FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Penaltiky
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2017, 08:24

Dovest ko Derventa 30 crnčuga na probu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jun 2017, 09:09

dovedemo mladje igrace - neiskusni juniori
dovedemo starije - istrosena pojacanja
:bow:
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 jun 2017, 09:16

Penaltiky je napisao/la:Dovest ko Derventa 30 crnčuga na probu
Vidjeli od Azmira :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jun 2017, 09:24

Chinaglia je napisao/la:-------------------------Husic------------------------

-----?????------------Grahovac-------------Ordagic------

------------Hairlahovic-------Stjepanovic--------

--Lazevski---Ignjatovic----Kojic-----Todorovic-----

-------------------------Eric--------------------

Skahic, Sale, Zukic, Djordjilovic, Kalezic, Tandir, Zilkic itd

respektabilna je ovo ekipa, ako Vlado uspostavi dobar sistem, mogla bi se potuci za 4 mjesto, koje mozda bude vodilo u evropu, no uspostavit taj sistem je tesko, Vlado za sada nije uspio, a sjetimo se da onaj cigan Husref jeste, on je sa jednom takodjer respektabilnom ekipom, nista jacom od ove, zavrsio polusezonu kao treceplasirani

po meni ovo gore je najbolje sto imamo i kako trebamo igrat, to sto je Vlado lutao po formacijama, rotirao pozicije igracima, ne treba da se radi i ne vodi nas nigdje jbg... sistem, nista vise, on je vazniji od kvaliteta ekipe, jer ti sa manjim kvalitetom mozes napravit uspjeh, a sa velikim kvalitetom neuspjeh, ako nemas sistem

Vlado ce bit na pravom ispitu naredne sezone, bez alibija gospodine Vlado Jagodicu!

ma ja bih volio vidjeti Soka na klupi Slobode, taj zna igrat na rezultat i nas je jbg, zna kako ova sredina dise
@chini tebi pauza godila pravo. Potpisujem ova zadnja 2-3 posta skoro od do :thumbup:

Vlado ako ne uđe dobro u sezonu ode on u prvih 5 kola vidjeti ćemo šta će biti. Po meni jagodica je lutao skroz i ako tako nastavi nahebali smo ga.

Od starta prvenstva nam sve zavisi treba dobro otvoriti da se vrate ljudi na stadion drugačije neće ići.

Ekipa će se sigurno dobra sastaviti posebno ako ostane Ordaga. Mislim da on može samo u Sarajevo otići kod nas i u tom slučaju očekujem nekog igrača u suprotnom smjeru da dođe.

Čeka se skupština sigurno i onda idu jača pojačanja a znati će se iduće sedmice i za Ordagu više sigurno.

Raja ako ne podrži ekipu onda nismo ni zaslužili ništa, ako nas ne dolazi min 3000 u prosjeku jbt nas. Onda nam definitivno ne smeta ni da budemo OFK.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 18 jun 2017, 09:37

Potpuno je pogresno, posmatrati Slobodu kroz prizmu njenih presjednika, ne zali vecina za Azmirom vec za Slobodom pod njegovim rukovodstvom.
Slobodom koja se bori za titulu, Slobodom koja sebi moze priustiti Ciru Blazevica itd...ako neka druga osoba NN slican usjeh obezbjedi prosjecnom navijacu, niko vise nece spominjati AH i to sam sigunra 1000% pa svi mi navijamo za isti klub i normalno da prizeljkujemo uspjesh i vrhunske rezultate jer je to u prirodi svakog covjeka.

Nema sva ova podjela veze sa erom ongo ili ovog presjednik u pitanju je samo Sloboda sa ambicijama za titulu ili samo ucesnika
Zato i vecina navijaca prizeljkuje povratak Azmira, a od ovih novi ne trazimo nista vjerovatno sto osjecamo da nisu kapacitet za velike rezultate-sto je po meni potpuno pogresno jer nama navijacima ne treba korektno vodenje kluba biti ambicija i to smatrati dobrim( to se valjda podrazumjeva), moramo se izdignuti iznad naseg gubitnickog mentaliteta i zahtjevati svake godine od rukovodsta kluba borbu za titulu i to postaviti kao mjeru za uspjeh.

Jer kad se boris za nesto lakse je i igrace prodat, sponzore privuc, pa samim tim i rijesti probleme koje prate i koce klub.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jun 2017, 09:43

slana_krv je napisao/la:Potpuno je pogresno, posmatrati Slobodu kroz prizmu njenih presjednika, ne zali vecina za Azmirom vec za Slobodom pod njegovim rukovodstvom.
Slobodom koja se bori za titulu, Slobodom koja sebi moze priustiti Ciru Blazevica itd...ako neka druga osoba NN slican usjeh obezbjedi prosjecnom navijacu, niko vise nece spominjati AH i to sam sigunra 1000% pa svi mi navijamo za isti klub i normalno da prizeljkujemo uspjesh i vrhunske rezultate jer je to u prirodi svakog covjeka.

