BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Od kad ode Jeca nista nije kao prije
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Uzeo je Jalu brata, i vi sad tu pretjerujete. 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Nije ni Munoz za odbaciti, ali opet nije ni nivo Baene, Daniela, Melzera... Treba se tuci sa ovim odabranim drustvom do kraja godine. Damire, ti samo pritisni restart.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Meni muka u njegovo ime...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Deff dok se ne okane Instagrama i svako malo misliti sta ce okaciti na Instagram,a vise se posvetiti tteningu nema od njega nista,ubrzo ispada iz top 100 sig sa ovakvom igrom
- RafaGarros9
- Kontakt:
Samo se vi tjesite da je to zbog instagrama.On treninge vjerovatno nije umanjio i tenira sa istom brojem dnevno i sa istim intenzitetom a sto njega deru.duplo losije rangirani igraci i vise pa derali su ga i prije godinu i derace ga jos za godinu.jer je on taj rang igraca.Sad se ostvaruju moje rijeci ispada iz top 100 a ovih top 100 nije nikad ni zasluzio a kamoli top 50 a bilo je govora i top 10ronaldo99 je napisao/la:Deff dok se ne okane Instagrama i svako malo misliti sta ce okaciti na Instagram,a vise se posvetiti tteningu nema od njega nista,ubrzo ispada iz top 100 sig sa ovakvom igrom
Evo i mene...
Treba li koja pametna za staru raju??
Treba li koja pametna za staru raju??
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Mirza u prvom kolu Ilkleya protiv druga iz akademije Vincenta Milota. Vrijedi istaci da pobjednik ovog Ilkleya dobija WC za Wimbledon, pa zapni Mirza 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Damir opet dobio prilično lagan žrijeb, ali mislim turnir je sam po sebi prilično slab. Sve što imalo valja je na drugoj strani žrijeba (Rudd, Daniel, Borgue, Monteiro...)
R1 - kvalifikant
R2 - Mina / Auger (2000 god, danas igra finale CH)
QF - Robert/Vatutin
SF - Laaksonen/Satral
U kvalama nikakvih nagaznih mina nema
R1 - kvalifikant
QF - Robert/Vatutin
SF - Laaksonen/Satral
ZELJEZNICAR 1921!
Mali Felix će ga razvalithamzaTM87 je napisao/la:Damir opet dobio prilično lagan žrijeb, ali mislim turnir je sam po sebi prilično slab. Sve što imalo valja je na drugoj strani žrijeba (Rudd, Daniel, Borgue, Monteiro...)
R1 - kvalifikant
QF - Robert/Vatutin
SF - Laaksonen/Satral
Damire, gledas li ovog malog, ima se sta vidjeti, trenutno razvaljuje Bourguea!Galion je napisao/la:Mali Felix će ga razvalithamzaTM87 je napisao/la:Damir opet dobio prilično lagan žrijeb, ali mislim turnir je sam po sebi prilično slab. Sve što imalo valja je na drugoj strani žrijeba (Rudd, Daniel, Borgue, Monteiro...)
R1 - kvalifikant
QF - Robert/Vatutin
SF - Laaksonen/Satral
Znaci damir ispada od.malog augera, malac osvoji turnir sa 16 godina, ovog malog vrijedi pratiti,ima ogroman potencijal,iskreno nisam ga nesto bio upratio al sam ga danas ispratio i decko je tako zreo teniser za svoje godine da to fascinira,radujem se od sada njegovim iducim mecevima 
Ma ispada Damir od ovog malca. I bolje je kad ništa ne očekujem od njega.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ne moze damir skautirat onog tinejdzera kad ima precih stvari kao sto su ciscenje pokvarenog voca i povrca u stanu, i qrcenje po instagramu. Koji amater od igraca moras biti da igras sljaku dok 80% toura igra na travi
Mirza osvaja Ilkley
Mirza osvaja Ilkley
Mirza na travi ne bi osvojio ni da se organizuje kakav amaterski turnir na onoj livadi oko visokog:-)
On bas ima refleks i brze noge za travu.
Sta se opet sa damirom desava, to je misterija. Ipak je lik igrao egal meceve sa dosta top igraca...ovo sada je zalosno. Ne pratim te instagrame, objave, story-e itd ali ako je odlucio vec trositi zaradjeno i zezati se u velikoj mjeri, onda i nije iznenadjenje.
On bas ima refleks i brze noge za travu.
Sta se opet sa damirom desava, to je misterija. Ipak je lik igrao egal meceve sa dosta top igraca...ovo sada je zalosno. Ne pratim te instagrame, objave, story-e itd ali ako je odlucio vec trositi zaradjeno i zezati se u velikoj mjeri, onda i nije iznenadjenje.
Damir uzeo prvi set 6:4.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jeste uzeo, ali ako nastavi ovako nece daleko... Izgubio je svoja dva servis gema, iole jaci i spremniji teniser bi ga razbio...bhsport je napisao/la:Damir uzeo prvi set 6:4.
Predao Zopp, idemo dalje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Na kojem terenu Mirza igra, hocel biti stream ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.