Da.Kawhi je napisao/la: Jesi sigurna?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
Kawhkoo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@dex, pa ovo i jeste bilo upuceno ljudima koji sebe nazivaju muslimanima. Nije se on obracao nikakvim nemuslimanima, a pogotovo ne Afrikancima, ali opet to nema nikakve veze s ovim stvarima. Ljudi koji sebe nazivaju muslimanima i koji drze do principa njihove vjere, znaju da je svakom covjeku propisana nafaka i da se Allah obavezao da ce opskrbiti one koji se Njega boje, tj. koji Njemu na sedzdu padaju. (''A onome koji se Allaha boji, On će mu izlaz naći i opskrbit će ga odakle se i ne nada." Et-Talak; 2, 3.) Takvi ljudi znaju da mu tih 20 minuta dnevno nece nista promijeniti i da zbog toga nece nista izgubiti. Pa, Muhammed s.a.v.s. i njegovu ashabi su znali svezati kamen za stomak kako bi 'ublazili' glad, jer nisu imali sta da jedu...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, od eksplozije?kobe24 je napisao/la:U svakom slucaju, bolje je umrijeti od gladi, nego doci na onaj svijet a ne biti on onih koji su Allahu na sedzdu padali.
legenda reala je napisao/la:Kawhkoo
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Vidi ovog znalca.SlevinKelevra je napisao/la:A, od eksplozije?kobe24 je napisao/la:U svakom slucaju, bolje je umrijeti od gladi, nego doci na onaj svijet a ne biti on onih koji su Allahu na sedzdu padali.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U cemu je problem? Zasto se zbog jednog pitanja iz kvazifilozofa pretvaras u klosara sa prepucavanja?kobe24 je napisao/la:
Vidi ovog znalca.Idi bacaj drkicu na sve titule koje ti je Zeljo osvojio.
legendoVijadukt je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Kawhkoo
Zašto Panić i Malinović ne igraju nikad zajedno?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Pa zato što igraju istu poziciju, iako smo večeras trebali probati sa Dejanom na srednjem kad nemaš drugog rješenjaKawhi je napisao/la:legendoVijadukt je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Kawhkoo![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema mene na prepucavanjima cesto (gotovo nikako). Cim se nakote takvi kao ti, ja to ostavljam vama jer nisam na tom klosarskom nivou i ne mogu da vam pariram.SlevinKelevra je napisao/la:U cemu je problem? Zasto se zbog jednog pitanja iz kvazifilozofa pretvaras u klosara sa prepucavanja?kobe24 je napisao/la:
Vidi ovog znalca.Idi bacaj drkicu na sve titule koje ti je Zeljo osvojio.
Boga mi Kobe, ovo je neočekivano od tebe. 
- MocMahale444
Dejan je bolji od naših srednjih bekova. Svakako mi nije za desnog beka koji mora biti jak šuter, više mi je za organizacije igre. Panić je zvijer. Naš najbolji bek kojeg ja pamtim.legenda reala je napisao/la: Pa zato što igraju istu poziciju, iako smo večeras trebali probati sa Dejanom na srednjem kad nemaš drugog rješenja
Valjda naleti kakav moderator brzo.Aerials je napisao/la:Boga mi Kobe, ovo je neočekivano od tebe.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne laskaj si. Navrati, osjecaces se kao kod kuce sa tim nacinom izrazavanja. Moralna muslimanska vertikalokobe24 je napisao/la:
Nema mene na prepucavanjima cesto (gotovo nikako). Cim se nakote takvi kao ti, ja to ostavljam vama jer nisam na tom klosarskom nivou i ne mogu da vam pariram.
Za brisanje, ili očekuješ nešto rigoroznije?Kawhi je napisao/la:Valjda naleti kakav moderator brzo.
Hahaha, nisam ni opsovao, a ni rekao nesto sto nije istina. U cemu je onda problem?Aerials je napisao/la:Boga mi Kobe, ovo je neočekivano od tebe.
Priznaj da si navijao za istocno carstvoKawhi je napisao/la: legendo![]()
Ne znam, ne pratim nista vezano za bih.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Na njima je da procijene.Aerials je napisao/la:Za brisanje, ili očekuješ nešto rigoroznije?Kawhi je napisao/la:Valjda naleti kakav moderator brzo.
Ne mogu navijati za države koje gube svoj identitet. Kod Austrijanaca više od pola igrača Južni Slaveni.Vijadukt je napisao/la:Priznaj da si navijao za istocno carstvoKawhi je napisao/la: legendo![]()
Ne znam, ne pratim nista vezano za bih.
Kobe to svejedno nije opravdanje za onakav rječnik. Da se dosta više reći, sa dosta blažim riječima. Najbolje je ignorisati.
Sama se vozam samo po gradu, ovako na duže staze nikad. Nisam sama al' nije sa mnom ni drugarica.

Sama se vozam samo po gradu, ovako na duže staze nikad. Nisam sama al' nije sa mnom ni drugarica.
Šta je sa tvojim stručnim mišljenjem?Kawhi je napisao/la:Na njima je da procijene.![]()
Nebitno je.Aerials je napisao/la:Šta je sa tvojim stručnim mišljenjem?Kawhi je napisao/la:Na njima je da procijene.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.