FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ponavljam opet, ne mora onaj holandjanin.
Sta se pozitivno desilo unazad dvije godine?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Konačno povučena crta štrumfovima za karte. Možda jest sitnica al' treba izdvojit to, dugo su nam se u brk smijali.Evander je napisao/la:Ponavljam opet, ne mora onaj holandjanin.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
To smo javno svi i pohvalili.skoroalen je napisao/la:Konačno povučena crta štrumfovima za karte. Možda jest sitnica al' treba izdvojit to, dugo su nam se u brk smijali.Evander je napisao/la:Ponavljam opet, ne mora onaj holandjanin.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da evander misli rezultatski 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
U pravu si, al' mislio sam da pitaš općenitoEvander je napisao/la:To smo javno svi i pohvalili.skoroalen je napisao/la:Konačno povučena crta štrumfovima za karte. Možda jest sitnica al' treba izdvojit to, dugo su nam se u brk smijali.Evander je napisao/la:Ponavljam opet, ne mora onaj holandjanin.

- PitarBordo
- Kontakt:
Meni je stvarno nonsesn kada neko kaže "slažem se i ja da ništa ne štima, ali zašto to ponavljati..."
To je isto kao da kažeš "nepravada je što niko nije odgovarao za Vedranovu smrti, ali zašto to ponavljati..."
Jednostavno kad znaš da nešto ne štima, ne valja, nepravda je - ako ništa barem pravo na slobodu govora moraš iskorištavati i ponavljati da se ne zaboravi.
To je isto kao da kažeš "nepravada je što niko nije odgovarao za Vedranovu smrti, ali zašto to ponavljati..."
Jednostavno kad znaš da nešto ne štima, ne valja, nepravda je - ako ništa barem pravo na slobodu govora moraš iskorištavati i ponavljati da se ne zaboravi.
Samo Saraj'vo.
Nećemo bit kompleksaši pa spominjat pobjedu na derbiju [emoji14] hmm, pad prokletstva Tušnja i Pecare bi se zato mogli pohvalit, ako govorimo strogo za utakmice. Al' fakat ispade da pozitivne stvari svijećom tražimo.MortemHz je napisao/la:Mislim da evander misli rezultatski
Otisli Dino i Edis. Nazalost Kanta je jos tu 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Otisao Rustem a bio je glavna meta navijaca ove sezone. Mislim da je Said po tom pitanju bez kokurencije ove sezone pa nek zna sta ga ocekuje. istok uvijek izabere svog "miljenika".
Kad ga istok izvrijeđa, pa padne u depru.BordoBolesnik je napisao/la:Otisao Rustem a bio je glavna meta navijaca ove sezone. Mislim da je Said po tom pitanju bez kokurencije ove sezone pa nek zna sta ga ocekuje. istok uvijek izabere svog "miljenika".

- PitarBordo
- Kontakt:
Koji nivo konverzacije. Kako niko ne reaguje na lika koji redovno vrijeđa druge korisnike ovog PDF-a, čak i kad se slaže sa istima sujeta mu ne da dâ bude normalan.obiteljskicovjek je napisao/la:Evo ga prvi pusikurac, sam si to priznao, aferim. Ja sam se ponjaoke na vas jadni posao ne na tebe. Sada se po zadatku tebi u stau ponjamke i nogama nagazim.
Samo Saraj'vo.
Salji sms ode tema u k**ac 

Pacenik obiteljski, osim uvreda licne prirode nista pametno i konkretno nece napisati.
Neko zaista misli da na taj nacin mozemo uvrijditi nekoga na forumu?
Da ima sta pametno napisati, napisao bi

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ignoriraj brate, ti jos gori ispadas.Evander je napisao/la:Pacenik obiteljski, osim uvreda licne prirode nista pametno i konkretno nece napisati.
1946~
Kad već @PB spomenu Vedrana, šta mislite koliko će ona džukela dobit zatvora? Eno počinje suđenje u susjedstvu. Nažalost, rekao bih da će proći sa manje od 5 godina. :/
- PitarBordo
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Obiteljski covjek ce malo odmoriti, a vas molim da temu postedimo medjusobnih prepucavanja. Mislim da se ima materijala za diskusiju.
Šta ti misliš oko ovog svega trenutno u FKS? Hadžić, Duljević Husejinović, Am Bekić? Vidiš li ti neku viziju ovog našeg SD-a?
Samo Saraj'vo.
Stavite ga na ignore ako vas nervira sta pise i rijesen problem.
Da ga ne citirate toliko i branite mu da crnjaci sigurno bi tema bila bolja.
Da ga ne citirate toliko i branite mu da crnjaci sigurno bi tema bila bolja.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ja mislim da se Ihtijarevicu u svemu ovom pridaje prevelika paznja. Zasto? Postavljen na poziciju da skrene paznju s drugih ljudi, zar stvarno mislite da se on pita nesta!? Mozda moze dati prijedlog i to je sve. On ne odredjuje koliko se para daje za transfere, ne odreduje kolika ce nekom plata biti, on ne odredjuje po mom misljenju nista, u mojim ocima samo je neciji potrcko.
Ma hajd i crnjačenje, i mene nervira u onolikoj mjeri, al' barem je to zdrava rasprava. Sve dok se ne javi neko neotesan poput ovog obiteljskog. Koliko daleko su neki ljudi spremni ići zbog sukoba mišljenja...
- PitarBordo
- Kontakt:
Zato što je pred živim auditorijumom 10 minuta prije utakmice na grbavici koju su navijači FKS bojkotovali posebno pohvalio atmosferu. Ne kontam kome treba više? Baš na toj utakmici gdje se lomilo nešto i gdje su navijači svi (osim onih 5-6 izroda u zadnki) bili skupa, to je jednostavno bio šamar u facu.BordoBolesnik je napisao/la:Ja mislim da se Ihtijarevicu u svemu ovom pridaje prevelika paznja. Zasto?
Samo Saraj'vo.