FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bale je nerealan i što se tiče plate i transfera jer ima ugovor do 2022 plus što odigra 20-30 utakmica po sezoni (da se razumijemo čovjek je mašina). Alexis je jeftiniji, stariji, zahtjevima za platom tu negdje a fitnesom iznad plus što je kompatibilniji od Bejla za našu vrstu igre. U tom slučaju ja bih Alexisa. A ako on ne može onda bih hladno keširao Dembelea iz Dortmunda bez obzira koliko košta. Mislim, svakako bih ga keširao sa Alexisom ili ne. Za mene je Dembele iznad i nakih Lemara, Mbababpepea i sličnih na koje svršava 740 mil ljudi.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa dobro, Bale vrijedi, tu se slažemo, al' Real ima dobru bazu juniora koji će bit' okosnica tima. Plus za nas je i taj što je stalno povrijeđen. Ironično, al' tako je. Ne znam ni sam koliko im se isplati da se takav igrač drži na klupi. Dobro, sve su to špekulacije k'o što kažeš. Alexis je kol'ko-tol'ko realniji, al' potpuno spreman Bale je ipak klasa za Alexisa.
Dembele bi bio pun pogodak, slažem se, al' zamisli samo novog talasa (ne muzičkog) hejta kod nas kad bi isti doš'o.
No ja sam pristalica da malo pustimo Dortmund da nadodje, da se saberu i da zadrže glavne igrače. Trebaju oni nama u takvom stanju, šta god mi ovdje mislili.
Mene stid što su se onoliko okomili na Hofu (pored svega i slučaj Kramarić). Još kad skontaš da će i njihov trener sigurno bit' kandidat za klupu Bayerna, onda je logičnije da smo ih neprijateljski preuzeli, u ekonomskom žargonu, neg' što ih čerupamo na takav način.
Dembele bi bio pun pogodak, slažem se, al' zamisli samo novog talasa (ne muzičkog) hejta kod nas kad bi isti doš'o.
No ja sam pristalica da malo pustimo Dortmund da nadodje, da se saberu i da zadrže glavne igrače. Trebaju oni nama u takvom stanju, šta god mi ovdje mislili.
Mene stid što su se onoliko okomili na Hofu (pored svega i slučaj Kramarić). Još kad skontaš da će i njihov trener sigurno bit' kandidat za klupu Bayerna, onda je logičnije da smo ih neprijateljski preuzeli, u ekonomskom žargonu, neg' što ih čerupamo na takav način.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Renato na klupi U21 repke, znaci da je grohno zestoko
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Imao je upalu uha čini mi se pa je zbog toga na klupiIbizevic je napisao/la:Renato na klupi U21 repke, znaci da je grohno zestoko
A imao je i ozljedu lijeve trepavice pa zato 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Renato nam treba na ovom prvenstvu za mlade, nadam se da ce nas Portugal malo ispostovati i pogurati Renata ne bi li nase glavesine progledale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
schickeria
- Kontakt:
kakav bale u bayernu...glupo je uopce takve igrace i spominjati u nasem kontekstu
Vjerujem da ovo ljeto idemo po sancheza a ako ne uspijemo ostajemo sa ovim snagama,ne vidim neku alternativu
Nekog mladog tipa dembele ,lemar necemo dovoditi jer vec imamo mlade comana i gnabrya a dogovoren je i brandt za dogodine
Ili kapitalac ili nista ,znaci sanchez i carasco iako se e bi zacudio da perisic potpise ako se inter urazumi
Vjerujem da ovo ljeto idemo po sancheza a ako ne uspijemo ostajemo sa ovim snagama,ne vidim neku alternativu
Nekog mladog tipa dembele ,lemar necemo dovoditi jer vec imamo mlade comana i gnabrya a dogovoren je i brandt za dogodine
Ili kapitalac ili nista ,znaci sanchez i carasco iako se e bi zacudio da perisic potpise ako se inter urazumi
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Kakva asistencija Renata 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
schickeria
- Kontakt:
Utakmicu nije odigrao dobro ,previse je grijesio i gubio lopte ali asistencija za desetku.Taj igrac ima toliko talenta samo mu fali igre i smopouzdanjadirkules je napisao/la:Kakva asistencija Renata
Samo da igra i buducnost nam je svijetla, Tolisso ce biti ispred njega vjerovatno, samo da i Rudy ne budeschickeria je napisao/la:Utakmicu nije odigrao dobro ,previse je grijesio i gubio lopte ali asistencija za desetku.Taj igrac ima toliko talenta samo mu fali igre i smopouzdanjadirkules je napisao/la:Kakva asistencija Renata
Kakav talenat je ovaj momak, poslati ga na posudbu gdje ce biti starter i nakon 2 godine ce biti top igrac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kazu ovi iz Calciomercata "Ancelotti" nudi Verrattiju 15 mil.po sezoni
hajde Psg daj mu to povecanje plate i zatvori usta ovim medijima
- anelbavarac
- Kontakt:
Kakav bratdawud je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nije dzaba odbio tolike klubove, zbog Bayerna.
-
KayserSose
- Kontakt:
Bayernovci biste li dali Lewu i keš za Ronalda?
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
apsolutno neKayserSose je napisao/la:Bayernovci biste li dali Lewu i keš za Ronalda?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
možda da Real da keš i Ronalda za Lewu
Ma kakav Ronaldo, 32 godine jos 2-3 sezone i to bi bilo to.
Za ovih 140 mil sto se spominje dovedes 2-3 vise nego kvalitetna igraca.
Za ovih 140 mil sto se spominje dovedes 2-3 vise nego kvalitetna igraca.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
schickeria
- Kontakt:
Prvaci njemacke u17 !!!!!!!!!!
Prva generacija nakon hummelsa i contenta koja je podigla trofej
Prva generacija nakon hummelsa i contenta koja je podigla trofej
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.