Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
I pjevaju kada BiH napada na Engleskom "odbrana odbrana"Kawhi je napisao/la: Ne mogu navijati za države koje gube svoj identitet. Kod Austrijanaca više od pola igrača Južni Slaveni.
Sereš da su i to radili?tuzlak1987 je napisao/la:I pjevaju kada BiH napada na Engleskom "odbrana odbrana"Kawhi je napisao/la: Ne mogu navijati za države koje gube svoj identitet. Kod Austrijanaca više od pola igrača Južni Slaveni.
Ja gledao u kafani pa nisam čuo. Što je dobro jer nisam morao Bahu slušati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa samo sam pokusao doci na njegov nivo, ali nije bas islo. Ignorisao sam svaki put, ali sad me direktno citirao pa hajde reko red je da mu napisem, valjda se okani. Hahaha, steta onda, bas sam htio da isprobam novi bajk.Aerials je napisao/la:Kobe to svejedno nije opravdanje za onakav rječnik. Da se dosta više reći, sa dosta blažim riječima. Najbolje je ignorisati.
Sama se vozam samo po gradu, ovako na duže staze nikad. Nisam sama al' nije sa mnom ni drugarica.![]()
@kawhi, bujrum malac, prijavi me.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Čulo se "defence" k'o da NBA gledaš, a ne Austriju kako igra rukomet
@Kobe ma šta i ako te citira, k'o da je to bitno. Sve se to ignoriše.
Pa isprobaj po gradu, ko ti brani?
Ljepota obići krug onako solo, tamo oko 6-7 kad najmanje ljudi ima.
@Kobe ma šta i ako te citira, k'o da je to bitno. Sve se to ignoriše.
Pa isprobaj po gradu, ko ti brani?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
I opet gaze u svakom sportu. Sto ti je zivot. Auslenderi sve bolji od boljih a plava krv pred televizore i prati auslendere po prvenstvimaKawhi je napisao/la: Ne mogu navijati za države koje gube svoj identitet. Kod Austrijanaca više od pola igrača Južni Slaveni.
Sreca pa protivnicka ekipa prsti od identiteta.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Najjače sportske nacije Ameri, Rusi i Kinezi. Sve tri drže do identiteta.Vijadukt je napisao/la:I opet gaze u svakom sportu. Sto ti je zivot. Auslenderi sve bolji od boljih a plava krv pred televizore i prati auslendere po prvenstvimaKawhi je napisao/la: Ne mogu navijati za države koje gube svoj identitet. Kod Austrijanaca više od pola igrača Južni Slaveni.
Sreca pa protivnicka ekipa prsti od identiteta.Jesu li ispostovali himnu il su pjevali ko oni u SIrokom neku iz blize historije?
Austrijanci su smiješni sportski gledano. Jednoj Mađarskoj ni do koljena.
Ne vidim razlog zašto bi neko poštovao nametnutu zastavu i himnu.
- legenda reala
- Kontakt:
Slažem se, dobar je Dejo šuter, nego je bio povrijeđen, al i ja sam za, da se proba na srednjem jer nemamo rješenja, on se meni čini kao da bi mogo biti dobro rješenjeKawhi je napisao/la:Dejan je bolji od naših srednjih bekova. Svakako mi nije za desnog beka koji mora biti jak šuter, više mi je za organizacije igre. Panić je zvijer. Naš najbolji bek kojeg ja pamtim.legenda reala je napisao/la: Pa zato što igraju istu poziciju, iako smo večeras trebali probati sa Dejanom na srednjem kad nemaš drugog rješenja
opet Kobe nasjeo na provokacije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cemerika drzi do identiteta. Hajde dobro, necu ni pitati u koliko to sportovima haraju.Kawhi je napisao/la: Najjače sportske nacije Ameri, Rusi i Kinezi. Sve tri drže do identiteta.
Austrijanci su smiješni sportski gledano. Jednoj Mađarskoj ni do koljena.
Ne vidim razlog zašto bi neko poštovao nametnutu zastavu i himnu.
Zato postoje predkvalifikacije, kvalifikacije, baraz, kontinentalno prvenstvo ... Pa neko u kvalifikacije, neko u baraz, neko na kontinetalno.
Toliko o postovanju drzave za koju se igra. Jel nekom Mati i Srboljubu nametnuta? Koju ce oni pjevati? Ali zato smeta crnac koji postuje Austriju kao svoju domovinu u kojoj se rodio, skolovao, postao igrac ...
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Madjari, Svedjani, Norvezani, Finci, Holandjani, Kubanci, Danci ovako po broju stanovnika najuspjesniji na igrama. Odmah se vidi da su Skandinavci najsposobniji, uzimaju medalje i na zimskim i ljetnim..
Kuba nije losa na ljetnim, nakupili su se medalja s obzirom da imaju 10 mil stanovnika.
Kuba nije losa na ljetnim, nakupili su se medalja s obzirom da imaju 10 mil stanovnika.
