pa na ovoj stranici upravo gdje si pisao prijavljene timove i u ekipu Mislish Uniteda stavio si :123456 je napisao/la:Gdje na kojoj temi????????'
Zagor
GunnerS
Dubioza
a trebalo bi ic:
Zagor
__Liedson__
Dubioza
kontas ?

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
pa na ovoj stranici upravo gdje si pisao prijavljene timove i u ekipu Mislish Uniteda stavio si :123456 je napisao/la:Gdje na kojoj temi????????'

__Liedson__ je napisao/la:pa na ovoj stranici upravo gdje si pisao prijavljene timove i u ekipu Mislish Uniteda stavio si :123456 je napisao/la:Gdje na kojoj temi????????'
Zagor
GunnerS
Dubioza
a trebalo bi ic:
Zagor
__Liedson__
Dubioza
kontas ?

koliko sam ja upoznat ako ne odigra 3 u zadnjih 6 trazite zamjenuJohnyx95 je napisao/la:Koliko treba tekmi da jedan clan ne odigra da bi ispao iz ekipe?
Naime,nas kapiten(Pjetlovi) se vec duze vrijeme ne javlja na PP,a i nema ga nesto na forumu.Znaci,koliko tekmi bi @ArsenalFC trebao propustiti da bi mogli uzeti treceg?

Johnyx95 je napisao/la:Koliko treba tekmi da jedan clan ne odigra da bi ispao iz ekipe?
Naime,nas kapiten(Pjetlovi) se vec duze vrijeme ne javlja na PP,a i nema ga nesto na forumu.Znaci,koliko tekmi bi @ArsenalFC trebao propustiti da bi mogli uzeti treceg?

Ova duza pauza je sigurno jedan od razloga a drugi moze biti banovani igraci.Ali posto je dosta zainteresovani vjerujem da ce poslije trecega kola biti puno bolje.Imamo i jedan sluzbeni rezultat.Nazalost to je moj bivsi klub.Igrac koga sam doveo umjesto sebe nije odigrao
 Ova duza pauza je sigurno jedan od razloga a drugi moze biti banovani igraci.Ali posto je dosta zainteresovani vjerujem da ce poslije trecega kola biti puno bolje.Imamo i jedan sluzbeni rezultat.Nazalost to je moj bivsi klub.Igrac koga sam doveo umjesto sebe nije odigrao  Neznam razlog ali od sledecega kola sigurno nece gubiti sluzbenim rezultatom jer je vec dogovoren jedan transfer.Zadnja klupa sta je sa vasim kapitenom i najboljim strijelcom prosloga prvenstva??Vec ima dva
 Neznam razlog ali od sledecega kola sigurno nece gubiti sluzbenim rezultatom jer je vec dogovoren jedan transfer.Zadnja klupa sta je sa vasim kapitenom i najboljim strijelcom prosloga prvenstva??Vec ima dva   ?
 ?

FK Delfin.LFC je napisao/la:ko je osvojio superkup ..... pitam zato sto dugo nisam bio kod kuce

Hamburger-Schalke 2:1----ammarc..... znaci sad je 2:2, prošlogodišnji prvak treće lige donio bodove sa gostovanjageronimo je napisao/la:Kao i pravi Bavarci, pobjeda 2:1.

Grrrrrr, vidi stvarno.juventus 0244 je napisao/la:Hamburger-Schalke 2:1----ammarc..... znaci sad je 2:2, prošlogodišnji prvak treće lige donio bodove sa gostovanjageronimo je napisao/la:Kao i pravi Bavarci, pobjeda 2:1.
Mora da sekretar jos nije sve sredio, ako jeste onda ima greška Red Bavarian-Gušteri 2:2
 Hajd ako ste bili prvaci treće lige, a mi jedva spasili drugoligaški status...nećemo ovo smatrati neuspjehom.
   Hajd ako ste bili prvaci treće lige, a mi jedva spasili drugoligaški status...nećemo ovo smatrati neuspjehom.  

Sta izgubili?MinistaR je napisao/la:Opet sam zabio, nastavlja se golgeterska forma iz prošle sezone. Šteta što izgubismo.
Omerbavarac je kriv. Bilo je to meni sumnjivo, cim je on isao u Bet live kladionicu (obicno ide u Premier).

Vise nam srece zelim dalje,i kapitenu nadji kakvu adekvatnu zamjenu za proslosezonskog najboljeg strijelca....!!!
 Vise nam srece zelim dalje,i kapitenu nadji kakvu adekvatnu zamjenu za proslosezonskog najboljeg strijelca....!!! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.