Nema sva ova podjela veze sa erom ongo ili ovog presjednik u pitanju je samo Sloboda sa ambicijama za titulu ili samo ucesnika
Zato i vecina navijaca prizeljkuje povratak Azmira, a od ovih novi ne trazimo nista vjerovatno sto osjecamo da nisu kapacitet za velike rezultate-sto je po meni potpuno pogresno jer nama navijacima ne treba korektno vodenje kluba biti ambicija i to smatrati dobrim( to se valjda podrazumjeva), moramo se izdignuti iznad naseg gubitnickog mentaliteta i zahtjevati svake godine od rukovodsta kluba borbu za titulu i to postaviti kao mjeru za uspjeh.

Jer kad se boris za nesto lakse je i igrace prodat, sponzore privuc, pa samim tim i rijesti probleme koje prate i koce klub.
Sve ovo stoji, ali nas treba biti 5000 na stadionu i da tražimo a i samim dolaskom da pomognemo klubu. U našoj situaciji pare od ulaznica su značajan izvor prihoda i treba se tako ponašati. Bez toga je sve uzalud. Kome to nije jasno neka ide pratiti Slogu i neka popusti ovdje i sa pišanjem svega što se radi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jun 2017, 09:47

A sto se predstavlja da se sad Sloboda ne bori ni za sta? Prosle sezone pored svih turbulencija smo se borili za Europu, i da je Sarajevo dobilo na penale igrali bi s Krupom za Europu. Sad smo blizu da sklopimo ekipu za top 4-5, i kao i uvijek moze se desiti da odes par mjesta iznad a i par mjesta ispod toga. Ispada kao da smo se zajebavali na sredini tabele i prosle godine a i da nam je to cilj i naredne

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jun 2017, 09:53

Svasta se mi nesto pitamo i pametujemo planiramo boli glava.

Sta je nama navijačima pojedincima cilj? Hoćete li ići na utakmice i podržati klub ili nećete???? Krenimo od svojih ciljeva. Puno nam 4 KM po utakmici????????????????
Šta hoćemo Ronalda i Mesija pa bi bilo taman 4 KM.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 18 jun 2017, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 18 jun 2017, 09:54

sviunapad1010 je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Potpuno je pogresno, posmatrati Slobodu kroz prizmu njenih presjednika, ne zali vecina za Azmirom vec za Slobodom pod njegovim rukovodstvom.

Sve ovo stoji, ali nas treba biti 5000 na stadionu i da tražimo a i samim dolaskom da pomognemo klubu. U našoj situaciji pare od ulaznica su značajan izvor prihoda i treba se tako ponašati. Bez toga je sve uzalud. Kome to nije jasno neka ide pratiti Slogu i neka popusti ovdje i sa pišanjem svega što se radi.
nazalost nas treba animirati jer cinjenica je da Sloboda ima veliku bazu navijaca koji su umorni od nista, treba navijace malo uzbudit, pa sjeti se kad je ciro bio ss, pa skoro svaku utakmicu je bilo 4000+... nazalot to je jedan od zadataka uprave da vrati publiku tj animiraju.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 18 jun 2017, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 18 jun 2017, 10:01

pinoglavi je napisao/la:A sto se predstavlja da se sad Sloboda ne bori ni za sta? Prosle sezone pored svih turbulencija smo se borili za Europu, i da je Sarajevo dobilo na penale igrali bi s Krupom za Europu. Sad smo blizu da sklopimo ekipu za top 4-5, i kao i uvijek moze se desiti da odes par mjesta iznad a i par mjesta ispod toga. Ispada kao da smo se zajebavali na sredini tabele i prosle godine a i da nam je to cilj i naredne
Nema se tu nista predstavljati vidilo se da nismo za velike domete, pa i ova trenutna ekipa je slabija nego prosle sezone, a niko sretniji od mene ako me demantuju.
Svakako to nije poenta mog posta, vec sam naglasio besmisleno potencijranje podjela na azmirovce i opstinare ili kako vec.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 18 jun 2017, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jun 2017, 10:03

slana_krv je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:A sto se predstavlja da se sad Sloboda ne bori ni za sta? Prosle sezone pored svih turbulencija smo se borili za Europu, i da je Sarajevo dobilo na penale igrali bi s Krupom za Europu. Sad smo blizu da sklopimo ekipu za top 4-5, i kao i uvijek moze se desiti da odes par mjesta iznad a i par mjesta ispod toga. Ispada kao da smo se zajebavali na sredini tabele i prosle godine a i da nam je to cilj i naredne
Nema se tu nista predstavljati Vidilo se da nismo za velike domete, pa i ova trenutna ekipa je slabija nego prosle sezone, a niko sretniji od mene ako me demantuju.
Svakako to nije poenta mog posta, vec sam naglasio besmisleno potencijranje podjela na azmirovce i opstinare ili kako vec.
Nije da cemo se boriti za titulu ali nije crno ni kako se predstavlja

