ciljem da se ogrebe za neki tender, kojem ce kumovati Jasmin naustrb Slobodinog dobra. Ali vec su poceli da udaraju nisko, i jedni, i drugi, a nijedan takav sukob ne moze dugo trajati. Nicija nije do zore.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jun 2017, 14:47

Dok je Senad prozivao Husica,sve je bilo ok,Azmir ovo,Azmir ono,cim Azmir udari kontru nakon konstantnog pljuvanja pise da se to pretvorilo u seljakluk,cirkus itd..

Dvostruki arsini vladaju,haman je Husic opasno nabio komplekse cim je Slobodu vratio u ligu,bio sa njom u vrhu,na to neki nisu navikli,navikli su na Slobodu koja zivotari u ligi,bori se za opstanak,nije bilo informacija iz kluba kao prije,nije ulica vodila klub,odstranile se pijavice iz kluba Fucko,Fiko i slicna kompanija..

Trazili ste gledajte,dobicete igrace koji ce igrati za 700 km,jer sta ce mu vise,nije on doktor.. :wave:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jun 2017, 14:49

AshburtonG je napisao/la:@ultrasstyle_tz

Pa ja mislim da je spominjao nesto, u vezi pozajmica, da one ne podlijezu porezu. Vjerovatno su se na taj nacin isplacivale ugovorne rate, ako je uopce i moguce.

S druge strane, i da je isplacivano sve "nevidljivim sredstvima", to radi apsolutno svaki klub, ne samo kod nas. Pa yebenom Ronaldu i Messiju se sudi za utaju poreza, a da nasi ljudi, sa ovako malo sredstava, ne pokusaju naci neki sporedni put izbjegavanja poreza.
Jednostavno, u nasoj drzavi je to jedini nacin da klubovi, koliko toliko, dovode respektabilna imena, za okvire PL.
upravo to, moguca su samo nevidljiva sredstva i ako ne isplacujes preko racuna/blagajne. Tj ako ne knjizis. Nema para, nije nikad bilo, ali onda ne smije ni usporazuma bit. Onda te svako moze tuzit jer nemas pokrice na izvodima da si isplatio.
Eto slucaj Mujkic i ekipa. Cijela Tuzla zna da su isplaceni, ali nemas dokaza i placaj ponovo.
Jednostavno dodje Azmir dadne Faticu 50.000 i naprave interni akt, nigdje ni kluba ni kojeg q. Ali onda je to sve na povjerenje, a kod nas ljudi hoce izvarat zacas.

A pozajmica nije oporeziva ako si ti posudio 10.000 i od toga platio lupam pripreme. Oporezovan je racun za pripreme, i placas PDV na taj racun za pripreme parama od pozajmice. Nema dvostrukog oporezivanja. Ali ako njom isplatis platu radniku, onda na platu ide porez. Problem je u dva slucaja. Prvi ,uslo 100.000, nema izlaza nema ih na stanju. I drugi isplatio si nekom radniku 100.000. Po kojem osnovu ? Koji god osnov navedes (topli obrok, putna akontacija,plata ), sve ima svoju stopu poreza koju moras obracunati i platiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jun 2017, 14:59

harry_90 je napisao/la:Dok je Senad prozivao Husica,sve je bilo ok,Azmir ovo,Azmir ono,cim Azmir udari kontru nakon konstantnog pljuvanja pise da se to pretvorilo u seljakluk,cirkus itd..

Dvostruki arsini vladaju,haman je Husic opasno nabio komplekse cim je Slobodu vratio u ligu,bio sa njom u vrhu,na to neki nisu navikli,navikli su na Slobodu koja zivotari u ligi,bori se za opstanak,nije bilo informacija iz kluba kao prije,nije ulica vodila klub,odstranile se pijavice iz kluba Fucko,Fiko i slicna kompanija..

Trazili ste gledajte,dobicete igrace koji ce igrati za 700 km,jer sta ce mu vise,nije on doktor.. :wave:
Pa cirkus prave obojica s ovim prepucavanjem
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jun 2017, 15:00

Kada te neko proziva 5 puta, a 4 puta ne odgovoris nista onda moras 5. put. Kada vec zele da izvuku iz tebe ono najgore i najmirniji bi puko.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jun 2017, 15:04

pinoglavi je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Dok je Senad prozivao Husica,sve je bilo ok,Azmir ovo,Azmir ono,cim Azmir udari kontru nakon konstantnog pljuvanja pise da se to pretvorilo u seljakluk,cirkus itd..

Pa cirkus prave obojica s ovim prepucavanjem
Zasto nisi tako pisao kada je Senad pljuvao po covjeku sve ovo vrijeme,vec ste svi bili kao navijeni protiv Husica,a covjek sinoc uzvrati lagano,ako imas sta dokazi,platice ako sta nadju,samo ne znam kako ce opracdat pare od tekmi sa Beitarom,sponzorima,prodajom Krpica,dokle se doslo sa potjernicama za Kosticem,Zecom,Faticem,Mehidicem ?? Jel pokrenut postupak protiv Dzidica i Karica koji su najavljivali,za njih ih podrzavam do kraja !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.