Jezgro grupe postuje leMbaru? Banuj se sam. Jezgro grupe jedino se suprostavilo lembari...Eisenbahner1921 je napisao/la:Apsolutno pravo ima da psuje majku onome ko je njemu ustasku majku opsovao. I ja bih mu isto opsovao.belosevic28 je napisao/la:A kako ga drugacije kazniti. Tvojom logikom lembara nek zabije 30 golova i moze manjejakima yebavati majku?!
Zasto dopustiti da ti neki sljam koji na utakmicama lijeci frustracije psuje sve zivo i mrtvo.
Jedno je opsovati majku, drugo je opsovati ustasku majku jer se neko zove Ivan, narocito ako je taj Ivan tokom sezone, uz Vecu, mozda jedini pokazivao da mu je stalo kada ne ide a uz to dao trideset golova u pedeset utakmica.
Manijaci vise postuju Ivana Lendrica nego Miroslava Stevanovica. Kada kazem Manijaci, mislim na jezgro grupe. Izmedju ostalog i jer je Ivan, iz zahvalnosti, ugovor produzio kao i sto je odbio odlazak u Kinu dan prije nastavka sezone.
Odakle su sebi navijaci dali pravo da nekome psuju balijsku, ustasku ili cetnicku majku samo zbog imena? Dno..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pitari koliko vam je doslo pojacanja dva dana pred izvlacenje parova i rok za prijavu igraca - za europu ?

- Zeljeznicar -
Ma mozemo mi i s ovom ekipom proci prvo predkolo, isto kao i vi sto ce te sa svojim silnim pojacanjima.Zenzo je napisao/la:Pitari koliko vam je doslo pojacanja dva dana pred izvlacenje parova i rok za prijavu igraca - za europu ?

-
- Kontakt:
To neka insajderska iz Olova?belosevic28 je napisao/la:Jezgro grupe postuje leMbaru? Banuj se sam. Jezgro grupe jedino se suprostavilo lembari...Eisenbahner1921 je napisao/la:Apsolutno pravo ima da psuje majku onome ko je njemu ustasku majku opsovao. I ja bih mu isto opsovao.belosevic28 je napisao/la:A kako ga drugacije kazniti. Tvojom logikom lembara nek zabije 30 golova i moze manjejakima yebavati majku?!
Zasto dopustiti da ti neki sljam koji na utakmicama lijeci frustracije psuje sve zivo i mrtvo.
Jedno je opsovati majku, drugo je opsovati ustasku majku jer se neko zove Ivan, narocito ako je taj Ivan tokom sezone, uz Vecu, mozda jedini pokazivao da mu je stalo kada ne ide a uz to dao trideset golova u pedeset utakmica.
Manijaci vise postuju Ivana Lendrica nego Miroslava Stevanovica. Kada kazem Manijaci, mislim na jezgro grupe. Izmedju ostalog i jer je Ivan, iz zahvalnosti, ugovor produzio kao i sto je odbio odlazak u Kinu dan prije nastavka sezone.
Odakle su sebi navijaci dali pravo da nekome psuju balijsku, ustasku ili cetnicku majku samo zbog imena? Dno..
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Bilo je interesantno prvi put, al vec treci u roku od 24 sata...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Joj al megamisketovci pucaju po savovima, onanisu na interviju sa streberom u kojem izmedju redova kaze da amaw nije dobrodosao jer moze trazit da mu se vrate pare hahha
Ni milimetwa amawe !!!
Ni milimetwa amawe !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koliko ono Selimovicu duguju, Bekricu?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo furam do kraja prelaznog rokaEvolution87 je napisao/la:Bilo je interesantno prvi put, al vec treci u roku od 24 sata...

- streamnavijac
- Kontakt:
Stavim cvikere nocu kad zlocini pocnu. Tu docekam zoru, brojim lovu. Davoli me zovu, zele dno da dotaknem.TobeYarabi je napisao/la:meraba![]()

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- MocMahale444
Neko ce morati.Evander je napisao/la:Ko ce vratiti Amaru 700 000KM?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Celtic target

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- streamnavijac
- Kontakt:
To mora da se onaj vas Larson zaigrao po you tube.shzna je napisao/la:Celtic target

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
**** titulu **** kup odsad navijam samo za dan da Slobodu nekako zajebemo,sjebemo,zguzimo,izdrkamo jer vecih pickolizaca nema na kugli zemaljskoj.
Alipasino je napisao/la:**** titulu **** kup odsad navijam samo za dan da Slobodu nekako zajebemo,sjebemo,zguzimo,izdrkamo jer vecih pickolizaca nema na kugli zemaljskoj.

I jeste se nameracili na njih svaka 2 mjeseca neki sukob..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pasa alipasa ...hos rec da si pickica???Alipasino je napisao/la:**** titulu **** kup odsad navijam samo za dan da Slobodu nekako zajebemo,sjebemo,zguzimo,izdrkamo jer vecih pickolizaca nema na kugli zemaljskoj.

- MocMahale444
Jok, vi ste (ne svi) gamad svoje klase.Sariel je napisao/la:Pasa alipasa ...hos rec da si pickica???Alipasino je napisao/la:**** titulu **** kup odsad navijam samo za dan da Slobodu nekako zajebemo,sjebemo,zguzimo,izdrkamo jer vecih pickolizaca nema na kugli zemaljskoj.![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.