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jun 2017, 10:13

slana_krv je napisao/la:

nazalost nas treba animirati jer cinjenica je da Sloboda ima veliku bazu navijaca koji su umorni od nista, treba navijace malo uzbudit, pa sjeti se kad je ciro bio ss, pa skoro svaku utakmicu je bilo 4000+... nazalot to je jedan zadataka uprave je da vratie publiku tj animiraju.
Skoro neko napisao UG se istrošili na animiranju dok je bio Azmir pa tada nije bilo potrebe da animiraju to je išlo samo od sebe. Zasto sad nesto ne urade i svi mi pa eto u saradnji sa upravom. Tipa neko druženje pred tekmu zagrjavanje navijanje uz koju pivu. Moze se svašta smisliti ali niko nece da digne dupe. Daj da mi kritikujemo sve odreda i cekamo da nam se gospa ukaže.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 jun 2017, 10:39

respektabilna je ovo ekipa, ako Vlado uspostavi dobar sistem, mogla bi se potuci za 4 mjesto, koje mozda bude vodilo u evropu, no uspostavit taj sistem je tesko, Vlado za sada nije uspio, a sjetimo se da onaj cigan Husref jeste, on je sa jednom takodjer respektabilnom ekipom, nista jacom od ove, zavrsio polusezonu kao treceplasirani

po meni ovo gore je najbolje sto imamo i kako trebamo igrat, to sto je Vlado lutao po formacijama, rotirao pozicije igracima, ne treba da se radi i ne vodi nas nigdje jbg... sistem, nista vise, on je vazniji od kvaliteta ekipe, jer ti sa manjim kvalitetom mozes napravit uspjeh, a sa velikim kvalitetom neuspjeh, ako nemas sistem

Vlado ce bit na pravom ispitu naredne sezone, bez alibija gospodine Vlado Jagodicu!

ma ja bih volio vidjeti Soka na klupi Slobode, taj zna igrat na rezultat i nas je jbg, zna kako ova sredina dise
Bravo,Sok je za nas pravo rjesenje i odlican trener. Kad bi kojim slucajem mogli vratiti Rahmanovica Amera Bekica i Krpica na pozajmicu sve bi se okrenulo na pozitivu ja sam ubjedjen.
Bili bi jako ozbiljan tim sa visim dometima bez eksperimenata i navijaci,publika bi to sve vise dozivljavala kao svoje.
Neko vec napisa da ne smijemo porediti vrijeme sa Azmirom,tacno je jer toga vise nema i okrenuti se onome sto ima.
Milionera ima ali nedaju pare i nece da daju,dug je proces da to postane normalno da je neko drustveno odgovoran,a da bi to postao moramo mi imati jedinstven stav i pozitivan pristup. Dok god pola raje zeli raspad sisitema i povratak Azmira nema euforije.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 jun 2017, 10:49

Hitman22 je napisao/la:

Bravo,Sok je za nas pravo rjesenje i odlican trener. Kad bi kojim slucajem mogli vratiti Rahmanovica Amera Bekica i Krpica na pozajmicu sve bi se okrenulo na pozitivu ja sam ubjedjen.
Bili bi jako ozbiljan tim sa visim dometima bez eksperimenata i navijaci,publika bi to sve vise dozivljavala kao svoje.
Neko vec napisa da ne smijemo porediti vrijeme sa Azmirom,tacno je jer toga vise nema i okrenuti se onome sto ima.
Milionera ima ali nedaju pare i nece da daju,dug je proces da to postane normalno da je neko drustveno odgovoran,a da bi to postao moramo mi imati jedinstven stav i pozitivan pristup. Dok god pola raje zeli raspad sisitema i povratak Azmira nema euforije.
Sigurno da bi trenutno Sok za nas bio najbolje rjesenje, mada on gradi svoju karijeru preko reprezentacije, ima vremena da se dodatno usavrsava, skoluje za licence i mislim da on nema sad nikakvog interesa da bude trener Slobode.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 jun 2017, 10:51

U utrci za Evropu smo bili zahvaljujući zalihama koju je napravila ona ekipa igrača kojih 70% više nema, od kojih nas neki sad i tuže (a i mi njih, ko fol, također tužimo, al izgleda da je samo mlaćenje prazne slame).
Štaviše, bili smo prvi ili na diobi prvog mjesta do onog trenutka kada turbulencije počinju. I opet je ostalo dobrih igrača s kojim se moglo i moralo biti u top 3 pogotovo gledajući "kvalitet" konkurencije.
Pa da je pretprošla sezona bila kvalitetom kao prošla, mi bismo uzeli dupli krunu tad i to ligu bi osigurali 2-3 kola prije kraja.