Ne uklapa se Danska, Svedska pa i Norveska u pricu. Imaju puno auslendera.
Mora striktno plava krv, vidi Madjare. Samo bodljikava zica pa i vjecno fukara ostali.
Mora striktno plava krv, vidi Madjare. Samo bodljikava zica pa i vjecno fukara ostali.
Vjeruj da ne znam jesam li se ijednom iznervirao na ono sto se pise ovdje na forumu. Ja sve ovo dozivljavam kao zezanciju i ne dotice me uopste kad se malo zaostri. Nisam nikad presao nekakvu granicu u vrijedjanjima, nisam nikad fasovao ban, ali ne dopustam ni da neko pokusava sa mnom da se ismijava.legenda reala je napisao/la: opet Kobe nasjeo na provokacijena koju god temu uđem on se svađa
Kakav Dejo bolan i srednji bek, spor je on za toga.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ljudi će ti oprostiti sve osim uspjeha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vijadukt je napisao/la:
Cemerika drzi do identiteta. Hajde dobro, necu ni pitati u koliko to sportovima haraju.
Zato postoje predkvalifikacije, kvalifikacije, baraz, kontinentalno prvenstvo ... Pa neko u kvalifikacije, neko u baraz, neko na kontinetalno.![]()
Toliko o postovanju drzave za koju se igra. Jel nekom Mati i Srboljubu nametnuta? Koju ce oni pjevati? Ali zato smeta crnac koji postuje Austriju kao svoju domovinu u kojoj se rodio, skolovao, postao igrac ...
Moram ti priznati da si fino istreniran. Okrećeš stvari na gluposti poput rase, plave krvi i sličnih stvari. Neko ko ne čita bi pomislio i da sam rasista. A priča krenula od toga što mi je smiješno da za Austriju sve Slaveni igraju. Najlakše je vikati "rasisto", "fašisto", itd. iako to nema veze s vezom.Vijadukt je napisao/la:Ne uklapa se Danska, Svedska pa i Norveska u pricu. Imaju puno auslendera.
Ti s druge strane ljude jedino cijeniš po imovini i bogatstvu koje posjeduju. Onaj koji nema je fukara i glupan, onaj koji ima je pametni ubermenš.
Ima islamskih foruma ako već nećeš da ljudi komentarišu glupostikobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Vidjeli da je u modi pljuvanje po vjeri pa da budu u trendu. Najbolje je takve zaobićikobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
Još nisi naletio na Bešićakobe24 je napisao/la:Vjeruj da ne znam jesam li se ijednom iznervirao na ono sto se pise ovdje na forumu. Ja sve ovo dozivljavam kao zezanciju i ne dotice me uopste kad se malo zaostri. Nisam nikad presao nekakvu granicu u vrijedjanjima, nisam nikad fasovao ban, ali ne dopustam ni da neko pokusava sa mnom da se ismijava.legenda reala je napisao/la: opet Kobe nasjeo na provokacijena koju god temu uđem on se svađa
Kakav Dejo bolan i srednji bek, spor je on za toga.I ja sam iskreno ocekivao da proba njega i Panica na te dvije pozicije, pogotovo sto Marko koristi obje ruke, ali daleko je to od dugorocnog rjesenja. Slazem se za ono sto si tamo na rukometu pisao za Sumana, fakat je radio gluposti s nekim rotacijama (u odbrani pogotovo). Ne znam sto se bar nekad u nekoj utakmici ne isproba onaj Cickusic na srednjem beku, vidio sam da je skoro ostvario i neki transfer u Tursku. Tesko da moze biti gori od Tarabochije.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gluposti koje bi 'ostali' kao trebali da bezuvjetno prihvate i postuju, bez obzira sto su samo- gluposti. Nevjerovatno je koliko ljudi lako umisle da su posebni samo ako slucajno pripadaju nekoj grupiPenaltiky je napisao/la:
Ima islamskih foruma ako već nećeš da ljudi komentarišu gluposti
Domoljublje prozvali fasizam, tako brane njihov komunizam, prozirna demagogija...Kawhi je napisao/la: Moram ti priznati da si fino istreniran. Okrećeš stvari na gluposti poput rase, plave krvi i sličnih stvari. Neko ko ne čita bi pomislio i da sam rasista. A priča krenula od toga što mi je smiješno da za Austriju sve Slaveni igraju. Najlakše je vikati "rasisto", "fašisto", itd. iako to nema veze s vezom.
Ti s druge strane ljude jedino cijeniš po imovini i bogatstvu koje posjeduju. Onaj koji nema je fukara i glupan, onaj koji ima je pametni ubermenš.
Ja sam tebi davno rekao da ne etiketiram ljude, ne pojedinacno kako ti sad zelis predstaviti.
Nema kod mene podjela. Nacija, boja, vjera, mesheb ... sve je kod mene ravno, samo ne diraj drugog od sebe.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CHR, Zaboljesutra i 8 gostiju.