Govorilo se da "nije loše ni ovo, daj samo da 4. mjesto izborimo, da idemo u Evropu, ako to ne izborimo, onda će biti katastrofa". Kad se ni to 4. mjesto nije izborilo, kad su opet neki igrači otišli, a još uvijek rubrika odlazaka nije kompletirana, a dolaze neki anonimusi, opet je sve to "dobro", i nadamo se boljem plasmanu nego prošle godine?
Što predsjednik nije od riječi, što nije ostavku dao kao što je rekao (nek i ostane, svejedno apsolutno, već potvrđuje koliko sam sebe ne može ispoštovati, kamo li klub)? Što ne tuži ove igrače, savez, i sve ono što je već ranije naveo zašto ne sprovodi?
Šta je sa Kanade???
Jeste li vi navijači Slobode od jučer pa gutate i govorite da je sve ok?

I gdje se ima kupit taj optimizam?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jun 2017, 10:51

Ne kontam ja te što čekaju povratak neka se prebace na Slogu i eto im uživanja. Mada postojanje Sloge ne smatram minusom za Tuzlu i Slobodu.
Može to imati pozitivan efekat za nas u smislu zdrave konkurencije.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 jun 2017, 10:56

@sviunapad1010
Odgovor je jasan UG je vjerovao Azmiru a on njima,sada je situacija 100% drugacija,nema tog povjerenja obostranog, pa i nema elana i euforije.Plus oni znaju da je ovo politička garnitura UO osim gosp.Vitalisa
DRŽAVA TUZLA!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jun 2017, 11:01

NjonjoVam je napisao/la:@sviunapad1010
Odgovor je jasan UG je vjerovao Azmiru a on njima,sada je situacija 100% drugacija,nema tog povjerenja obostranog, pa i nema elana i euforije.Plus oni znaju da je ovo politička garnitura UO osim gosp.Vitalisa
U kojem klubu nije politička garnitura na neki način?
UG ne bi trebalo da zavisi od UO i treba da u svakoj situaciji traži način da pomaže klub. UO budu i prođu Sloboda ostaje. Takav UG ako je treba ih ugasiti odmah danas.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 jun 2017, 11:05

wobly92 je napisao/la:U utrci za Evropu smo bili zahvaljujući zalihama koju je napravila ona ekipa igrača kojih 70% više nema, od kojih nas neki sad i tuže (a i mi njih, ko fol, također tužimo, al izgleda da je samo mlaćenje prazne slame).
Štaviše, bili smo prvi ili na diobi prvog mjesta do onog trenutka kada turbulencije počinju. I opet je ostalo dobrih igrača s kojim se moglo i moralo biti u top 3 pogotovo gledajući "kvalitet" konkurencije.
Pa da je pretprošla sezona bila kvalitetom kao prošla, mi bismo uzeli dupli krunu tad i to ligu bi osigurali 2-3 kola prije kraja.

Govorilo se da "nije loše ni ovo, daj samo da 4. mjesto izborimo, da idemo u Evropu, ako to ne izborimo, onda će biti katastrofa". Kad se ni to 4. mjesto nije izborilo, kad su opet neki igrači otišli, a još uvijek rubrika odlazaka nije kompletirana, a dolaze neki anonimusi, opet je sve to "dobro", i nadamo se boljem plasmanu nego prošle godine?
Što predsjednik nije od riječi, što nije ostavku dao kao što je rekao (nek i ostane, svejedno apsolutno, već potvrđuje koliko sam sebe ne može ispoštovati, kamo li klub)? Što ne tuži ove igrače, savez, i sve ono što je već ranije naveo zašto ne sprovodi?
Šta je sa Kanade???
Jeste li vi navijači Slobode od jučer pa gutate i govorite da je sve ok?

I gdje se ima kupit taj optimizam?
Sigurno se ne kupuje lizanjem sa jufkama :salut:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 18 jun 2017, 11:07

NjonjoVam je napisao/la:@sviunapad1010
U kojem klubu nije politička garnitura na neki način?
UG ne bi trebalo da zavisi od UO i treba da u svakoj situaciji traži način da pomaže klub. UO budu i prođu Sloboda ostaje. Takav UG ako je treba ih ugasiti odmah danas.
I za to su se pobrinuli lokalne kabadahije u svakom smislu.takvi sto razmisljau kao ti.Imas priliku osnovati novi UG pa kralju pomozi ličnim primjerom.Ug uradio ogromne stvari do sada .
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.